HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λιτσα θα γινει προς το τελος παιδια, αφου εχουν δωσει σχεδον ολοι, να δουμε ποιοι δεν εχουν δωσει, να παρουν 2 μερες διορια το πολυ και μετα οτι μεινει τα περνουν αλλοι εκτος λιστας εαν θελουν.. Ασε την Λιτσα, σου ειπα ξεχνα την, ποσες φορες πρεπει να στο πω; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον HLIAS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΟ ΠΛΕΡΩ ΑΡ(Α)Ο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ασε την Λιτσα, σου ειπα ξεχνα την, ποσες φορες πρεπει να στο πω; Ναι ο αλητηριος...εδω μιλαμε για Ημερολογιο κι αυτος το νου του στη Λιτσα και στην Κιτσα και...ρε γιαυτο λεω εγω οτι στο τελος θα'χει μονο τσιτσιδες το ημερολογιο...ολο στο κοκο το μυαλο αυτων που το ανελαβαν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Τωρα το ειδα. Μεχρι τελος εβδομαδας θα καταθεσω χρηματα για μενα και τον scadal. Θα σου στειλω και σχετικο που μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ναι ο αλητηριος...εδω μιλαμε για Ημερολογιο κι αυτος το νου του στη Λιτσα και στην Κιτσα και...ρε γιαυτο λεω εγω οτι στο τελος θα'χει μονο τσιτσιδες το ημερολογιο...ολο στο κοκο το μυαλο αυτων που το ανελαβαν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Σα δε ντρεπεστε ρε αλητες...εσεις οι 2 θα παρετε ημερολογιο τελευταιοι ρε να δειτε..θα σας δειξω εγω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Εν τη ανηλεεί και άνανδρη ταύτη επίθεση ως προς το πρόσωπο του κυρίου συντονιστού, του μοχθουντος προς την αισιοδόξω ταύτη και ελπιδοφόρω προοπτική της εκδόσεως του πολυπόθητου ημερολογίου μας, τούτο μόνον έχω να πω… 40 βουρδουλιές εις έκαστον των δυο θρασυτάτων νεανίων. Δέον πρώτα να πυροβοληθούν και μετά να ερωτηθούν εάν αντελήφθησαν την βαρύτητα του παραπτώματος εις το οποίο υπέπεσαν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Εν τη ανηλεεί και άνανδρη ταύτη επίθεση ως προς το πρόσωπο του κυρίου συντονιστού, του μοχθουντος προς την αισιοδόξω ταύτη και ελπιδοφόρω προοπτική της εκδόσεως του πολυπόθητου ημερολογίου μας, τούτο μόνον έχω να πω… 40 βουρδουλιές εις έκαστον των δυο θρασυτάτων νεανίων. Δέον πρώτα να πυροβοληθούν και μετά να ερωτηθούν εάν αντελήφθησαν την βαρύτητα του παραπτώματος εις το οποίο υπέπεσαν. :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Ρε Τόμας....αντί να την περάσεις την ριτίνι για το καλούπι την ήπιες? Τελικά πότε θα τα πάρουμε τα καλεντάρια? (calendarια!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Σα δε ντρεπεστε ρε αλητες...εσεις οι 2 θα παρετε ημερολογιο τελευταιοι ρε να δειτε..θα σας δειξω εγω... Θελω με τη Λιτσα εγω... Εν τη ανηλεεί και άνανδρη ταύτη επίθεση ως προς το πρόσωπο του κυρίου συντονιστού, του μοχθουντος προς την αισιοδόξω ταύτη και ελπιδοφόρω προοπτική της εκδόσεως του πολυπόθητου ημερολογίου μας, τούτο μόνον έχω να πω… 40 βουρδουλιές εις έκαστον των δυο θρασυτάτων νεανίων. Δέον πρώτα να πυροβοληθούν και μετά να ερωτηθούν εάν αντελήφθησαν την βαρύτητα του παραπτώματος εις το οποίο υπέπεσαν. Μετανοω...δεν θελω 40 βουρδουλιες ομως.θελω να φορεσω τακουνια και να τρεχω στα χωραφια...(που ειναι εκεινο το εμοτικον που εχει το χερι του "οοουυυυυ κοριτισα ο Μπαρκουληηης;) Που θα παει θα τα βαλω τα χωματινα τακουνια στο GS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Τα ημερολογια θα πανε πισω 3-4 εργασιμες μερες :/ , αντι να τα ειχα στα χερια μου σημερα θα τα εχω την αλλη βδομαδα, στις 9-10/02, οποτε οι καταθεσεις σας μπορουν να παρουν παραταση μεχρι και τις 09/02/2011. Απο εκει και υστερα οσοι δεν θα εχουν καταθεσει τα χρηματα τα ΤΜΧ που ειχαν δηλωσει και θα μεινουν θα δωθουν με καινουργια λιστα για οσους δεν προλαβανε να μπουν στην αρχικη λιστα, οσοι ειχαν δηλωσει και ξαφνικα ξαναθελουν ημερολογιο θα μπουν στην καινουργια λιστα οπου θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Αναμένουμε και ευχαριστούμε για τον κόπο σου φίλε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Τα ημερολογια θα πανε πισω 3-4 εργασιμες μερες :/ , αντι να τα ειχα στα χερια μου σημερα θα τα εχω την αλλη βδομαδα, στις 9-10/02, οποτε οι καταθεσεις σας μπορουν να παρουν παραταση μεχρι και τις 09/02/2011. Απο εκει και υστερα οσοι δεν θα εχουν καταθεσει τα χρηματα τα ΤΜΧ που ειχαν δηλωσει και θα μεινουν θα δωθουν με καινουργια λιστα για οσους δεν προλαβανε να μπουν στην αρχικη λιστα, οσοι ειχαν δηλωσει και ξαφνικα ξαναθελουν ημερολογιο θα μπουν στην καινουργια λιστα οπου θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας... Σου εστειλα ΠΜ πριν διαβασω το παραπανω ποστ. Οποτε μην το λαβεις υποψιν σου. Δευτερα ή Τριτη θα λαβεις επιβεβαιωτικο ΠΜ οτι εγινε η καταθεση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 για τους αθηναίους η πληρωμή θα γίνει σε συνάντηση τελικά, του στυλ αντικαταβολή? τώρα ειδα το θεμα περι καταθεσεων μεχρι 03.02.11. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 για τους αθηναίους η πληρωμή θα γίνει σε συνάντηση τελικά, του στυλ αντικαταβολή? τώρα ειδα το θεμα περι καταθεσεων μεχρι 03.02.11. Αντικαταβολή Γιάννη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 παιδια σοβαρα τωρα να μπει ενα εξωβιζο?? η οχι?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν χρειαζεται να ρωτας να μπει... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μετρα, ποσο θα καθυστερησουν να απαντησουν! Εντιτ: Ειδες;;Με προλαβαν!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον r3negade Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) οχι ρε συ σκεφτομαι θα ειναι σε κοινη θεα και απο παιδια αλοι εχουνε οικογενεια τεσπ ουφ εχω σκασει με αυτο το πραγμα ........ το ημερολογιο της ταλαιπωρίας αΑΑΑΑααααααααΑΑΑΑΑΑαααα ΥΓ α ναι μακετες ετοιμες :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Αν θα εχει ΧΧΧ δεν θα μπορει να μπει σε κοινη θεα (ρε εχουμε κ παιδια).... μπαμπα μπαμπα γιατι αυτη φοραει κοκκινο βρακι ενω καβαλαει ktm ...απο εκει κ περα οτι θελει το πληθος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Steven κατεθεσε σημερα το ποσο και αναμενει.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Επειδη οπως ειναι λογικο δεν μπορει να μπει εξωβυζο, βαλτε με ενα "σεμνο" μπικινι και ειμαστε ενταξει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 παιδια σοβαρα τωρα να μπει ενα εξωβιζο?? η οχι?? Νταξει,πολυ καλη ιδεα...αλλα δν μπορεις πχ να βαλεις κατι τετοιο για εξωβιζο η ξεκ@@λο.... αλλα........ κατι σε ποιο σεμνο για να μπορει ο οποιοσδηποτε να το αποκτησει χωρις προβληματα....λεω τωρα γω..... μαζι με το σημα του mybike καπου στο κεντρο της photo... Απλα ειπα να κανω και γω μια προταση....γουαι νοτ μαν???? Για οικογενειαρχες και μη .... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 δεν μπορω να βαλω ασχετες φωτο υπαρχουν και τα πνευματικα δικαιωματα :) tesp ολα good ειναι !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 ρε παιδια σοβαρα τωρα θελετε να εχει γκομενες το ημερολογιο??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες