Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Μετά απο σκέψη και μια πρόταση για ένα Ημερολόγιο myBike 2011 με φωτογραφικό υλικό απο το φόρουμ μας είμαστε στο στάδιο να δούμε εάν αυτό θα το επιθυμούσαν τα μέλη του myBike, σκεφτήκαμε οτι θα είναι ωραία να έχουμε με δικές μας φωτογραφίες ένα ημερολόγιο. Η διανομή του δεν θα είναι εντελώς δωρεάν, η τιμή θα είναι τιμή κόστους, θα βγούν κόπιες ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρχει για να μην μας μέινουν και στο ράφι... :D Επειδή μεχρι να δούμε πόσες κόπιες θα χρειαστούμε, δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή τιμή! Με μία πρόχειρη εκτίμηση, εαν πούμε να δώσουμε μία εικονική τίμη, υπολογίζουμε οτι θα βγεί απο 5-8€ το τεμάχιο. Στην πορεία θα σας ενημερώσουμε και για το φωτογραφικό υλικό! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ωραια ιδεα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ελπιζω να γινει!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Ναι και στις δυο ερωτησεις! Πολυ καλη ιδεα, και μακαρι να υλοποιηθει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Που πληρωνω ??? Απο που το παραλαμβανω??? Κοινως εχω ψηθει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Όχι διότι όλες οι φωτο υπάρχουν ήδη στο φόρυμ. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά θα μου πεις τι είναι 8ευρό απλα θα μπορούσα πχ και εγώ να τις κατεβάσω και να τις εκτυπώσω άμα είχει και διάφορες συμβουλές κτλπ τότε ναι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) renovatio likes :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 από τον renovatio Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Καλη ιδεα, θα πρεπει να ποζαρω γυμνος ? Αντε, θα το κανω κι αυτο για το my bike ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Πολυ ωραια ιδεα! Ειμαι μεσα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Να προτείνω πέρνωντας αφορμή από το πόστ του Αμίλιτου. Απλώς φωτογραφίες μας δεν είναι κάτι το γαμάτο από μόνο του. Ίσως ανείχε κάποιες συμβουλές κάποια πόστ που έχουν αφήσει ιστορία στο mybike ή τσιτάτα μηχανοβίων που εκφράζουν την πλειοψηφία (κάπου κάτω ή σε μιά άκρη της σελίδας) + οι φωτογραφίες να ανταποκρίνονται στον μήνα δηλαδή ναμην έχει παραλία και στριτ για τον μήνα δεκέμβρη ξέρω γω και οι φωτογραφίες να μην είναι σκέτες από καλλητεχνική άποψη. εξάλλου είμαστε πολλοί και 12 μήνες άντε 2 φώτο στονκάθε μήνα 24 φώτο οπότε πρέπει ναγίνει ψηφοφορία για της φώτο που θέλουμε. Αυτά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ναι ρε παιδια οριστε και το εξωφυλλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Η δουλεια παιδια θα ειναι επαγγλεματικη, αυτο ελειπε να βαλουμε ετσι χυμα απο εδω καποιες φωτο...αλλα σας ειπα, για τις φωτο θα το συζητησουμε αλλη στιγμη..... Οσο για σχολια/κειμενα κτλ, εαν μπορει να παιξει κατι τετοιο θα το δουμε... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Αν έχει και την πάπια μου μέσα ναι!!!!! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Πολυ καλη ιδεα παιδια... δεν 8α με χαλαγε κα8ολου... και η τιμη ειναι λογικη... ειμαι μεσα φουλ... οσο για την μορφη και τις φωτο δεν ανησυχω... οπως ειναι το φορουμ μας προσεγμενο και σενιο... το ιδιο πηστευω 8α ειναι και το ημερολογιο... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλή ιδέα, έστω και ως ενθύμιο. Η ματαιδοξία μου βέβαια απαιτεί φωτό του DRZ για να ικανοποιηθεί! :D ΥΓ. Συνεισφέρω τις φωτογραφικές μου υπηρεσίες όταν και εάν γίνει η κίνηση. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 από τον tzoutz Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Πολλοί ψήνονται, καλό αυτό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 το θεμα κοστους ειναι γελοιο ,δεν το συζηταμε απο κει κει περα μου φαινεται δυσκολο να σκεφτω τι φωτογραφιες θα ταιριαζαν στο ημερολογιο ,πολλοι θα μεινουν απεξω ,λιγοι θα κανουν το μοντελο ,τι μηχανακια θα μπουν ,μονα η απο βολτες κτλ κτλ κτλ ,βεβαια απο φωτογραφια ειμαι στουρνος εντελως οποτε δεν εχω καλη φαντασια πανω στο θεμα αλλα οπως και να εχει ειμαι θετικος στην τελικη .θα ειναι κατι διαφορετικο και γουσταρω ,θα ειναι το πρωτο ημερολογιο που θα αγορασω και θα κρεμασω κιολας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Παιδες θα μπουν φωτο καλες, καποιες μοτο που ειναι σε καλες φωτο θα μπουν, θα μπει στανταρ μια ομαδικη ή και περισσοτερες απο βολτες μας, με μοτσυκλετες αραγμενες στις βολτες του myBike και διαφορα αλλα, εν το μεταξυ εγω δε ψηφισα.. πατησα να δω αποτελσματα χωρις δικαιωμα ψηφου... Εννοειται πως ειμαι ναι και στα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Θεωρώ πολύ καλή την ιδέα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 NAI X 2 ! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Ναι σε όλα !!! Γουστάρωωωωωωω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Φυσικά κ ναι! Ποτέ δεν είχα ημερολόγιο κ είναι ευκαιρία!!! Πολύ ωραία ιδέα κ εύχομαι να γίνει γιατί είμαι σίγουρος πως θα βγει πολύ ωραίο! Αρκεί να υπάρχει τρόπος να το αγοράσουμε γιατί είμαστε σκόρπιοι από όλοι την Ελλάδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Επειδη ασχολουμαι λιγο-λιγο με εκτυπωσεις, τι στησιμο θα εχει το ημερολογιο ξερουμε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Φυσικά κ ναι! Ποτέ δεν είχα ημερολόγιο κ είναι ευκαιρία!!! Πολύ ωραία ιδέα κ εύχομαι να γίνει γιατί είμαι σίγουρος πως θα βγει πολύ ωραίο! Αρκεί να υπάρχει τρόπος να το αγοράσουμε γιατί είμαστε σκόρπιοι από όλοι την Ελλάδα Να σου πω κι ένα νέο επί της ευκαιρίας. Έχουν ανακαλυφθεί τα ταχυδρομεία!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Να σου πω κι ένα νέο επί της ευκαιρίας. Έχουν ανακαλυφθεί τα ταχυδρομεία!!!! :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες