r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Eμένα πάλι μου φαίνεται οτι καίει παααρα πολύ! Σε 2 μερούλες φεύγουν 5Ε... Παντως μου αρεσει που αρκετος κοσμος μετραει την καταναλωση σε Euro/μερα!! :P :P Δεν το λεω για σενα..Γενικα, απλα μου εδωσες αφορμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 παιδες εγω παντως ησυχασα με το wrf.. πραγματικα.. 120 συνολικα χλμ μονο στο χωμα εκανα και συνεχεια δουλευε αρκετα διοτι δεν ειχα καλο λαστιχο. παντα του βαζω 100σταρα και εκαψε περιπου 9 ευρω δηλαδη χαλαρα καιει πολυυυ λιγοτερο.. με το χορνετ πανε ελα σερρες 60χλμ εκαιγα με νορμαλ οδηγηση 5-6 ευρω δηλαδη περιπου 3,3 λιτρα 95αρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 εμενα το glx με γεματο τεποζιτο περιπου 180 χλμ εβγαζε και ηταν και 51mm ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Xαλαρά θα αντάλλαζα τη Vespa μου με ένα endurάκι Γιάννη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Παιδες μην αφηνετε τα ρεζερβουαρ με λιγη βενζινη, δεν ψυχεται σωστα η τρομπα βενζινης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Παιδες μην αφηνετε τα ρεζερβουαρ με λιγη βενζινη, δεν ψυχεται σωστα η τρομπα βενζινης... Όσοι έχουν :lol: Εμένα πάντως θέλει 1 λίτρο ανά 15χιλ μέσα στη πόλη. Θέλω δηλαδή καθημερινά 2 λίτρα για την δουλειά = 3€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sipa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Σωστος ο Μιχαλης.. Οπως επισης δεν εχει σημασια με ποσα ευρω γεμιζει, αλλα και σε ποσα χιλιομετρα την καιει την βενζινη... Μπορει να γεμιζεις δηλαδη εσυ με 4 ευρω και ο Ηλιας με 6, αλλα μπορει να κανει παραπανω χιλιομετρα, αρα να σας κοστιζει πανω κατω το ιδιο!! βαζω 4 ευρω και κανω γυρω στα 120 χλμ δηλαδη καθε 4-5 μερες θελω γεμισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sipa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 παρτε και ενα λινκ για την τιμη της βενζινης σε διαφορα μερη της Ελλαδας http://www.ypan.gr/flash_fuel/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Παντως μου αρεσει που αρκετος κοσμος μετραει την καταναλωση σε Euro/μερα!! :P :P Δεν το λεω για σενα..Γενικα, απλα μου εδωσες αφορμη! Ε αμα το καλοσκεφτεις ρε φιλαρα, ετσι οπως εχουμε καταντησει μετραμε ακομα και τα 50 λεπτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 Πριν 2-3 μερες που λετε πηγα φουλαρα το παπι.... 6 ευρω=4 λιτρα στο ντεποζιτο... Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι εδω... Σημερα παω στο βενζιναδικο παλι του λεω βαλε 6 ευρω (το πηγα σχεδον στεγνο) βαζει ο τυπος 6 ευρω.... 3.95 λιτρα παρακαλω.... φρικαρα τι εγινε ρε γαμωτο λεω χρηματηστηριο εχει καταντησει αυτο το βενζιναδικο ...(βεβαια μονο αυτο το χρηματηστηριο ανεβαινει:) ) Τι παιζει ρε παιδια; εσεις εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο ή ο δικος μου εχει αρχισει να κανει οτι ναναι; να πω την αληθεια ου εδω ειχα σκοπο ν απερασω και απο τα αλλα βενζιναδικα να δω αν αυξησαν την τιμη τους αλλα το ξεχασα μετα.. τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη; ΠΟΥ ΠΑΜΕ;... Αν ηταν 1.51 εδω θα ηταν καλα αλλα ελα που ομως εχει παει 1,62 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sipa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 σε ποια περιοχη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 σε ποια περιοχη??? Δωδεκανησα ΚΩΣ 1.66 πηγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athens1908 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πριν 2-3 μερες που λετε πηγα φουλαρα το παπι.... 6 ευρω=4 λιτρα στο ντεποζιτο... Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι εδω... Σημερα παω στο βενζιναδικο παλι του λεω βαλε 6 ευρω (το πηγα σχεδον στεγνο) βαζει ο τυπος 6 ευρω.... 3.95 λιτρα παρακαλω.... φρικαρα τι εγινε ρε γαμωτο λεω χρηματηστηριο εχει καταντησει αυτο το βενζιναδικο ...(βεβαια μονο αυτο το χρηματηστηριο ανεβαινει:) ) Τι παιζει ρε παιδια; εσεις εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο ή ο δικος μου εχει αρχισει να κανει οτι ναναι; να πω την αληθεια ου εδω ειχα σκοπο ν απερασω και απο τα αλλα βενζιναδικα να δω αν αυξησαν την τιμη τους αλλα το ξεχασα μετα.. τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη; ΠΟΥ ΠΑΜΕ;... Φιλε μην μιλας καθολου στην κεφαλονια η απλη 1.70+ :S Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 από τον athens1908 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Ε αμα το καλοσκεφτεις ρε φιλαρα, ετσι οπως εχουμε καταντησει μετραμε ακομα και τα 50 λεπτα Ρε ειναι σωστο σαν σκεψη, ξερεις τι σου γινεται.. Εννοουσα ομως οτι το χρησιμοποιουμε σαν μοναδα μετρησης... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_F 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Σητεία: 1,710 - 1,795 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 παρτε και ενα λινκ για την τιμη της βενζινης σε διαφορα μερη της Ελλαδας http://www.ypan.gr/flash_fuel/ παπαριές γράφει το υπουργείο ανάπτυξης!! που την είδε ρε την αμόλυβδη 1.46 στα γιάννενα? και στα τρία που αναφέρει και που είναι τα πιο φθηνά της πόλης,είναι στο 1.52 + ότι περιμένεις και στην ουρά για κανένα 20λεπτο! μου αρέσει που τα γράφουν κιόλας ασταδιάλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Xαλαρά θα αντάλλαζα τη Vespa μου με ένα endurάκι Γιάννη... η βεσπα 150 καιει οσο το μπεβερλυ 250 νομιζω το οποιο καιει οσο το στραντα γνωρισα ενα παλικαρι καποτε το οποιο ειχε τα 2 πρωτα μηχανακια στη σειρα που τα γραφω κ τα συγκριναμε με το στραντα μουσε ιδιες συνθηκες οδηγησης! επισης σε βολτα με v strom 1000 μονοκαβαλος ο φιλος,το στραντα δικαβαλο σε πολυ ανωμαλους δρομους βουνα στροφιλικια κλπ επειδη βαλαμε μαζι βενζινη καψαμε ιδια λιτρα,περιπου στα 5.6-6 λιτα,δεν θυμαμαι ακριβως!μου χε κανει εντυπωση παντως! κ παντα στην καταναλωση παιζει κυριο λογο το στυλ οδηγησης! 1,55 στο πιο φτηνο στο ηρακλειο κρητης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 ενω εγω με 6 ευρω κανω 160 χλμ κ γιατι δεν δινεται κανα 350ε για το κιτ μετατροπης ποδηλατου σε ηλεκτροκινητο κ κανα 50 περαστικα συνολο 400,να γλυτωσετε απο βενζινες/ασφαλειες/τελη κυκλοφορειας για μεσα στην πολη παντα!εχουν αυτονομια το λιγοτερο 60 χλμτρα κ με μια μεγαλυτερη μπαταρια αυξανεται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Εχει να γινει ενημερωση απο τις 26-11-2010 Αθανατη Ελλαδα. παπαριές γράφει το υπουργείο ανάπτυξης!! που την είδε ρε την αμόλυβδη 1.46 στα γιάννενα? και στα τρία που αναφέρει και που είναι τα πιο φθηνά της πόλης,είναι στο 1.52 + ότι περιμένεις και στην ουρά για κανένα 20λεπτο! μου αρέσει που τα γράφουν κιόλας ασταδιάλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Σήμερα 7/12, 1.71.......παντού ! Όλοι μαζί !!! Με τις υγείες μας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Παίδες σήμερα Θεσσαλονίκη ακουμπήσαμε το 1, 57. Τι γίνεται; Τι κάνουμε; Που πάμε; Περιμέναμε αμάν και πώς μια ζωή να πάρουμε μηχανάκι το πήραμε και δεν μπορούμε να το χαρούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Σήμερα 7/12, 1.71.......παντού ! Όλοι μαζί !!! Με τις υγείες μας ! 9/12 1.74 Πάμε φίνα, ούτε οι μουσώνες τέτοια....μεταβολή δεν έχουν ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Η κριση ΔΕΝ! ειναι για ολους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Παίδες σήμερα Θεσσαλονίκη ακουμπήσαμε το 1, 57. Τι γίνεται; Τι κάνουμε; Που πάμε; Περιμέναμε αμάν και πώς μια ζωή να πάρουμε μηχανάκι το πήραμε και δεν μπορούμε να το χαρούμε. Και που να δεις τα παραπανω κυβικα και οι παραπανω κυλινδροι πως καινε... 1,505 το φθηνοτερο στην Ιωνια χτες και ειχε ουρα. Εβαλα στο επομενο (επισης φτηνο σχετικα) με 1,515... Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας τωρα τελευταια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2010 Ποδήλατο...φιλικό στο περιβάλλον μηδέν κατανάλωση (άντε κανα σάντουϊτς παραπάνω) και κάνεις και πόδια τούμπανο! Ακόμα πιο ευεγερτικό στον γυναικείο πληθυσμό! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες