Jump to content
HLIAS

Τι γινεται ρε παιδια με την βενζινη

Recommended Posts

Eμένα πάλι μου φαίνεται οτι καίει παααρα πολύ! Σε 2 μερούλες φεύγουν 5Ε...

Παντως μου αρεσει που αρκετος κοσμος μετραει την καταναλωση σε Euro/μερα!! :P :P

Δεν το λεω για σενα..Γενικα, απλα μου εδωσες αφορμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδες εγω παντως ησυχασα με το wrf.. πραγματικα..

120 συνολικα χλμ μονο στο χωμα εκανα και συνεχεια δουλευε αρκετα διοτι δεν ειχα καλο λαστιχο.

παντα του βαζω 100σταρα και εκαψε περιπου 9 ευρω :grin: δηλαδη χαλαρα καιει πολυυυ λιγοτερο..

με το χορνετ πανε ελα σερρες 60χλμ εκαιγα με νορμαλ οδηγηση 5-6 ευρω δηλαδη περιπου 3,3 λιτρα 95αρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα το glx με γεματο τεποζιτο περιπου 180 χλμ εβγαζε και ηταν και 51mm ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες μην αφηνετε τα ρεζερβουαρ με λιγη βενζινη, δεν ψυχεται σωστα η τρομπα βενζινης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες μην αφηνετε τα ρεζερβουαρ με λιγη βενζινη, δεν ψυχεται σωστα η τρομπα βενζινης...

Όσοι έχουν :lol:

Εμένα πάντως θέλει 1 λίτρο ανά 15χιλ μέσα στη πόλη. Θέλω δηλαδή καθημερινά 2 λίτρα για την δουλειά = 3€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος ο Μιχαλης.. Οπως επισης δεν εχει σημασια με ποσα ευρω γεμιζει, αλλα και σε ποσα χιλιομετρα την καιει την βενζινη...

Μπορει να γεμιζεις δηλαδη εσυ με 4 ευρω και ο Ηλιας με 6, αλλα μπορει να κανει παραπανω χιλιομετρα, αρα να σας κοστιζει πανω κατω το ιδιο!!

βαζω 4 ευρω και κανω γυρω στα 120 χλμ

δηλαδη καθε 4-5 μερες θελω γεμισμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρτε και ενα λινκ για την τιμη της βενζινης σε διαφορα μερη της Ελλαδας

http://www.ypan.gr/flash_fuel/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως μου αρεσει που αρκετος κοσμος μετραει την καταναλωση σε Euro/μερα!! :P :P

Δεν το λεω για σενα..Γενικα, απλα μου εδωσες αφορμη!

Ε αμα το καλοσκεφτεις ρε φιλαρα, ετσι οπως εχουμε καταντησει μετραμε ακομα και τα 50 λεπτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 2-3 μερες που λετε πηγα φουλαρα το παπι.... 6 ευρω=4 λιτρα στο ντεποζιτο... Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι εδω...

Σημερα παω στο βενζιναδικο παλι του λεω βαλε 6 ευρω (το πηγα σχεδον στεγνο) βαζει ο τυπος 6 ευρω.... 3.95 λιτρα παρακαλω....

φρικαρα τι εγινε ρε γαμωτο λεω χρηματηστηριο εχει καταντησει αυτο το βενζιναδικο ...(βεβαια μονο αυτο το χρηματηστηριο ανεβαινει:) )

Τι παιζει ρε παιδια; εσεις εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο ή ο δικος μου εχει αρχισει να κανει οτι ναναι;

να πω την αληθεια ου εδω ειχα σκοπο ν απερασω και απο τα αλλα βενζιναδικα να δω αν αυξησαν την τιμη τους αλλα το ξεχασα μετα..

τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη;

ΠΟΥ ΠΑΜΕ;...

Αν ηταν 1.51 εδω θα ηταν καλα αλλα ελα που ομως εχει παει 1,62

:ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 2-3 μερες που λετε πηγα φουλαρα το παπι.... 6 ευρω=4 λιτρα στο ντεποζιτο... Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι εδω...

Σημερα παω στο βενζιναδικο παλι του λεω βαλε 6 ευρω (το πηγα σχεδον στεγνο) βαζει ο τυπος 6 ευρω.... 3.95 λιτρα παρακαλω....

φρικαρα τι εγινε ρε γαμωτο λεω χρηματηστηριο εχει καταντησει αυτο το βενζιναδικο ...(βεβαια μονο αυτο το χρηματηστηριο ανεβαινει:) )

Τι παιζει ρε παιδια; εσεις εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο ή ο δικος μου εχει αρχισει να κανει οτι ναναι;

να πω την αληθεια ου εδω ειχα σκοπο ν απερασω και απο τα αλλα βενζιναδικα να δω αν αυξησαν την τιμη τους αλλα το ξεχασα μετα..

τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη;

ΠΟΥ ΠΑΜΕ;...

Φιλε μην μιλας καθολου στην κεφαλονια η απλη 1.70+ :S

Τροποποιήθηκε από τον athens1908

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε αμα το καλοσκεφτεις ρε φιλαρα, ετσι οπως εχουμε καταντησει μετραμε ακομα και τα 50 λεπτα

Ρε ειναι σωστο σαν σκεψη, ξερεις τι σου γινεται.. Εννοουσα ομως οτι το χρησιμοποιουμε σαν μοναδα μετρησης... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρτε και ενα λινκ για την τιμη της βενζινης σε διαφορα μερη της Ελλαδας

http://www.ypan.gr/flash_fuel/

παπαριές γράφει το υπουργείο ανάπτυξης!!

που την είδε ρε την αμόλυβδη 1.46 στα γιάννενα?

και στα τρία που αναφέρει και που είναι τα πιο φθηνά της πόλης,είναι στο 1.52 + ότι περιμένεις και στην ουρά για κανένα 20λεπτο!

μου αρέσει που τα γράφουν κιόλας ασταδιάλα... :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xαλαρά θα αντάλλαζα τη Vespa μου με ένα endurάκι Γιάννη...

η βεσπα 150 καιει οσο το μπεβερλυ 250 νομιζω το οποιο καιει οσο το στραντα :_zeppelin:

γνωρισα ενα παλικαρι καποτε το οποιο ειχε τα 2 πρωτα μηχανακια στη σειρα που τα γραφω κ τα συγκριναμε με το στραντα μουσε ιδιες συνθηκες οδηγησης!

επισης σε βολτα με v strom 1000 μονοκαβαλος ο φιλος,το στραντα δικαβαλο σε πολυ ανωμαλους δρομους βουνα στροφιλικια κλπ επειδη βαλαμε μαζι βενζινη καψαμε ιδια λιτρα,περιπου στα 5.6-6 λιτα,δεν θυμαμαι ακριβως!μου χε κανει εντυπωση παντως!

κ παντα στην καταναλωση παιζει κυριο λογο το στυλ οδηγησης! :_thumbsup:

1,55 στο πιο φτηνο στο ηρακλειο κρητης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενω εγω με 6 ευρω κανω 160 χλμtongue.gif

κ γιατι δεν δινεται κανα 350ε για το κιτ μετατροπης ποδηλατου σε ηλεκτροκινητο κ κανα 50 περαστικα συνολο 400,να γλυτωσετε απο βενζινες/ασφαλειες/τελη κυκλοφορειας για μεσα στην πολη παντα!εχουν αυτονομια το λιγοτερο 60 χλμτρα κ με μια μεγαλυτερη μπαταρια αυξανεται!!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει να γινει ενημερωση απο τις 26-11-2010 :thumbsdown:

Αθανατη Ελλαδα.

παπαριές γράφει το υπουργείο ανάπτυξης!!

που την είδε ρε την αμόλυβδη 1.46 στα γιάννενα?

και στα τρία που αναφέρει και που είναι τα πιο φθηνά της πόλης,είναι στο 1.52 + ότι περιμένεις και στην ουρά για κανένα 20λεπτο!

μου αρέσει που τα γράφουν κιόλας ασταδιάλα... :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες σήμερα Θεσσαλονίκη ακουμπήσαμε το 1, 57. Τι γίνεται; Τι κάνουμε; Που πάμε; Περιμέναμε αμάν και πώς μια ζωή να πάρουμε μηχανάκι το πήραμε και δεν μπορούμε να το χαρούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα 7/12, 1.71.......παντού ! Όλοι μαζί !!! surrender.gifsurrender.gif

Με τις υγείες μας ! whistling.gif

9/12 1.74

Πάμε φίνα, ούτε οι μουσώνες τέτοια....μεταβολή δεν έχουν ! surrender.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες σήμερα Θεσσαλονίκη ακουμπήσαμε το 1, 57. Τι γίνεται; Τι κάνουμε; Που πάμε; Περιμέναμε αμάν και πώς μια ζωή να πάρουμε μηχανάκι το πήραμε και δεν μπορούμε να το χαρούμε.

Και που να δεις τα παραπανω κυβικα και οι παραπανω κυλινδροι πως καινε... :stunned::shock:

1,505 το φθηνοτερο στην Ιωνια χτες και ειχε ουρα.

Εβαλα στο επομενο (επισης φτηνο σχετικα) με 1,515...

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας τωρα τελευταια... :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποδήλατο...φιλικό στο περιβάλλον μηδέν κατανάλωση (άντε κανα σάντουϊτς παραπάνω) και κάνεις και πόδια τούμπανο!

Ακόμα πιο ευεγερτικό στον γυναικείο πληθυσμό! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα