NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) σε εθιξε το σχολιο? δεν νομιζω να ανεφερα καπου το ονομα σου ωστε να θιγεσαι ή να μιλησα για εσενα προσωπικα. επισης δεν θα κατσω σου μιλαω ειλικρινα να απαντησω οτιδηποτε και αν μου γραψεις. απλα θα σου πω ομορφα και ωραια οτι με το να "κλαιγομαι" για τα χαλια της πατριδας πλεον δεν εχει νοημα, αρκετη συζητηση γινεται καθημερινα οπουδηποτε σταθω και βρεθω. Πλεον πρεπει να καταλαβουμε οτι με διαλογο αυτοι οι "μεγαλοι" οπως τους αποκαλουν δεν θα ιδρωσει καν το αυτακι τους. Ο,τι μεχρι χθες ηταν ευνοικο για τον καθε ελληνα πολιτη καταχτηθηκε με αγωνα, αγωνες πολλων μορφων. οχι απαραιτητα δηλαδη αιματοχυσιες κλπ. πλεον καθε τι απο αυτα το εχουνε σβησει απο τον χαρτη της ζωης μας..οποτε ή αγωνιζομαστε να τα παρουμε πισω ή κλαιμε την μοιρα μας. Και το θεμα τιμη βενζινης κλπ ειναι συναρτηση της αυξησης οποιουδηποτε αγαθου ειτε πρωτης αναγκης ειτε οχι και η συνεχης μειωση μισθων. ελπιζω να με καταλαβαινεις. Πλεον με μαθηματικη ακριβεια δεν μας βγαινουν τα κουκια...τουλαχιστον σε εμενα..εσυ μπορει να εισαι πιο ευπορος. Δεν με αφορα. Και οσων αφορα την μορφωση μου δεν σου πεφτει λογος φιλε μου.. γιατι αν και οσοι ειχαν μορφωση ειχαν απαραιτητα και σωστη κριση-γραφη-πραξη τοτε πολλαααααα απο οσα βιωνουμε ολοι μας πλεον θα ηταν πολυ καλυτερα και οχι βυθισμενα στον βουρκο που τους συμφερει να βρισκοντε. Το σχολιο σεξ και βια στην βουλη ειχε μεταφορικη εννοια..την οποια εσυ μαλλον δεν επιασες εγκαιρα απλα εσπευσες να δειξεις οτι εσυ εισαι μορφωμενος και σαφως πιο οριμος. Αν πλεον εχεις διαφορετικη σκεψη και τροπο αλλαγης του ολου σκηνικου που τιποτα αλλο εκτος απο ενα μαυρο βαθυ βουρκο δεν θυμιζει τοτε πες τον μου και εμενα σε προσωπικο μηνυμα ωστε να μην εκθετεις δημοσια ιδεες και αποψεις σου. Ονειρα γλυκα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2012 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θα σου τα πω λοιπον πιο συγκροτημενα, σε αντιθεση με 'σενα που ξεκινησες λεγοντας οτι δε θα κατσεις να μου απαντησεις, γραφοντας μισο σεντονι ασυναρτησιες. Θα ξεκινησω λεγοντας σου, οτι πιανεις το προβλημα με τη λαθος σειρα. Αυτα τα καθικια, για τα οποια εκανες το λογοπαιγνιο "in da club", βαζοντας μια τη λεξη σεξ (σου λειπει;) και μια τη λεξη βια (χμμμ) δεν πηγαν και μπαστακωθηκαν εκει μεσα με το ζορι, ουτε απο μονοι τους. Αποτελεσμα ολης αυτης της φασης και ποσο μαλλον της αρχης της, ειναι η νοοτροπια μας σαν λαος. Εσενα σου εδειξαν η ειδες το δεντρο και εχασες το δασος. Αν νομιζεις οτι θα μπεις μεσα στη βουλη (δασος) και θα πηδηξεις ή θα σπασεις στο ξυλο οποιονδηποτε κατα την κριση σου θετεις υπευθυνο για ολα οσα γινονται η εγιναν, τοτε να εισαι σιγουρος θα εχεις να αντιμετωπισεις πολυ πολυ πολυ κοσμο ακομα ο οποιος βρισκεται γυρω σου... δε φταινε μονο εκεινοι και οσους και αν κοψεις, θα φυτρωσουν αλλοι, για τους γυρω σου ν'αναρωτιεσαι περισσοτερο, εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα. Σ'ευχαριστω για τα ονειρα γλυκα, παρομοιως και τα χερια εξω απο τις κουβερτες σεξουαλικο παλικαρι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2012 από τον Morx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Νικήτας και Morx εχετε και οι 2 δίκιο σε αυτά που λέτε και τελικώς αντι να ενωσετε τις φωνές σας, δίνετε τοπο στην διχόνια για ασημαντα πράγματα. Μηπως και οι 2 έχετε χάσει το δάσος? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Νικήτας και Morx εχετε και οι 2 δίκιο σε αυτά που λέτε και τελικώς αντι να ενωσετε τις φωνές σας, δίνετε τοπο στην διχόνια για ασημαντα πράγματα. Μηπως και οι 2 έχετε χάσει το δάσος? Εσύ μωρή τσουτσου τι πετάγεσαι????? :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Εσύ μωρή τσουτσου τι πετάγεσαι????? :popcorn: Αφου με ξέρεις οτι είμαι τσουτσου σηκωμένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 70 δραχμούλες το λίτρο φίλε μου το 1993! 60δρχ το '86 φίλτατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Παιδια....εαν καθεστε να συγκρινετε τις τιμες πριν 20 και 30 χρονια θα κλαψετε/ουμε.Οποτε απολαυστε το αφου δεν μπορειτε να το αποφυγετε :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Παιδια....εαν καθεστε να συγκρινετε τις τιμες πριν 20 και 30 χρονια θα κλαψετε/ουμε.Οποτε απολαυστε το αφου δεν μπορειτε να το αποφυγετε :crazy: Συμφωνώ μαζί σου. Απλά δυσκολεύομαι να το απολαύσω, όταν αλλάζω ταχύτητα με του που φτάσω τις 4000 στροφές :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Συμφωνώ μαζί σου. Απλά δυσκολεύομαι να το απολαύσω, όταν αλλάζω ταχύτητα με του που φτάσω τις 4000 στροφές :) Εγω να δεις φιλε μου.Αυριο να σ'εχω οταν γυρναω απο Ναυπλιο.Εκει να με δεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Εγω να δεις φιλε μου.Αυριο να σ'εχω οταν γυρναω απο Ναυπλιο.Εκει να με δεις. Φύσα Αήρ να τσουλίσουμε και εσύ ? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 60δρχ το '86 φίλτατε. Μη με μαχαιρώνεις περισσότερο γιατί από το σκουτερόπαπο θα καταλήξω σε παπί ξανά να θυμηθώ τα νιάτα μου ! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Φύσα Αήρ να τσουλίσουμε και εσύ ? :P Τωρα που το λες δεν κοιταξα αεριδες.Σωστοοος... και για να επανελθουμε εντος θρεντ ναι μεν δεν ειναι και μεγαλη διαφορα το 1.60 απο το 1.80 αλλα κατι ειναι κι αυτο απο το τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 τωρα πλεον οι διαφορες στην καταναλωση των 1-2 λιτρων ανα 100χλμ δεν ειναι αμελητεες, οπως ηταν παλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφιερωμενο σε ολους μας :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2012 από τον Billakos21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 0,20 χ 340,75 = 6,95 δραχμούλες το λίτρο παρακαλώ αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν τον καφέ 5 ευραίους ! Α ρε δραχμούλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kakakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 0,20 χ 340,75 = 6,95 δραχμούλες το λίτρο παρακαλώ αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν τον καφέ 5 ευραίους ! Α ρε δραχμούλα ! Λάθος .....68,15 δραχμούλες φιλε Σάββα... με 100 δραχμουλες πηγαιναμε σινεμα και πέρναμε και αναψυκτικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis43 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 εγω τι να πω που πηγα και εκανα το cryptonaki 260+ cc και μου καιει τον ΠΑΤΟ ΤΟΥ! του βαζω 5 ευρω (να γεμισει δηλαδη) καθε 2 μερες και μπορει και να τα καψει και σε μια μερα αμα του γα____ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Θα σου τα πω λοιπον πιο συγκροτημενα, σε αντιθεση με 'σενα που ξεκινησες λεγοντας οτι δε θα κατσεις να μου απαντησεις, γραφοντας μισο σεντονι ασυναρτησιες. Θα ξεκινησω λεγοντας σου, οτι πιανεις το προβλημα με τη λαθος σειρα. Αυτα τα καθικια, για τα οποια εκανες το λογοπαιγνιο "in da club", βαζοντας μια τη λεξη σεξ (σου λειπει;) και μια τη λεξη βια (χμμμ) δεν πηγαν και μπαστακωθηκαν εκει μεσα με το ζορι, ουτε απο μονοι τους. Αποτελεσμα ολης αυτης της φασης και ποσο μαλλον της αρχης της, ειναι η νοοτροπια μας σαν λαος. Εσενα σου εδειξαν η ειδες το δεντρο και εχασες το δασος. Αν νομιζεις οτι θα μπεις μεσα στη βουλη (δασος) και θα πηδηξεις ή θα σπασεις στο ξυλο οποιονδηποτε κατα την κριση σου θετεις υπευθυνο για ολα οσα γινονται η εγιναν, τοτε να εισαι σιγουρος θα εχεις να αντιμετωπισεις πολυ πολυ πολυ κοσμο ακομα ο οποιος βρισκεται γυρω σου... δε φταινε μονο εκεινοι και οσους και αν κοψεις, θα φυτρωσουν αλλοι, για τους γυρω σου ν'αναρωτιεσαι περισσοτερο, εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα. Σ'ευχαριστω για τα ονειρα γλυκα, παρομοιως και τα χερια εξω απο τις κουβερτες σεξουαλικο παλικαρι. Δεν αντεξα να μην γραψω παλι τις ασυναρτησιες μου οπως αναφερεις πιο πανω.. Συμφωνω μαζι σου, εννοειται πως πριν φτασεις εκει μεσα εχεις να αντιμετωπισεις πολλους αλλους πρωτιστα.Δεν σημαινει ομως το οτι αναφερθηκα στην βουλη και την καθε βουλη συγκεκριμενα οτι δεν μπορουσα ή δεν εχω σκεφτει τα προ βουλης. Ο πηγαιμος για την Ιθακη σιγουρα ειναι γεματος περιπετειες. Τωρα τα γραφομενα για το αν μου (λειπει το σεξ) αν γραφω ασυναρτησιες και αν ειμαι σεξουαλικο αγορι και αν τα χερια ειναι μεσα-εξω αριστερα-δεξια απτην κουβερτα... πες τα με τους φιλους-γνωστους σου. οχι με εμενα. Μιας και δεν νομιζω ουτε να ειμαστε φιλοι ουτε γνωστοι και απο αγνωστους με ενοχλει η συνεχη ειρωνεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 στην αρχή του σεπτέμβρη εδώ πάνω φλερτάραμε με το 1,90 και σήμερα έβαλα με 1,66 Στην αρχη του Σεπτέμβρη εδ φλερτάραμε με το 1.98, και σημερα 30/11/2012 εβαλα με................1.79 ! Πλούσιο νησί. Αμέ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 1.608 σημερα στη Νικαια (δεν εβαλα) αλλα μου εκανε εντυπωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Λάθος .....68,15 δραχμούλες φιλε Σάββα... με 100 δραχμουλες πηγαιναμε σινεμα και πέρναμε και αναψυκτικο Σωστός, ευχαριστώ φίλε μου, τι σκατά σκεφτόμουνα δεν ξέρω...................θόλωσα ! Με 100 δραχμούλες, κάναμε παπάδες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Στην αρχη του Σεπτέμβρη εδ φλερτάραμε με το 1.98, και σημερα 30/11/2012 εβαλα με................1.79 ! Πλούσιο νησί. Αμέ ! Το ξέρουμε κύριε ότι εσείς είσαστε......large..... :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Η αλήθεια όμως είναι μάγκες πως τον τελευταίο καιρό έπεσε η τιμή της και μάλιστα στα μουλωχτά. μάλλον κατάλαβαν την μαμακία τους. στην αρχή του σεπτέμβρη εδώ πάνω φλερτάραμε με το 1,90 και σήμερα έβαλα με 1,66 Η απάντηση κατα τη γνώμη μου δίνεται ααπο κάτω Εχετε παρατηρησει οτι καθε φορα που ειναι περιοδος εκλογων, μετρων, μνημονιων κτλ η τιμη της βενζινης πεφτει και οταν τα περασουν η τιμη παιρνει την ανιουσα?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δεν μπορούμε να πιάσουμε τη φοροδιαφυγή (άρα παραδεχόμαστε πως είμαστε παντελώς ανίκανοι και οι μακάκες μας ψηφίζουν ακόμα) = ανεβάζουμε τους φόρους στα καύσιμα. Να πιάσουν τους φοροφυγάδες οι πολίτες ή να τα πληρώσουν αυτοί. Και ακόμα το ένα από τα δύο φιγουράρει στα πρώτα κόμματα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos.kazer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2012 εγω για να γεμισω το παπι σουπερ θελω 10 ευρο αστα να παν γιατι ειμαι απο επαρχια αλλα με την σουπερ το μηχανακι παει πιο στροτα αποτι με την απλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες