Jump to content
HLIAS

Τι γινεται ρε παιδια με την βενζινη

Recommended Posts

σε εθιξε το σχολιο? δεν νομιζω να ανεφερα καπου το ονομα σου ωστε να θιγεσαι ή να μιλησα για εσενα προσωπικα. επισης δεν θα κατσω σου μιλαω ειλικρινα να απαντησω οτιδηποτε και αν μου γραψεις. απλα θα σου πω ομορφα και ωραια οτι με το να "κλαιγομαι" για τα χαλια της πατριδας πλεον δεν εχει νοημα, αρκετη συζητηση γινεται καθημερινα οπουδηποτε σταθω και βρεθω. Πλεον πρεπει να καταλαβουμε οτι με διαλογο αυτοι οι "μεγαλοι" οπως τους αποκαλουν δεν θα ιδρωσει καν το αυτακι τους. Ο,τι μεχρι χθες ηταν ευνοικο για τον καθε ελληνα πολιτη καταχτηθηκε με αγωνα, αγωνες πολλων μορφων. οχι απαραιτητα δηλαδη αιματοχυσιες κλπ. πλεον καθε τι απο αυτα το εχουνε σβησει απο τον χαρτη της ζωης μας..οποτε ή αγωνιζομαστε να τα παρουμε πισω ή κλαιμε την μοιρα μας. Και το θεμα τιμη βενζινης κλπ ειναι συναρτηση της αυξησης οποιουδηποτε αγαθου ειτε πρωτης αναγκης ειτε οχι και η συνεχης μειωση μισθων. ελπιζω να με καταλαβαινεις. Πλεον με μαθηματικη ακριβεια δεν μας βγαινουν τα κουκια...τουλαχιστον σε εμενα..εσυ μπορει να εισαι πιο ευπορος. Δεν με αφορα.

Και οσων αφορα την μορφωση μου δεν σου πεφτει λογος φιλε μου.. γιατι αν και οσοι ειχαν μορφωση ειχαν απαραιτητα και σωστη κριση-γραφη-πραξη τοτε πολλαααααα απο οσα βιωνουμε ολοι μας πλεον θα ηταν πολυ καλυτερα και οχι βυθισμενα στον βουρκο που τους συμφερει να βρισκοντε.

Το σχολιο σεξ και βια στην βουλη ειχε μεταφορικη εννοια..την οποια εσυ μαλλον δεν επιασες εγκαιρα απλα εσπευσες να δειξεις οτι εσυ εισαι μορφωμενος και σαφως πιο οριμος. Αν πλεον εχεις διαφορετικη σκεψη και τροπο αλλαγης του ολου σκηνικου που τιποτα αλλο εκτος απο ενα μαυρο βαθυ βουρκο δεν θυμιζει τοτε πες τον μου και εμενα σε προσωπικο μηνυμα ωστε να μην εκθετεις δημοσια ιδεες και αποψεις σου. Ονειρα γλυκα.

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σου τα πω λοιπον πιο συγκροτημενα, σε αντιθεση με 'σενα που ξεκινησες λεγοντας οτι δε θα κατσεις να μου απαντησεις, γραφοντας μισο σεντονι ασυναρτησιες.

Θα ξεκινησω λεγοντας σου, οτι πιανεις το προβλημα με τη λαθος σειρα. Αυτα τα καθικια, για τα οποια εκανες το λογοπαιγνιο "in da club", βαζοντας μια τη λεξη σεξ (σου λειπει;) και μια τη λεξη βια (χμμμ) δεν πηγαν και μπαστακωθηκαν εκει μεσα με το ζορι, ουτε απο μονοι τους.

Αποτελεσμα ολης αυτης της φασης και ποσο μαλλον της αρχης της, ειναι η νοοτροπια μας σαν λαος. Εσενα σου εδειξαν η ειδες το δεντρο και εχασες το δασος. Αν νομιζεις οτι θα μπεις μεσα στη βουλη (δασος) και θα πηδηξεις ή θα σπασεις στο ξυλο οποιονδηποτε κατα την κριση σου θετεις υπευθυνο για ολα οσα γινονται η εγιναν, τοτε να εισαι σιγουρος θα εχεις να αντιμετωπισεις πολυ πολυ πολυ κοσμο ακομα ο οποιος βρισκεται γυρω σου... δε φταινε μονο εκεινοι και οσους και αν κοψεις, θα φυτρωσουν αλλοι, για τους γυρω σου ν'αναρωτιεσαι περισσοτερο, εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα.

Σ'ευχαριστω για τα ονειρα γλυκα, παρομοιως και τα χερια εξω απο τις κουβερτες σεξουαλικο παλικαρι.

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικήτας και Morx εχετε και οι 2 δίκιο σε αυτά που λέτε και τελικώς αντι να ενωσετε τις φωνές σας, δίνετε τοπο στην διχόνια για ασημαντα πράγματα. Μηπως και οι 2 έχετε χάσει το δάσος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικήτας και Morx εχετε και οι 2 δίκιο σε αυτά που λέτε και τελικώς αντι να ενωσετε τις φωνές σας, δίνετε τοπο στην διχόνια για ασημαντα πράγματα. Μηπως και οι 2 έχετε χάσει το δάσος?

Εσύ μωρή τσουτσου τι πετάγεσαι?????

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ μωρή τσουτσου τι πετάγεσαι?????

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Αφου με ξέρεις οτι είμαι τσουτσου σηκωμένη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια....εαν καθεστε να συγκρινετε τις τιμες πριν 20 και 30 χρονια θα κλαψετε/ουμε.Οποτε απολαυστε το αφου δεν μπορειτε να το αποφυγετε :crazy: :crazy: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια....εαν καθεστε να συγκρινετε τις τιμες πριν 20 και 30 χρονια θα κλαψετε/ουμε.Οποτε απολαυστε το αφου δεν μπορειτε να το αποφυγετε :crazy: :crazy: :kaaaala:

Συμφωνώ μαζί σου.

Απλά δυσκολεύομαι να το απολαύσω, όταν αλλάζω ταχύτητα με του που φτάσω τις 4000 στροφές :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ μαζί σου.

Απλά δυσκολεύομαι να το απολαύσω, όταν αλλάζω ταχύτητα με του που φτάσω τις 4000 στροφές :)

Εγω να δεις φιλε μου.Αυριο να σ'εχω οταν γυρναω απο Ναυπλιο.Εκει να με δεις. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω να δεις φιλε μου.Αυριο να σ'εχω οταν γυρναω απο Ναυπλιο.Εκει να με δεις. :crazy:

Φύσα Αήρ να τσουλίσουμε και εσύ ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60δρχ το '86 φίλτατε. :wallbash:

Μη με μαχαιρώνεις περισσότερο γιατί από το σκουτερόπαπο θα καταλήξω σε παπί ξανά να θυμηθώ τα νιάτα μου ! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φύσα Αήρ να τσουλίσουμε και εσύ ? :P

Τωρα που το λες δεν κοιταξα αεριδες.Σωστοοος...

και για να επανελθουμε εντος θρεντ ναι μεν δεν ειναι και μεγαλη διαφορα το 1.60 απο το 1.80 αλλα κατι ειναι κι αυτο απο το τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα πλεον οι διαφορες στην καταναλωση των 1-2 λιτρων ανα 100χλμ δεν ειναι αμελητεες, οπως ηταν παλια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφιερωμενο σε ολους μας :P

Τροποποιήθηκε από τον Billakos21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

0,20 χ 340,75 = 6,95 δραχμούλες το λίτρο παρακαλώ αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν τον καφέ 5 ευραίους ! :stunned:

Α ρε δραχμούλα ! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

0,20 χ 340,75 = 6,95 δραχμούλες το λίτρο παρακαλώ αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν τον καφέ 5 ευραίους ! :stunned:

Α ρε δραχμούλα ! :rolleyes:

Λάθος .....68,15 δραχμούλες φιλε Σάββα... με 100 δραχμουλες πηγαιναμε σινεμα και πέρναμε και αναψυκτικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω τι να πω που πηγα και εκανα το cryptonaki 260+ cc και μου καιει τον ΠΑΤΟ ΤΟΥ!

του βαζω 5 ευρω (να γεμισει δηλαδη) καθε 2 μερες και μπορει και να τα καψει και σε μια μερα αμα του γα____ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου τα πω λοιπον πιο συγκροτημενα, σε αντιθεση με 'σενα που ξεκινησες λεγοντας οτι δε θα κατσεις να μου απαντησεις, γραφοντας μισο σεντονι ασυναρτησιες.

Θα ξεκινησω λεγοντας σου, οτι πιανεις το προβλημα με τη λαθος σειρα. Αυτα τα καθικια, για τα οποια εκανες το λογοπαιγνιο "in da club", βαζοντας μια τη λεξη σεξ (σου λειπει;) και μια τη λεξη βια (χμμμ) δεν πηγαν και μπαστακωθηκαν εκει μεσα με το ζορι, ουτε απο μονοι τους.

Αποτελεσμα ολης αυτης της φασης και ποσο μαλλον της αρχης της, ειναι η νοοτροπια μας σαν λαος. Εσενα σου εδειξαν η ειδες το δεντρο και εχασες το δασος. Αν νομιζεις οτι θα μπεις μεσα στη βουλη (δασος) και θα πηδηξεις ή θα σπασεις στο ξυλο οποιονδηποτε κατα την κριση σου θετεις υπευθυνο για ολα οσα γινονται η εγιναν, τοτε να εισαι σιγουρος θα εχεις να αντιμετωπισεις πολυ πολυ πολυ κοσμο ακομα ο οποιος βρισκεται γυρω σου... δε φταινε μονο εκεινοι και οσους και αν κοψεις, θα φυτρωσουν αλλοι, για τους γυρω σου ν'αναρωτιεσαι περισσοτερο, εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα.

Σ'ευχαριστω για τα ονειρα γλυκα, παρομοιως και τα χερια εξω απο τις κουβερτες σεξουαλικο παλικαρι.

Δεν αντεξα να μην γραψω παλι τις ασυναρτησιες μου οπως αναφερεις πιο πανω..

Συμφωνω μαζι σου, εννοειται πως πριν φτασεις εκει μεσα εχεις να αντιμετωπισεις πολλους αλλους πρωτιστα.Δεν σημαινει ομως το οτι αναφερθηκα στην βουλη και την καθε βουλη συγκεκριμενα οτι δεν μπορουσα ή δεν εχω σκεφτει τα προ βουλης. Ο πηγαιμος για την Ιθακη σιγουρα ειναι γεματος περιπετειες.

Τωρα τα γραφομενα για το αν μου (λειπει το σεξ) αν γραφω ασυναρτησιες και αν ειμαι σεξουαλικο αγορι και αν τα χερια ειναι μεσα-εξω αριστερα-δεξια απτην κουβερτα... πες τα με τους φιλους-γνωστους σου. οχι με εμενα. Μιας και δεν νομιζω ουτε να ειμαστε φιλοι ουτε γνωστοι και απο αγνωστους με ενοχλει η συνεχη ειρωνεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην αρχή του σεπτέμβρη εδώ πάνω φλερτάραμε με το 1,90 και σήμερα έβαλα με 1,66

Στην αρχη του Σεπτέμβρη εδ φλερτάραμε με το 1.98, και σημερα 30/11/2012 εβαλα με................1.79 !

Πλούσιο νησί.

Αμέ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάθος .....68,15 δραχμούλες φιλε Σάββα... με 100 δραχμουλες πηγαιναμε σινεμα και πέρναμε και αναψυκτικο

Σωστός, ευχαριστώ φίλε μου, τι σκατά σκεφτόμουνα δεν ξέρω...................θόλωσα !

Με 100 δραχμούλες, κάναμε παπάδες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αρχη του Σεπτέμβρη εδ φλερτάραμε με το 1.98, και σημερα 30/11/2012 εβαλα με................1.79 !

Πλούσιο νησί.

Αμέ !

Το ξέρουμε κύριε ότι εσείς είσαστε......large..... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια όμως είναι μάγκες πως τον τελευταίο καιρό έπεσε η τιμή της και μάλιστα στα μουλωχτά.

μάλλον κατάλαβαν την μαμακία τους.

στην αρχή του σεπτέμβρη εδώ πάνω φλερτάραμε με το 1,90 και σήμερα έβαλα με 1,66

Η απάντηση κατα τη γνώμη μου δίνεται ααπο κάτω

Εχετε παρατηρησει οτι καθε φορα που ειναι περιοδος εκλογων, μετρων, μνημονιων κτλ η τιμη της βενζινης πεφτει και οταν τα περασουν η τιμη παιρνει την ανιουσα?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορούμε να πιάσουμε τη φοροδιαφυγή (άρα παραδεχόμαστε πως είμαστε παντελώς ανίκανοι και οι μακάκες μας ψηφίζουν ακόμα) = ανεβάζουμε τους φόρους στα καύσιμα.

Να πιάσουν τους φοροφυγάδες οι πολίτες ή να τα πληρώσουν αυτοί.

Και ακόμα το ένα από τα δύο φιγουράρει στα πρώτα κόμματα ! :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για να γεμισω το παπι σουπερ θελω 10 ευρο αστα να παν γιατι ειμαι απο επαρχια αλλα με την σουπερ το μηχανακι παει πιο στροτα αποτι με την απλη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα