Jump to content
HLIAS

Τι γινεται ρε παιδια με την βενζινη

Recommended Posts

Πριν 2-3 μερες που λετε πηγα φουλαρα το παπι.... 6 ευρω=4 λιτρα στο ντεποζιτο... Ας πουμε οτι ολα καλα μεχρι εδω...

Σημερα παω στο βενζιναδικο παλι του λεω βαλε 6 ευρω (το πηγα σχεδον στεγνο) βαζει ο τυπος 6 ευρω.... 3.95 λιτρα παρακαλω....

φρικαρα τι εγινε ρε γαμωτο λεω χρηματηστηριο εχει καταντησει αυτο το βενζιναδικο ...(βεβαια μονο αυτο το χρηματηστηριο ανεβαινειsmile.gif )

Τι παιζει ρε παιδια; εσεις εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο ή ο δικος μου εχει αρχισει να κανει οτι ναναι;

να πω την αληθεια ου εδω ειχα σκοπο ν απερασω και απο τα αλλα βενζιναδικα να δω αν αυξησαν την τιμη τους αλλα το ξεχασα μετα..

τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη;

ΠΟΥ ΠΑΜΕ;...

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πλεων δεν κοιταω εταιρια οπου βρω φθηνη βεζινη βαζω. καθε βδομαδα θελω ενα γεμισμα φουλ. οποτε κοιταω την πιο φτηνη βενζινη. ασε καποτε με 1,50 παιρναμε την φουλ κατοσταρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου θα σου πω τι κανω εγω, δεν δινω την παραμικρη σημασια στα λιτρα, λεω ενα 20αρικο και οσο μπει. Αν ασχοληθω με λιτρα και λεπτομερειες χαλαω τις ισσοροπιες μου...

Τα λευτα ουτε για πλακα δεν μου περισσευουν

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλεων δεν κοιταω εταιρια οπου βρω φθηνη βεζινη βαζω. καθε βδομαδα θελω ενα γεμισμα φουλ. οποτε κοιταω την πιο φτηνη βενζινη. ασε καποτε με 1,50 παιρναμε την φουλ κατοσταρα.

Θυμαμαι το καλοκαιρι του '03 μου φαινοταν ακριβη η κατοσταρα γιατι ειχε 0,95--0,98... :lipssealed:

Τωρα αυτο θα ηταν τιμη το αφεντικο τρελαθηκε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα ολοι μας εχουμε καταλαβει την αυξηση ανεξαρτητου κυβισμου και μοντελου...

αλλα θα σας το πω λιγο διαφορετικα..

ειναι δυνατον ενα παπι ξαναλεω ΠΑΠΙ να γεμιζει με 6 ευρω;doh.gifdoh.gif

δεν υπαρχει ρε παιδια αυτο που επικρατει...απλα δεν υπαρχειsleep.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου θα σου πω τι κανω εγω, δεν δινω την παραμικρη σημασια στα λιτρα, λεω ενα 20αρικο και οσο μπει. Αν ασχοληθω με λιτρα και λεπτομερειες χαλαω τις ισσοροπιες μου...

Τα λευτα ουτε για πλακα δεν μου περισσευουν

Δεν εχεις καθολου αδικο σε αυτο που λες και καλα κανεις...

Αλλα ετσι οπως παμε σε λιγο με 20 ευρω δεν θα γεμιζεις ουτε το παπιsurrender.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια πρεπει να κανουμε κανα κινημα και να λεμε εμεις σας δινουμε μεχρι 1 ευρω βενζινη. Θα σκαμε καμια 30 μηχανες! Και θα λεμε εμεις σου δινουμε 1 ευρω το λιτρο αμα δεν θες βαζουμε μονοι μας και φευγουμε! Τρελα στην τρελα!! Αντε γιατι με αυτα και αυτα αρχιζει αν μου την βιδώνει, μια οι φοροι , μια τα λαμογια , μια το κολο συστημα και τα βυσματα. Μια ευχαριστιση ειχαμε και εμεις να κανουμε βολτες με την μηχανη να ξεσκαμε και αυτο θα μας το βγαλουν απο την μυτη ! Γ@$ω τον μαυρο χρυσο μου! Καθε που βαζω βλεπω 10 λεπτα ακριβοτερο το λιτρο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία 9 στα 10 πρατήρια παίζουν από το 1,500 έως το 1,580 και τα υπόλοιπα 1 από 1,498 έως το 1,701. Οπότε μια τιμή 1,5 – 1,55 Μην το ψάχνεις είναι φισιολογικοτατη και να προσεύχεσαι να κρατήσει τουλάχιστον καμιά εβδομάδα πριν ξαναπάρει τον ανήφορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να πάμε? Με τόση βενζίνη που βάλαμε, δεν πάμε πουθενά...

:lol: :lol:

Πολυ καλη απαντηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε νιώθω Λιάκο και για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που καταλαβαίνω τη διαφορά.

Πριν κάνα μήνα που είχα στα χέρια μου το Varaderάκι όσο και να ανέβαινε η τιμή εγώ με 10€ το πολύ έβγαζα την εβδομάδα μου.

Τον τελευταίο μήνα που πήρα το Σουτζούκι έχω αρχίσει και παραμιλάω πολύ πικάντικο το μαμημένο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε νιώθω Λιάκο και για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που καταλαβαίνω τη διαφορά.

Πριν κάνα μήνα που είχα στα χέρια μου το Varaderάκι όσο και να ανέβαινε η τιμή εγώ με 10€ το πολύ έβγαζα την εβδομάδα μου.

Τον τελευταίο μήνα που πήρα το Σουτζούκι έχω αρχίσει και παραμιλάω πολύ πικάντικο το μαμημένο!

Και να φανταστεις εχεις μια μο/τα που δεν καει τιποτα ε; τι να πουν και οι υπολοιποι που καινε 7-9 λιτρα /100closedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία 9 στα 10 πρατήρια παίζουν από το 1,500 έως το 1,580 και τα υπόλοιπα 1 από 1,498 έως το 1,701

:2funny: :2funny:

πως το 'πες αυτο?

9 στα 10 πρατήρια παίζουν από το 1,500 έως το 1,580 και τα υπόλοιπα 1 από 1,498 έως το 1,701

:2funny: :2funny: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έβαλα με 1,49. Το Πακιστάν boy σταμάτησε την αντλία (επειδή του είχα πει αν δεν γεμίσει στα 30€ σταμάτα ) και δεν γέμισε τελικά! :shock: Έπαιρνε κάνα δυο λίτρα ακόμα! :fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω βρει 1-2 πρατήρια και βάζω S/Un ~1.55 €/λτ. Την απλή την έχουν ~1.44 €/λτ και βάζω συνέχεια από εκεί. Τώρα αν χρειαστεί να βάλω από κάπου αλλού κοιτάω αν έχω ευχέρια να ψάξω να βάλω όπου είναι πιο φθηνή. Υπόψιν ότι κάθε 2-3 μέρες γέμισμα. :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως το 'πες αυτο?

9 στα 10 πρατήρια παίζουν από το 1,500 έως το 1,580 και τα υπόλοιπα 1 από 1,498 έως το 1,701

:2funny: :2funny: :respekt: :respekt:

Αλλιώς μεταφράζετε 90 στα 100, οπότε τα υπόλοιπα 10 είναι από το 1,498 έως 1,701.

Σκέφτομαι πάντως το δικό σου τουμπανομαστόδοντο να πλησιάζει τις αντλίες της βενζίνης, και η βενζίνη να πρασινίζει από το φόβο της. Την προηγούμενη Κυριακή που ακολουθούσα για λίγο από κοντά, ακουγόταν από την εξάτμιση κάθε φορά που ακούμπαγες το γκάζι και άνοιγαν οι υδατοφράκτες, ο βομβος της ροής της βενζίνας που έπεφτε τρομοκρατημένη στον Αχέροντα και χανόταν στα βάθη της αβύσσου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλιώς μεταφράζετε 90 στα 100, οπότε τα υπόλοιπα 10 είναι από το 1,498 έως 1,701.

Σκέφτομαι πάντως το δικό σου τουμπανομαστόδοντο να πλησιάζει τις αντλίες της βενζίνης, και η βενζίνη να πρασινίζει από το φόβο της. Την προηγούμενη Κυριακή που ακολουθούσα για λίγο από κοντά, ακουγόταν από την εξάτμιση κάθε φορά που ακούμπαγες το γκάζι και άνοιγαν οι υδατοφράκτες, ο βομβος της ροής της βενζίνας που έπεφτε τρομοκρατημένη στον Αχέροντα και χανόταν στα βάθη της αβύσσου.

αχαχαχαχαχ

αχχαχαχαχ

αχχαχαχαχχα

αχαχχαχχαχαχ

αχαχχαχαχχα

αχαχχαχαχ

αχαχχαχαχα

αχαχχααχαχ

υγ:κ που να τ'ακουσεις τωρα που θα δουλευει σωστα....... :shades::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο διακαης μου ποθος ενα τετρακυλινδρο δεν θα ολοκληρωθη ουτε και 600-αρακι για αυτον τον λογο, ευτυχως το gs(suzuki ετσι?) ειναι στα ορια και το κουτι που εχω για την οικογενεια (matiz 800)

οι τιμες των μεταχειρων μεγαλων θα κατρακυλανε προς τα κατω και δεν θα μπορουμε να τα ακουμπησουμε λογω της καταστασης ναστε σιγουροι οτι μεχρι το Πασχα θα ακουμπηση τα 2 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H λυση ειναι μια για οσους μπορουν και τους βολευει.

DSC00762.jpg

Πλεον μηχανη για μεσα στην πολη μονο κατ αναγκη, ή για καμια βολτα ή ταξιδακι. Για αυτοκινητο δε το συζηταμε καν, μονο κανενα βραδι που εχει εξοδο. Με 1,50+? Να την βαλουν εκει που ξερουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα ολοι μας εχουμε καταλαβει την αυξηση ανεξαρτητου κυβισμου και μοντελου...

αλλα θα σας το πω λιγο διαφορετικα..

ειναι δυνατον ενα παπι ξαναλεω ΠΑΠΙ να γεμιζει με 6 ευρω;doh.gifdoh.gif

δεν υπαρχει ρε παιδια αυτο που επικρατει...απλα δεν υπαρχειsleep.gif

οταν λες παπι ποιο εννοεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι σκατα ρε γαμωτ... 1,51 κατι η βενζινη; ΠΟΥ ΠΑΜΕ;...

Έλα μωρέ αφού εν τέλει όλοι γουστάρουμε.., έτσι έχουμε μάθει να μας γαμ@#!νε και εμείς να κοιτάμε την δουλεία μας.!!

Δώδεκα μέτρα από την πόρτα σας

και σας πέρα βρέχει

με το γνωστό τροπάριο

του λόγος δεν πέφτει

κι ο μήνας εννιά

να 'στε καλά

κι ας πάει να φάει τα μούτρα της

κι ετούτη η γενιά

http://www.youtube.com/watch?v=08f7fsdkRGQ&feature=related

Φιλικά δν αναφέρομαι σε κάποιον απο εδώ συγκεκριμένα :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:closed-topic:

Διαβάζω για 1,50/lt=ακριβή και αναπολώ τις εποχές που ήμουν στη Θεσσαλονίκη...

Εδώ στην Κρήτη (τουλάχιστον Ηράκλειο-Λασίθι) είναι παντού πάνω από 1,63...

Στη Σητεία που ζω παίζει από 1,672 - 1,710...

:surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα