mariokarm 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Για περάστε όλοι από εδώ μια βόλτα μπας και καταφέρουμε να δώσουμε λύση. :) http://boithise-na-pesei-i-timi-benzinis.blogspot.com/ Στείλτε το σε γνωστούς και αγνωστους, όλοι μαζί ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. φίλε μου πως μπορώ να γράψω την αποψή μου στο blog??sorry αλλά δεν το πολυέχω με τα blog..κ sorry για το offtopic στείλε μ π.μ αν είναι μην γεμίζουμε με άσχετα το φόρουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Νομίζω κάτω από την δημοσίευση λέει κάπου ''σχόλιο' και γραφεις εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Όνειρο θερινής νυκτός» πλέον το Θεσσαλονίκη – Αθήνα με αυτοκίνητο! Δείτε πόσο κοστίζει! Σχεδόν 200 ευρώ (!) κοστίζει φέτος το ταξίδι μιας οικογένειας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα μετ’ επιστροφής, με αυτοκίνητο… Σύμφωνα στοιχεία των αρμόδιων φορεών, που αφορούν στη μέση τιμή της βενζίνης και στο κόστος διοδίων, το ταξίδι φέτος κοστίζει περίπου 12% περισσότερο, σε σχέση με πέρυσι. Μόνο για διόδια θα χρειαστείτε 46,50 ευρώ για το ταξίδι μετ ΄επιστροφής σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στους πίνακες της Γενικής Γραμματείας Συγχρηματοδότησης Δημοσίων έργων. Για βενζίνη μια οικογένεια που έχει αυτοκίνητο 1600 κυβικών με μία μέση κατανάλωση 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και υπολογίζοντας την μέση τιμή πώλησης της βενζίνης ανά λίτρο στα 1,864 ευρώ θα πληρώσει περίπου 154 ευρώ για το ταξίδι μετ΄επιστροφής, γράφει το newsit.gr. Το συνολικό κόστος υπολογίζεται στα 200.50 ευρώ! http://www.tsantiri.gr/ellada/oniro-therinis-niktos-pleon-to-thessaloniki-athina-me-aftokinito-dite-poso-kostizi.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους. Εγώ θα πω ότι θα πρέπει να έχουμε καταναλωτική συνείδηση σαν πολίτες κάτι που δεν το έχουμε. Είμαστε τόσα ενεργά forum μοτοσικλέτας και δεν κάνουμε καμία ενέργεια ως προς την μοτοσικλέτα και τα διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Έχω μια πρόταση να κάνω , θα έλεγα ο admin και οι moderator να έβαζαν ένα vote σχετικά με το αν θα θέλαμε όλοι εδώ μέσα να γίνει μια μαζική αποχή δυο ήμερων χωρίς να βάλουμε βενζίνη , ούτε στα αυτοκίνητα μας ούτε στις μηχανές μας. Αν έβγαινε θετικό θα έλεγα να γινόταν και το ίδιο σε γειτονικά forum και έπειτα να κανονίζαμε ένα διήμερο που δεν θα βάζαμε βενζίνη και ίσως μια μαζική πορεία με τις μηχανές μας σαν διαμαρτυρία σε μια από αυτές της δυο μέρες. Καλύτερα Κυριακή για να μην υπάρχει πρόβλημα και να μην ενοχλουμε , και ναι ας μην πηγαίναμε βόλτα εκείνη την μέρα. δεν είναι τραγικό αυτό. Στην Γερμανία η βενζίνη έχει 1,68 λεπτά αλλά ο γερμανός σαν ανειδίκευτος καθαρίζει 1200 € , εδώ μας έχουν σκίσει και το μονό που φοβόμαστε είναι μην βγούμε από το ευρώ. Βασικά αν και γ@μ@ω το θέμα θέλω να δω τι θα βγει στις εκλογές. Να και μερικά πράγματα που έλεγε ο Τσωρτσιλ και μου αρεσαν. 1. “Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν” ( αυτο ειναι για εμας τους Ελληνες ) 2.Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονο μας. 3.Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας. Και όχι παιδιά δεν ανήκω ούτε στα δεξιά ούτε στα αριστερά ούτε στον κέντρο ,απλά είμαι πατέρας δυο παιδιών και δεν ξέρω πια τι μου γίνετε όπως και σε αρκετό άλλο κόσμο, απλά ας ξυπνήσουμε έλληνες όπως έλεγε και ο Κολοκοτρώνης. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2012 από τον dankannn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 παντως ειναι... δεν ξερω πως να το εκφρασω... το γεγονος οτι το θεμα στην αρχη μιλαει για βενζινη με 1.50... ερε πως περναει ο καιρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 νά ήταν μόνο η βενζίνη...σχεδόν όλα τα προιόντα έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα την ανιούσα.Απλά το λέμε με αφορμή τις μηχανές άμα είμαστε σε χορτοφαγικό φόρουμ θα μιλάγαμε πιο πολύ γιατί είναι και ντόπια προιόντα τα μαρουλάκια και τα αγγουράκια ενώ τη βενζίνη την ελέγχει ο βαρδινογιάννης και ο λάτσης. Λοιπόν πορείες στη βουλή με μοτό κλπ είναι ξεπερασμένα σαν μορφή διαμαρτηρίας,πρέπει να τους χτυπήσουμε εκεί που τους πονάει 1.στην απώλεια του κέρδους 2.στο ξεφώνημα,υπάρχουν μπλογκς,σαιτ που θα μας φιλοξενήσουν το θέμα είναι να είναι πρωτότυπη, να έχει καυστικό χιούμορ και να αγγίζει μεγάλο μέρος των ελλήνων,να νιώθουν ότι τους αφορά όχι ότι μόνο "μερικοί μηχανόβιοι" διαμαρτήρονται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Και η τιμή της βενζίνας συνεχίζει και ανεβαίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Σε λιγο θα μας την πανε 2.20 και ετσι και κανουν καμια πτωση στα 2 θα νιωθουμε και ευτυχισμενοι.....μας δουλευουν ψιλο γαζι και εμεις ακομη καθομαστε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Και τι μπορούμε να κάνουμε ρε Θάνο? Να δείρουμε τους πρατηριούχους, να κάνουμε κατάληψη στα διυλιστήρια, ή να αγοράσουμε ποδήλατα? Είναι παράξενη η φάση... Πάντως στο Ηράκλειο οι τιμές παίζουν από 186 μέχρι 195. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 http://www.energy.eu/ εδώ φαίνεται πόσο ευρωπαϊκή χώρα είμαστε!!! είμαστε η τρίτη ακριβότερη χώρα κατά απόλυτη τιμή με διαφορά από την πρώτη μόλις 1 λεπτό. 1,851 εμείς και 1,861 η Ολλανδία. Πραγματικά στεναχωρήθηκα!!! τρίτη αν είναι δυνατόν!!! αλλά έχω βάσιμες ελπίδες ότι θα είμαστε σε λίγο καιρό πρώτοι!!! το τι θα κάνουμε υπάρχει μία ευκαιρία στις 6 Μαΐου, για όλα και όχι μόνο για την βενζίνη που δεν είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα μας βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 http://www.energy.eu/ εδώ φαίνεται πόσο ευρωπαϊκή χώρα είμαστε!!! είμαστε η τρίτη ακριβότερη χώρα κατά απόλυτη τιμή με διαφορά από την πρώτη μόλις 1 λεπτό. 1,851 εμείς και 1,861 η Ολλανδία. Πραγματικά στεναχωρήθηκα!!! τρίτη αν είναι δυνατόν!!! αλλά έχω βάσιμες ελπίδες ότι θα είμαστε σε λίγο καιρό πρώτοι!!! το τι θα κάνουμε υπάρχει μία ευκαιρία στις 6 Μαΐου, για όλα και όχι μόνο για την βενζίνη που δεν είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα μας βέβαια. Η μονη μας ευκαιρια φιλε Γιωργο για τις 6 Μαϊου ειναι να μην αφησουμε τους ψηφοφορους ηλικιας 50 και πανω να πανε να ψηφισουν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝικόλαςXL 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 το τι θα κάνουμε υπάρχει μία ευκαιρία στις 6 Μαΐου, για όλα και όχι μόνο για την βενζίνη που δεν είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα μας βέβαια. Σωστά τα λές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως αυτή η εκρηκτική άνοδος της τιμής της βενζίνης, δεν εμφανίζεται μόνο τοπικά αλλά σε όλη την Ευρώπη. Και μου κάνει εντύπωση, γιατι η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου δεν έχει αυξηθεί στην ίδια αναλογία. Για παράδειγμα, το Ιούνιο του '10 που είχα πάει στο Mugello, η τιμή της βενζίνης ήταν στην Ελλάδα 1.40€ και στην Ιταλία 1.30-1.35€. Σήμερα βλέπω ότι και πάλι συμβαδίζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Και τι μπορούμε να κάνουμε ρε Θάνο? Να δείρουμε τους πρατηριούχους, να κάνουμε κατάληψη στα διυλιστήρια, ή να αγοράσουμε ποδήλατα? Είναι παράξενη η φάση... Πάντως στο Ηράκλειο οι τιμές παίζουν από 186 μέχρι 195. οντως,λιγες κ δυσκολες στην εφαρμογη οι οποιες αντιδρασεις μας,δυστηχως ειμαστε εξαρτημενοι απο το εν λογω καυσιμο!μονο εαν φερθουμε εξυπνα (πχ carpooling) θα εχουμε οφελος,προσωπικο παντα,οχι οτι θα πεσουν οι τιμες... ισως..μια μικρη αποχη απο τα βενζιναδικα για καμια εβδομαδα κ επιλογη εναλλακτικης μετακινησης να ηταν κατι... τι να πω..?ξερω κ γω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως αυτή η εκρηκτική άνοδος της τιμής της βενζίνης, δεν εμφανίζεται μόνο τοπικά αλλά σε όλη την Ευρώπη. Και μου κάνει εντύπωση, γιατι η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου δεν έχει αυξηθεί στην ίδια αναλογία. Για παράδειγμα, το Ιούνιο του '10 που είχα πάει στο Mugello, η τιμή της βενζίνης ήταν στην Ελλάδα 1.40€ και στην Ιταλία 1.30-1.35€. Σήμερα βλέπω ότι και πάλι συμβαδίζουμε. Λογικό. Αφού σαν τίμιο αμερικανικό προτεκτοράτο δεχθήκαμε το εμπάργκο απ το Ιράν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Δεν βλέπω κάποια αλλαγή στην πορεία της τιμής της βενζίνης. Είμαστε ευάλωτοι και στην κάθε διεθνή άνοδο. Εντωμεταξύ όπως και με τα άλλα ζητήματα έως τώρα, η ίδια εύκολη λύση ακολουθείται απ'όλες τις κυβερνήσεις: μόλις λείψει ένα ποσό από το ταμείο, αυξάνεται η φορολογία. Τελικά, σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ποιός ξέρει του χρόνου τέτοια εποχή, για ποιές τιμές και σε τι νομισμα θα μιλάμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Η τιμη της βενζινης δεν νομιζω ποτε να σταματησει αν ανεβαινει.... χαρειτε τα μοτορια σας τωρα που ειναι φτηνη ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Στην Αμερική πάντως, η τιμής της βενζίνης 4πλασιάστηκε μέσα σε 3 χρόνια, άσχετα αν για τα δικά μας δεδομένα είναι πάμφθηνη. Πριν τρία χρόνια ήταν 1 δολάριο και κάτι το γαλόνι και τώρα είναι 4μιση δολάρια το γαλόνι. Σε ευρώ είναι 1 ευρώ το λίτρο περίπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Στην Αμερική πάντως, η τιμής της βενζίνης 4πλασιάστηκε μέσα σε 3 χρόνια, άσχετα αν για τα δικά μας δεδομένα είναι πάμφθηνη. Πριν τρία χρόνια ήταν 1 δολάριο και κάτι το γαλόνι και τώρα είναι 4μιση δολάρια το γαλόνι. Σε ευρώ είναι 1 ευρώ το λίτρο περίπου. Ναι αλλα εκει το ειχανε ξεχ@σει το θεμα. Νομιζαν οτι η βενζινη ηταν νερο, στα τετοια τους η καταναλωση και γι'αυτο ολοι κυκλοφορουσαν με κατι αμαξια 3000cc - 4000cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βασικά, ακόμα κυκλοφορούν με 5λιτρα τζιπ και φορτηγά και είναι όλα v6/v8 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2012 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Λογικό. Αφού σαν τίμιο αμερικανικό προτεκτοράτο δεχθήκαμε το εμπάργκο απ το Ιράν. H αλήθεια είναι ότι έρχονται δυσκολότερες μέρες... το Ιράν ήταν το μόνο κράτος που μας προμήθευε επί πιστώσει, πάει τώρα κι αυτό. http://www.capital.gr/News.asp?id=1464990 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Και τι μπορούμε να κάνουμε ρε Θάνο? Να δείρουμε τους πρατηριούχους, να κάνουμε κατάληψη στα διυλιστήρια, ή να αγοράσουμε ποδήλατα? Είναι παράξενη η φάση... Πάντως στο Ηράκλειο οι τιμές παίζουν από 186 μέχρι 195. Πολλα μπορουμε Γιωργο, αρκει να το θελουμε και να το προσπαθησουμε.... ισως..μια μικρη αποχη απο τα βενζιναδικα για καμια εβδομαδα κ επιλογη εναλλακτικης μετακινησης να ηταν κατι... τι να πω..?ξερω κ γω... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ας μπορουσε μια ομαδα να οργανωσει για μια εβδομαδα αποχη και θα βλεπαμε μετα τι θα κανανε τα λαμογια....ξερω ειναι δυσκολο, εστω και ενας να παει να βαλει χαθηκε το παιχνιδι....αν πεις να μην βαλει κανενας βενζινη για Χ μερες θα σου πει ο αλλος εγω πως θα παω σημερα στην δουλεια μου που δεν υπαρχει συγκοινωνια για εκει που δουλευω;;;;; Ομως αν μπορουσε να οργανωθει κατι τετοιο τοτε μιλαμε οτι θα γινοταν χαμος... και μαλιστα θα γινοταν χαμος σε διεθνες επιπεδο μιας και θα ταρακουνιοντουσαν πολλοι που ειναι γυρω απο το θεμα πετρελαιο - βενζινη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Η ανοδική πορεία της βενζίνης θεωρώ πως δεν θα έχει τέλος και αυτό λόγω της μείωσης των κοιτασμάτων πετρελαίου παγκοσμίως. Όσο μειώνεται η παραγωγή θα αυξάνονται οι τιμες. Κακα τα ψέματα, το πετρέλαιο θα γίνει είδος πολυτελείας. Το μόνο θετικό είναι η ανάπτυξη οχημάτων με χαμηλες καταναλώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Αυτά τα κοιτάσματα πετρελαίου μειώνονται εδώ και 20 χρόνια, αλλά όλο νέες γεωτρήσεις και νέες πετρελαιοπηγές κάνουν 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Χθες έβαλα 100 ευρώ στο αυτοκίνητο και 15 στο μηχανάκι... 115 ευρώ για βενζίνη!!!!!!!!!!! Για βενζίνη!!!! Αν είναι δυνατόν.... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες