maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Καλησπέρα παιδιά... Μόλις πήρα ένα Suzuki FX 125...και θέλω να το φτιάξω όσο πάει για να το έχω κάθε τόσο για καμιά βόλτα... είμαι ειδή στο ψάξιμο ενός dr650cc για το μοτέρ του κ.τ.λ.... τον σκελετό του fx γιατί είναι σκουριασμένος μάλλον θα τον πάω για αμμοβολή και μετά βάψιμο και το μοτέρ θα κάθετε απάνω όπως είναι??....η θέλει πατέντα?? λογικά ενίσχυση θα του κάνω σίγουρα....... για αναρτήσεις θα κάνουν οι μαμισιες του fx η θέλει καλύτερες?... Όποιος ξέρει σχετικά να μου πει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Αφού σε τρώει τόσο πολύ να φτιάξεις κάτι πάρε το DR650...ρίξε του και 2000 ευρά να γίνει κανά 55άρι άλογατα τροχό με όλα τα καλά του και άσε το παπί εκεί που κάθεται...εκτός και αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις....εκεί πάω πάσο κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Αφού σε τρώει τόσο πολύ να φτιάξεις κάτι πάρε το DR650...ρίξε του και 2000 ευρά να γίνει κανά 55άρι άλογατα τροχό με όλα τα καλά του και άσε το παπί εκεί που κάθεται...εκτός και αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις....εκεί πάω πάσο κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός. Βασικά θέλω το FX γιατί μαρεσει παρά πολύ εξωτερικά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Και γω πιτσιρικάς μάρεσε σαν ιδέα μιας και τοχε κάνει ένας γνωστός μου, αλλά τώρα ειμαι της άποψης να πάρεις κατευθειαν το dr650, εμένα ο φίλος μου που τοχε κάνει, τη δουλεια την ανέλαβε μηχανικός, αρχικα ενίσχυσε τα φρένα- σκελετο και μετα είχε σκοπό όλα να τα ενισχύσει, αλλά τελικά το παράτησε λόγο ενός ψιλοατυχήματος που είχε (όχι τίποτε σπουδαίο) και το δωσε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 θα θελει νεεσ βασεισ και ενυσχηχη σεκελετου σε καποια σημεια για να μην κοπει!ασε τουσ αλλουσ να λενε!ειναι και γαμω τα project !περιμενω να ανεβασεισ video με εσενα να βολταρεισ πανω του τουμπανιασμενο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) θα θελει νεεσ βασεισ και ενυσχηχη σεκελετου σε καποια σημεια για να μην κοπει!ασε τουσ αλλουσ να λενε!ειναι και γαμω τα project !περιμενω να ανεβασεισ video με εσενα να βολταρεισ πανω του τουμπανιασμενο ;) Ευχαριστο για την υποστιριξη... πιστεύω ότι θα τα καταφέρω..σε κάνα μηνο να είναι έτοιμο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον maolis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Kαινουριες βασεις και πολυυυυυ ενισχυση!Καντο,θα τους δικαζεις ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 φιλε μου το να κανεις αντικατασταση ενος μοτερ απο παπι με εναν κινητηρα 650 ειναι μαλλον υπερβολικο. θα εβαζες κινητηρα απο τρακτερ σε ενα πεντακοσαρακι φιατ? κατι αναλογο κανεις φιλος, για σκεψου λιγο..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) κάθετε σχεδόν κουτί στον σκελετό... θέλει βεβαία μερικές πατεντούλες αλλά δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 στο σκελετο μπορει να καθεται αλλά για την δυναμη του κινητηρα ο σκελετος ειναι τσιχλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Tσιμπας ενα dr650(παιζει για πουλημα μαλιστα ενος συμφορουμιστη , αριστο!) , το κανεις SM , του βαζεις κι ενα fcr39-41 και μοιραζεις ψηλοφτερο πονο Απλα πραγματα χωρις αμφιβολου τυπου πατεντες κ.α 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Tσιμπας ενα dr650(παιζει για πουλημα μαλιστα ενος συμφορουμιστη , αριστο!) , το κανεις SM , του βαζεις κι ενα fcr39-41 και μοιραζεις ψηλοφτερο πονο Απλα πραγματα χωρις αμφιβολου τυπου πατεντες κ.α δυστηχως ειναι το μονο πραγμα που δε προκειται να κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Και αντε κανεις το FX 650 κυβικα... Υπολογισε ομως στο κοστος και 2 αγκυρες, γιατι δεν παιζει να σταματας με αλλο τροπο, εκτος και αν σου αρεσουν πολυ οι τοιχοι και οι πινακιδες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Και αντε κανεις το FX 650 κυβικα... Υπολογισε ομως στο κοστος και 2 αγκυρες, γιατι δεν παιζει να σταματας με αλλο τροπο, εκτος και αν σου αρεσουν πολυ οι τοιχοι και οι πινακιδες. ...δωρίζω τη μία απο το άβαταρ ! αν θες βοήθεια με το DR, κάτι σκαμπάζουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Μόλις πήρα ένα Suzuki FX 125...και θέλω να το φτιάξω όσο πάει για να το έχω κάθε τόσο για καμιά βόλτα... είμαι ειδή στο ψάξιμο ενός dr650cc για το μοτέρ του κ.τ.λ.... τον σκελετό του fx γιατί είναι σκουριασμένος μάλλον θα τον πάω για αμμοβολή και μετά βάψιμο και το μοτέρ θα κάθετε απάνω όπως είναι??....η θέλει πατέντα?? λογικά ενίσχυση θα του κάνω σίγουρα....... για αναρτήσεις θα κάνουν οι μαμισιες του fx η θέλει καλύτερες?... Ελπιζω να κανεις πλακα, ε? :uglystupid2: ('Η εστω να "troll-αρεις".. Και αυτο προτιμοτερο ειναι, απ'αυτα που γραφεις, αν τα εννοεις!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 ξεχασα να σου πω οτι ενασ τυπασ ελληνασ παντα :P ειχε κανει ακριβωσ το ιδιο πραγμα με σενα...καλητερα να μην σου πω τα αποτελεσματα...πατα στο youtube suzuki fx 650cc και δεσ ;) μονο παρε και ενα κουβα γιατι θα σου τρεξουν τα σαλια μεχρι το πατωμα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 με λιγες μοντιφες μπορεις να βαλεις και απο μπουσα....παει πιο γρηγορα βρε!!! :closedeyes: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Εχεις λεφτα για πεταμα σ αυτες τις εποχες που ζουμε?Κρατα το fx οπως ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2010 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Πιο δημιουργικο θα ηταν να τα πινανε σε μπυρες παρα αυτο..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανολης15 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 φηλε θα σου εξηγησω πως ειναι τα πραγματα...!! εχω παρη βολτα του φηλου μου το FX me dr350 .. Εχω και εγω fx125.. H διαφορα ειναι οτι.! τα φρενα ειναι προβλημα 8ελουν υπερβολικη προσοχη οπως και τα λαστικα να ειναι μαλακά κ οχι λεπτα.! Να εχεις σκληρα αμορτησερ.Ενησχημενο σκελετο! Καλες ζαντες!ενησχημενη αλησηδα! φωτα ! κ καλη εξατμηση κ εφηγες μεγαλε!!! 220 τελικη θα εχεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 μοτέρ από gsxr δεν μπαίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 κοιτάξτε πέρα από την πλάκα και το μουχαμπέτι μερικών... η αλήθεια είναι ότι όντως στο fx ταιριάζει κομπλέ κινητήρας από Dr650... και επίσης στο yamaha z ταιριάζει κομπλέ κινητήρας από wr 200... και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κάνει αυτήν την "πατέντα" φυσικά αυτό συνεπάγετε και τις ανάλογες συνέπειες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Αυτο ισχυει , αλλα με τα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις ενα dr650 ή ενα wr200 να το κανεις sm , να του βαλεις εναν 320 μπροστα + τις οποιες μηχανικες μοντες και να αποκτησεις στη τελικη κατι το οποιο θα εχει κρατηματα και θα ειναι και πολυ πιο μουρατο στη τελικη ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες