Jump to content
maolis

suzuki fx project(650cc)

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά...

Μόλις πήρα ένα Suzuki FX 125...και θέλω να το φτιάξω όσο πάει για να το έχω κάθε τόσο για καμιά βόλτα...

είμαι ειδή στο ψάξιμο ενός dr650cc

για το μοτέρ του κ.τ.λ....

τον σκελετό του fx γιατί είναι σκουριασμένος μάλλον θα τον πάω για αμμοβολή και μετά βάψιμο και το μοτέρ θα κάθετε απάνω όπως είναι??....η θέλει πατέντα?? λογικά ενίσχυση θα του κάνω σίγουρα.......

για αναρτήσεις θα κάνουν οι μαμισιες του fx η θέλει καλύτερες?...

Όποιος ξέρει σχετικά να μου πει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφού σε τρώει τόσο πολύ να φτιάξεις κάτι πάρε το DR650...ρίξε του και 2000 ευρά να γίνει κανά 55άρι άλογατα τροχό με όλα τα καλά του και άσε το παπί εκεί που κάθεται...εκτός και αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις....εκεί πάω πάσο κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού σε τρώει τόσο πολύ να φτιάξεις κάτι πάρε το DR650...ρίξε του και 2000 ευρά να γίνει κανά 55άρι άλογατα τροχό με όλα τα καλά του και άσε το παπί εκεί που κάθεται...εκτός και αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις....εκεί πάω πάσο κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός.

Βασικά θέλω το FX γιατί μαρεσει παρά πολύ εξωτερικά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω πιτσιρικάς μάρεσε σαν ιδέα μιας και τοχε κάνει ένας γνωστός μου, αλλά τώρα ειμαι της άποψης να πάρεις κατευθειαν το dr650, εμένα ο φίλος μου που τοχε κάνει, τη δουλεια την ανέλαβε μηχανικός, αρχικα ενίσχυσε τα φρένα- σκελετο και μετα είχε σκοπό όλα να τα ενισχύσει, αλλά τελικά το παράτησε λόγο ενός ψιλοατυχήματος που είχε (όχι τίποτε σπουδαίο) και το δωσε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα θελει νεεσ βασεισ και ενυσχηχη σεκελετου σε καποια σημεια για να μην κοπει!ασε τουσ αλλουσ να λενε!ειναι και γαμω τα project !περιμενω να ανεβασεισ video με εσενα να βολταρεισ πανω του τουμπανιασμενο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα θελει νεεσ βασεισ και ενυσχηχη σεκελετου σε καποια σημεια για να μην κοπει!ασε τουσ αλλουσ να λενε!ειναι και γαμω τα project !περιμενω να ανεβασεισ video με εσενα να βολταρεισ πανω του τουμπανιασμενο ;)

Ευχαριστο για την υποστιριξη... :_thumbsup:

πιστεύω ότι θα τα καταφέρω..σε κάνα μηνο να είναι έτοιμο...

Τροποποιήθηκε από τον maolis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου το να κανεις αντικατασταση ενος μοτερ απο παπι με εναν κινητηρα 650 ειναι μαλλον υπερβολικο. θα εβαζες κινητηρα απο τρακτερ σε ενα πεντακοσαρακι φιατ? κατι αναλογο κανεις φιλος, για σκεψου λιγο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάθετε σχεδόν κουτί στον σκελετό... θέλει βεβαία μερικές πατεντούλες αλλά δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο...

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο σκελετο μπορει να καθεται αλλά για την δυναμη του κινητηρα ο σκελετος ειναι τσιχλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tσιμπας ενα dr650(παιζει για πουλημα μαλιστα ενος συμφορουμιστη , αριστο!) , το κανεις SM , του βαζεις κι ενα fcr39-41 και μοιραζεις ψηλοφτερο πονο :_rock-on:

Απλα πραγματα χωρις αμφιβολου τυπου πατεντες κ.α :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tσιμπας ενα dr650(παιζει για πουλημα μαλιστα ενος συμφορουμιστη , αριστο!) , το κανεις SM , του βαζεις κι ενα fcr39-41 και μοιραζεις ψηλοφτερο πονο :_rock-on:

Απλα πραγματα χωρις αμφιβολου τυπου πατεντες κ.α :_thumbsup:

δυστηχως ειναι το μονο πραγμα που δε προκειται να κανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αντε κανεις το FX 650 κυβικα...

Υπολογισε ομως στο κοστος και 2 αγκυρες, γιατι δεν παιζει να σταματας με αλλο τροπο, εκτος και αν σου αρεσουν πολυ οι τοιχοι και οι πινακιδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αντε κανεις το FX 650 κυβικα...

Υπολογισε ομως στο κοστος και 2 αγκυρες, γιατι δεν παιζει να σταματας με αλλο τροπο, εκτος και αν σου αρεσουν πολυ οι τοιχοι και οι πινακιδες.

...δωρίζω τη μία απο το άβαταρ ! _zeppelin.gif

αν θες βοήθεια με το DR, κάτι σκαμπάζουμε...whistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις πήρα ένα Suzuki FX 125...και θέλω να το φτιάξω όσο πάει για να το έχω κάθε τόσο για καμιά βόλτα...

είμαι ειδή στο ψάξιμο ενός dr650cc

για το μοτέρ του κ.τ.λ....

τον σκελετό του fx γιατί είναι σκουριασμένος μάλλον θα τον πάω για αμμοβολή και μετά βάψιμο και το μοτέρ θα κάθετε απάνω όπως είναι??....η θέλει πατέντα?? λογικά ενίσχυση θα του κάνω σίγουρα.......

για αναρτήσεις θα κάνουν οι μαμισιες του fx η θέλει καλύτερες?...

Ελπιζω να κανεις πλακα, ε? :uglystupid2: :uglystupid2: ('Η εστω να "troll-αρεις".. Και αυτο προτιμοτερο ειναι, απ'αυτα που γραφεις, αν τα εννοεις!! :wallbash: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεχασα να σου πω οτι ενασ τυπασ ελληνασ παντα :P ειχε κανει ακριβωσ το ιδιο πραγμα με σενα...καλητερα να μην σου πω τα αποτελεσματα...πατα στο youtube suzuki fx 650cc και δεσ ;) μονο παρε και ενα κουβα γιατι θα σου τρεξουν τα σαλια μεχρι το πατωμα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λιγες μοντιφες μπορεις να βαλεις και απο μπουσα....παει πιο γρηγορα βρε!!! :closedeyes: :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις λεφτα για πεταμα σ αυτες τις εποχες που ζουμε?Κρατα το fx οπως ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο δημιουργικο θα ηταν να τα πινανε σε μπυρες παρα αυτο..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φηλε θα σου εξηγησω πως ειναι τα πραγματα...!! εχω παρη βολτα του φηλου μου το FX me dr350 .. Εχω και εγω fx125.. H διαφορα

ειναι οτι.! τα φρενα ειναι προβλημα 8ελουν υπερβολικη προσοχη οπως και τα λαστικα να ειναι μαλακά κ οχι λεπτα.! Να εχεις σκληρα αμορτησερ.Ενησχημενο σκελετο! Καλες ζαντες!ενησχημενη αλησηδα! φωτα ! κ καλη εξατμηση κ εφηγες μεγαλε!!! 220 τελικη θα εχεις !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτάξτε πέρα από την πλάκα και το μουχαμπέτι μερικών...

η αλήθεια είναι ότι όντως στο fx ταιριάζει κομπλέ κινητήρας από Dr650... και επίσης στο yamaha z ταιριάζει κομπλέ κινητήρας από wr 200... και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κάνει αυτήν την "πατέντα"

φυσικά αυτό συνεπάγετε και τις ανάλογες συνέπειες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ισχυει , αλλα με τα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις ενα dr650 ή ενα wr200 να το κανεις sm , να του βαλεις εναν 320 μπροστα + τις οποιες μηχανικες μοντες και να αποκτησεις στη τελικη κατι το οποιο θα εχει κρατηματα και θα ειναι και πολυ πιο μουρατο στη τελικη !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα