Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=NgRs4DCpLKs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 τα τελευταία 2 χρόνια έχω πάει σε αρκετές metal-rock (κάθε είδους..) συναυλίες στο fuzz,rockwave φετος και σε μια μουσική σκηνή που ήταν στο μοναστηράκι (στο stage vol 1) και αυτό που έχω να πώ είναι ότι η συγκεκριμένη μουσική έχει το πιο παθιασμένο κοινό. προσωπικά έιχα αφήσει την ροκ σκηνή αρκετά πίσω μου πριν απο χρόνια και απο αυτή την εμπειρία που είχα σίγουρα μου ξαναξύπνησε το πάθος μέσα μου! ένα δείγμα απο συγκροτήματα που έχω ακούσει είναι HIM,placebo,eluveite, st etien,sabbaton, judas priest, anathema,planet of zeus, clutch κλπΥ.Γ: δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο thread του topic αλλά οι φίλοι του metal και της rock σκηνής θα πρέπει να ακούνε τον rockmachine.gr όπου βάζουν συνέχεια σχετικότατη μουσική και όχι δήθεν ροκ. στα υποψιν ότι δεν έχω καμμία σχέση με τον σταθμό ή τους παραγωγούς και απλώς το αναφέρω. νομίζω ότι μια ακουστική δοκιμή θα σας πείσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) έτσι γιατι με έπιασε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 από τον warlock9_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 Φρέσκο, ελπίζω να μην το απαγορέψουν... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=I53HDr0-Qew http://www.youtube.com/watch?v=I53HDr0-Qew Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Για τους Maiden-άδες: Δείτε αυτό και μετά κάντε κλικ εδώ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2015 από τον ritchie 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ενα τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από 30 χρόνια, όχι τόσο γνωστό όσο το "αδερφάκι" του. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2015 από τον srk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 Ας βάλουμε και το "αδερφάκι" του λοιπόν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 το πηρε ο βρασιδας και το 'στειλε αλλου το κομματι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://www.youtube.com/watch?v=2AmrIydnXIs Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον ΚωσταςΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=2AmrIydnXIsΤι μου θύμισες τώρα... 2008 Terra Vibe Μαλακάσα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Ειχες παει ρε τυχερε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Ειχες παει ρε τυχερε;Ναι! Τότε δεν άφηνα live για live. Για μένα ήταν η καλύτερη συναυλία των Maiden από όσες έχω παρευρεθεί. Φυσικά "ευθύνεται" και το setlist. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Αφιερωμένο στο new entry μας,τον Κωστή και στο ritchie! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Φρέσκο φρέσκο από τους αγαπημένους Dream Theater. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες