Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Όταν κολλήσει αυτό το παιδί, άντε να το ξεκολλήσεις...Amorphis ή Therion, αποφάσισε :P Αλομπαρ, νέε μου, εγώ δεν τους λέω αν και δε με νοιάζει η ταμπέλα...με νοιάζει που κάποιες μπάντες το παίζουν πολύ "κακές" και πουλάνε περισσότερο image παρά μουσική + αυτό το μπαστάρδεμα του metal ήχου με κάποιους άλλους που εμένα δε με συγκινεί. Γούστα όμως είναι αυτά :) πάρτα! :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 σαφως και ειναι γουστα και μιας και το θυμηθηκα : 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 πωπω πάρτυ σήμερα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 πήρε φωτιά το θέμα σήμερα !!! έρχονται μέσα σε ένα μήνα Blind Guardian, Flotsam and Jetsam, Accept, Riot V. και ακολουθούν Dokken, JagPanzer, Tokyo Blade, Loudness (!!!), Trespass και άλλοι πολλοί, μόνοι τους ή σε festival. να θυμηθώ να ρωτήσω τους mods αν επιτρέπεται να ποστάρω εδώ αγγελία για πώληση νεφρού χαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Fates Warning - European Exclusive Awaken The Guardian Anniversary Show Keep It True XIX - April 2016 Original Awaken The Guardian lineup featuring John Arch (vocals), Jim Matheos (guitar), Frank Aresti (guitar), Joe DiBiase (bass) and Steve Zimmerman (drums) playing the complete AtG album plus selected songs from the Arch era! John Arch, ναι ρε πστ μου !!! άιντε να δουλέψω σήμερα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Είστε πολύ τζαναμπέτηδες διότι δεν είμαι στο pc και δεν μπορώ να απαντήσω κατάλληλα στο σημερινό σας "παραλήρημα" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Συνεχίζω την Therion-ίλα Και ολίγον Ινδιανιλίκι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 μπορει να το χω ξαναβαλει αλλα τα σπαει. πρωτος δισκος, πρωτο τραγουδι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 χαμός λέμε σήμερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dc_rxaY6WYY 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 απειρα λαικ για τον δισκο απο πανω και να συμπληρωσω με την σειρα μου https://youtu.be/7j8vUbMmOwM 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Σήμερα τα κάνατε όλα π@@να...νιώθω περήφανος :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Έλα λεβέντες,να μαζευόμαστε http://www.youtube.com/watch?v=ZEu68QW4ZCQ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Έπος το αποπάνω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Κρίμα που κατάντησαν αίσχος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Κρίμα που κατάντησαν αίσχος Στην αρχή νόμιζα ότι εννοούσες τους Helloween και ήμουν έτοιμος. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antartis 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 χαχα Όχι, οι Helloween ευτυχώς βγάζουν ακόμα δισκάρες, αν και ομολογώ ότι η "Kai Hansen" περίοδος είναι η αγαπημένη μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2015 Μόλις τελείωσε αυτό που άκουγα: https://www.youtube.com/watch?v=MdiG7Rfu0as 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες