Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 με το YBR 95χλμ/ωρα μετα πλακωθηκα στα φρενα γιατι πρωτη φορα το ανοιγα κ ψιλοχεστηκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Ιωνία οδό, είναι περίπου 45-50 χλμ. μια τεράστια ευθεία. Όπως επέστρεφα από τις διακοπές 224 ΧΑΩ με το Hornet (να σημειωθεί ότι δεν έχω fairing και ότι είχα tank bag επάνω, πράγμα που δεν μου επέτρεπε να ξαπλώσω τελείως στο ντεπόζιτο. τα ραντάρ στην ιόνια οδό, το κομάτι αγρινίου μεσολογγίου δηλαδή,είναι τα πρώτα που λειτούργησαν απο αντίριο μέχρι ιωάννινα!!εύχομαι ολόψυχα να μην σου έρθει κανένα μαγικό χαρτάκι,γιατί με τόσα χιλιόμετρα, :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κοντέρ πάντα: Beta Quadra 50cc: 90+ Yamaha TDR 125r: 150 Honda SH150: 120 Honda CB400 Super Four: 190 (καταραμένε κόφτη!) Honda XX 1100: 300 (να 'σαι καλά θείε ;) ) Honda CBF600s: 220 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 mt-03: 173 τέρμα με κόφτη mt-01: 178 άλλα έχουμε ψωμιά ακόμα... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Eμας παλι το ποδηλατακι μου μας διαφυλασει απο καθε ρανταρ.... λογο του οτι το ποδηλατο και η σχαρα κρυβουν την πινακιδα:) αληθεια τα ρανταρ που εχουν βαλει στην ευθεια της σπερχιαδας δουλευουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) μήπως είναι 153? :P Μήπως έβαλες ένα νούμερο παραπάνω το 5; και είναι 31; :P Μην σας απατά το BMW που έχω για την καθημερινή μου χρήση γιατί για τα σαβ/κα υπάρχει ένα κακό Hayabusa στο γκαράζ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 από τον otto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Μην σας απατά το BMW που έχω για την καθημερινή μου χρήση γιατί για τα σαβ/κα υπάρχει ένα κακό Hayabusa στο γκαράζ. Off Topic: Μιλάμε ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται! (και κάποια ακόμα αλλά δεν χρειάζεται να τα πούμε και όλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) 160 με το DR 250 Djebel (με κατι μπιχλιμπιδια πανω..) 220 με το Honda RVF 400 280 με το Suzuki Srad 750 Μου φαινεται η αν την επομενη πατησω 340 δεν θα ειναι τυχαιο? :P :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 89 με Peugeot Speedfight 2 50 cc 230 με Bandit 600 n του 1998( βεβαια δν ξερω ποσα κλεβει) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 130 me innova inj me mama ola ... den pigaine allo... lol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) 130 me innova inj me mama ola ... den pigaine allo... lol 130 το innova από μαμά! μπράβο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 130 το innova από μαμά! μπράβο... Ναι οντως γινεται αλλα σε κατηφορικη ευθεια η εθνικη(το εχω δει και εγω στο κοντερ) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 70 ή 80 (δεν είμαι σίγουρος!...) με Ninja250r!!! ...στο στρώσιμο Θέλω πολύ ακόμα για να σας φτάσω ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 17 bmw dakar 21 cbf 600s 800km/h με αεροπλανο οταν πηγαινω διακοπες ! χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 135 με Honda Varadero 125cc 238 με Suzuki GSR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Πόσο τελική πιάνει το μηχανάκι σας?? Πόσα χιλιόμετρα έχετε πιάσει με αυτό?? Εμένα πιάνει 130 Και έχω βγάλει 120 πραγματικά ώμος ( μετρημένα με G.P.S ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 107 ταπααααααααααααααααααααααα Πραγματικα καμια 95ρα.. :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaggelis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 120 κοντερισια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 230 πηγενε κιαλλο αλλα οταν εχει αμαξια ψιλοχ#ζ)μαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 230 πηγενε κιαλλο αλλα οταν εχει αμαξια ψιλοχ#ζ)μαι χαχαχαχα να λέτε και πόσα περίπου είναι πραγματικά ( όσες μηχανές κλέβουν ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Συγγνώμη αλλά τι σημασία έχει πόσα έχουμε πιάσει? Ξέρω και εγώ κάτι γλήγορους που πάνε με 200 στις ευθείες και 40 στις στροφές, τι να λέει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 χαχαχαχα να λέτε και πόσα περίπου είναι πραγματικά ( όσες μηχανές κλέβουν ) τι να σου πω ρε φιλε δεν γνωριζω αν κλεβει αλλα οσα δειχνει το 1098 δειχνει και το δικο μου 230 κοντερισια το ειχαμε μετρησει μαζι τωρα αν κλεβουν και τα 2 τι να σου πω?ρωτα τον bloody θα ξερει χαχαχαχα να λέτε και πόσα περίπου είναι πραγματικά ( όσες μηχανές κλέβουν ) τι να σου πω ρε φιλε δεν γνωριζω αν κλεβει αλλα οσα δειχνει το 1098 δειχνει και το δικο μου 230 κοντερισια το ειχαμε μετρησει μαζι τωρα αν κλεβουν και τα 2 τι να σου πω?ρωτα τον bloody θα ξερει Συγγνώμη αλλά τι σημασία έχει πόσα έχουμε πιάσει? Ξέρω και εγώ κάτι γλήγορους που πάνε με 200 στις ευθείες και 40 στις στροφές, τι να λέει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
otto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 300+ km/h Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 140χιλ κοντερισια αλλα ανοιγει ακομα ο κινητηρας... :D Αχ τι κανει ο εκκεντροφορος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Συγγνώμη αλλά τι σημασία έχει πόσα έχουμε πιάσει? Ξέρω και εγώ κάτι γλήγορους που πάνε με 200 στις ευθείες και 40 στις στροφές, τι να λέει αλλά να ξέρουμε στο περίπου πόσα χιλιόμετρα βγάζει η μηχανή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες