ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 σε πέρασα...59χλμ/ώρα σβηστός σε μεγάααλη κατηφόρα(ασφαλτωμένος γκρεμός με λίγα λόγια).Παραλίγο να φύγει η ρόδα.Simson 50cc.. <{POST_SNAPBACK}> Ω Χλιτε χλιδατε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 DOCTOR Σαν πολλα μας τα λες. Μαλλον το κοντερ λεει παπαδες. Θυμαμαι το Fazer μου εβγαζε κοντερισια 220 maximum και ειναι πιο δυνατο. Δηλαδη το CBF1000S με τα 98 αλογακια τι πιανει 260;;; <{POST_SNAPBACK}> Γενικά τα γιαπωνέζικα χάνουν λίγο.Σε Fazer έχω γράψει κοντέρ δικάβαλος 243 km κοντέρ.Οπότε λογικό για CBF και FAZER λάθος στα 10-15 km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 Περι VTR. Δεν ηταν το SP2 ηταν το Firestorm. ....και ποιος σας ειπε οτι το τελικιασα? (ειπα απλα οτι πηγα 240) ΑΑΑΑ και το bikez εχει καποιο προβλημα με τις τελικες Στο δικο μου νομιζω δινει 194 τελικη και στο R1100S δινει 198 ζντοινγκκκκ (το μηχανακι αυτο βλεπει ανετα 240 στο κοντερ ενω εγω δεν εχω δει ποτε πανω απο 210.Ειναι δυνατον να εχουν λοιπον μολις 5 χιλ πραγματικης τελικης διαφορα που δινει το bikez?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 το 'χω γράψει παραπάνω... pourqois δεν με προσέχεις;;; <{POST_SNAPBACK}> θέλω να το ακούω............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2006 248 KONTEΡΙΣΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Εγώ πάντως δεν το έχω ανεβάσει πάνω απ΄τα 220 χλμ τα οποία τα πήγε άνετα. Σίγουρα η τελική του κοντερίσια πρέπει να ξεπερνάει τα 240χλμ. Πάντως πραγματικά η τελική είναι το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Οποιος νοιαζεται για τελικες,αγοραζει μεγαλα SS και ST. Oποιος δεν εχει λεφτα για μεγαλα SS και ST και νοιαζεται για τελικες,αγοραζει μεσαια SS,μεσαια ST και street/all rounder αν και ψιλο-ταλαιπωρειται απο την ελειψη ροπης χαμηλα. Οποιον δεν τον νοιαζει ιδιαιτερα η τελικη αγοραζει τα ποιο πανω μηχανακια απλα για να μπορει να πηγαινει παντου και να εχει και μια Α τελικη. Οποιον δεν το νοιαζει καθολου η τελικη,αγοραζει ον οφ μεσαιο η μεγαλο για να μπορει να παει παντου,ανετα,και σε οποιοδηποτε τερεν. Οποιον δεν τον νοιαζει επισης η τελικη αλλα αρεσκεται στο παιχνιδι των στροφων (και γενικοτερο παιχνιδι),αγοραζει SM. Συνηθως για τις επιλογες μας παιζει πολυ ρολο το βαθος της τσεπης μας. Πιστευω πως δεν υπαρχει SSας που να εχει το R6 ή το GSXR 600 και να μην ηθελε να εχει το R1 και GSXR 1000 αντιστοιχα. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα μηχανακια. Δηλαδη αν καποιος ειχε τα φραγκα,δεν θα καθοταν να παιδευοταν να κανει το ΧΤ SM.Θα επαιρνε απ ευθειας ενα KTM ενα Husqvarna ή ενα Husaberg. Για μας τους mega on ofιστες τι να πω?Εμεις πρεπει να ειμαστε στον "κοσμο" μας.Δινουμε τοσα λεφτα για μια μεγαλη ον οφ μηχανη με τα οποια αλλοι αγοραζουν το σουπερ ντουπερ SS που 300αριζει,ενω εμεις 220αριζουμε (το πολυ) ή αγοραζει ενα μεγαλο ST το καραφορτωνει και παει ανετα και προπαντως γρηγορα οπου θελει. Εμεις ομως (θα πουμε) εχουμε την ανεση και τις μεγαλες δυνατοτητες φορτωματος και ανετου ταξιδιου.Μα και με ενα ST δεν τα εχεις αυτα οπως ειπα πριν? Θα πουμε ομως οτι μπαινουμε και χωμα. (κι αναρωτιεμαι εγω τωρα.....αξιζει επειδη μπαινουμε μια φορα στο τοσο χωμα,να δινουμε τοσα λεφτα για μια μοτο?) Ελα ντε! Μετα σου ερχεται και ο Αθως και πουλαει το φειζερ γιατι λεει εχει μεσα του χωματινα γονιδια και παει και αγοραζει το Capo! Δεν θελω να πω τιποτα....καλα εκανε το παιδι και το πηρε,αλλα οταν θελεις να παιζεις με τα χωματα....δυο λυσεις υπαρχουν. Ή πας και παιρνεις ενα καθαρα χωματινο μηχανακι,ή αγοραζεις το σετ παραλιας απο τα Jumbo (κουβαδακι φτυαρακι τσουγκρανα) κι αμολιεσαι στην πλησιεστερη παραλια!Παιχνιδια στο χωμα με 150 κιλα και ανω και με τιγκα πλαστικουρα δυστυχως δεν γινονται. Μηπως τελικα ολοι κανουμε καπου λαθος? (Με πιανουν που και που τετοιες κρισεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Με το παπακι 137 μετρημενα απο R1!!! Με NSR 250 ενος φιλου μου 215!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Θα πουμε ομως οτι μπαινουμε και χωμα. (κι αναρωτιεμαι εγω τωρα.....αξιζει επειδη μπαινουμε μια φορα στο τοσο χωμα,να δινουμε τοσα λεφτα για μια μοτο?) Ελα ντε! άλλο ένα "έλα ντε!" κι από μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2006 Με CB1 400αρι το κοντέρ εχει φτάσει ακριβως 6η ωρα. Καθετη βελόνα προς τα κάτω! Tα νουμερα τερματίζουν στο 210 [καπου στις 5η ωρα]. Tωρα κατα ποσο αληθευουν δε το ξερω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 Μετα σου ερχεται και ο Αθως και πουλαει το φειζερ γιατι λεει εχει μεσα του χωματινα γονιδια και παει και αγοραζει το Capo! Δεν θελω να πω τιποτα....καλα εκανε το παιδι και το πηρε,αλλα οταν θελεις να παιζεις με τα χωματα....δυο λυσεις υπαρχουν. Ή πας και παιρνεις ενα καθαρα χωματινο μηχανακι,ή αγοραζεις το σετ παραλιας απο τα Jumbo (κουβαδακι φτυαρακι τσουγκρανα) κι αμολιεσαι στην πλησιεστερη παραλια!Παιχνιδια στο χωμα με 150 κιλα και ανω και με τιγκα πλαστικουρα δυστυχως δεν γινονται. Μηπως τελικα ολοι κανουμε καπου λαθος? (Με πιανουν που και που τετοιες κρισεις) <{POST_SNAPBACK}> Για μενα απο την αλλη Αλεξη ηταν μια απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογες που ειχα...Χωμα ποτέ δεν ειπα οτι θελω να παω να οργωσω ή να τελικιασω.Υπηρχαν πολλά διχρονα...πολυ πιο φτηνα...για τη δουλεια αυτη...Αλλά ΔΕΝ ηταν για 2 ατομα,ΔΕΝ ηταν για ταξιδια,ΔΕΝ ηταν ανετα,ΔΕΝ ηταν για μεγαλες αποστασεις,ΔΕΝ ειχαν τον εξοπλισμο του Capo,ΔΕΝ μου αρεσαν...άρα πηρα το Caponord ωστε να συνδιασω ΟΛΑ τα παραπάνω και με το παραπανω...Ουτε οι τελικες των 300χ.α.ω με ενδιαφερουν...Με ενδιαφερει ομως να βλεπω εναν χωματοδρομο και να μπορω να τον ακολουθησω...(με το fazer...δεν μπορουσα...)...Για παιχνιδια στο χωμα που λες...και συμφωνω...δεν παιζεις με 200 και βαλε κιλα.Ομως ακολουθεις...κι αναλογως του τεραιν ...οδευεις...χωρις ξεσαλωματα αλλά και χωρις να μην μπορεις να μπαινεις ΚΑΝ...με ενα street...Αρααα....Με ενδιεφερε μια all job motorbike με ανεση για δύο ατομα και ...την πήραΑσε που μου αρεσε... άλλο ένα "έλα ντε!" κι από μένα <{POST_SNAPBACK}> Ελα ντε;...(κι απο μενα...)Μηπως ομως δεν ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ τα χρηματα αυτα που παίζουν ρόλο στις επιλογες μας;Μηπως αμα γουσταρεις κατι θα το παρεις εφοσον μπορεις και θα το χαρεις οπου και οπως θελεις...χωρις να πολυνοιαζεσαι για το χρηματικο;...Γιατι πολλες φορες εγω ετσι σκεφτομαι...Οταν κατι το γουσταρω και μπορω να το...φτασω...να το παιρνω και να το χαιρομαι οσο μπορω.Εξαλλου στα 60 μου...δεν θα θελω καινουρια μοτοσυκλετα,θα θελω να βοηθαω τα παιδια μου και τα εγγονια μου να κανουν αυτο που γουσταρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... Μηπως αυτη δεν ειναι η ζωη;Μια διαρκης προσκληση προκλητικα δοσμενη για να παιζει με τα ορια και τα θελω του καθενός μας;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maiden7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 Με το glx 90cc το κοντέρ τέρμα νομίζω ήταν 60 μίλια αν θυμάμαι καλά, αλλά το κοντέρ έκλεβε. Πάντως ο κινητήρας κόντευε να σπάσει, είχε πιάσει κόκκινα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 Θόδωρε το varadero τον "τσίμπησες" καθόλου???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 Για μενα απο την αλλη Αλεξη ηταν μια απο τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογες που ειχα...Χωμα ποτέ δεν ειπα οτι θελω να παω να οργωσω ή να τελικιασω.Υπηρχαν πολλά διχρονα...πολυ πιο φτηνα...για τη δουλεια αυτη...Αλλά ΔΕΝ ηταν για 2 ατομα,ΔΕΝ ηταν για ταξιδια,ΔΕΝ ηταν ανετα,ΔΕΝ ηταν για μεγαλες αποστασεις,ΔΕΝ ειχαν τον εξοπλισμο του Capo,ΔΕΝ μου αρεσαν...άρα πηρα το Caponord ωστε να συνδιασω ΟΛΑ τα παραπάνω και με το παραπανω...Ουτε οι τελικες των 300χ.α.ω με ενδιαφερουν...Με ενδιαφερει ομως να βλεπω εναν χωματοδρομο και να μπορω να τον ακολουθησω...(με το fazer...δεν μπορουσα...)...Για παιχνιδια στο χωμα που λες...και συμφωνω...δεν παιζεις με 200 και βαλε κιλα.Ομως ακολουθεις...κι αναλογως του τεραιν ...οδευεις...χωρις ξεσαλωματα αλλά και χωρις να μην μπορεις να μπαινεις ΚΑΝ...με ενα street...Αρααα....Με ενδιεφερε μια all job motorbike με ανεση για δύο ατομα και ...την πήραΑσε που μου αρεσε... Ελα ντε;...(κι απο μενα...)Μηπως ομως δεν ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ τα χρηματα αυτα που παίζουν ρόλο στις επιλογες μας;Μηπως αμα γουσταρεις κατι θα το παρεις εφοσον μπορεις και θα το χαρεις οπου και οπως θελεις...χωρις να πολυνοιαζεσαι για το χρηματικο;...Γιατι πολλες φορες εγω ετσι σκεφτομαι...Οταν κατι το γουσταρω και μπορω να το...φτασω...να το παιρνω και να το χαιρομαι οσο μπορω.Εξαλλου στα 60 μου...δεν θα θελω καινουρια μοτοσυκλετα,θα θελω να βοηθαω τα παιδια μου και τα εγγονια μου να κανουν αυτο που γουσταρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... Μηπως αυτη δεν ειναι η ζωη;Μια διαρκης προσκληση προκλητικα δοσμενη για να παιζει με τα ορια και τα θελω του καθενός μας;... <{POST_SNAPBACK}> Eγω ξέρω οτι όποιος θέλει το βαζει παντού,όσα κιλά και αν είναι. Τι και αν κολησει,τι και αν πέσει..το βάζει γιατι γουστάρει.Εχουμε τα on-off και πανε παντου ανετα και οχι τελεια.Ουτε rossi θελω να ειμαι,ούτε cross..Αρα ειμαι μια χαρα.. Αυτοι που τα παιρνουν και δεν τα βάζουν δεν υπάρχει λόγος να τα παιρνουν. Ας πάρουν ενα touring !! σορρυ για το αλλα αμάν επιτέλους !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2006 Χα χα χα... σωστός, σωστός... όπως και τα τζιπ του Κολωνακίου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maiden7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Θόδωρε το varadero τον "τσίμπησες" καθόλου???? <{POST_SNAPBACK}> Στις 5 με 5,5 χιλ. στροφές γύρω στα 140 με άνεση.....Έχει να δώσει κι άλλα όμως. Στα 1500 και μετά το πρώτο σέρβις θα το δούμε και σε τελικές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 [οφ τοπικ] Α ρε Ελληνα αθανατε! Σαν αυτους που χαμηλωνουν τα αυτοκινητα και τους ακους σε καθε σκαμπανεβασμα του δρομου να πηγαινουν "Γκρανκ-Μπονγκ-Ζντουπ" [/οφ τοπικ] Η τελικη μου εξαρταται απο την Κατηφορα και τον Αερα χΑχαχ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Beowolf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 με baotian 50 cc 80χλμ σε εθνικη και να φυσαει μια απο μπροστα μια απο πισω μια απο τα πλαγια. οπως γουσταρε με πηγαινε και εχασα 5 χρονια απο την ζωη μου απο την τρομαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Me to Capo 225 kofti, 16th granazi K&N filtro, Remus racing titanium.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 "ΤΕΛΙΚΗ"??????=NO COMMENT...............ΟΠΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 Αλήθεια Edmark, πες μας... Το NoS δίνει και καλύτερη τελική ή μόνο συμβάλει στην εκτόξευση/επιτάχυνση? Δηλώνω άσχετος περι του θέματος.... Τι διαφορά έχεις, αν έχεις στην τελική, με ή χωρίς NoS? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2006 (τροποποιήθηκε) 160 χλμ/ωρα με 6η στο κομματι απο την αεροΓεφυρα της WaterLand μεχρι τo COSMOS(για να καταλαβουν οσοι ειναι Θεσσαλονικεις) ερχομενος απο το χωριο της Ειρηνης... Δεν μπορουσα να παω παραπανω γιατι θα μου ερχοταν το πιστονακι στο κεφαλι !!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2006 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spdphoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2006 192 κοφτης με 5η στην τελευταία κατηφόρα της Αττικής οδού έξω από το αεροδρόμιο!!! 185 με 2 άτομα και φορτωμένη με μπαγκαζιέρα και σαμάρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2006 χε χε... κάπου εκεί πρέπει να ήταν που παρέδωσαν πνεύμα τα κάγκελα και η βάση του κοντέρ, έτσι; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες