warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) λοιπόν ήτανε καιρός να φύγει το πορτοκαλί από το κοντέρ που δε μου πολυάρεσε και δεν έχω και φώτο το έλεγα με τον lavaloutsa και ήθελε και αυτός οπότε πήραμε ένα πακετάκι 20 led λευκά (γύρω στα 12 ευρώ αν θυμάμαι καλά πόσο μου είπε) σε κάθε κοντέρ χρειάζονται 6 χτες κάτσαμε να τα βάλουμε από εργαλεία μας χρειάστηκαν: ένα κατσαβίδι σταυρό και ένα γερμανικό κλειδί για να λύσουμε το κοντέρ το ίδιο κατσαβίδι για όλες τις βίδες μέσα στο κοντέρ τυρόπιτα τσιγάρα μυτοτσίμπιδο κολλητήρι(με λεπτή μύτη που να δουλεύει σωστά) και καλάι σιλικόνη τσιγάρα φασαρία μουσική πολύ πίστη οτι θα πετύχουμε και ο φόβος του σφακιανάκη που το δίνει καινούριο κοντά στα 700 αρχικά πρέπει να πάρουμε το κοντέρ στα χέρια για να μπορέσουμε να το ανοίξουμε φώτο δεν έχω εδώ αλλά ουσιαστικά βγάλαμε τη ντίζα για τα χιλιόμετρα από το κοντέρ και δύο φις που πηγαίνανε σε αυτό, η μια ρεύματα και ιστορίες για το κοντέρ και η άλλη για τις ενδείξεις που έχει στο πλάι μετά το κρατάνε τρία παξιμάδια, λύσιμο και αυτά και το έχουμε κάπως έτσι το γυρνάμε από πίσω και λύνουμε τις δύο βίδες που κρατάνε τις ενδείξεις για τα φλας, τη μεγάλη σκάλα και αυτά αφού τα βγάλουμε λύνουμε τις υπόλοιπες 8 βίδες από πίσω για να μπορεί να ανοίξει το καπάκι και το ανοίγουμε προσεκτικά προσεκτικά γιατί έχει μια φλάτζα πολύ κακιά που μπορεί να κοπεί άμα κοπεί θα το καταλάβετε μοιάζει κάπως έτσι αφού ανοιχτεί θα έχουμε δύο κομμάτια, το ένα είναι το καπάκι του κοντέρ και το άλλο είναι η πλακέτα με την οθόνη, τα κουμπιά και το κάτω μέρος του κοντέρ στην πάνω φωτογραφία λύνουμε τις δύο βίδες δίπλα από τα κουμπάκια για να ελευθερωθεί η πλακέτα με τα κουμπιά και να έχουμε χώρο να λύσουμε κι άλλο την οθόνη και γίνεται κάπως έτσι μετά βρίσκουμε και λύνουμε σε τις 6 βίδες που κρατάνε την οθόνη και φτάνουμε σε αυτό το σημείο ναι ναι, είναι προφανές αυτά είναι ξεκάθαρα τα led τώρα πρέπει να τα βγάλουμε για να βάλουμε τα δικά μας που είναι πιο όμορφα εδώ υπάρχουνε δύο τρόποι, ο ένας είναι με το κολλητήρι αλλά μερικες φορές γ@#^%ται το σύμπαν όλο και ενώ βλέπεις οτι δεν κρατάει από πουθενά και φωνάζεις "ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ LED" εκείνο σε γράφει επιδεικτικά γιατί έχει και κόλλα να πω την αλήθεια ότι εδώ κάναμε πολλές σκέψεις ανάμεσα στα μπινελίκια για το άν κάψαμε την πλακέτα ή όχι μερικές από αυτές :lipssealed: τελικά λέμε ας κάνουμε ένα διάλειμμα η τυρόπιτα δεν είναι σε αυτή τη φάση αλλά δεν πειράζει αφού κλαίμε τη μοίρα μας οτι τα led δε θα βγούνε ποτέ και ο τσούχτρας με βρίζει οτι του χάλασα το κοντέρ, τα παίρνει στο κρανίο και πιάνει το μαγικό εργαλείο λέγοντας "αν είναι να το χαλάσω, τουλάχιστον ας το γ@*#$ω εντελώς" ε τα κωλοled βγήκανε με τη μία, τσάμπα κλαίγαμε δες μας πειράζει που έμειναν κομματάκια από τα led, θα κολλήσουμε τα καινούρια από πάνω, θέλουμε απλά να μπορεί να κλείνει κύκλωμα το led αφού κάναμε κάτι δρομολόγια τρίτος-ισόγειο γκαράζ καμιά δεκαριά φορές για να δούμε την πολικότητα για τα led και γιατί όλο και κάτι ξεχνάγαμε κάθε φορά να ανεβάσουμε, βρήκαμε την άκρη και αρχίσαμε να κολλάμε και τα κολλήσαμε όλα μην τα βλέπετε στραβά, δεν είχαμε πιεί τίποτα αφού τα κολλήσουμε κλείνουμε το κοντέρ με την αντιθετη σειρά από ότι το ανοίξαμε εδώ δεν έχω φωτογραφίες απλά προσοχή θέλει στις βίδες πάνω στις πλακέτες να μην τις παρασφίξουμε, και στη φλάτζα που έχει κάτι αυτάκια που πρέπει να μπουν σε κάτι τρυπούλες στο καπάκι εμείς καλού κακού βάλαμε και σιλικόνη γιατί από παλιά το κοντέρ του Ανδρέα έμπαζε υγρασία επίσης καλό είναι να καθαριστεί καλά η οθόνη και το καπάκι του κοντέρ γιατί αν μείνουν σκουπιδάκια μέσα όταν το κλείσουμε θα φαίνονται με το φωτισμό επειδή το κάναμε σε δύο κοντέρ, κάποια στιγμή βαρέθηκα όσο έδενε ο lalaloulas το δικό του που δεν έκανα τίποτα και είπα να φάω και να κάνω ακροβατικά μέχρι να τελειώσει το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι τα παραπάνω μπορούν να εφαρμοστούν λογικά και σε άλλες μοτοσυκλέτες με διαφορά τα βήματα για να φτάσεις μέχρι τα ledάκια ευχαριστώ πολύ, γειά σας Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον warlock9_0 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Μουααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Φιλαράκι τα μαμήσαμε τη μάνα......τα κοντέρ είναι τούμπανα και εμείς οι ομορφότεροι και οι καλύτεροι. Μπράβο μας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 απλά να το ξέρεις οτι εγώ είμαι λίγο πιο όμορφος γιατί δεν έχω σκονίτσα μέσα στο κοντέρ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χρονια μπροστα το ασπρακι!!!!! Μπραβο μανγκες! ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΜΩΒΑΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝ@????? ΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΧΑΑΧ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον KeikenHate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ρε σεις δεν εχετε δουλια να κανετε και καθεστε και μ@λ@κιζεστε ? Βγειτε εξω καμια βολτα, ο Ιασονας ειναι ενα μηνα στα Χανια και εχει γυρισει τη μιση Κρητη ! Κατα τ αλλα πολυ ενδιαφερουσα η διατριβη σας, μπραβο σας ! (Εκεινη η τυροπιτα πρεπει να ηταν πολυ γ@μ@τη) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 λοιπόν Αυτό να υποθέσω πως είναι ψίχουλο τυρόπιττας.??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Χαχαχα, τους πετάξατε τα μάτια όξω αλλά το αποτέλεσμα μετράει! Αναμένουμε το επόμενο μαστοροφωτορομάντζο από το άπαιχτο δίδυμο.... ΥΓ. Να υποθέσω οτί θα πήρε και κάνα τέταρτο του ίππου σε απόδοση το lavamobile ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλη δουλεια και το αποτελεσμα ειναι αψογο παιδες.. ωραιοι + 1 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ωραιος, +1! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 μπραβο παιδες! ζηλεψα θα το κανω και εγω!!! αλλα θα βαλω μπλε led... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 χαχαχαχαχ ωραία παρουσιαση και με χιουμορ... χαχαχα +1 !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ασπρα LED γαμάτα, μπράβο παιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 σκατά το κάνατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Γα-μά-το ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ωραιο εγινε,μπραβο..Για ανεβαστε καμια photo οπως ηταν πριν...Τοσα drz εχει το forum.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Καπως ετσι ειναι το μαμα κοντερ στο drz400S/SM : Απο το Google ειναι οι εικονες , εγω δε βρηκα καμια με το δικο μου πριν βαλω το Trail tech Vapor . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ούτε εγώ έχω φώτο με το μαμά φως στο κοντέρ αχαχχααχχααχ πωωωωωωωωωωωωωω μλκ τριψήφιο νούμερο στα συνολικά χιλιόμετρα, δεν έχω ξαναδεί ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ωραία δουλειά ! Φαίνεται ότι τό' χετε το θέμα ! Λατέρνα το κάνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) ούτε εγώ έχω φώτο με το μαμά φως στο κοντέρ αχαχχααχχααχ πωωωωωωωωωωωωωω μλκ τριψήφιο νούμερο στα συνολικά χιλιόμετρα, δεν έχω ξαναδεί ποτέ τετραψήφιο.... μπερδεύτηκες με το trip.... ακυρο δεν είχα προσέ3ει την πρώτη φώτο.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον nicos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από που αγόρασες τα LED ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από που αγόρασες τα LED ??? από το φανό τα πήραμε http://www.pc-modding.gr/fanos_ban.swf smd led λέγονται ναι και στο ebay link γιατί είμαι μλκς και δεν τα είχα δει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) αδερφε,ερωτηση.τα αλλα,απλα τα επιασες με την πενσα και τα τραβηξες και σπασαν μονα τους ? 2) οταν εβαλες τα αλλα,τα κολησες με κολητιρι ? επειδη εγω δεν εχω κολλητιρι,μπορς να κανω τιποτα αλο ? επισυς,θεσσαλονικη παιζει να τα βρω πουθενα ? γιατι απο ebay αν τα παρω,θα κανω ανασταση . και ποσο βγαινουν συνηθως ελλαδα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 όπως τα τραβήξαμε με την πένσα έσπασε η κόλληση η εργοστασιακή η οποια ήτανε πολύ λεπτή σε ένα δύο βέβαια έσπασε το led στα δύο γιατί δεν τα είχαμε πιάσει ολόκληρα :lipssealed: για να βάλεις τα άλλα τα κολλάς με το κολλητήρι στη θέση που ήτανε η εργοστασιακή κόλληση, δε γίνεται να κάνεις κάτι άλλο, δεν κολλάνε αλλιώς στη θεσσαλονίκη δεν ξέρω αλλά κάθε κατάστημα με ηλεκτρονικά που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει smd led τα ζητάς απλά στο ebay 8α τα παίρναμε πάμθηνα, δεν τα είχα βρει όμως όταν ειπα στον τσούχτρα να πάει να τα πάρει, και έτσι δώσαμε 12 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ωραία δουέιά παλικάρια,μπράβο! (+1) ΥΓ. Ο ντράμμερ,ποιός από τους δύο είναι? Γιατί η τυρόπιτα ισορροπούσε πάνω σε πιατίνι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 τα τύμπανα έχουν μείνει σπίτι από τον αδερφό μου αλλά που και που την κάνω και γω την φασαρία μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες