Jump to content
Θάνος

Νεο κρανος απο την Schuberth

Recommended Posts

Πριν κατι χρονια ο Schumacher φορεσε το Schuberth και προσπαθησε να βοηθησει στην εξελιξη του, πλεον βγαινει το νεο της μοντελο

αγωνιστικων προδιαγραφων ενω απο οτι φαινεται θα παρεχει και δυνατοτητες "τουρισμου" σαν τον προκατοχο του το S1 Pro, αφου εχει 3 db

παραπανω θορυβο στα 100Km/h...βεβαια το κολπακι για τον ηλιο δε θα το εχει οπως το S1...

Θα ειναι διαθεσιμο την ανοιξη του 2011...

Παρτε μερικες φωτο μιας και δεν υπαρχουν και πολλες....

Schuberth-SR1-Black.jpg

Schuberth-SR1-Black-1.jpg

Schuberth-SR1-Black-2.jpg

Schuberth-SR1-Black-3.jpg

Schuberth-SR1-Black-4.jpg

Schuberth-SR1-Black-5.jpg

Schuberth-SR1-Black-6.jpg

Schuberth-SR1-Black-7.jpg

Δειχνει πολυ ποιοτικο, εχω αρχισει να το γκυλοκοιταζω λεμεεεεεε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καποιος πρεπει να πει στην schuberth οτι με τοσο ανοιχτες σιτες στους αεραγωγους

θα τιγκαρει μυγακια κ μελισσουλες το κρανος μετα απο 2-3 βολτουλες

:bye::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο φαινεται ,αντε να μπει και η schuberth στον χωρο πιο σπορ κρανων

καποιος πρεπει να πει στην schuberth οτι με τοσο ανοιχτες σιτες στους αεραγωγους

μαλλον στην γερμανια εχουν μπυροκοιλια τα μυγακια και οι μελισσουλες και δεν χωρανε... :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως βλέπετε, ι εξέλιξη γίνεται σε SS μηχανή, μετά πάνε και το αγοράζουν οι ψηλόφτεροι και τα ον-όφια, και λένε το κράνος σφυρίζει, τραγουδάει, κλάνει, ρεύεται και δεν ξέρω τί αλλο....

Τροποποιήθηκε από τον Manalishi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα και εγω, ομως να σου πω κατι, δεν ειναι κριτηριο για να μην παρεις ενα κρανος, και το

Arai που εχω εγω και εχει ενα καρο αερισμους εχει γινει πλεον χαλια....ουτε με την μπατονετα πλεον δεν μπορω να το καθαρισω...

εχει γινει λες και εχει ξερασει επανω ανθρωπος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί οι δύο αεραγωγοί στο πάνω μέρος, κάτι μου θυμίζουν. Τί μου θυμίζουν-τί μου θυμίζουν

Κι αυτή η "ουρά" στο πίσω μέρος κάτι μου θυμίζει. :whistling:

Το βρήκα. Είναι ShoRai σχεδιασμός :_zeppelin:

Αεραγωγοί στο στυλ των Arai και κώλος σε στυλ Shoei.

Έντιτ της τελευταίας στιγμής: Εκτός κι αν αυτή η ουρίτσα που φαίνεται να έχει πάνω στο Bmw, είναι κανά πουστριλίκι των αεραγωγών κι ανάλογα με την αντίσταση του αέρα, να ανασηκώνονται :yeahright:

Τροποποιήθηκε από τον M0t@rd@$

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα και εγω, ομως να σου πω κατι, δεν ειναι κριτηριο για να μην παρεις ενα κρανος, και το

Arai που εχω εγω και εχει ενα καρο αερισμους εχει γινει πλεον χαλια....ουτε με την μπατονετα πλεον δεν μπορω να το καθαρισω...

εχει γινει λες και εχει ξερασει επανω ανθρωπος...

θανο δεν ειπα οτι δεν πρεπει να το παρει καποιος επειδη εχει τεραστιο ανοιγμα στους αεραγωγους...

ειπα οτι καποιος πρεπει να πει στην schuberth οτι με τετοιο ανοιγμα θα γεμιζει μυγακια κ μελισσουλες

καθε 2-3 βολτες....απλα κ κατανοητα :winking::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπο ποιοτητα παντως, φαινεται να "σκιζει"! :_thumbsup:

(Και απο τιμη ομοιως, υποθετω!.. :P )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το βάρος θέλω να ακούσω γιατί τα Schuberth δεν φημίζονται για την ελαφρότητα... :closedeyes:

Πιστεψε με οταν το φορεσεις και ξεκινησεις το θεμα βαρους απλα δεν υφισταται... :_thumbsup:

Το λεω γιατι θυμαμαι εμενα που ειχα τους ιδιους ενδοιασμους λιγο πριν το αγορασω,αλλα υστερα απο 2 και κατι χρονια που το εχω,δηλωνω οτι πλεον,πολυ δυσκολα θα αλλαξω εταιρια στο θεμα κρανους. :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το βάρος θέλω να ακούσω γιατί τα Schuberth δεν φημίζονται για την ελαφρότητα... :closedeyes:

Δινουν 1285g (+/-50g) στο Medium...καλα ειναι...

Η τιμη θα παιζει απο 650-750€ περιπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεψε με οταν το φορεσεις και ξεκινησεις το θεμα βαρους απλα δεν υφισταται... :_thumbsup:

Το λεω γιατι θυμαμαι εμενα που ειχα τους ιδιους ενδοιασμους λιγο πριν το αγορασω,αλλα υστερα απο 2 και κατι χρονια που το εχω,δηλωνω οτι πλεον,πολυ δυσκολα θα αλλαξω εταιρια στο θεμα κρανους. :closed-topic:

Δηλαδή, πόσο βάρος έχει? Γιατί το S1 ήταν αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1500γρ :uglystupid2:

Δινουν 1285g (+/-50g) στο Medium...καλα ειναι...

Η τιμη θα παιζει απο 650-750€ περιπου...

1300gr είναι το XR1000 και κοστίζει πολύ λιγότερο! :surrender: κι είναι μαζί με το arai η κορυφή των κρανών που δεν το συγκρίνω με κανένα Schuberth.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1300gr είναι το XR1000 και κοστίζει πολύ λιγότερο! :surrender: κι είναι μαζί με το arai η κορυφή των κρανών που δεν το συγκρίνω με κανένα Schuberth.

Ρε συ ψηλε εαν δε τα φορεσεις δε μπορεις να συγκρινεις...εγω παντως επειδη κουραστικα απο τον αερα που μπαζει και τον υπερβολικο

θορυβο του arai θα μετακομησω εδω πολυ γρηγορα...σε μαγαζι που το δοκιμασα μου μιλαγανε και δεν τους ακουγα...τους ελεγα τι ειπατε;;;;;

Οποτε απο μονωση ειναι πολυ καλο αλλα και απο ποιοτητα...επαθα πλακα απο τα εσωτερικα υλικα....συν που προσωπικα μου αρεσε απιστευτα

στο S1 Pro το κολπο για τον ηλιο...ουτε να αλλαζεις ζελατινες και να τις κουβαλας χρειαζεται ουτε γυαλια ουτε τπτ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα έδιναν για τεστ ράιντ θα το δοκίμαζα. Αλλά να σκάσω 650€ με αμφίβολο αποτέλεσμα.... πάει πολύ νομίζω.

Ίσως να είναι καλό δεν λέω, αλλά αφού δεν μπορώ να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω, δεν ρισκάρω τόσα λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX..

Κοιταξε να δεις...

Οντως το xr1000 ειναι ενα πολυ καλο κρανος,και με πολυ ομορφα γραφικα(οπως και ολα τα κρανη της shoei) που ειναι ενα σημαντικο συν για την τιμη του...

οταν ομως το φορεσεις και με μια ταχυτητα 170 χιλ προσπαθησεις να γυρισεις λιγο το κεφαλι σου δεξια η αριστερα,απλα θα το ψαχνεις...και το κρανος,και το κεφαλι σου...

Με το shuberth σου υποσχομαι πως δεν τιθεται τετοιο θεμα...

εκτος αυτου ειναι και δυο πραγματα που δεν μπορεις να συγκρινεις...το ενα ειναι ενα κρανος αγωνιστικο, και το αλλο ενα κρανος τουριστικο...

το ενα εχει μελετηθει να αποδιδει σε πιο σκυφτες θεσεις οδηγησης,(για αυτο και οσοι εχουν οn/off μοτο και φορανε shoei οι αεραγωγοι δεν αποδισουν στο 100%),ενω το αλλο εχει μελετηθει σε λιγο πιο ορθιες θεσεις οδηγησης...οσο αφορα τον αερισμο του..αστο...φουτζιτσου... :tooth:

Τωρα βεβαια περι ορεξεως... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα δηλαδή μου λες πως συμπεριφέρεται το κράνος μου που το έχω 3 χρόνια κι έχω κάνει ένα σωρό ταξίδια μαζί του? Αν χάνω το κράνος και το κεφάλι αν το στρίψω κι αν δουλεύουν οι αεραγωγοί του???? :blink:

To S1 είχα πάει να αγοράσω πριν το XR1000 και μόλις είδα το τεράστιο κέλυφος, έκοψα λάσπη. Σαν τον darth-vader1.jpg ένιωσα όταν το έβαλα στο κεφάλι μου και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη! :tooth:

Και η "ησυχία" του από αυτό το τεράστιο κέλυφος εξαρτάται.

Μετά έμαθα από τον nikoskkk ότι του ξεφλούδιζε το εσωτερικό της ζελατίνας του μέσα σε 6 μήνες και τι τράβηξε με ο μαγαζί που το πήρε και είπα καλά που δεν το πήρα δηλαδή! (όχι ότι όλα θα ήταν έτσι, αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εμένα μου λέει πολλά για τον τελικό έλεγχο ποιότητας που κάνουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως να είναι καλό δεν λέω, αλλά αφού δεν μπορώ να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω, δεν ρισκάρω τόσα λεφτά.

Ε, αφου θα.. "δοκιμασει" αλλος για σενα (-μας) βρε! :P

(Παντως.. Η τιμη, αναμενομενη.. Το βαρος, ΟΧΙ! Το περιμενα αρκετα πιο βαρυ! αρα, ενα ακομα "+" για το Shuberth! :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά έμαθα από τον nikoskkk ότι του ξεφλούδιζε το εσωτερικό της ζελατίνας του μέσα σε 6 μήνες και τι τράβηξε με ο μαγαζί που το πήρε και είπα καλά που δεν το πήρα δηλαδή! (όχι ότι όλα θα ήταν έτσι, αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εμένα μου λέει πολλά για τον τελικό έλεγχο ποιότητας που κάνουν)

Είναι γνωστή η αμφίβολη ποιότητα της ζελατίνας τους.

Κι αυτό είναι το σύνηθες πρόβλημά τους.

Παρά ταύτα, εγώ λελέβω το Carbon τους!

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτού πας και δώσεις ένα σκασμο λεφτά στους γερμανούς δεν πας να ρίξεις και μια ματιά σε αυτό..

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=1112

Μπορεί να εκπλαγείς.. :_thumbsup:

Με εσωτερική ζελατίνα ηλίου ρυθμιζόμενη και ειδικά συστήματα για μείωση του θορύβου και καλή εφαρμογή. Έχει ένα σύστημα όπως θυμάμαι παλιά τα παπούτσια Nike! Μια βαλβίδα απο μέσα που όταν φοράς το κράνοςφουσκώνει τα μάγουλα με αποτέλεσμα καλή εφαρμογή και προφανώς μειωμένους θορύβους.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απελπιστικα ακριβα τα γερμανικα...

κατα τα αλλα δειχνουν πολυ ποιοτηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: :lol: :lol:

Προτού πας και δώσεις ένα σκασμο λεφτά στους γερμανούς δεν πας να ρίξεις και μια ματιά σε αυτό..

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=1112

Μπορεί να εκπλαγείς.. :_thumbsup:

Με εσωτερική ζελατίνα ηλίου ρυθμιζόμενη και ειδικά συστήματα για μείωση του θορύβου και καλή εφαρμογή. Έχει ένα σύστημα όπως θυμάμαι παλιά τα παπούτσια Nike! Μια βαλβίδα απο μέσα που όταν φοράς το κράνοςφουσκώνει τα μάγουλα με αποτέλεσμα καλή εφαρμογή και προφανώς μειωμένους θορύβους.

Ευχαριστω για την προταση, δειχνει καλο και καλα λεφτα, θα το τσεκαρω οταν με το καλο ερθει η ωρα την ανοιξη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό δεν μου λέει τίποτα!

Τώρα αν τύχει και το αγοράσει κάποιος με 1150GS που να φοράει τη ζελατίνα Ergo της Wunderlich και να είναι 1,92 να τον πιστέψω! :D

Γιατί αν έχει άλλο ύψος, και άλλη μοτοσυκλέτα, ότι κι αν μου πει, θα είναι οι εντυπώσεις του με τα δικά του δεδομένα :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ, πάντως, από την όποια πέιρα μου, έχω καταλάβει πως σε ένα κράνος δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, η έλειψη στροβιλισμών σε υψηλές ταχύτητες και ο καλός εξαερισμός. Όταν υπάρχει το πρώτο παραγκωνίζει τα άλλα δύο κατά ένα μέρος και το αντίθετο. Αν μιλήσω για το δικό μου Arai Viper GT, έχει κορυφαίο εξαερισμό, υποδειγματικό ζύγισμα σε σημείο που ούτε τα 1.360 γραμμάριά του καταλαβαίνεις αλλά και όταν γυρνάς το κεφάλι σου δεξιά - αριστερά στην Εθνική, με όσα χλμ/ώρα κι αν πηγαίνεις, (υπόψη ότι μιλάμε για ένα V-Strom 650cc)δεν καταλαβαίνεις την παραμικρή αντίσταση από τον αέρα. Από την άλλη όμως είναι θορυβώδες αλλά εγώ προσωπικά αυτό το μειονέκτημα το καταπολεμώ εφαρμόζοντας το παλιό Ινδιάνικο κολπο..... ωτοασπίδες! Το εν λόγω Schuberth πώς γίνεται να συνδυάζει τα πάντα; Κομματάκι δύσκολο μου ακούγεται!!! :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως βλέπετε, ι εξέλιξη γίνεται σε SS μηχανή, μετά πάνε και το αγοράζουν οι ψηλόφτεροι και τα ον-όφια, και λένε το κράνος σφυρίζει, τραγουδάει, κλάνει, ρεύεται και δεν ξέρω τί αλλο....

χαχαχαχαχαχαχαχαχ σφυριζει, τραγουδαει, κλανει , ρευεται χαχαχαχαχαχααχαχ

:2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα