babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 παντος τα 250αρια βολεθοθν αφανταστα , εγω με το vtr ξεχνω να βαλω βενζινη, πας παντου χωρις ανγχος απλα δεν εχεις τρελο γκαζι, αλλα και παλι σου φτανει τα 150 kmh καλα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Καλά όλα αυτά αλλά το ζήτημα παραμένει: ; Η Kawasaki έβγαλε ένα 250 δικύλινδρο με 33 άλογα. Η Honda δε μπορούσε; Ας μην ήταν 33. Ας ήταν 30. Αλλά όχι 26! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Αυτό που vfr-φέρνουν όλα τα μοντέλα,λες και τα έκανα όλα μια "κοψιά" δεν μου αρέσει καθόλου. συμφωνώ+1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Altair 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Εμένα μου αρέσει που μοιάζει με το VFR 1200. Το σχέδιο του είναι πιο ευπεπτο από του 1200. παρόλα αυτά θεωρώ φαουλ την ύπαρξη μονοκύλινδρου κινητήρα. Αν είναι και ακριβό δεν βλέπω να πουλάει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Δεν φτιάχνανε καλύτερα κανένα ον-οφ με αυτόν το κινητήρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Δεν φτιάχνανε καλύτερα κανένα ον-οφ με αυτόν το κινητήρα; τι αλλο θα ακουσουμε παναγια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 φανταζεστε ομως τα 26 αλογα να ειναι ροδα? ακομα δεν βγηκαν ολες οι λεπτομερειες για την μοτοσυκλετα αυτη... θα δουμε ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα...( αν και εδω που τα λεμε δυσκολο μου φαινετε και εμενα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 τι αλλο θα ακουσουμε παναγια μου Έχω την εκκεντρικότητά μου επί κεφαλής! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση αλλά είδα αυτή την αγγελία που γράφει ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο και τιμές με και χωρίς ABS. 1η αγγελία στο car.gr για το cbr 250r Ακριβό είναι και αυτό το ρημάδι. :( Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2010 από τον kouladi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 αν σκεφτεις οτι το vtr250 εκανε 5300 χωρις abs τοτε το cbr250 ειναι φθηνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 αν σκεφτεις οτι το vtr250 εκανε 5300 χωρις abs τοτε το cbr250 ειναι φθηνο. Νομίζω ότι αν είχε και αυτό τον παραπάνω κύλινδρο (σαν το vtr) που ζητάνε όλοι, θα ήταν άψογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Καιρος ηταν να βγαλει και καμια αλλη εταιρεια 250αρι σε αυτην την κατηγορια...αν και περιμενα κατι καλυτερο...κ απο την honda κιολας...και προσωπικη μου αποψη δεν πιστευω οτι σε εμφανιση ειναι ωραιοτερο απο το ninja που εχει τεραστια επιτυχια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 βγαλανε και mugen!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 ωραιο ειναι εμενα μου αΡΕΣΕι και για 250κεκ εχει αρκετη δυναμη πιστευω . λαβετε επισης υποψην σας οτι τα σκουτερ στα 250κεκ αποδιδουν μονο 20 με 23 ιππους και εχουν και τις απωλειες απο το σιβιτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 ωραιο ειναι εμενα μου αΡΕΣΕι και για 250κεκ εχει αρκετη δυναμη πιστευω . λαβετε επισης υποψην σας οτι τα σκουτερ στα 250κεκ αποδιδουν μονο 20 με 23 ιππους και εχουν και τις απωλειες απο το σιβιτι. Ναι αλλά δεν βγήκε για να ανταγωνξστεί τα σκούτερ αλλά το ninja με τα 36(?) άλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Ναι αλλά δεν βγήκε για να ανταγωνξστεί τα σκούτερ αλλά το ninja με τα 36(?) άλογα. Και τους 2 κυλινδρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 βγαλανε και mugen!!!! Εμ μα καλά αυτό το άρθρο 16χρονος το έγραψε; ίσως θα έπρεπε να απαγορευτεί σε νέους κάτω των 18 ετών… Μα απαγορεύεται σε νέους κάτω τον 18... Με εμφάνιση ικανή να «ψαρώσει» όλα τα λύκεια και τα φροντιστήρια, το CBR 250R Mugen αποτελεί το άγιο δισκοπότηρο των νεαρών αναβατών, αφού δείχνει «μεγάλο» και «κακό». Μάλιστα, δηλαδή προτρέπει κιόλας τους κάτω τον 18 αναβάτες να το πάρουν να ψαρώνουν γκόμενες στο λύκειο και στο φροντιστήριο, δεν πα' να απαγορεύετε και να είναι επικίνδυνο ε; H Mugen επέλεξε διχρωμία κόκκινου – μαύρου για τη μοτοσικλέτα, με κάποιες «πινελιές» χρυσού Δηλαδή τριχρωμία! Και γενικά αφού δεν άγγιξε τον κινητήρα τι βελτίωση έκανε δηλαδή; Να το βράσω να κάνει κάνα χιλιάρικο παραπάνω για τελικό της mugen (που δε μας λέει κιόλας αν είναι και αυτό μόνο για μούρη) και μόνο ωραία χρωματάκια (που τα βάζεις και φθηνότερα after market) χωρίς καμία βελτίωση όπως θα περίμενε κανείς από έναν βελτιωτικό οίκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Δεν ειναι μονο τα χρωματακια, γραφει και mugen αντι για honda και ετσι οι συμμαθητριες της θεωρητικης θα πιστευουν οτι εχεις διαφορετικη μαρκα απο αυτους με τα GLX Ο,τι να ναι, all show and no go Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Ναι αλλά δεν βγήκε για να ανταγωνξστεί τα σκούτερ αλλά το ninja με τα 36(?) άλογα. Και ποιος ειπε πως βγηκε να συναγωνιστει το ninja;;; Μονο εγω βλεπω πως τα χαρακτηριστικα της μηχανης ταιριαζουν με αυτα των κανονισμων της Moto3; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και ποιος ειπε πως βγηκε να συναγωνιστει το ninja;;; Μονο εγω βλεπω πως τα χαρακτηριστικα της μηχανης ταιριαζουν με αυτα των κανονισμων της Moto3; supersport feeling, 250cc, όχι σκούτερ αλλά κλασσική μοτοσυκλέτα... χμ... μάλλον μόνο του το φωνάζει, ότι βγήκε ως αντίπαλο δέος του ninja, γιατί σίγουρα εμένα που προτιμώ τα γυμνά δε με δελεάζει, ούτε έναν φίλο μου προτιμάει τα σκούτερ, βγήκε για να δελεάσει αυτούς που θέλουν μεν κάτι σε SS, αλλά το 125 παρά είναι παπί και ότι είναι πάνω από 250 παρά είναι ακριβά σε χρήση/συντήρηση. edit: Δεν κατάλαβα, τις μας νοιάζουν εμάς οι κανονισμοί της Moto3? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 από τον nitro912gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Εμ μα καλά αυτό το άρθρο 16χρονος το έγραψε; Μα απαγορεύεται σε νέους κάτω τον 18... Μάλιστα, δηλαδή προτρέπει κιόλας τους κάτω τον 18 αναβάτες να το πάρουν να ψαρώνουν γκόμενες στο λύκειο και στο φροντιστήριο, δεν πα' να απαγορεύετε και να είναι επικίνδυνο ε; Δηλαδή τριχρωμία! Και γενικά αφού δεν άγγιξε τον κινητήρα τι βελτίωση έκανε δηλαδή; Να το βράσω να κάνει κάνα χιλιάρικο παραπάνω για τελικό της mugen (που δε μας λέει κιόλας αν είναι και αυτό μόνο για μούρη) και μόνο ωραία χρωματάκια (που τα βάζεις και φθηνότερα after market) χωρίς καμία βελτίωση όπως θα περίμενε κανείς από έναν βελτιωτικό οίκο. Απ οτι διαβασα η εξατμιση εχει λιγο πιο μπασο ηχο, δεν δινει ΤΠΤ!!! Φατε ματια ψαρια! Παντως ειναι αρκετα πιο ομορφο απο το καβα και ακουσα τιμη γυρω στα 3800-4000 αρα και πιο φτηνο απο το νιντζα. Η εκδοση MUGEN θα βγει μονο Ταυλανδη και ισως γι αυτο μπορει να ειναι και πιο δυνατη γτ δεν υπαρχουν περιορισμοι καυσαεριων, euro 3 κτλπ και δν ξερω τι παιζει με το διπλωμα εκει δλδ <18 η >18, ισως γι αυτο το σχολιο του συντακτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Απ οτι διαβασα η εξατμιση εχει λιγο πιο μπασο ηχο, δεν δινει ΤΠΤ!!! Φατε ματια ψαρια! Παντως ειναι αρκετα πιο ομορφο απο το καβα και ακουσα τιμη γυρω στα 3800-4000 αρα και πιο φτηνο απο το νιντζα. Έχω βάλει σε προηγούμενο Post μία αγγελία που βρήκα στο car.gr αλλά βλέπω τώρα δε γράφει τιμή και άλλαξε η ημερομηνία που αναμένεται. Έλεγε μάρτη και τώρα λέει απρίλη. Αν θυμάμαι καλά είχε τιμή περίπου 4700 χωρίς cabs και περίπου 5100 με cabs, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Έχω βάλει σε προηγούμενο Post μία αγγελία που βρήκα στο car.gr αλλά βλέπω τώρα δε γράφει τιμή και άλλαξε η ημερομηνία που αναμένεται. Έλεγε μάρτη και τώρα λέει απρίλη. Αν θυμάμαι καλά είχε τιμή περίπου 4700 χωρίς cabs και περίπου 5100 με cabs, καλα θυμασαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 edit: Δεν κατάλαβα, τις μας νοιάζουν εμάς οι κανονισμοί της Moto3? μας νοιαζουν αν θελουμε να καταλαβουμε τι ειχαν στο μιαλο τους οι ανθρωποι της Honda οταν το σχεδιαζαν... Ειναι προφανες πως δεν πηγαν να ανταγωνιστουν το ninja, γιατι αν ηθελαν να το κανουν, θα εβαζαν και αυτοι 2 κυλινδρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Δε μπορώ να καταλάβω τότε ποιον βγήκε να ανταγωνιστεί αφού βγήκε στην αγορά εν τέλη. Δηλαδή μας λες ότι βγήκε για αγώνες (αυτό κατάλαβα από τους κανονισμούς που δίνεις, δεν ξέρω πολλά από αγώνες) και επί την ευκαιρία το βγάλανε και στην αγορά για τους κοινούς θνητούς; Συγνώμη αλλά ως καταναλωτής και φίλος της μοτοσυκλέτας όχι μόνο δε το καταλαβαίνω, αλλά νοιώθω και κορόιδο να πάω να το αγοράσω, γιατί με την λογική αυτή δεν το έφτιαξαν με βάση τις ανάγκες και τα θέλω μου ως καταναλωτή, αλλά απλά το είχα εύκαιρο και το έβγαλαν στην πιάτσα. Άμα δε τους ενδιαφέρει να πουλήσουν ΟΚ, αλλά δε νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες