themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Max Power 26.4 hp / 8500 rpm Max Torque 22.9 Nm / 7000 rpm 166 κιλά στην έκδοση με CBS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 τωρα μολις το διαβασα στο μοτοτριτι !! πραγματικα απιστευτο! μονοκυλινδρο ομως!! δεν μας χαλαει!! το μονο κακο και λογικο ειναι οτι η εκδοση με cbs δεν θα ειναι σε αυτην με τον νιντζαρο! θα ξεφευγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 κουκλι ειναι!!! επιτελους ενα ομορφο street 250αρι !!! (προσωπικα εμενα το ninja 250 δε μου αρεσε ποτε) αντε σιγα σιγα να βγαλει και η yamaha με τη suzuki και να παρει η κατηγορια φωτια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 κουκλι ειναι!!! επιτελους ενα ομορφο street 250αρι !!! (προσωπικα εμενα το ninja 250 δε μου αρεσε ποτε) Μην το λες αυτο! Εχει απο τα πιο ομορφα καντραν!! :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Μην το λες αυτο! Εχει απο τα πιο ομορφα καντραν!! :uglystupid2: ε ναι και απτα πιο πρωτοπορειακα σε design! ολα ψηφιακα! χεχε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Μπορώ να πω οτι απογοητεύτικα λίγο ... Το περίμενα πιο όμορφο γιατί είχε γίνει τόσος ντόρος με το 250αρι της honda που θα ήταν η απάντηση στο επίσης άσχημο ( για μένα πάντα ) ninja... Νταξ,δεν είναι και τελείος άσχημο αλλά δεν το λες και ωραίο... Άντε να μπουν και οι άλλες εταιρίες στο χορό μπας και δούμε κάτι καλύτερο... Υ.Γ. Πότε θα επαναφέρουν τα 400αρια οεο;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Γιατί μονοκύλινδρο;;; Αφού η honda λέει ότι έφτιαξε τον κινητήρα από την αρχή, δεν μπορούσε να το κάνει 2κύλινδρο όπως είναι το νιντζάκι;;; Τεσπα από κανένα XR250 θα το πήρε το μοτέρ και μας το μοστράρει για καινούργιο... Πάντος από design μια χαρά είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Τοσο καιρο θελω να πω την γνωμη μου μιας και υποτιθετε οτι λογο ηλικιας και διπλωματος πρεπει να κοιταω μικρου κυβισμου μηχανες. Για να ειμαι ειληκρηνης, ειμαι απογοητευμενος απο ΟΛΕΣ! τις εταιριες, βγαζουν μηχανες(κατα την γνωμη μου) χωρις νοημα.Τι θελω να πω, που πηγαν ολα τα παλια,τουμπανα και παραληλα αθανατα μηχανακια μικρων κυβικων? Εμενα ολα τα νεα μηχανακια μικρων κυβικων μου φαινονται πολυ ιστορια για τιποτα.Υποτιθετε πως ειναι μηχανες για να σε βαλουν στον κοσμο της μηχανης αλλα το εχουν ξεφτιλησει το θεμα απο δυναμη(κυριως 125ρια τετραχρονα)με κατι τιμες αντε γεια(3-4 χιλιαρικα). Μακαρι να επεστρεφαν τα διχρονα μηχανακια μικρου κυβισμου(125-250),φθηνα,δυνατα και συντηρηση τιποτα.LONG LIVE 2 STROKES. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Αφού δεν έχουν το μπροστά φως από το vfr καλό είναι.... :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 πολυ πιο αδυναμο απο τη νιντζαρα μ :P θα μπω σ διαδικασια συγκρισης μονο οταν βγει δικυλινδρο με 34 αλογα κ ιδια τελικη.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Γμτ.. είδα σε άλλο ποστ ότι το έχει τελικά.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Oμορφο ειναι και καλο που βγαινει και εκδοση με cbs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Η εξάτμιση μόνο σε μένα θυμίζει τη μαμά-εξάτμιση του Ζ750?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Πανεμορφο αλλα γιατι οχι 33 αλογα σαν το Ninja?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Οπως ειπαμε..περικοπες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 ποιο ομορφο απο το 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis Innova i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ HONDAKIAS ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ 26.4 ΑΛΟΓΑ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Η HONDA?? ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ HORNET!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το μηχανακι ειναι πανεμορφο (γνωμη μου) Τα αλογα αν ειναι "ροδα" ειναι καλα! (δεν θα ειναι , δυστυχως) Το βαρος ειναι πολυ μεγαλο για 250 Ο Σαρακακης θα το Ξε#$%σει στην τιμη αν και οταν το φερει Αυτα.Δεν εχω διαβασει τα ποστ ακομα α και να μην ξεχασω το ελεγα πριν αρχισουμε να βλεπουμε τα νεα μοντελα απο τις εκθεσεις ΔΥΟ-ΜΙ-ΣΑΡΙΑ,ΔΥΟ-ΜΙ-ΣΑΡΙΑ!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Πανεμορφο και με εχει βαλει ηδη σε σκεψεις αλλα μολις δω το 5χιλιαρο που θα ζητανε θα παρω κανενα 600αρι 4ετιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Τα Japan 250άρια πριν καμμιά 20αριά χρόνια είχαν , τετρακύλινδρα μοτέρια που στροφάριζαν στο θεό , αλουμινένια πλαίσια , 40 και βάλε άλογα , ανάποδα μπροστινά , διπλά δισκόφρενα εμπρός ... μετά από χρόνια έγιναν δικύλινδρα (νίντζα) και τώρα μονοκύλινδρα ; Θα μπορούσε να το βαφτίσει κάπως αλλοιώς ώστε να είναι κάτι διαφορετικό , αλλά CBR250R μονοκύλινδρο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Παρε και συγκρινε , και αυτο CBR 250 ειναι αλλα ειναι RR και μαλιστα JAPAN!!! μας εχουν γ!@#$σει στο δουλεμα μου φαινετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Παρε και συγκρινε , και αυτο CBR 250 ειναι αλλα ειναι RR και μαλιστα JAPAN!!! μας εχουν γ!@#$σει στο δουλεμα μου φαινετε Ακριβώς. Θα γράψει και ο ειδικός τύπος το πόσο φφφφφοβερό είναι το νέο μοντελάκι και όλα καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Να πω και εγώ τη γνώμη μου αφού σε αυτή τη κατηγορία κατευθύνομαι λόγο διπλώματος Όμορφο το cbr 250 αλλά περίμενα ίσως κατι διαφορετικό. Είναι σίγουρα ΠΟΛΥ πιο όμορφο απο το ninjaρο αλλά τα -8 άλογα και -1 κύλινδρος είναι κάπως περίεργα.. Περιμένω να δω τιμή αλλά κάτι μου λέει ότι δε θα χτυπήσει τόσο εύκολα το ninja έχοντας ως κύριο ατου την ομορφιά μόνο και μόνο λόγο ομορφιάς Η εξάτμιση πάντως είναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 βασικα και εμενα αυτο με χαλασε πανω στην χοντα.... Ενας κυλινδρος...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες