gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Όταν ο φίλος διψάει….. ο φίλος του τον βοηθάει να ξεδιψάσει….. Δύο φίλοι γεμάτοι αγάπη , συνεργασία , στοργή. Ένας μικρούλης φίλος , που όταν μεγαλώσει , θα γίνει ένας άνθρωπος γεμάτος συναισθήματα , ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος , χάριν της συμπαράστασης του μεγάλου του φίλου. Αφήστε τα παιδιά σας να έχουν την χαρά , να μεγαλώσουν δίπλα σε ένα ζώο. Αποκτούν συναισθήματα...που κανένας γονιός δεν μπορεί να δώσει. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) οι φασιστες και οι προδοτες αργα η γρηγορα θα πιαστουν!!! επιστημονικα αποδεδειγμενο!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2012 από τον Πάρης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 υπαρχει και το θεμα ''funny pics'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟ@@Η ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΖΩΝ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Γιατι,τι επαθε ? ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟ@@Η ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΖΩΝ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ Μην αγχωνεσαι παιδι μου,γιατι μπερδευεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Γιατι,τι επαθε ? πολλα. απλα το εβαλα για να πω σε ολους να προσεχουν πολυ παρα πολυ σε ποια συνεργεια πανε και να μην εμπιστευονται κανενα μα κανενα να δω τωρα πως θα το φτιαξω :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 μιας και το βλέπω στη φωτό, θα κάνω λίγο black humor: "μη φοβάσαι, με λίγο WD40 θα γίνει τζάμι !!!!!" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Εγω οταν ειπες ποιανου π@@στη τις αμαρτιες πληρωνω, ηθελα να σου γραψω του Soihiro Honda αλλα λεω ας μην παιζω με τον πονο σου! :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 τι επαθε ρε φιλε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 οξεια χονδιτιδα ενεσαριτιδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Τελικά ο μάστορας της γειτονιάς ξέρει να χαλάει και τα honda εκτός από τα KTM ??? Αυτά λένε ότι δεν παθαίνουν τίποτα.. Θα προσπάθησε πολύ... (Πλάκα για να σου ανεβάσουμε την διάθεση φίλε ! ) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 προς το παρον κανω γενικο καθαρισμο επειδη εχει πολλα κιλα βρομα και εχω αρχισει με το πισω ψαλιδι το οποιο τελειωσα τωρα προχωραω σκελετο επειγη ομως για να στηθει να μπουν ρουλεμαν τροχων και να μπουν λαδια στις μπουκαλες και να βαλω γενικα ολα τα λαδια και παραφλου μετα λειτουργει αν εξαιρεσεις κατι ψηλοσκουριες στην καμπανα λογο του οτι ειναι ''ξηροκαμπανο'' και λιγη μαυριλα που εχει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Πληρωνεις οτι εδωσες λεφτα στο Χαμαματσου γατακι... Ετσι ειναι οταν χαλανε τα αλλα φταινε οι εταιρειες, οταν χαλανε τα Χονδα φταει ο μαστορας! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πληρωνεις οτι εδωσες λεφτα στο Χαμαματσου γατακι... Ετσι ειναι οταν χαλανε τα αλλα φταινε οι εταιρειες, οταν χαλανε τα Χονδα φταει ο μαστορας! μα δεν χαλασε φιλε μερικες αλλαγες ηθελα να κανω και δυο φθαρμενα πραματα να φτιασω και το καθικι μου το γα@@σε τεσπα μεγαλη ιστορια αλλα δεν τελειωσα μαζι του για τα καλα πλησιαζει η Τίση θα ευχεται να μην μου εκανε πουστια θα εχουμε εξελιξεις τους επομενους μηνες το θεμα ειναι πολυ σοβαρο επειδη μου φερθηκε σκαρτα περιτο να πω οτι το nsr το πηρα απο εκει σηκωτω με τον πατερα μου και ενα φιλο μας επειδη ο μαλαξ χαλασε τα καλαμια και δεν μου αλλαζε κατα ενα περιεργο λογο ρουλεμαν τροχων και τιμονιου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2012 από τον Πάρης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Ωραίο δείχνει το τέρμα αριστερό! :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 :worthy: 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να κατι που δεν ειχα υποψιν μου! Παπι με ενσωματωμενες μονιμες βαλιτσες;; Τελικα δεν το διαθετει μονο η Deauville το σύστημα! Με εντυπωσιασε :) Δεν ειχα σκεφτει τις.... touring δυνατοτητες της κατηγοριας :P +το οτι ειναι... fairingατο και μαλιστα οχι bikini, αλλα... topless monokini :P . Μια ψηλη ζελατινα θελει και Nordkapp here we come! Και η σελα ενδιαφερουσα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2012 από τον estebahn 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟ@@Η ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΖΩΝ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ Μα ρε φίλε ........χαλάνε τα HONDA? ρε φιλε εχω παθει πλακα. πανεμορφο το τοπιο και η φωτογραφια! Η φωτογραφία είναι ΄"λίγη" μπροστά στην πραγματικότητα! Αν βρεθείς αυτή την εποχή στο Βελούχι ,θα πάθεις την πλάκα σου!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Το ανιψάκι ξάπλα στο ντεπόζιτο για να πιάσει τελική. 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2012 από τον tre 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Να τος ο θείος κάγκουρας : βάλε ρε κράνος στο παιδί, που το μαθαίνεις να κόβει βόλτες ξεκράνοτο !!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες