Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χθες το πρωι αγορασα επιτελους το πρωτο χειμερινο μου μπουφαν,της dainese το gt500 απο την αποθηκη στην αποθηκη στην Ηλιουπολη!! Πραγματικα ειμαι χαρουμενος γιατι βρηκα αυτο απκριβως που εψαχνα!(Φωτο δυστυχως δε μπορω να βαλω γιατι δεν εχω φωτογραφικη μηχανη ουτε κινητο με καμερα...)αλλα ειναι αυτο: http://www.extremesupply.com/Merchant2/graphics/00000001/600x600/Dainese_Jackets/Dainese_DDry_Jackets/Dainese_500GT_DDry_StJacket.jpg Ζεστο,χωρις 3πλες και 4πλες επενδυσεις με πολλα φερμουαρ, ΠΟΛΥ καλα και ασφαλη προστατευτικα σε ωμους και αγκωνες,(θα παρω και πλατη σε κανα 2 βδομαδες) και πολυ καλη εφαρμογη! ΓΕνικα φαινεται πολυ ποιοτικο. Τωρα τι με προβληματιζει και ηθελα να ρωτησω και εσας. Οταν το δοκιμασα σε ενα μαγαζι προχθες ειδα οτι το 50 νουμερο ειναι οτι πρεπει πανω μου.Χθες που πηγα στην HΛιουπολη για να το αγορασω προβαρα ξανα το 50 και μου λεει ενα απο τα παιδια οτι παιρνει κι αλλο. ΒΑζω το 48 και μου ηταν εφαρμοστο.Τελικα με την προοπτικη οτι βγαινει η επενδυση και οτι σε αυτο το νουμερο καθονται καλυτερα τα προστατευτικα πηρα το 48.. Μετα ομως στο δρομο καθως οδηγουσα το ενιωθα πολυ στενο πανω μου και λιγο ξενερωσα.Οποτε τωρα ειμαι σε διλημμα.. Να παω να δω αν παιζει να κανω αλλαγη και να παρω το 50 ή να μεινω με αυτο??Μηπως με τη πλατη χειροτερψει η κατασταση?απο την αλλη μηπως στη πορεια ανοιξει? ΝΑ σημειωσω οτι ειμαι 1.75 και 90 κιλα, και εχω σκοπο να χασω καμια 10ρια.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2010 από τον Capdi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Καλύτερα πολύ πιο στενό παρά ελάχιστα πιο φαρδύ! Γνώμη μου.....αν σε ζορίζει και δε νιώθεις άνετα πήγαινε και άλλαξέ το απλά αν πιάσεις χιλιόμετρα στη μότα θα καταλάβεις ότι το κράνος και το μπουφάν και γενικά ότι φοράς καλά είναι να εφαρμόζουν καλά και σφιχτά πάνω σου λόγω αέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Κοιτα με την πλατη σιγουρα θα χειροτερεψει η κατασταση. Αν ομως το εχεις σιγουρο το χασιμο κιλων νομιζω οτι αυτο ειναι το νουμερο σου. Το δικο μου dainese με επενδυση και πλατη μου ειναι τσιτα και ετσι πρεπει να ειναι. Αυτο που πρεπει να κανεις αμεσα ειναι να βαλεις πλατη εστω και δανεικη, την επενδυση, και αν τοτε σου ειναι αφορητο, τοτε θελεις αλλαγη. Ιδιως οι κορντουρες ειναι τουριστικου προσανατολισμου και δε λεει να εισαι με ενα μπουφαν που δε νιωθεις ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 ενα κατι,ελαχιστο ψιλοανοιγει ,νταξει δεν ειναι δερμα να ανοιξει πολυ, αλλα μια χαρα θα σου κατσει ,ειδικα αν ειναι να αδυνατησεις ? μην κανεις το λαθος και το αλλαξεις με μεγαλυτερο! Ποδηλατακι...ποδηλατακι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Το ξερω γενικα στα μπουφαν ισχυει οσο πιο στενο σου μπαινει αυτο να αγορασεις και λογικο... Δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος..Απο τη μια γουσταρω γιατι τα προστατευτικα δε κουνιουνται φυλλο σε αυτο το νουμερο,αλλα απο την αλλη νιωθω μια μικρη δυσφορια οταν οδηγαω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Το ξερω γενικα στα μπουφαν ισχυει οσο πιο στενο σου μπαινει αυτο να αγορασεις και λογικο... Δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος..Απο τη μια γουσταρω γιατι τα προστατευτικα δε κουνιουνται φυλλο σε αυτο το νουμερο,αλλα απο την αλλη νιωθω μια μικρη δυσφορια οταν οδηγαω... εγω στην θεση σου θα επαιρνα ενα νουμερο μεγαλυτερο...καλοφορετο ωραιο ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Στο κάτω-κάτω δεν είναι ασφαλές να οδηγείς και το μυαλό σου να είναι συνέχεια στο ζόρι που τρώς. Και όταν βάλεις την πλάτη το ζόρι θα μεγαλώσει.Και χώρια που θα έβαλες και πουκάμισο ή μπλουζάκι, σκέψου και να είχες πουλόβερ τι θα γινότανε. Πάρε το αμέσως μεγαλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alpo 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ στη θέση σου δε θα το άλλαζα. Ίσως είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Σκέψου ότι δεν αγόρασες ρούχο, αλλά εξοπλισμό μηχανής. Και το δικό μου, στενό μου είναι. Έτσι κι αλλιώς, αν έπαιρνες το 50, θα αναρωτιόσουν αν έπρεπε κανονικά να πάρεις το 48. Θα το συνηθίσεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2010 από τον alpo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 ο λογος που εχει υμαντες σφιξιματος ειναι προφανης. Αντε δες το 50, σφιξε τους υμαντες και ελεγξε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Αντε καλοφορετο , πηρα και εγω το Spidi Kaptive Ποσο πηγε το Dainese? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 οσες φορες υπακουσα στον κανονα τα μπουφαν , να ειναι <<στενα σαν κορσες >> υποτιθεται κυριως για να μην ανεμιζουν κατεληξαν αφορετα στην ντουλαπα.Και πιστα μπηκα,και πολλα επιασα και με τα κανονικα μου νουμερα καταβολευτηκα και σε συμβουλευω το μπουφαν να ειναι ανετο γιατι οταν πιασει ψοφος θα το παραγεμισεις με μαλινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλαράκι καλοφόρετο να είναι. Για το μέγεθος που λες σαν στενό (πολύ) μου ακούγεται, και 'γω στα 90 κιλά είμαι και σε Dainese κορντούρα φοράω 52 και δεν το καταλαβαίνω για φαρδύ, ούτε ανεμίζει. Δοκίμασε να φορέσεις και κανα πουλόβερ μαζί με την επένδυσή του και την πλάτη δεν θα χωράνε ούτε κέρματα στις τσέπες σου. Γνώμη μου να το αλλάξεις με το μεγαλύτερο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2010 από τον Giorgos.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Το ξερω γενικα στα μπουφαν ισχυει οσο πιο στενο σου μπαινει αυτο να αγορασεις και λογικο... Δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος..Απο τη μια γουσταρω γιατι τα προστατευτικα δε κουνιουνται φυλλο σε αυτο το νουμερο,αλλα απο την αλλη νιωθω μια μικρη δυσφορια οταν οδηγαω... Εμ....το θεμα ειναι να μην νιωθεις ετσι ρε πασα μου.Ετσι παει περιπατο η ασφαλεια που θελουμε οταν καβαλαμε.Η ανεση στον χειρισμο της μηχανης,ειναι καιριο ζητημα λογω φυσης του διτροχου.Δεν ειναι αμαξι,να με σφιξει το παντελονι,και να το ξεκουμπωσω.Στα παπαρια μου και να βγω λιγο εξω, με το αμαξι(σε λογικα πλαισια).Ενω με την μοτα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Με βοηθατε πολυ!! Φιλε Manos_CB1 και σε σενα καλοφορετο το Kaptive Πηγα και γω να το δοκιμασω αλλα δεν ειχε σε large που φοραω. Μηπως πηρες εσυ το τελευταιο?? Ωραιο φαινοταν και ποιοτικο! 280 εδωσα για το dainese,λιγο ακριβοτερο απο τα λεφτα που εδινα αλλα ηταν αυτο που μου καθοταν καλυτερα απ'ολα.. Μαλλον θα παρω το 50 νουμερο γιατι οπως λετε και σεις με τη πλατη και ενα χοντρο πουλοβερ δε θα φοριεται... Θα μου το αλλαξουν ομως??Αυτο με ανησυχει..Το πολυ να το εχω φορεσει 15 λεπτα... Αν δε μου το αλλαξουν την εκατσα.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2010 από τον Capdi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Με βοηθατε πολυ!! Φιλε Manos_CB1 και σε σενα καλοφορετο το Kaptive Πηγα και γω να το δοκιμασω αλλα δεν ειχε σε large που φοραω. Μηπως πηρες εσυ το τελευταιο?? Ωραιο φαινοταν και ποιοτικο! 280 εδωσα για το dainese,λιγο ακριβοτερο απο τα λεφτα που εδινα αλλα ηταν αυτο που μου καθοταν καλυτερα απ'ολα.. Μαλλον θα παρω το 50 νουμερο γιατι οπως λετε και σεις με τη πλατη και ενα χοντρο πουλοβερ δε θα φοριεται... Θα μου το αλλαξουν ομως??Αυτο με ανησυχει..Το πολυ να το εχω φορεσει 15 λεπτα... Αν δε μου το αλλαξουν την εκατσα.. κοιτα αν ειναι σωστη επαγγελματιες θα στο αλλαξουν και αυτο νομιζω θα κανουν παντως πολυ καλα εκανες και αποφασισες να το αλλαξεις ειμαι απολυτα σιγουρος οτι το νουμερο σου ειναι το 50αρι το ειχα και εγω αυτο το μπουφανακι αλλα το εδωσα για προσωπικους λογους παντως ειναι παρα πολυ καλο και ισως το ξαναπαρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Ποια ειναιη διευθηνση στην Ηλιουπολη του μαγαζιου;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Mε γειες.Ωραιοτατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Κεφαλληνιας 44 ειναι στην Ηλιουπολη. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες!Ελπιζω τη δευτερα να γινει και η αλλαγη και να το ευχαριστηθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Αν σε ενοχλεί στην οδήγηση να πας να πάρεις το λίγο μεγαλυτερο. Σκέψου ότι όταν χειμωνιάσει για τα καλά θα βάζεις και πιο χοντρά ρούχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Επιτελους σημερα μετα απο μια βδομαδα το αλλαξα με το αντιστοιχο 50ρι!! Πηγα τη δευτερα στην γνωστη αποθηκη για την αλλαγη.Τα παιδια, σωστοι επαγγελματιες,μου ειπαν ολα οκ με την αλλαγη, απλα δεν ειχαν το 50ρι και θα ερχοταν την παρασκευη. Σημερα λοιπον πηγα και το πηρα μαζι με τη πλατη!! Ειμαι πολυ χαρουμενος!Στην οδηγηση εφαρμοζε καλα χωρις να με πνηγει οπως το αλλο!! Το εχω λατρεψει!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Επιτελους σημερα μετα απο μια βδομαδα το αλλαξα με το αντιστοιχο 50ρι!! Πηγα τη δευτερα στην γνωστη αποθηκη για την αλλαγη.Τα παιδια, σωστοι επαγγελματιες,μου ειπαν ολα οκ με την αλλαγη, απλα δεν ειχαν το 50ρι και θα ερχοταν την παρασκευη. Σημερα λοιπον πηγα και το πηρα μαζι με τη πλατη!! Ειμαι πολυ χαρουμενος!Στην οδηγηση εφαρμοζε καλα χωρις να με πνηγει οπως το αλλο!! Το εχω λατρεψει!! Καλυτερα που το αλλαξες... γιατι αν ηθελες να βαλεις κατι πιο χοντρο απο μεσα θα ειχες περιορισμους καλοφορετο.. οντως το παλικαρι που εχει το μαγαζι εκει (Αποθηκη) ειναι ωραιος τυπος και ξηγημενος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Καλά έκανες. Μεγειές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες