Jump to content

Recommended Posts

Κάπου εκεί έκανε κ η δική μου όταν την είχα πάρει. Πάρε μία στα ΚΕΠ.

Αδελφε το μηχανακι το εχω πουλησει ηδη, αργισες λιγο :tooth::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αδελφε το μηχανακι το εχω πουλησει ηδη, αργισες λιγο :tooth::rotfl:

ποιος ξεθάβει θέματα ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρες, πρόσφατα έκανα μεταβίβαση από υπουργείο απευθείας και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι καλύτερα, έχει και την "τραπεζούλα" μέσα οπότε τσακ μπαμ έβγαζες το παράβολο και έκανες τη μεταβίβαση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρησιμες πληροφοριες που δεν ηξερα και γω!

απο την εμπειρια μου

στην κοζανη πηγα στο συγκοινωνιων μου εδωσαν μια λιστα με τις τραπεζες που μπορεις να παρεις παραβολο και τον αντιστοιχο αριθμο λογαριασμου για καθε μια τραπεζα

στην θεσσαλονικη πηρα τηλ στο συγκοινωνιων και μου ειπα οτι μπορω να το παρω απο την αγροτικη τραπεζα(δεν θυμαμαι αν μπορει και αλλη) ,η οποια ηξερε τον αριθμο λογαριασμου του συγκοινωνιων!

στην αθηνα το ιδιο με κοζανη πηρα την λιστα απο το συγκοινωνιων και πηρα το παραβολο απο την τραπεζα που με βολεψε!

Για τον χρονο που πηρα την αδεια....στην αθηνα τελευταια μεταβιβαση που εκανα ειδα σε μια ανακοινωση οτι την κανονικη αδεια την περνεις (αν θυμαμαι καλα)σε 40 μερες!?

του λεω χρειαζομαι την αδεια για να φυγω κοζανη δεν μπορω να ξαναγυρισω αθηνα να την παρω !

τι μπορουμε να κανουμε...

μου λεει κερνα εναν''καφε'' και εισαι ενταξει ,ελά σε 5 λεπτα!

κολαω.....τι καφε θελει αυτος!μιλαω με εναν φιλο που πηρε και αυτος μηχανη απο αθηνα μου λεει ο καφες ειναι λαδωμα......

αμαν λεω την κατσαμε.....αλλα και γιατι να τον λαδωσω τον φουστη αφου μπορει να το κανει ετσι και αλλιως! μαμω το συστημα

τελοσπαντων βγαζω ενα πενταευρω και λεω απο μεσα μου και καφε περνεις και σου μενουν και ρεστα!

παω μετα απο 5 λεπτα με το πενταευρω στο χερι ετοιμος να τον λαδωσω!!!!!!!!!

περνω την κανονικη αδεια βαζω το πενταευρω στην τσεπη ΜΟΥ και του λεω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ..ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

σορρυ για το οφτοπικ αλλα προσοχη στα λαμογια!

που εγινε αυτο με τον "καφε";

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που εγινε η μεταβηβαση σε εμενα και ακομα κανενα νεο για την αδεια.

Περνω στα ΚΕΠ τηλ η στο Υπουργειο ?

εγω παλι απ τις 11/2/2013 που εκανα τη μεταβιβαση κ μου παν σε 10 μερες περιπου περιμενω κ μεχρι σημερα τιποτα.παιρνω τηλ στα κεπ κ μου λενε ξερετε οι μεταφορα απ το υπουργειο αργει.εγω δεν αργησα να πληρωσω τα 55 ευρω για το κολοπαραβολο τους.αυτοι που δε πληρωνουν τιποτα οι δουλευταραδες αργουν ομως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα τωρα το δα κ γω οτι ειναι απ το 2011.ποιος το ξεθαψε οντως? :D αργησες λιγο λεει.ναι γυρω στον εναμισι χρονο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που εγινε αυτο με τον "καφε";

Στην Αθήνα στην Μεσογείων στο τμήμα συγκοινωνιων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νουμερο γραφειου;

δεν θυμαμαι...αλλα μηπως εισαι πρακτορας του υπουργειου?? :P

πιστευω οτι μπορει να συμβει σε οποιοδηπωτε γραφειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θυμαμαι...αλλα μηπως εισαι πρακτορας του υπουργειου?? :P

πιστευω οτι μπορει να συμβει σε οποιοδηπωτε γραφειο!

Να συμβεί κάπου αλλού στην καφετέρια πχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ξερετε παντως οταν θα κανετε μια αγορα μηχανης και ο πωλητης εχει αυτην την μαλακια την αδεια που διναν σε κολλα Α4 και την εχει πλαστικοποιηση για να μην χαλασει τοτε η μεταβιβαση γινεται μονο στο υπουργειο,η προστασια του κωλοχαρτου που διναν για αδεια με πλαστικοποιηση λεγεται παραποιηση στοιχειων,ετσι μας ειπαν στο υπουργειο.

αυτο μου συνεβει πριν 1 μερα σαν αγοραστης που ημουν,φυσικα ο πωλητης δεν φταιει γιατι και εγω το ιδιο θα εκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπισης για να γινει μεταβιβαση πλεον ειναι υποχρεωτικο να εχει περασει κτεο η μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης, προσωρινα απ οτι μου ειπαν, δεν γινονται μεταβιβασεις στα ΚΕΠ. Μονο στις διευθυνσεις μεταφορων ή σε σχολες οδηγων. Τραβηξα μια ταλαιπωρια προχτες που πουλησα το Κρυπτον....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης, προσωρινα απ οτι μου ειπαν, δεν γινονται μεταβιβασεις στα ΚΕΠ. Μονο στις διευθυνσεις μεταφορων ή σε σχολες οδηγων. Τραβηξα μια ταλαιπωρια προχτες που πουλησα το Κρυπτον....

Σε σχολη οδηγων,αλλο παλι και τουτο εισαι σιγουρος γι αυτο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε σχολη οδηγων,αλλο παλι και τουτο εισαι σιγουρος γι αυτο;

Ετσι μου ειπαν απο το ΚΕΠ που πηγα κι εφαγα πορτα. Εγω βεβαια πηγα κατευεθειαν στο συγκοινωνιων να κανω τη μεταβιβαση, οπου μου ειπαν οτι ειναι προσωρινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπισης για να γινει μεταβιβαση πλεον ειναι υποχρεωτικο να εχει περασει κτεο η μηχανη

Ισχυει όντως αυτο εκανες προσφατα μεταβιβαση και σου ζητησαν κτεο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε σχολή οδηγων δεν γινετε παιδια να κανεις μεταβιβαση. Μονο σε κεπ (που αυτον τον καιρο δεν γινεται γιατι εχουν κατι θεματα με τα παραβολα απο την τραπεζα και το υπουργειο απο οτι καταλαβα) ειτε στη τοπικη διεύθυνση μεταφ. και συγκοινωνιών.

Για την μεταβίβαση χρειάζεσαι (σε γενικες γραμμες παντα) ταυτοτητα και των δυο, αδεια κυκλοφοριας της μηχανης, παράβολο τον x+9ε (οπου χ ειναι αναλογα τον κυβισμο της μηχανης). Τωρα για το ΚΤΕΟ, εγραφε πανω στο χαρτι με τα δικαιολογητικα αοτι χρειαζεται ΚΤΕΟ για να κανεις μεταβιβαση. Αλλα κανεις δεν μας το ζητησε.

Ίσως επειδη η μηχανη ειχε πρωτη αδεια κυκλοφοριας το 2006 και ακομα δν εχει ερθει η σειρα της να περασει. Εχω ακουσει παντως οτι σε καποια κεπ το ζηταγαν. Τωρα ουτε αυτοι δεν ξερουν τι γινεται :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα έχει πρώτη άδεια το 2006, έχει έρθει η σειρά της να περάσει.

Εδώ περνάμε εμείς με πρώτη άδεια το 2008.

Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει κάτι διαφορετικό στον νομό σου, αλλά δεν το νομίζω κιόλας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα έχει πρώτη άδεια το 2006, έχει έρθει η σειρά της να περάσει.

Εδώ περνάμε εμείς με πρώτη άδεια το 2008.

Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει κάτι διαφορετικό στον νομό σου, αλλά δεν το νομίζω κιόλας.

Ωχ! Λες?

Είχα διαβάσει ένα αντίστοιχο πριν λίγους μηνες, άρθρο στο νετ για το προγραμμα κτεο της αττικης και εγραφε αυτό:

Από 01-11-2013 έως 31-12-2013

Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από01-01-2006 έως και 31-12-2006 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα σε ένα ΚΤΕΟ της περιοχής σου.

Καλύτερα είναι. Μπορεί να σε λέω και κουταμάρες.

Πάντως στο νομό μου εγώ πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ, ή μάλλον έπρεπε τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, και έχω 1η άδεια κυκλοφορίας, τέλη του 2008.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα το Κρυπτον που ηταν 2007 περασε πριν κανα δυο βδομαδες για να το πουλησω γιατι ηθελαν υποχρεωτικα στο υπουργειο καρτα κτεο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιβεβαιωνω και εγω οτι δεν γινεται μεταβιβαση στα κεπ προς το παρον!!αυτο για το κτεο δεν το ηξερα...απο βδομαδα θα κανω μεταβιβαση για εναν φιλο μου θα σας πω τα νεοτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ! Λες?

Είχα διαβάσει ένα αντίστοιχο πριν λίγους μηνες, άρθρο στο νετ για το προγραμμα κτεο της αττικης και εγραφε αυτό:

+1 Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με το ΚΤΕΟ γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανής του 2006 και μου είπαν τα ίδια πράγματα ακριβώς . Η transalp που είχα μέχρι πρότινος με 1η άδεια το 2007 πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ τον Ιανουάριο του 2014 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ξερετε παντως οταν θα κανετε μια αγορα μηχανης και ο πωλητης εχει αυτην την μαλακια την αδεια που διναν σε κολλα Α4 και την εχει πλαστικοποιηση για να μην χαλασει τοτε η μεταβιβαση γινεται μονο στο υπουργειο,η προστασια του κωλοχαρτου που διναν για αδεια με πλαστικοποιηση λεγεται παραποιηση στοιχειων,ετσι μας ειπαν στο υπουργειο.

αυτο μου συνεβει πριν 1 μερα σαν αγοραστης που ημουν,φυσικα ο πωλητης δεν φταιει γιατι και εγω το ιδιο θα εκανα.

Τι να πουμε τωρα .....ΕΛΕΟΣ !!!

Ρε φουστη μου μερικες φορες θελω να σηκωθω να φυγω απο αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικη πολιτεια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα