Jump to content
themata

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ στον υπερβολικό θόρυβο των εξατμίσεων

Recommended Posts

Κωστη ξαναλεω, σωστα τα λες και εσυ και ολοι, τις δεχομαι τις αποψεις σας ολων, ολοι εχουμε δικιο και στην τελικη βασικα ολοι λεμε το ιδιο πραγμα

...

απλα τον τελευταιο καιρο εχουμε την ταση σ ολα τα θεματα να το γυρναμε στον τσακωμο/σποντες ή στα πολιτικα (που παλι σημαινει τσακωμος βασικα)

αυτο λεω _thumbsup.gif

ο καθενας εδω μεσα (ακομα και μεταξυ αυτων που γνωριζομαστε ) εχει διαφορετικα βιωματα και αντιληψεις... γυρνωντας το θεμα σε πολιτικο επιπεδο ξεκιναμε τις διαμαχες χωρις ουσιαστικο λογοwinking.gif

αν το ιδιο θεμα ειχε γινει περυσι κανενας δεν θα μιλουσε για εισπρακτικα μεσα κλπmeeting.gif

ολοι εχουμε τρελαθει με αυτα που τραβαμε στην καθημερινοτητα μας και το πρωτο που γυρναμε να πουμε ειναι ΄΄ αααα δεν φταιω εγω, ο αλλος φταει΄΄

κατι σαν τα μικρα παιδακια δηλαδη

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κωστη ξαναλεω, σωστα τα λες και εσυ και ολοι, τις δεχομαι τις αποψεις σας ολων, ολοι εχουμε δικιο και στην τελικη βασικα ολοι λεμε το ιδιο πραγμα

...

απλα τον τελευταιο καιρο εχουμε την ταση σ ολα τα θεματα να το γυρναμε στον τσακωμο/σποντες ή στα πολιτικα (που παλι σημαινει τσακωμος βασικα)

αυτο λεω _thumbsup.gif

..........................

Αει γειά σου. Τό 'πιασες. _thumbsup.gif

Αν τα πράγματα ήταν καλά και δεν μας είχανε πτωχεύσει τα λαμόγια, δε θά 'χαμε καλή ψυχολογία? Θά 'χαμε.

Αν είμασταν μια οργανωμένη κοινωνία όπου το Κράτος σέβεται τους πολίτες, δε θα δεχόμασταν όλα αυτά ως ενδιαφέρον της πολιτείας για μας? Θα τα δεχόμασταν, να μη σου πω ότι θα τα επιζητούσαμε και μόνοι μας.

Τώρα πια, έτσι που τα κάνανε, shit.gif στα μούτρα τους. mB_faskelo.gif

Ούτε εμπιστοσύνη τους έχω, ούτε τους σέβομαι (βασικό αυτό) αλλά και δε δέχομαι υποδείξεις από απατεώνες. katana.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αει γειά σου. Τό 'πιασες. _thumbsup.gif

Αν τα πράγματα ήταν καλά και δεν μας είχανε πτωχεύσει τα λαμόγια, δε θά 'χαμε καλή ψυχολογία? Θά 'χαμε.

βρε εγω τα πιανω απλα δεν μιλαω, ομως δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι αλλου ξαναλεω.. αν ειχε γινει περυσι δεν θα μιλουσε κανενας (για πολιτικα)

ομως παρολα αυτα ακριβως η ιδια κατασταση επικρατουσε και περρυσι απλα δεν το γνωριζαμεtooth.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λέω... δίκιο έχεις σε όλα. Είμαστε ένα τεράστιο μπουρδέλο και δεν ξέρεις από που πρέπει να ξεκινήσεις... :(

Κάνεις λάθος φίλε μου.Εγώ ξέρω απου πρέπει να ξεκινήσουμε.Απο την παιδεία,την υγεία,την απασχόληση και καμια άσφαλτο σε κανα δρόμο.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ και δεν έχω διάθεση ν'αλάξω καμια εξάτμηση.Τόσες δεκαετίες ζούμε στο μπουρδέλο...τώρα σας έπιασε να γίνετε ευρωπαίοι;Μην έχετε αυταπάτες για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον οτι πρόκειτε ν'αλλάξει κάτι ή ν'αποπλήρωθεί κανένα χρέος.Οπότε το μόνο που μας απομένει να χαρούμε,όσο θα έχουμε κανα φράγκο για βενζίνη,είναι ο ήχος απο την εξάτμησή μας.Φιλάκια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνεις λάθος φίλε μου.Εγώ ξέρω απου πρέπει να ξεκινήσουμε.Απο την παιδεία,την υγεία,την απασχόληση και καμια άσφαλτο σε κανα δρόμο.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ και δεν έχω διάθεση ν'αλάξω καμια εξάτμηση.Τόσες δεκαετίες ζούμε στο μπουρδέλο...τώρα σας έπιασε να γίνετε ευρωπαίοι;Μην έχετε αυταπάτες για τα επόμενα 15 χρόνια τουλάχιστον οτι πρόκειτε ν'αλλάξει κάτι ή ν'αποπλήρωθεί κανένα χρέος.Οπότε το μόνο που μας απομένει να χαρούμε,όσο θα έχουμε κανα φράγκο για βενζίνη,είναι ο ήχος απο την εξάτμησή μας.Φιλάκια!

+ 650 _thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ 650 _thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif

Βρε παιδια, βρε Κωστα...εσυ ασχολεισαι και με πολιτικη και θα πρεπει να εισαι σωστος σε ολα, δηλ εσεις να χαρειτε την εξατμηση σας και ο αλλος που

ειναι αρρωστος στο κρεβατι του να πεταγετε πανω απο την τρομαρα του ή να του σπαει το κεφαλι σα καζανι ακομη περισσοτερο οταν ειναι αρρωστος;;;;

Ε να γιατι λοιπον δεν παει μπροστα αυτη η χωρα...ολο γκρινια ειμαστε ρε γμτ μου...μηπως πρεπει να αλλαξουμε και εμεις λιγο την παιδεια μας εστω και

στα 30-40 μας;;;;; ή βγαζουε την ουρα μας απ'εξω και πεταμε την καραμελα οτι πρεπει να αλλαξει η παιδεια και απευθυνομαστε μονο για τις νεες γενιες

στα σχολια;;;; για σκεφτειτε το καλυτερα...φιλικα τα λεω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χουμε ρίξει στο λαϊκισμό μου φαίνετε.Η χαρά του πρετεντέρη δηλαδή.Πλίση εγκεφάλου με το ζόρι οτι υπάρχει κρίση και φταίμε όλοι.Ε λοιπόν εγώ δεν φταίω σε τίποτα και δεν έχω διάθεση για τίποτα.Θα συνεχίσω να κυκλοφωρώ ξετάποτος,ανασφάλιστος και να μην πλειρώνω διόδια σε πολυεθνικές και οι συνέπειες δικές μου.Επίσης επειδή έχω συνηθίσει να ζω στο καθεστός "ότι θέλει κάνει καθένας",θα συνχίσω να υπομένω το μαλακισμένο με το κωλόπαπο και τη σωλήνα για εξάτμιση γιατί με έναν νόμο για εξατμίσεις δεν θα φτιάξω καλύτερη την ζωή μου,γιατί πολύ απλά το μαλακσμένο θα συνεχίσει να είναι μαλακισμένο κι αυτό με πειράζει περισσότερο.Θα προτιμούσα ν'ασχοληθούν με την παιδεία του μαλακισμένου πρώτα.

Υ.Γ.Επειδή η συζήτηση γίνετε 'στο πόδι',να επισημάνω οτι το μηχανάκι μου κυκλοφορεί μόνο Ε.Ο. και επαρχιακό κυριακές και δεν πρόκειτε να ξυπνίσει κανένας άρρωστος απο την εξατμησή μου.Γι αυτό και ουδεμία σύγκριση με το μαλακισμένο και το κωλόπαπο! :surrender:

Ελπίζω να έχετε την φιλική διάθεση ν'ακούσετε και την άλλη άποψη.Επίσης,ο πρετεντέρης δεν έχει κανένα συμβόλαιο να εκφράζει την κοινή γνώμη,παρα μόνο να την καθοδηγεί-π.χ. επι ΝΔ τα ΜΑΤ έκαναν "εκτεταμένη χρήση" δακρυγώνων,ενώ προχθές στην ακρόπολη "αναγκάστικαν". :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

π.χ. επι ΝΔ τα ΜΑΤ έκαναν "εκτεταμένη χρήση" δακρυγώνων,ενώ προχθές στην ακρόπολη "αναγκάστικαν"

κατι μου θυμιζει αυτο....μηπως ειδες λαζο χθες? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O oποίος Λαζό, δεν καθοδηγεί... ε? :rolleyes: Στρογγυλοκαθισμένος πάνω στον παχυλότατο μισθό του, ενώ οι εργαζόμενοι στα γραφεία των καναλιών (του 1000άρικου δηλαδή το πολύ) σταμάτησαν να πληρώνονται ή παίρνουν έναντι του μισθού τους... :mB_faskelo: Αφήστε με λοιπόν με όλους τους μπουχέσηδες που το παίζουν επαναστάτες και σωτήρες του έθνους. Όλοι για την μάσα είναι. Κι οι χειρότεροι απ' όλους, οι πρόεδροι των εργατικών συνδικάτων... αυτοί κι αν τρώνε από "δώρα στήριξης" της κυβέρνησης!!! Πολυζωγόπουλος πριν και τώρα αυτός ο πως τον λένε! Από την μούρη φαίνονται ότι είναι λαμόγια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O oποίος Λαζό, δεν καθοδηγεί... ε? :rolleyes: Στρογγυλοκαθισμένος πάνω στον παχυλότατο μισθό του, ενώ οι εργαζόμενοι στα γραφεία των καναλιών (του 1000άρικου δηλαδή το πολύ) σταμάτησαν να πληρώνονται ή παίρνουν έναντι του μισθού τους... :mB_faskelo:

οσον αφορα τον συγκεκριμενο το εχω απορια....αρκετοι το λενε κ μαλιστα με μισητο τροπο οτι ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.....

απλα θελω να ρωτησω προς τα που καθοδηγει....προς τη ΝΔ,προς το ΠΑΣΟΚ,προς ΚΚΕ,προς ΣΥΡΙΖΑ,προς ΛΑΟΣ,προς ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,προς αλλο κομμα,κινημα,οργανωση?

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο Κος ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ?

απλα ρωταω για να ενημερωθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδια, βρε Κωστα...εσυ ασχολεισαι και με πολιτικη και θα πρεπει να εισαι σωστος σε ολα, δηλ εσεις να χαρειτε την εξατμηση σας και ο αλλος που

ειναι αρρωστος στο κρεβατι του να πεταγετε πανω απο την τρομαρα του ή να του σπαει το κεφαλι σα καζανι ακομη περισσοτερο οταν ειναι αρρωστος;;;;

Ε να γιατι λοιπον δεν παει μπροστα αυτη η χωρα...ολο γκρινια ειμαστε ρε γμτ μου...μηπως πρεπει να αλλαξουμε και εμεις λιγο την παιδεια μας εστω και

στα 30-40 μας;;;;; ή βγαζουε την ουρα μας απ'εξω και πεταμε την καραμελα οτι πρεπει να αλλαξει η παιδεια και απευθυνομαστε μονο για τις νεες γενιες

στα σχολια;;;; για σκεφτειτε το καλυτερα...φιλικα τα λεω..

Λάθος. nono.gif Δεν ασχολούμαι με την πολιτική έτσι όπως την ξέρουμε. Αυτό θα ήταν εξευτελιστικό για μένα.

Ασχολήθηκα λόγω της πελώωωωωριας λαχτάρας μου να τους πετάξουμε όλους έξω, ή μάλλον καλύτερα να τους μπουντρουμιάσουμε εκεί που ανήκουν. Σε θαλάμους απομόνωσης και αφού θα τους έχει γίνει πλήρης δήμευση της κλεμμένης περιουσίας.

Όταν αρχίσουν να τιμωρούνται παραδειγματικά όλοι αυτοί που πρέπει, τότε θα δεις τον πιο υπάκουο και νομοταγή πολίτη, ΕΜΕΝΑ. Μέχρι τότε θα βλέπεις την οργή μου και μόνο.

Να είμαστε σωστοί είπαμε, ΟΧΙ ΜΛΚΕΣ, ΚΟΡΟΪΔΑ (ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ) ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. Έχει διαφορά.

Έχω πλέον τέτοιο μίσος για όλους τους που αλλίμονό αν βρεθεί ένας μπροστά μου και ακάλυπτος. Την έχει πο@τσίσει.

Ελπίζω και εύχομαι πραγματικά να μας δοθεί η ευκαιρία και η χαρά να τους κρεμάσουμε εμείς οι ίδιοι στο Σύνταγμα. Ζω γι' αυτές τις στιγμές ηδονής (έχω κι εγώ την ηδονή μου, πού 'σαι ρε Βασίλειε).

Αυτά τα αισθήματα "λατρείας" λοιπόν που τρέφω για την πάρτη τους απλά δεν μπορούν να τιθασσευτούν και να πλαισιωθούν σε υπακοή και σκύψιμο κεφαλιού και μέσης σε μ@λ@κονόμους που μόνο σκοπό έχουν να τους καλύψω εγώ (κι εσείς) τα ελλείματα που δημιούργησαν απ' αυτά που μας κλέψανε.

ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ Ή ΦΥΛΑΚΗ, Ή ΚΡΕΜΑΛΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 2ο)

ΑΠΑΙΤΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΩΡΑ.

ΑΝΟΧΗ Τ-Ε-Λ-Ο-Σ

Υ.Γ.

Μάλλον σου διέφυγε (παρά τις επανειλλημένες αναφορές μου) ότι δεν διαφωνώ με το πνεύμα του Νόμου, ούτε συμφωνώ με τους εξατμισάκηδες που σηκώνουν γειτονιές στο πόδι έτσι από κλανομαγκιά. Κι εμένα με τσαντίζουνε.

Όμως με τσαντίσουνε πολύ περισσότερο τα ουσιώση, τα σοβαρά. Και δεν πέφτω στη λούμπα ν' ασχολούμαι με π@π@ριές επειδή απλά θέλουνε να μου κλείσουνε τα μάτια...... και το σπίτι.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, πιστεύω πως το μέτρο της κάρτα θορύβου είναι μια χρυσή ευκαιρία νομιμοποίησης των aftermarket εξατμίσεων! Ξέρω από τώρα που θα πάω να μου δώσουν το χαρτάκι χωρίς πολλά πολλά αφού δε θα χραιαστεί να ξαναβάλω τη γνήσια πριν πάω :_thumbsup: !!! (Το ίδιο γίνεται με τα καυσαέρια και με το ΚΤΕΟ παίδες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, πιστεύω πως το μέτρο της κάρτα θορύβου είναι μια χρυσή ευκαιρία νομιμοποίησης των aftermarket εξατμίσεων! Ξέρω από τώρα που θα πάω να μου δώσουν το χαρτάκι χωρίς πολλά πολλά αφού δε θα χραιαστεί να ξαναβάλω τη γνήσια πριν πάω :_thumbsup: !!! (Το ίδιο γίνεται με τα καυσαέρια και με το ΚΤΕΟ παίδες)

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει προδιαγραφές καυσαερίων καμία aftermarket.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ένα από δαύτα κάνεις ότι αγαπάς και βγάζεις το όχημα σου "χαρτί" σε όλα

AEYRV30.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσον αφορα τον συγκεκριμενο το εχω απορια....αρκετοι το λενε κ μαλιστα με μισητο τροπο οτι ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.....

απλα θελω να ρωτησω προς τα που καθοδηγει....προς τη ΝΔ,προς το ΠΑΣΟΚ,προς ΚΚΕ,προς ΣΥΡΙΖΑ,προς ΛΑΟΣ,προς ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,προς αλλο κομμα,κινημα,οργανωση?

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο Κος ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ?

απλα ρωταω για να ενημερωθω

Καθοδηγεί κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και ολίγον τι από ΚΚΕ. Όσο σποτάκια έχουν παίξει, κυρίως από ΣΥΡΙΖΑ, είναι όλα του στυλ "Να και κάποιος που τα λέει"

Καθηλώνεται η Ελλάδα στην τηλεόραση για να ακούσει τι έχει να πει ένας ζάμπλουτος, πούστης και πρεζάκιας. Όταν έκανε τις αλλαξοκωλιές στο κότερο με τις κόκες, κανείς δεν τον έχωσε στη ψειρού, μόνο τώρα μας το παίζει κριτής των πάντων.

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ.

Μάλλον σου διέφυγε (παρά τις επανειλλημένες αναφορές μου) ότι δεν διαφωνώ με το πνεύμα του Νόμου, ούτε συμφωνώ με τους εξατμισάκηδες που σηκώνουν γειτονιές στο πόδι έτσι από κλανομαγκιά. Κι εμένα με τσαντίζουνε.

Όμως με τσαντίσουνε πολύ περισσότερο τα ουσιώση, τα σοβαρά. Και δεν πέφτω στη λούμπα ν' ασχολούμαι με π@π@ριές επειδή απλά θέλουνε να μου κλείσουνε τα μάτια...... και το σπίτι.

Ο κ. Καπελέρης εισηγήθηκε την πρόβλεψη νέου ποινικού αδικήµατος - όπως είπε - για «κατοχή µη δικαιολογηµένων περιουσιακών στοιχείων» για όσους φορολογουµένους δεν µπορούν να αποδείξουν τον νόµιµο τρόπο απόκτησης περιουσιακών στοιχείων τους, ώστε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία να θεωρούνται προϊόντα παράνοµης δραστηριότητας και να δηµεύονται.

Απόσπασμα από: http://www.tanea.gr/...1&artid=4599796

Συγκρίνετε σοβαρότητα αδικημάτων...... και τις αντίστοιχες τιμωρίες. mad.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να σαπίζουν στον ΟΔΔΥ, αφού κανείς δεν θα τα αγοράζει.

Πιο λογικό δεν θα ήταν να τα φορολογήσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ και 3 χρόνια βγάζω κάρτα καυσαερίων στο αυτοκίνητο χωρίς να το πάω στο συνεργείο! 10 ευρώ μου κοστίζει και είναι όλα κανονικά με σφραγίδα, υπογραφή του μάστορα κτλ :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ και 3 χρόνια βγάζω κάρτα καυσαερίων στο αυτοκίνητο χωρίς να το πάω στο συνεργείο! 10 ευρώ μου κοστίζει και είναι όλα κανονικά με σφραγίδα, υπογραφή του μάστορα κτλ :ok:

:secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επ... μην αλλάζετε κουβέντα. Το θέμα μας είναι η ΚΕΘ

οκ

ο ολυμπιακος ποσο ηρθε;tease.giftease.gifcrazy.gifcrazy.gifblow.giflaugh.giftongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω κάτι που σκεφτόμουνα

εφόσον κάθε μηχανάκι κάνει διαφορετική φασαρία μαμά, τι νόημα έχει

δεν θα έπρεπε να καθοριστεί το όριο στο πιο φασαριόζικο μηχανάκι ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα