Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ο Ψάλτης δουλεύει στα ΚΤΕΟ. Όποιος έχει ΜΤ δεν έχει κάρτα ελέγχου θορύβου λέμε. Πάει και τελείωσε. Ο Μότορτρον γουστάρει διπλές Acrapovic. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2010 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Και ποιος ο λόγος να βγάλουμε κάρτα θορύβου όταν η άδεια κυκλοφορίας ορίζει τα ντεσιμπέλ? Και επίσης, αν εγώ έχω την κάρτα θορύβου και με σταματήσουν οι τσέοι σε μπλόκο, πώς θα αποδείξουν ότι τα ντεσιμπέλ μου είναι παραπάνω από αυτά που ορίζει η κάρτα? Κάνω μια μανούρα, δεν πληρώνω, πάω με τις τάπες και μου κλάνουν τα φρύδια. Άρα, μιλάμε για ένα καθαρά εισπρακτικό μέτρο για να τα τσεπώσει κράτος και συνεργεία. +640! Κι εμενα η δικια μου με τη ταπα ειναι στα 98db περιπου , τη ταπα την εχω μεσα απο τοτε που τη πηρα , χωρις αυτην ειναι απαγορευτικος ο θουβος.. Θα τη ριξω κι αλλο οταν βαλω ενα αλλο τελικο πιο μεγαλο σε ογκο+μηκος , αρα πιο πολυ ηχομονοτικο υλικο μεσα + τη ταπα οπωτε σκοπευω να το ριξω στα 94-95 , 89 λεει η αδεια οπωτε θα ειμαι μεσα στο +/-5 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Το μετρο ειναι καθαρα εισπρακτικο,τι παει να πει καθε χρονο?? και εξηγω θα γινετε ελεγχος αν κανεις θορυβο ετσι και αλλοιως η με καρτα η χωρις αρα? το θεμα ειναι ελεγχος με ντεσιμπελομετρο κανονικα στον δρομο και οποιος ειναι εκτος προστιμο.Για το ΚΤΕΟ συμφωνω απολυτα γιατι κυκλοφορουν πολλα χρεπια.Με λιγα λογια αν τηρουνται τα αυτονοητα δεν υπαρχει θεμα καρτας θορυβου και αλλες τετοιες παπαριες,αλλο ενα μετρο για να τα μαζευουν ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remallis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 πολυ σωστο το μετρο!!αντε να προσγειωθουν οι πιτσιρικαδες που νομιζουν πως το παπακι ειναι ss επειδη κανει σαματα.αλλα σιγα μη γινει τιποτα.εδω δε γινεται τιποτα με τις κομμενες εξατμισεις,τα ακρανωτα κεφαλια και τα τρικαβαλα με παιδακια του νηπιαγωγειου.Ελλας το μεγαλειο σου!! P.S.τα τασακια ξαναβγηκαν,γιατι ετσι αποφασισε ο συλλογος εστιατορων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Σωστός... αλλά υπάρχει μια απλή δοκιμή. Να σου λέει ο μπάτσος "ανέβασε στις 3500στροφές τον κινητήρα" κι αναλόγως του τι θα ακούσει, σε μετράει ή όχι. Με απλά λόγια αν κάνεις ένα τι περισσότερο από μαμά και δει ότι δεν ενοχλεί, δεν σε μετράει, αλλά αν είναι πχ ξετάπωτες Remus.... ε τα θέλει ο κώλος σου! Ρε παιδια, στην θεωρια ολα ευκολα ειναι, αλλα υπαρχουν και πρακτικα προβληματα. 1) που θα ξερει ο αλλος σε ποσες στροφες παιζω εγω που δεν εχω στροφομετρο;;;;;; 2) πες οτι εχει μαζι του ντεσιμπελομετρο. Που θα βρει εντελως ισυχη περιοχη για να κανει ΣΩΣΤΑ την μετρηση; Γιατι φανταζομαι πως αν σε σταματησουν σε μπλοκο θα ειναι σε δρομο με κίνηση και οχι στον δρομο θεσσαλονικη-περα ραχουλα... Υ.Γ. και βαριεμαι να βαζω πανω παλι την μαμα ρε γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Πανε τα : :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgespb 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Αλέξανδρε, θα συμφωνούσα με τέτοια μέτρα αν (ταυτόχρονα με ένα ακόμα μέτρο με επιπλέον κόστος στο κεφάλι όλων μας, τις κάρτες θορύβου), οι βολευτάδες έκαναν και τα εξής: κατέβαζαν το ΦΠΑ στα κράνη αφού είναι υποχρεωτικόφρόντιζαν να μην δίνουν άδειες σε ασφαλιστικές που μαζεύουν τα λεφτά από τον κόσμο για να βαρέσουν κανόνιέφτιαχναν τους δρόμους που είναι οι χειρότεροι της Ευρώπηςέφτιαχναν τις Ε.Ο. χωρίς να πληρώνουμε ακόμα διόδια στις ιδιωτικές εταιρίες και μάλιστα φουσκωμένα για να ταξιδεύουμε με 60km/hέφτιαχναν το σύστημα εξέτασης νέων οδηγών, μείωναν τις τιμές αλλά έκαναν σοβαρές εξετάσεις, δύσκολες αλλά όχι γελοιότητες του τύπου οπισθογωνία και κίνηση σε διάδρομο φάρδους 30cmέκαναν αξιόπιστα τα ΚΤΕΟ ώστε να μην κυκλοφορούν χάροι στους δρόμουςέκαναν πραγματικούς ελέγχους στα κρατικά οχήματα που μολύνουν και θορυβούν πολύ περισσότερο από το 80% των υπόλοιπων οχημάτωνάφηναν μισθούς/επιδόματα στην θέση τους γιατί έχει κωλοκάτσει όλη η αγορά και οι περισσότεροι κινδυνεύουμε από εγκεφαλικό ή ανακοπήέβαζαν στην φυλακή όσους πήραν τα λεφτάκαταργούσαν την ασυλία των 300 κοπριταρέων ώστε σε κάθε μ@λ@κία που έκαναν να ήξεραν πως θα χάσουν περιουσίες και την ελευθερία τους Είναι προφανές πως η λίστα δεν έχει τελειωμό.... Όχι.....Δεν είναι δίκαιο να βάζουμε χέρι μόνο στους πολίτες. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όλοι ξέρουμε πόση βρώμα υπάρχει στα έδρανα της Βουλής Οι ξεδιάντροποι κόβουν συντάξεις από ανθρώπους 80+ ετών, συντάξεις πείνας, και την ίδια στιγμή, οι ίδιοι άνθρωποι τρώνε με χρυσά κουτάλια. Αν ήθελαν λεφτά για να βουλώσουν τρύπες που οι ίδιοι άνοιξαν, ας σταματήσουν το κλέψιμο, ας σταματήσουν να δίνουν δωράκια στις τράπεζες που ονομάζουν και καλά «πακέτα στήριξης», ας φέρουν στα ίσια το χρηματηστήριο, ας μειώσουν την φορολογία ώστε να έρθουν επενδύσεις στην χώρα, ας ρίξουν το ΦΠΑ στο 15% για να ανασάνει ο λαός. Γιατί τώρα, με τους οικονομολόγους του κ@λου, το μόνο που γίνεται είναι απλά ανακύκλωση του ίδιου χρήματος που όμως σιγά σιγά αδειάζει τις τσέπες των μικρομεσαίων για να χαίρονται οι φραγκάτοι. Ετοιμαστείτε για πόλεμο..... Η πείνα θολώνει το μυαλό και οι βολευτάδες θα ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν Φιλε μου συμφωνω μαζι σου αλλα θελω να προσθεσω και κατι... κατι που μπορει οι περισσοτεροι να το αμφισβητησουν και να πουν ναι ναι ναι Ειρωνικα!! πιστευω οτι το μετρο αυτο θα αυξησει και τα ατυχηματα με τα δικυκλα!!καθως οπως ειναι γνωστο καποιοι κυκλοφορουν χωρις να εχουν πληρωσει τελη κυκλοφοριασ κτλπα κτλπα.. + να μην εχουν την καρτα.. αλλα και να την εχουν.. και ολα να ειναι νομιμα.. ιδικα οι πιτσιρικαδες... γιατι να κατσω να με γραψει ενα προστιμο 300 η οπως ειπε και ο θεματα 3000 αναλογα τον θορυβο ???? κολαω το γκαζι και οπου με βγαλει!!!! και επιστρεφω στα πιο πριν λεγομενα... και πεστε οτι δεν θα εχουμε ανοδο στα ατυχηματα.. οι παρανομοι θα διπλασιαστουν... και αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 πιστευω οτι το μετρο αυτο θα αυξησει και τα ατυχηματα με τα δικυκλα!!καθως οπως ειναι γνωστο καποιοι κυκλοφορουν χωρις να εχουν πληρωσει τελη κυκλοφοριασ κτλπα κτλπα.. + να μην εχουν την καρτα.. αλλα και να την εχουν.. και ολα να ειναι νομιμα.. ιδικα οι πιτσιρικαδες... γιατι να κατσω να με γραψει ενα προστιμο 300 η οπως ειπε και ο θεματα 3000 αναλογα τον θορυβο ???? κολαω το γκαζι και οπου με βγαλει!!!! και επιστρεφω στα πιο πριν λεγομενα... και πεστε οτι δεν θα εχουμε ανοδο στα ατυχηματα.. οι παρανομοι θα διπλασιαστουν... και αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! Εαν εισαι παρανομος πρεπει να πληρωσεις, και θα πληρωσεις. Αλλωστε, εκεινος που ειναι παρανομος και το γνωριζει, απο την στιγμη που κυκλοφορει στον δρομο αποδεχεται τις οποιες συνεπειες. Εγω πιστευω οτι οι θανατοι δεν προκειται να αυξηθουν λογω του μετρου, αλλα απο το στραβο μας το κεφαλι. Και στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αποφευγουμε με τοση μανια τους νομους... Ειτε ειναι εισπρακτικοι ειτε οχι πρεπει να κανουμε ολοι υποχωρησεις για το κοινο καλο. Ποσοι απο εμας εχουμε παει σε μια πολη του εξωτερικου και εχουμε θαυμασει το βιοτικο επιπεδο των πολιτων εκει? Ποσοι καθε φορα που ακουμε καποια αδυναμια της διοικησης της Ελλαδας λεμε ξεφυσωντας: "Εμ, στην Ελλαδα ζουμε, τι περιμενεις?" Ποσοι συγκρινουν την ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα με μια αλλη Ευρωπαικη χωρα? Και ομως, οι πολιτες της Χ,Υ χωρας εχουν κανει υποχωρησεις και υπακουνε στους νομους οποιαδηποτε και εαν ειναι η φυση τους. Εαν θελουμε καποια στιγμη να μοιασουμε στα προτυπα μας και να γινουμε ανθρωποι πρεπει πρωτα να υπακουμε στους νομους και να μην ειμαστε για λιγο σταρχιδιστες και ωχαδερφιστες. Αλλιως να το παρουμε αποφαση οτι ειμαστε ετσι και οτι θα γινουμε χειροτεροι και τελικα θα καταληξουμε αλα - Πακισταν μερια. Τα αγαθα κοποις κτωνται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgespb 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Εαν εισαι παρανομος πρεπει να πληρωσεις, και θα πληρωσεις. Αλλωστε, εκεινος που ειναι παρανομος και το γνωριζει, απο την στιγμη που κυκλοφορει στον δρομο αποδεχεται τις οποιες συνεπειες. Εγω πιστευω οτι οι θανατοι δεν προκειται να αυξηθουν λογω του μετρου, αλλα απο το στραβο μας το κεφαλι. Και στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αποφευγουμε με τοση μανια τους νομους... Ειτε ειναι εισπρακτικοι ειτε οχι πρεπει να κανουμε ολοι υποχωρησεις για το κοινο καλο. Ποσοι απο εμας εχουμε παει σε μια πολη του εξωτερικου και εχουμε θαυμασει το βιοτικο επιπεδο των πολιτων εκει? Ποσοι καθε φορα που ακουμε καποια αδυναμια της διοικησης της Ελλαδας λεμε ξεφυσωντας: "Εμ, στην Ελλαδα ζουμε, τι περιμενεις?" Ποσοι συγκρινουν την ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα με μια αλλη Ευρωπαικη χωρα? Και ομως, οι πολιτες της Χ,Υ χωρας εχουν κανει υποχωρησεις και υπακουνε στους νομους οποιαδηποτε και εαν ειναι η φυση τους. Εαν θελουμε καποια στιγμη να μοιασουμε στα προτυπα μας και να γινουμε ανθρωποι πρεπει πρωτα να υπακουμε στους νομους και να μην ειμαστε για λιγο σταρχιδιστες και ωχαδερφιστες. Αλλιως να το παρουμε αποφαση οτι ειμαστε ετσι και οτι θα γινουμε χειροτεροι και τελικα θα καταληξουμε αλα - Πακισταν μερια. Τα αγαθα κοποις κτωνται Συμφωνω.. αλλα στις αλλες χωρες ξερεις...δεν εχουν τους δικους μας 300!!!!! αν σου αρεσει να σου πεινουν το αιμα κατσε να στο πεινουν.. και εσυ κατηγορα τους πολιτες!!! ειπαμε ενταξυ ειναι παρανομοι κτλπα παρα πολλοι.. αλλα και οι 300 δεν ειναι οι πιο νομιμοι... γιαυτους γιατι δεν λες τπτα??? τι να σου πω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Συμφωνω.. αλλα στις αλλες χωρες ξερεις...δεν εχουν τους δικους μας 300!!!!! αν σου αρεσει να σου πεινουν το αιμα κατσε να στο πεινουν.. και εσυ κατηγορα τους πολιτες!!! ειπαμε ενταξυ ειναι παρανομοι κτλπα παρα πολλοι.. αλλα και οι 300 δεν ειναι οι πιο νομιμοι... γιαυτους γιατι δεν λες τπτα??? τι να σου πω.. Αν ήμασταν εμείς σωστοί, δεν θα είχαμε να μας κυβερνούν τέτοια λαμόγια. Δεν λένε ότι έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει? Ξέρεις γιατί την κάνουμε γαργάρα τη δουλειά με τους αλήτες της Βουλής? Γιατί κατά βάθος, όλοι την έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας. Κάπου έχουμε παρανομήσει κι εμείς και συνεχίζουμε να παρανομούμε, ή έχουμε αποδεχτεί ρουσφέτι για την ψήφος μας! Αν ήμασταν "καθαροί" και νομοταγείς γενικώς, δεν θα σηκώναμε μύγα στο σπαθί μας. Ποιος Γιωργάκης και ποιος Κωστάκης μετά θα ερχόταν να μας κυβερνήσει? Θα έπαιρνε το πούλο μέσα στο πρώτο 6μηνο! Σιγά μην τους ανεχόμασταν. Αλλά είπαμε... ΑΝ ήμασταν νομοταγείς και "καθαροί" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgespb 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Αν ήμασταν εμείς σωστοί, δεν θα είχαμε να μας κυβερνούν τέτοια λαμόγια. Δεν λένε ότι έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει? Ξέρεις γιατί την κάνουμε γαργάρα τη δουλειά με τους αλήτες της Βουλής? Γιατί κατά βάθος, όλοι την έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας. Κάπου έχουμε παρανομήσει κι εμείς και συνεχίζουμε να παρανομούμε, ή έχουμε αποδεχτεί ρουσφέτι για την ψήφος μας! Αν ήμασταν "καθαροί" και νομοταγείς γενικώς, δεν θα σηκώναμε μύγα στο σπαθί μας. Ποιος Γιωργάκης και ποιος Κωστάκης μετά θα ερχόταν να μας κυβερνήσει? Θα έπαιρνε το πούλο μέσα στο πρώτο 6μηνο! Σιγά μην τους ανεχόμασταν. Αλλά είπαμε... ΑΝ ήμασταν νομοταγείς και "καθαροί" Ε τοτε ας κατσουμε με σταυρωμενα χερια.. εμμεσος πλην σαφως αυτο μου λες...και συγνωμη αλλα ανθρωπο ειμαστε μην περιμενεις να πιστεψω οτι δεν κανουν παρανομιες στις ξενες χωρες.. απλα εχουν καποιους που ξερουν να κυβερνουν.. οχι καποιους που ξερουν να τρωνε.. σορρυ αλλα αν ηταν σωστοι οι τυπαδες της βουλης θα ειχαμε λιγοτερες παρανομιες κτλπα.. οχι οποιος βγαινει προσπαθει να φαει οσα πιο πολλα μπορει...ουσιαστικα γιαυτο ασχολουνται με την πολιτικη το 99.9%..δεν ξερουν κατι αλλο οι ΘΑΘΑΔΕΣ.. μπλαμπλα μονο.. τεσπα το θεμα ξεφευγει...ειναι ανουσιο να σηζηταμε ενα θεμα για το οποιο ηδη εχει παρθει μια αποφαση και καπου διαβασα για διαμαρτυρια με τα μοτο.. δεν θα γινει τιποτα.. το πολυ πολυ να αμολυσουν καμια ομαδα ΜΑΤ να μας διαλυσουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Αν ειμασταν καθαροι και νομοταγεις πολιτες θα μας πηδουσαν με τον νομο ποιο πολυ αφου θα ειμασταν νομιμοι με τα δικα τους δεδομενα Τι σημαινει να εισαι νομοταγης πολιτης?Απλα να τους υπακους χωρις να κανεις λαμογιες οπως λεμε,αρα??? Δηλαδη θα σκευτοντουσαν οι 300 ααα να μωρε ειναι νομιμοι οι πολιτες αρα ας μην τους κανουμε μωρε λαμογιες γουτσου γουτσου γλυκα πολιτακια. Υπακουοι πολιτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 εγω με την ελευθερας να κανω μια ερωτηση ????.....τα αυτοκινητα (disco rockbar σκυλαδικα κλπ κλπ ) που περνανε διπλα μου και δεν ακουω την ελευθερας .....θα εχουν και αυτα καρτα θορυβου ????????????......μπαααααααααα ΑΡΑ παλι εγω ειμαι ο αληταρας μηχανοβιος ? εε ??? ο μονος που ενοχλει ? μαλιστα μαλιστα ........και γω τον χαβα μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Αν ήμασταν εμείς σωστοί, δεν θα είχαμε να μας κυβερνούν τέτοια λαμόγια. Δεν λένε ότι έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει? Ξέρεις γιατί την κάνουμε γαργάρα τη δουλειά με τους αλήτες της Βουλής? Γιατί κατά βάθος, όλοι την έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας. Κάπου έχουμε παρανομήσει κι εμείς και συνεχίζουμε να παρανομούμε, ή έχουμε αποδεχτεί ρουσφέτι για την ψήφος μας! Αν ήμασταν "καθαροί" και νομοταγείς γενικώς, δεν θα σηκώναμε μύγα στο σπαθί μας. Ποιος Γιωργάκης και ποιος Κωστάκης μετά θα ερχόταν να μας κυβερνήσει? Θα έπαιρνε το πούλο μέσα στο πρώτο 6μηνο! Σιγά μην τους ανεχόμασταν. Αλλά είπαμε... ΑΝ ήμασταν νομοταγείς και "καθαροί" πατριδα δεν υπαρχεις λεμε.........πολλη ρομαντζαδα το σκεπτικο σου !!! αλλα θα σου απαντησω ακριβως τα λογια του tasouli Τι σημαινει να εισαι νομοταγης πολιτης?Απλα να τους υπακους χωρις να κανεις λαμογιες οπως λεμε,αρα??? Δηλαδη θα σκευτοντουσαν οι 300 ααα να μωρε ειναι νομιμοι οι πολιτες αρα ας μην τους κανουμε μωρε λαμογιες γουτσου γουτσου γλυκα πολιτακια. Υπακουοι πολιτες. tasouli αχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχα :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε "πατρίδα". Ξανασκέψου το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε "πατρίδα". Ξανασκέψου το... alx μια ζωη εμεις αρχιζουμε...ή μηπως αμφιβαλλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Το ελεγχος παντως μια φορα το χρονο ειναι καθαρα για τα λεφτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 alx μια ζωη εμεις αρχιζουμε...ή μηπως αμφιβαλλεις? Nαι, αλλά κάνουμε λάθος αρχές. Μια καλή αρχή είναι να τους πετάξουμε όλους έξω με τις κλωτσιές, και να αρχίσουμε τα πάντα από την αρχή. Σωστοί εμείς, σωστοί κι αυτοί. Όπως γίνεται και στις εταιρίες. Αναλαμβάνει νέα διοίκηση με εκπαιδευμένους προϊστάμενους, και οι εργάτες αποκτούν όρεξη για δουλειά γιατί αμείβονται σωστά και γίνετε η κάθαρση και η αναζωογόνηση της προβληματικής εταιρίας. Το ελεγχος παντως μια φορα το χρονο ειναι καθαρα για τα λεφτα . Ναι, αλλά σε ένα μπλόκο που θα δείξεις την κάρτα με τις νόμιμες τιμές θορύβου ενώ εσύ θορυβείς ωσάν μπουρού βαποριού?... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Θα σε γράψουν πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Nαι, αλλά κάνουμε λάθος αρχές. Μια καλή αρχή είναι να τους πετάξουμε όλους έξω με τις κλωτσιές, και να αρχίσουμε τα πάντα από την αρχή. Σωστοί εμείς, σωστοί κι αυτοί. Όπως γίνεται και στις εταιρίες. Αναλαμβάνει νέα διοίκηση με εκπαιδευμένους προϊστάμενους, και οι εργάτες αποκτούν όρεξη για δουλειά γιατί αμείβονται σωστά και γίνετε η κάθαρση και η αναζωογόνηση της προβληματικής εταιρίας. μαζι σου...τωρα μιλας σωστα...πες μου ποτε θα πας στο γραφειο καποιου βολευτη,εφοριακου,νομαρχη,υπουργου,πολιτευτη,γεν.γραμματεα ταδε,διοικητη ικα,πολεοδομιας,τεβε κτλ κτλ κτλ κ εγω τα παραταω ολα κ ερχομαι να τους βουλωσουμε τα ματια.... αλλα οχι αλλο καρβουνο ρε φιλε...οχι αλλο "εμεις πρεπει να αρχισουμε...εμεις να πληρωσουμε τα σπασμενα...εμεις τους φορους...εμεις εμεις εμεις..." φτανει τερμα ως εδω......ας κανουν την αρχη κ ακολουθει κ ο λαος... μεχρι τοτε θα εχουν την ροχαλα μου κ τα καντηλια μου...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 μαζι σου...τωρα μιλας σωστα...πες μου ποτε θα πας στο γραφειο καποιου βολευτη,εφοριακου,νομαρχη,υπουργου,πολιτευτη,γεν.γραμματεα ταδε,διοικητη ικα,πολεοδομιας,τεβε κτλ κτλ κτλ κ εγω τα παραταω ολα κ ερχομαι να τους βουλωσουμε τα ματια.... αλλα οχι αλλο καρβουνο ρε φιλε...οχι αλλο "εμεις πρεπει να αρχισουμε...εμεις να πληρωσουμε τα σπασμενα...εμεις τους φορους...εμεις εμεις εμεις..." φτανει τερμα ως εδω......ας κανουν την αρχη κ ακολουθει κ ο λαος... μεχρι τοτε θα εχουν την ροχαλα μου κ τα καντηλια μου...... Είμαι κατά του έντονου θορύβου, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Κυριάκο. Όσο δεν τιμωρείται κανένα μεγαλο-λαμόγιο, έχουνε και τη δικιά μου ροχάλα και τα καντήλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Για τους απάνθρωπους και κακώς διαμερισμένους φόρους κτλ, δεν συμφώνησα ποτέ. Συμφωνώ με μέτρα όμως σαν αυτό (και δεν το βλέπω εισπρακτικό μέτρο) Όταν δεν σέβεσαι, πρέπει να φοβάσαι. Γι' αυτό και τα υπέρογκα πρόστιμα για κράνος, ζώνη κτλ σε σχέση με την Γερμανία ας πούμε. Ο Γερμανός αν δεν βάλει ζώνη (ΑΝ λέμε το ξεχάσει) θα πληρώσει πρόστιμο 20€) Ο Έλληνας αν δεν βάλει ζώνη (ακόμα κι αν το θυμηθεί έγκαιρα να την βάλει) θα φάει πρόστιμο 300€ Την βλέπεις την διαφορά? Ο ένας επειδή μπορεί να ξεχάσει να την βάλει μία φορά στο εκατομμύριο θα πληρώσει 20€, ενώ ο άλλος που θα την ξεχάσει επίτηδες, θα πληρώσει 300€ Ο ένας σέβεται την ζωή του πάνω απ' όλα και τους νόμους της χώρας του, ενώ ο άλλος, δεν σέβεται ούτε τη ζωή του, ούτε την ζωή των συνεπιβατών του, ούτε την ζωή των παιδιών του (που αν και μικρά κυκλοφορούν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ θα έπρεπε να είναι δεμένα σε ειδικό καθισματάκι), και δεν σέβεται φυσικά ούτε τους νόμους! Όταν δεν σέβεσαι... πρέπει να φοβάσαι. (όταν δεν σέβεσαι τα σωστά πράγματα εννοείται... κι όχι να σεβαστώ τυρράνους και δικτάτορες έτσι?... έχει διαφορά. Μην το πάρεις ότι τα λέω σαν υποτακτικός, γιατί απλά είναι το μόνο που δεν είμαι! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Nαι, αλλά κάνουμε λάθος αρχές. Μια καλή αρχή είναι να τους πετάξουμε όλους έξω με τις κλωτσιές, και να αρχίσουμε τα πάντα από την αρχή. Σωστοί εμείς, σωστοί κι αυτοί. Όπως γίνεται και στις εταιρίες. Αναλαμβάνει νέα διοίκηση με εκπαιδευμένους προϊστάμενους, και οι εργάτες αποκτούν όρεξη για δουλειά γιατί αμείβονται σωστά και γίνετε η κάθαρση και η αναζωογόνηση της προβληματικής εταιρίας. Ναι, αλλά σε ένα μπλόκο που θα δείξεις την κάρτα με τις νόμιμες τιμές θορύβου ενώ εσύ θορυβείς ωσάν μπουρού βαποριού?... Το θέμα είναι όμως ότι ο Έλληνας δεν θέλει την αλλαγή, θέλει την βολή του. Και το να ξηλώσεις όλο αυτό το σαθρό σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να ξεβολευτούν πολλοί. Εδώ είχαμε στρατιωτική χούντα και κάναμε 7 χρόνια να ξεσηκωθούμε, τι μου λές τώρα για κλωτσιές και αναδιάρθρωση? Και οι νέοι πολιτικοί θα είναι άσπιλοι και αμόλυντοι? Ίδιοι και απαράλλαχτοι με τα λαμόγια που έχουμε και τώρα θα είναι, άλλωστε η ίδια αρρωστημένη κοινωνία τους δημιουργεί και αυτούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Για να διευκρινισω κι εγω ειμαι κατα του πολυ θορυβου , τα 96db που ειναι οι πιο πολλες εντουραδικες εξατμισεις μαμα ή αφτερμαρκετ ειναι παντως μια ιδανικη αναλογια , ολα τα υπολοιπα ειναι στο χερι του αναβατη . + της αλλης οι πιο πολλοι με ελευθερες εξατμισεις εχουν τα μηχανακια τους αρυθμιστα και απλα κανουν ΤΖΑΜΠΑ θορυβο !\ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Για τους απάνθρωπους και κακώς διαμερισμένους φόρους κτλ, δεν συμφώνησα ποτέ. Συμφωνώ με μέτρα όμως σαν αυτό (και δεν το βλέπω εισπρακτικό μέτρο) Όταν δεν σέβεσαι, πρέπει να φοβάσαι. Γι' αυτό και τα υπέρογκα πρόστιμα για κράνος, ζώνη κτλ σε σχέση με την Γερμανία ας πούμε. Ο Γερμανός αν δεν βάλει ζώνη (ΑΝ λέμε το ξεχάσει) θα πληρώσει πρόστιμο 20€) Ο Έλληνας αν δεν βάλει ζώνη (ακόμα κι αν το θυμηθεί έγκαιρα να την βάλει) θα φάει πρόστιμο 300€ Την βλέπεις την διαφορά? Ο ένας επειδή μπορεί να ξεχάσει να την βάλει μία φορά στο εκατομμύριο θα πληρώσει 20€, ενώ ο άλλος που θα την ξεχάσει επίτηδες, θα πληρώσει 300€ Ο ένας σέβεται την ζωή του πάνω απ' όλα και τους νόμους της χώρας του, ενώ ο άλλος, δεν σέβεται ούτε τη ζωή του, ούτε την ζωή των συνεπιβατών του, ούτε την ζωή των παιδιών του (που αν και μικρά κυκλοφορούν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ θα έπρεπε να είναι δεμένα σε ειδικό καθισματάκι), και δεν σέβεται φυσικά ούτε τους νόμους! Όταν δεν σέβεσαι... πρέπει να φοβάσαι. (όταν δεν σέβεσαι τα σωστά πράγματα εννοείται... κι όχι να σεβαστώ τυρράνους και δικτάτορες έτσι?... έχει διαφορά. Μην το πάρεις ότι τα λέω σαν υποτακτικός, γιατί απλά είναι το μόνο που δεν είμαι! ) Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες δεν σέβονται και ούτε φοβούνται. Για να φοβηθείς, πρέπει να νιώθεις καυτή την ανάσα του άλλου, κάτι που δεν κάνει η Αστυνομία μας. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλη μέρα στους δρόμους και να μην γράφουν τους ακράνωτους μόλις τους βλέπουν. Εχτές στη Ρόδο, περνάει το περιπολικό της τροχαίας με κόκκινο και επειδή δεν είχε που να πάει, έκοψε και αυτούς που είχαν πράσινο. Και επειδή πέρασαν αυτοί με κόκκινο, πέρασαν από πίσω τους άλλοι δύο με κόκκινο. Είναι φαύλος κύκλος, ο Έλληνας δεν σέβεται τους νόμους, ακόμα και αν η δουλειά του είναι η τήρηση και επιβολή των νόμων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες