jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Καλησπέρα σας! Επιτέλους βρήκα ένα site για μηχανές και ελπίζω να με βοηθήσετε! Λοιπόν, μιας και είμαι νέος στο site να σας πω λίγα για μένα. Είμαι 16 χρονών, μαθητής λυκείου (ευτυχώς δεν έχω μείνει!) και σκέφτομαι να βάλω κινητήρα στο mountain bike μου για να το μετατρέψω σε μηχανάκι μικρού κυβισμού για απλές μετακινήσεις. Είδα κάποια βίντεο στο youtube και βρήκα πωλητές που τον δίνουν κομπλέ με όλα τα εργαλεία πολύ οικονομικά, γύρω στα 130€. Μία απορία μου είναι αν χρειάζεται δίπλωμα και πινακίδες, ή αν θα μπορώ να το κυκλοφορώ χωρίς πρόβλημα. Η δεύτερη απορία μου είναι τι θα γίνει με το συμπλέκτη, αφού για να κάνω κανονικα ποδήλατο, χωρίς μηχανη αναμμένη, θα πρέπει να τον κρατάω πατημένο. Υπάρχει τρόπος να μένει πατημένος κατω και να τον αφήνω όποτε θέλω; Και το τρίτο και σημαντικότερο είναι αν κάτι τέτοιο αξίζει. Μιλάμε για δίχρονο κινητήρα στα 55 κυβικα. Ελπίζω να με βοηθήσετε να αποφασίσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Καλισπερα! Δεν έχω καταλάβει! Κανονικό ποδήλατο έχεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλισπερα! Δεν έχω καταλάβει! Κανονικό ποδήλατο έχεις ? Ναι και λέω να αγοράσω ένα kit που περιλαμβάνει κινητήρα γκάζι, συμπλέκτη, εξάτμιση, αλυσίδα κτλ. και να το τοποθετήσω με τον πατέρα μου. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον jimcoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Πάρε ηλεκτρικό κιτ που είναι και νόμιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Καλησπέρα σας! Επιτέλους βρήκα ένα site για μηχανές και ελπίζω να με βοηθήσετε! Λοιπόν, μιας και είμαι νέος στο site να σας πω λίγα για μένα. Είμαι 16 χρονών, μαθητής λυκείου (ευτυχώς δεν έχω μείνει!) και σκέφτομαι να βάλω κινητήρα στο mountain bike μου για να το μετατρέψω σε μηχανάκι μικρού κυβισμού για απλές μετακινήσεις. Είδα κάποια βίντεο στο youtube και βρήκα πωλητές που τον δίνουν κομπλέ με όλα τα εργαλεία πολύ οικονομικά, γύρω στα 130€. Μία απορία μου είναι αν χρειάζεται δίπλωμα και πινακίδες, ή αν θα μπορώ να το κυκλοφορώ χωρίς πρόβλημα. Η δεύτερη απορία μου είναι τι θα γίνει με το συμπλέκτη, αφού για να κάνω κανονικα ποδήλατο, χωρίς μηχανη αναμμένη, θα πρέπει να τον κρατάω πατημένο. Υπάρχει τρόπος να μένει πατημένος κατω και να τον αφήνω όποτε θέλω; Και το τρίτο και σημαντικότερο είναι αν κάτι τέτοιο αξίζει. Μιλάμε για δίχρονο κινητήρα στα 55 κυβικα. Ελπίζω να με βοηθήσετε να αποφασίσω! φιλε μας κοροιδευεις? χαχαχα τα βιντεο τα εχω δει και εγω στο youtube και μονο για κλοτσιες δεν ειναι αυτοι που επιρεαζουν ατομα σαν και εσενα! ασε το ποδιλατακι σου ησιχο, πηγενε στο σχολειο σου με αυτο να κανεις και γυμναστικουλα...και μολις βρεις λευτα και μπορεις και και και παρε μια ΜΗΧΑΝΗ και οχι ποδιλατο με κινητηρα! ΤΙ αλλο θα ακουσω ρε παιδια? Αν θελεις να πεθανεις 16 καντο βεβεα κανενα προβλημα απο εμενα! Πάρε ηλεκτρικό κιτ που είναι και νόμιμο σωστος ο φιλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κοίτα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνο αν γίνει προσεκτικά. Άσε που ούτε για ταχύτητα το θέλω. Δεν μπορώ να δώσω λεφτά για κανονική μηχανη... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον jimcoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 ε τοτε μην παρεις μηχανη! κρατα το ποδηλατο! το καθε πραγμα φτιαγνετε για αυτο που προοριζεται! το ποδηλατο για ποδηλατο και η μηχανη για μηχανη! αυτα ειναι και μην θυμοσεις! για το καλο σου το λεω...και εγω στην ηλικια σου μου περνουσαν τρελες ιδεες γιατι ηθελα να ειχα μηχανη, αλλα δυστηχως καποια πραγματα δεν γινονται! Για αυτο και εγω σου προτινω να μην κανεις καποια τετια χαζομαρα και χτυπισεις, γιατι σιγουρα ουτε κρανος εχεις ή φορας ουτε μπουφαν... Και για να το παμε στην φυσικη... ποδηλατο ειχα και εγω...οταν κατεβενα κατυφορες με 30-50 χλμ σχεδον δεν σταματαγε το ποδηλατο μου με καινουργια τακακια...που να βαλεις και κινητηρα φαντασου...1ον θα γινει βαρι 2ον δεν θα σταματαει 3ον δεν θα ειναι καθολου ασφαλες προς εσενα και προς τους αλλους και 4ον θα εισαι 100% παρανομος...γιατι ολα αυτα? Ψαξε απο κανα παππου εκει που μενεις μηπως εχει κανα παπι 50 κυβικα με 100 ευρω! καλυτερο θα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Καταρχάς να συμφωνήσω με το ότι τα φρένα δεν σταματάνε καλά. Αυτό το γνωρίζω, αλλά μπορεί κανείς να βάλει δισκόφρενα. Τώρα για το παπί το έχω σκεφτεί αλλά το κακό ειναι τα τέλη κυκλοφορίας. Γιατί π.χ. το ποδήλατο όταν βγαίνω σε κεντρικούς δρόμους θα το σβήνω και δεν θα έχω και πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ελα ρε φιλε τωρα σοβαρα μιλας θα βαλεις μηχανη στο ποδηλατακι????Πρωτον θα σε σκοτωσει.Το ποδηλατο ειναι ''ΠΟΔΗΛΑΤΟ'' ειναι για να κανεις πεταλι εκει προοριζεται για αυτο το κατασκευασαν.Εχει φρενα για ποδηλατο(και η δισκοπλακα) ροδες για ποδηλατο σκελετο για ποδηλατο λαστιχα για ποδηλατο..Αν του βαλεις οποιαδηποτε μηχανη πανω κατα 300% θα εχεις καποιο ατυχημα και θα παθεις κατι εσυ και το πιο πιθανο και καποιος αλλος ..Αν δεν μπορεις για τον χ ή ψ λογο να παρεις ενα μηχανακι τοτε μην κανεις του κεφαλιου σου..Μην παιζεις με το δικο σου το κεφαλι ΑΛΛΑ και με των αλλων τα κεφαλια..Αυτα απο μενα..Παντα φιλικα.. Επιτέλους βρήκα ένα site για μηχανές και ελπίζω να με βοηθήσετε! Ακριβως οπως το λες..Για ΜΗΧΑΝΕΣ.. Παντως εγω στο ποδηλατο μου ειχα βαλει ραδιο με cd για πολυ γελιο μιλαμε!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον starenios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ασ το οπως ειναι , μη μπλεξεις με τετοιες επικυνδινες πατεντες Και να μπει το μοτερ και ολα να ειναι οκ τοτε θα εισαι παρανομος γιατι δε θα εχεις διπλωμα για μοτοποδηλατο..! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! καιει βενζινη(-πετρελαιο) θελει αδεια κυκλοφοριας απο το υπουργειο συγκοινωνιων, για να κυκλοφορει στο δρομο.. Κοιτα προς ηλεκτροκινηση μερια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Εγω το εχω δει στην πραξη. Το εκανε ενα παλικαρι στη Σαλονικη στον Ευοσμο και ηταν κατενθουσιασμενος. Γυρω στα 180€ του στοιχισε συνολικα. Μικρο βαρος του κινητηρα και τα φρενα ειναι υπεραρκετα. (σε αυτο το σημειο μην υπερβαλλουμε, δηλαδη και 15 κιλα να ειναι το μοτερ που δεν το νομιζω παλι το συστημα ποδηλατο-κινητηρας-αναβατης θα ζυγιζει λιγοτερο απο το συστημα φουρναρης-ποδηλατο) Ελαχιστοτατη καταναλωση και δεν θελει πινακιδες κτλ οπως μου ειπε. Πολυ καλη περιπτωση. Και ανεβαινει και ανηφορες με αρκετη κλιση. Αν μπορεις τολμα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Το σκεφτομουνα και εγω μονο και μονο για την ολη κατασταση, "κατσε φτιαξτο μονο σου και παιδεψου". Γενικα ομως δεν αξιζει γιατι ειδικα στη ηλικια που ημαστε δε χρειαζομαστε μοτερακι να ανεβουμε μια ανηφορα ή να κανουμε 10-20 χιλιομετρα με το ποδηλατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας, όλων σας. Γιατί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι ωφέλιμο. Λοιπόν να ρωτήσω κάτι: Ποια η διαφορά να τρέχει κάποιος με 50 χιλιόμετρα την ώρα με πετάλι και με τα ίδια χιλιόμετρα με μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Ναι και λέω να αγοράσω ένα kit που περιλαμβάνει κινητήρα γκάζι, συμπλέκτη, εξάτμιση, αλυσίδα κτλ. και να το τοποθετήσω με τον πατέρα μου. καλώς ήλθες αρχικά. ο...μπαμπάς καταπιάνεται με τέτοιες δουλειές ? είτε ναί είτε όχι, σας βλέπω στην αποθήκη μέσα μέχρι τα.....Χριστούγεννα ! Ρε σείς αμέσως να τον πιάσετε απ'τα μούτρα ! ότι γίνεται, γίνεται και εγω.....πάω με τον φούρναρη μας ! (είσαι και 'συ πυροβολημένος ) αλλά..... τέτοιο εγχείρημα προυποθέτει γνώσεις μεταλλουργίας (κοψίματα-κολλήματα-τροχίσματα, άρα θες εργαλεία κλπ. υπάρχουν? επίσης θα πρέπει να υπολογίσεις την αντοχή του πλαισίου αν ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ... καύσιμα ? που θα τα'χεις ? στη πλάτη ? οι αναρτήσεις του ΜΒ θα αντέξουν ή θα κλατάρουν στο πρώτο...σαμαράκι ? Φρένα ????? φωτα ? φλας ? ο black hawk σωστα το γραφει. οποιοδηποτε οχημα με ΜΕΚ, απαιτείται αδεια για να βγεί όξω! Χρόνο ??? υποθέτω θα'χεις μπόλικο τώρα στο Λύκειο με τόσο διάβασμα.... 130 ε ? Για ηλεκτρόδια + μάσκα φτάνουν.... Μην σε παρασύρουν οι πιασάρικες προβολές του διαδικτύου ή καταχωρήσεις διαφημιστικές, 99% παραλείπουν πολλά !!! Για πες και βλέπουμε... μαζί σου είμαι ! Οριακά όμως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Εγω το εχω δει στην πραξη. Το εκανε ενα παλικαρι στη Σαλονικη στον Ευοσμο και ηταν κατενθουσιασμενος. Γυρω στα 180€ του στοιχισε συνολικα. Μικρο βαρος του κινητηρα και τα φρενα ειναι υπεραρκετα. (σε αυτο το σημειο μην υπερβαλλουμε, δηλαδη και 15 κιλα να ειναι το μοτερ που δεν το νομιζω παλι το συστημα ποδηλατο-κινητηρας-αναβατης θα ζυγιζει λιγοτερο απο το συστημα φουρναρης-ποδηλατο) Ελαχιστοτατη καταναλωση και δεν θελει πινακιδες κτλ οπως μου ειπε. Πολυ καλη περιπτωση. Και ανεβαινει και ανηφορες με αρκετη κλιση. Αν μπορεις τολμα το. σωστος αλλα ειναι και θεμα ταχιτιτας...σταματα απο 80 χλμ σε 0 με τακακια με φρενα πανικου χαχαχαχα καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Θαναση η τοποθετηση του ειναι υποθεση τριων τεσσαρων ωρων. Υπαρχουν ολα στο κιτ που πουλανε. Το τεποζιτο ειναι μια σταλιτσα αλλα επειδη η καταναλωση ειναι απειροελαχιστη μιλαμε για μεγαλη αυτονομια. Αναρτησεις και φρενα δεν εχουν αναγκη. Να το πω πιο απλα για αυτους που δεν με ξερουν Ειμαι 115 κιλα περιπου και οδηγω ποδηλατο χωρις προβλημα με φρενα και αναρτησεις. Ενας μεσος ενηλικας ζυγιζει γυρω στα 85. Ενα παιδι στην ηλικια των 16 γυρω στα 70;; Οποτε οσο και να ζυγιζει το ρημαδι το μοτερ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Συμπλεκτη δεν εχει. Αυτοματο ειναι. Αν θυμαμαι καλα. Ανεβαινει απο τις Δωδεκαοροφες στο ρολοι στη Νεαπολη με μικρη ταχυτητα αλλα ανεβαινει (το μερος το ξερουν μονο οι Θεσσαλονικεις αλλα μιλαμε για κλιση που ξεπερναει το 10%) Για την αδεια κυκλοφοριας επιφυλλασομαι να μαθω και να σας πω. Επισης αν βρω το παλικαρι θα παρω περισσοτερες πληροφοριες και θα σας δωσω (λινκ και τα λοιπα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 σωστος αλλα ειναι και θεμα ταχιτιτας...σταματα απο 80 χλμ σε 0 με τακακια με φρενα πανικου χαχαχαχα καλο! Πριν παρω το πρωτο μου μηχανακι κει δηλαδη καπου στο 1992 εκανα φανατικα ποδηλατο και γιατι μου αρεσε και γιατι μου ηταν απαραιτητο. Μιλαμε για πανω απο 50 χιλιομετρα την ημερα μεσα στη Θεσσαλονικη Αψογη φυσικη κατασταση και ποδηλατο δρομου. Τα 80 που λες δεν τα ειδα ουτε μια φορα Οποτε μην υπερβαλλουμε. Εκτος αν κατεβαινεις κατηφορα και τα πιασεις. Αλλα και παλι δεν ειναι λογικο, ειναι αυτοκτονια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 καλώς ήλθες αρχικά. ο...μπαμπάς καταπιάνεται με τέτοιες δουλειές ? είτε ναί είτε όχι, σας βλέπω στην αποθήκη μέσα μέχρι τα.....Χριστούγεννα ! Ρε σείς αμέσως να τον πιάσετε απ'τα μούτρα ! ότι γίνεται, γίνεται και εγω.....πάω με τον φούρναρη μας ! (είσαι και 'συ πυροβολημένος ) αλλά..... τέτοιο εγχείρημα προυποθέτει γνώσεις μεταλλουργίας (κοψίματα-κολλήματα-τροχίσματα, άρα θες εργαλεία κλπ. υπάρχουν? επίσης θα πρέπει να υπολογίσεις την αντοχή του πλαισίου αν ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ... καύσιμα ? που θα τα'χεις ? στη πλάτη ? οι αναρτήσεις του ΜΒ θα αντέξουν ή θα κλατάρουν στο πρώτο...σαμαράκι ? Φρένα ????? φωτα ? φλας ? ο black hawk σωστα το γραφει. οποιοδηποτε οχημα με ΜΕΚ, απαιτείται αδεια για να βγεί όξω! Χρόνο ??? υποθέτω θα'χεις μπόλικο τώρα στο Λύκειο με τόσο διάβασμα.... 130 ε ? Για ηλεκτρόδια + μάσκα φτάνουν.... Μην σε παρασύρουν οι πιασάρικες προβολές του διαδικτύου ή καταχωρήσεις διαφημιστικές, 99% παραλείπουν πολλά !!! Για πες και βλέπουμε... μαζί σου είμαι ! Οριακά όμως.... Λοιπόν Ο μπαμπάς είναι μηχανικός. Το πλαίσιο είναι αυτό που βλέπω στα βίντεο με το σχήμα V. Να επισημάνω ότι δε το θέλω για καθημερινή μετακίνηση, δηλαδή δε χρειάζομαι φώτα και τα σχετικά, ούτε και άδεια αν δεν απαιτείται φυσικά. Τώρα για το χρόνο και το Λύκειο. Να πω πως σκοπεύω να το κάνω καλοκαίρι. Συμπλεκτη δεν εχει. Αυτοματο ειναι. Αν θυμαμαι καλα. Επισης αν βρω το παλικαρι θα παρω περισσοτερες πληροφοριες και θα σας δωσω (λινκ και τα λοιπα) Δυστυχώς δεν βρίσκω χωρίς συμπλέκτη... :( Αν ξέρεις που μπορώ να ρωτήσω στην Ελλάδα, σε μαγαζί, θα ήταν πολύ ωραία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 οσο παραξενο και αν σας ακουγετε,ενας γνωστος μου,εχει βαλει στο πατινι του.πριονακι. και πηγαινει μουρλια,πρεπει να εχω και μια φωτο αν θελετε να σας δειξω. απο κανονικο κινητηρα ξεχασετω να βαλεις. μονο απο τα μινι κροσακια το πριονι να βαλεις,και δεν θαχεις προβλημα ουτε με χαρτια ουτε με τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 οσο παραξενο και αν σας ακουγετε,ενας γνωστος μου,εχει βαλει στο πατινι του.πριονακι. και πηγαινει μουρλια,πρεπει να εχω και μια φωτο αν θελετε να σας δειξω. απο κανονικο κινητηρα ξεχασετω να βαλεις. μονο απο τα μινι κροσακια το πριονι να βαλεις,και δεν θαχεις προβλημα ουτε με χαρτια ουτε με τπτ Το έχω δει αυτό το σενάριο με το πριόνι. Αλλά αυτές οι μετατροπέσ δεν είναι καθόλου ασφαλείς. Ούτως ή άλλως δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα με χαρτιά αφού ο κινητήρας του ποδηλάτου είναι ίδιος με του πριονιού. Δε βλέπω το λόγο να θέλει άδεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 ειναι ποιο ασφαλες το μοτερ απο το μοτερακι του πριονιου π εχουν τα crossakia ? :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πριν παρω το πρωτο μου μηχανακι κει δηλαδη καπου στο 1992 εκανα φανατικα ποδηλατο και γιατι μου αρεσε και γιατι μου ηταν απαραιτητο. Μιλαμε για πανω απο 50 χιλιομετρα την ημερα μεσα στη Θεσσαλονικη Αψογη φυσικη κατασταση και ποδηλατο δρομου. Τα 80 που λες δεν τα ειδα ουτε μια φορα Οποτε μην υπερβαλλουμε. Εκτος αν κατεβαινεις κατηφορα και τα πιασεις. Αλλα και παλι δεν ειναι λογικο, ειναι αυτοκτονια. 1ον μιλάμε για παιδί 16 χρονών το φυσιολογικό για αυτόν για κάποιους σίγουρα είναι αυτοκτονία! 2ον μου λες πως είχες ποδήλατο δρόμου σε άψογη κατάσταση και συμφωνώ(ξέρεις αν το ποδήλατο του παιδιού δεν είναι κάτι με 2 ρόδες απλά?) 3ον και σημαντικότερο μου λες ότι είχες ποδήλατο, όχι ποδήλατο με κινητήρα πάνω του...ποδήλατο σκέτο! για αυτό λέω και εγώ...τώρα αν προτείνεις στο παιδί αυτό να βάλει κινητήρα σε ποδήλατο και θεωρείς πως είναι σωστό, τι να πω... του είπα εγώ στα παραπάνω τι πιστεύω :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας, όλων σας. Γιατί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι ωφέλιμο. Λοιπόν να ρωτήσω κάτι: Ποια η διαφορά να τρέχει κάποιος με 50 χιλιόμετρα την ώρα με πετάλι και με τα ίδια χιλιόμετρα με μηχανή; Η διαφορά είναι πως με μηχανή μπορεί να φοράς και κράνος. Με μηχανή-ποδήλατο σίγουρα δεν θα φοράς κράνος μηχανής επειδή : - Θα νιώθεις γελοίος - Θα σε βαραίνει πάρα πολύ όταν κάνεις πετάλι (αφού όπως είπες θα το ανοιγοκλείνεις το μοτέρ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimcoun 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Η διαφορά είναι πως με μηχανή μπορεί να φοράς και κράνος. Με μηχανή-ποδήλατο σίγουρα δεν θα φοράς κράνος μηχανής επειδή : - Θα νιώθεις γελοίος - Θα σε βαραίνει πάρα πολύ όταν κάνεις πετάλι (αφού όπως είπες θα το ανοιγοκλείνεις το μοτέρ) Όταν είναι για ασφάλεια δεν πρέπει να σκέφτομαι αν θα ντρέπομαι. Φυσικά και θα φοράω όταν τρέχω με ταχύτητα, αλλά δεν θέλω να τρέχω. Στο εξοχικό μας υπάρχουν ανηφόρες μεγάλου μήκους, με αποτέλεσμα όταν έχω κατέβει κάτω στην πλατεία να τα φτύνω για να ανέβω πάνω σπίτι μου. Δεν σκοπεύω να τρέχω, γι αυτό και μου φαίνονται παράλογες οι απόψεις για αυτοκτονία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες