Fabregus 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Γεια σας.Πολύ σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός daytona 50cc.Είμαι από επαρχία και οδηγώ εκεί αλλά τώρα θα έχω στην Αθήνα όπου σπουδάζω δικό μου μηχανάκι. Προσωπικά έχω ένα κράνος Euro,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αρκετό πιστεύω για τις ταχύτητες που (θα) αναπτύσσω. Θέλω όμως να αγοράσω και άλλο ένα για την κοπέλα μου,όχι πολύ ακριβό,υπολογίζω στα 50-60 ευρώ. (Ναι ξέρω πως δεν είναι πολύ καλά αλλά δεν έχω σκοπό να τρέχω,κάνω σούζες κ.λπ. και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν.) Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο με τις εξής προδιαγραφές: 1) Τιμή όσο περίπου είπα. 2) Να υπάρχει σε πολύ μικρό νούμερο. (Για κοπέλα 1.60 περίπου,οπότε λογικά θα πρέπει να είναι το μικρότερο δυνατό) 3) Να μην είναι full face (αν το λέω σωστά) αλλά κάτι που να μην την "πνίγει". 4) Να υπάρχει κατά προτίμηση και σε άσπρο ή κόκκινο (γυναίκες... ) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Γεια σας.Πολύ σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός daytona 50cc.Είμαι από επαρχία και οδηγώ εκεί αλλά τώρα θα έχω στην Αθήνα όπου σπουδάζω δικό μου μηχανάκι. Προσωπικά έχω ένα κράνος Euro,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αρκετό πιστεύω για τις ταχύτητες που (θα) αναπτύσσω. Θέλω όμως να αγοράσω και άλλο ένα για την κοπέλα μου,όχι πολύ ακριβό,υπολογίζω στα 50-60 ευρώ. (Ναι ξέρω πως δεν είναι πολύ καλά αλλά δεν έχω σκοπό να τρέχω,κάνω σούζες κ.λπ. και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν.) Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο με τις εξής προδιαγραφές: 1) Τιμή όσο περίπου είπα. 2) Να υπάρχει σε πολύ μικρό νούμερο. (Για κοπέλα 1.60 περίπου,οπότε λογικά θα πρέπει να είναι το μικρότερο δυνατό) 3) Να μην είναι full face (αν το λέω σωστά) αλλά κάτι που να μην την "πνίγει". 4) Να υπάρχει κατά προτίμηση και σε άσπρο ή κόκκινο (γυναίκες... ) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Με αυτά τα λεφτά το κράνος που θα πάρεις θα είναι περισσότερο επικίνδυνο παρά ασφαλές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fabregus 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Μιλάμε για ταχύτητα 50-60 χιλιόμετρα max.Ποιο θεωρείς δηλαδή το κατώτερο ποσό για κράνος.Και το δικό μου κάπου εκεί έκανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Με 50-60 ευρώ το κράνος είναι άριστο αρκεί να μην πέσεις. Αν πέσεις έστω και σταματημένος εξαρτάτε που θα χτυπήσεις, αν χτυπήσεις στο κατάστρωμα του δρόμου τότε μάλλον απλός θα έχεις πονοκέφαλο, αν χτυπήσεις σε γωνιά πεζοδρομίου δεν ξερώ τι ασφάλεια μπορεί να σου παρέχει. Απλά λοιπόν το παίρνεις και προσεχείς να μην πέσεις για τον οποιανδήποτε λογο και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 NOVA παρεξηγημενο,για μενα ειναι καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fabregus 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Με 50-60 ευρώ το κράνος είναι άριστο αρκεί να μην πέσεις. Αν πέσεις έστω και σταματημένος εξαρτάτε που θα χτυπήσεις, αν χτυπήσεις στο κατάστρωμα του δρόμου τότε μάλλον απλός θα έχεις πονοκέφαλο, αν χτυπήσεις σε γωνιά πεζοδρομίου δεν ξερώ τι ασφάλεια μπορεί να σου παρέχει. Απλά λοιπόν το παίρνεις και προσεχείς να μην πέσεις για τον οποιανδήποτε λογο και θα είσαι μια χαρά. Δεν έχω σκοπό να πέσω!Προσέχω όσο μπορώ,προσπαθώ να προσέχω και για τους άλλους αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Το θέμα είναι να είναι ένα κράνος που με λίγα χιλιόμετρα δε θα πάθουμε ζημιά.Απ'ότι είδα καλύτερα σε full face. Τι μου προτείνετε δηλαδή να κάνω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω σκοπό να πέσω!Προσέχω όσο μπορώ,προσπαθώ να προσέχω και για τους άλλους αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Το θέμα είναι να είναι ένα κράνος που με λίγα χιλιόμετρα δε θα πάθουμε ζημιά.Απ'ότι είδα καλύτερα σε full face. Τι μου προτείνετε δηλαδή να κάνω; καλα ρε φιλε γιατι ποιος θελει να πεσει,αυτα τα πραγματα δεν τα προγραμματιζεις! τωρα στο θεμα εγω προτεινω αυτο Nitro N750 ,αν και δεν ειναι και καλο! παντως εγω προεινω κατι αλλο,γιατι δεν δινεις στην κοπελια αυτο που εχεις τωρα και εσυ να παρεις ενα της προκοπης! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Τα είπες όλα με μία φράση. Εσύ μπορεί να πηγαίνεις αργά (που ΔΕΝ θα πηγαίνεις πάντα αργά, να' σαι σίγουρος), αλλά αν κάποιος πέσει πάνω σου μπορεί να πέσει με πολλά χιλιόμετρα. Επίσης δεν ξέρεις ποτέ ΠΟΥ θα χτυπήσει το κράνος σε περίπτωση στραβής. Μηχανάκια οδηγούμε, είναι θέμα πιθανοτήτων, όσο και να προσέχουμε - όσο αργά και να πηγαίνουμε. Αν θέλεις να παίξεις με τις πιθανότητες, αν κοστολογείς το κεφάλι σου και το κεφάλι της κοπελιάς σου 50-60€, τότε πήγαινε στα Lidl, στο Praktiker και σ' οποιοδήποτε supermarket τέτοιου είδους και πάρε ένα οποιοδήποτε κράνος. Το ίδιο άχρηστα είναι. Γνώμη μου, πως ένα αξιοπρεπές κράνος κοστίζει από 150 ευρώ και άνω. Επίσης, αν θέλεις να το λάβεις υπ' όψιν σου, κοίτα ΜΟΝΟ full face κράνη. Με κάποιο ανοιχτό μπορείς να φας τα μούτρα σου ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ σε ενδεχόμενη πτώση. Όχι κι ότι καλύτερο... Σόρυ που στα λέω έτσι χύμα, δεν έχω καμία διάθεση να "στην πω", απλά έτσι είναι τα πράγματα. Για την ασφάλειά σου και την ασφάλεια της κοπελιάς σου πρόκειται, από εκεί κι ύστερα αποφασίζετε και πράττετε όπως εσείς νομίζετε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω απολυτα με τον Vvag. Δυστυχως ή ευτυχως, οτι δινεις παιρνεις ειναι πλεον η κατασταση. Δεν γνωριζω για εσενα, ομως πιστευω οτι οταν μιλαμε για την ασφαλεια και την σωματικη μας ακεραιοτητα, δεν χωρανε μικροποσα του τυπου 50 και 100 ευρω παραπανω. Γιατι εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι ενα κρανος των 50 ευρω θα αντεξει οταν συγκρουστει με ενα, για παραδειγμα, πεζοδρομιο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον AquaDiGio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Τι μου προτείνετε δηλαδή να κάνω; Να δανειστείς 80-100 ευρώ να αγοράσεις ΚΡΑΝΟΣ και τα ξεπληρώνεις σιγά σιγά. Δεν τσιγγουνευόμαστε την ζωή μας ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Κατάλαβα ότι τα λεφτά που διαθέτεις είναι λίγα, και σε καμιά περίπτωση δεν σου προτείνω να πάρεις κράνος των 300 και 500 ευρώ, αλλά από την άλλη δεν πιστεύω ότι ένα κράνος των 50-60 ευρώ μπορεί να παρέχει εκτός από ψυχολογική, ουσιαστική ασφάλεια. Βρες ένα τρόπο να προσθέσεις ακόμα καμιά 100στη ευρώ ώστε να πάρεις ένα κράνος που να προσφέρει μια κάποια προστασία. Θα σου πρότεινα να το παραγγείλεις από το εξωτερικό αλλά για ένα τόσο φθηνό κράνος που ψάχνεις τα έξοδα μεταφοράς θα ισοσκελίσουν την τιμή που θα το πάρεις από εδώ. Δυστυχώς δεν έχω έτοιμη λύση να σου προσφέρω, την οικονομική αντοχή σου την ξέρεις μόνο εσύ. Αν εξ ανάγκης πάρεις κάτι τόσο φθηνό να ξέρεις μόνο, ότι η προστασία που θα σου παρέχει μπορεί να μην είναι επαρκείς αν ποτέ την χρειαστείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Καλύτερα να δανειστείς και να στερηθείς τα καφεδάκια για μερικές μέρες και να πάρεις ένα κράνος άνω των 100 ευρώ... Το πέσιμο δεν εξαρτάται από σένα..... Σου γράφει άνθρωπος που είναι ζωντανός λόγω κράνους.... Μην τσιγκουνεύεσαι τώρα...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fabregus 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Να σημειώσω εδώ πως δεν είμαι 16 χρονών ούτε θέλω το μηχανάκι για να πηγαίνω στην καφετέρια και να το στήνω απ'έξω και να λέω "δικό μου το εργαλείο". Ενδεικτικά να αναφέρω ότι 99 στις 100 φορές που οδηγώ φοράω κράνος ακόμα και για αποστάσεις 500 μέτρων. Επειδή είναι φόρουμ και δε γνωριζόμαστε πολύ καλά κάνετε και λέτε ο,τι λέτε.Απλώς ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κράνη σε τέτοια τιμή που να προσφέρουν αρκετή ασφάλεια για κάποιον που θα κινείται με μικρές ταχύτητες.Φυσικά όπως αναφέρθηκε,δεν έχει σημασία με τι ταχύτητα θα πηγαίνω εγώ μόνο.Απ'ότι καταλαβαίνω λοιπόν δεν υπάρχουν τέτοια. Όντας φοιτητής και χωρίς εργασία (αυτά δυστυχώς δεν πάνε μαζί,εκτός αν είσαι τέλειος σε κάτι...) σκέφτηκα για αρχή να πάρω ένα φθηνό κράνος για την κοπέλα μου και να κρατήσω και το δικό μου,το επίσης φθηνό και άρα σχεδόν σίγουρα αναξιόπιστο.Και αργότερα να κράταγα κάποια χρήματα (για καφέ δεν πάω οπότε δε μπορώ να κόψω από εκεί,μπορώ να κόψω μόνο από σχεδόν-βασικές ανάγκες) και να έπαιρνα καλύτερο-α.Απλώς επειδή οι γονείς μου μου πήραν το μηχανάκι δε θέλω να τους βάλω και σε άλλα έξοδα. Προφανώς και δεν κοστολογώ το κεφάλι μου/μας στα 50-60 ευρώ. Απ'ότι συμπεραίνω μάλλον θα πρέπει σιγά σιγά να αποσύρω και το δικό μου κράνος και να πάρω 2 καλά κράνη.Σωστά; Για επαρχία και για τις αποστάσεις που έκανα θεωρώ πως ήμουν καλυμμένος.Άλλο όμως Αθήνα.Πολύ μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται. Δεν πειράζει,θα τα βάλω στην πιστωτική και κουτσά στραβά θα βγουν.Τουλάχιστον αν τύχει κάτι να ξέρω πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Απ'ότι συμπεραίνω μάλλον θα πρέπει σιγά σιγά να αποσύρω και το δικό μου κράνος και να πάρω 2 καλά κράνη.Σωστά; Για επαρχία και για τις αποστάσεις που έκανα θεωρώ πως ήμουν καλυμμένος.Άλλο όμως Αθήνα.Πολύ μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται. Δεν πειράζει,θα τα βάλω στην πιστωτική και κουτσά στραβά θα βγουν. Τουλάχιστον αν τύχει κάτι να ξέρω πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου. Ακριβώς. Σε Nolan, AGV, HJC ας πούμε μπορείς να βρεις διάφορα κράνη, τα οποία είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Ενδεικτικά: AGV Stealth Multi 2006 AGV AirTech Mono AGV AirTech Rapid HJC AC-11 HJC FS-10 HJC FG-15 Nolan N84 Nolan N 62 X-Lite X-601 Lightning 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Νιωθω ποσο δυσκολα μπορει να τα βγαζεις περα αλλα πιστευω πως πολυ σωστα το ξανασκεφτηκες, +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Την οικονομική δυσχέρια,πίστεψέ με,την κατανοώ 1000% και εγώ πούλησα τη μηχανή μου για τέτοιο λόγο. Μα χίλιες φορές να μαζέψετε κάπως τα χρήματα,καμιά 50άρα ευρώ παραπάνω,απ'όσα διαθέτετε τώρα και να πάρετε ένα κρανάκι καλό,έστω καλύτερο από ένα κουβά των 50ευρώ,παρά να παίζεις το κεφάλι της κοπέλας κορόνα-γράμματα κάθε φορά που καβαλάει τη μηχανή. Όλα τα κράνη που σου πρότεινε ο vag,είναι μια χαρά! Επίσης,το ενδεχόμενο για κράνος jet ή έστω και flip-up να την ξεκόψεις. Κράνος ανοιχτό ίσον απουσία κράνους σε περίπτωση μετωπιαίας πρόσκρουσης. Πίεσέ την,παίδεψέ την,ζόρισέ την να μάθει και να συνηθίσει το full-face. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 τι λετε ρε παιδια το nolan n84 99 ευρω! φιλε παρε αυτο ειναι πολυ καλη προσφορα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Φιλαράκο, για τον ώριμο τρόπο της σκέψης σου ποντακι από μένα αύριο γιατί σήμερα μου εχουν τελειώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 με τοσα λεφτα ψαξε και βρες ενα ελαφρως μεταχειρησμενο. κατα καιρους βλεπω λογω λαθος νουμερου η φορεμενο λιγες φορες και τα σκοτωνουν πολυ φθηνα βεβαια θα το δεις και απο κοντα μηλαω για σχετικα καινουργιο κρανος και σε χρονολογια αλλα και σε χρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Φίλε σε νιώθω απόλυτα γιατί ήμουν στη ίδια θεση με σένα πριν 1,5 χρόνο... Είχα πει ότι θα δώσω μεχρι 150 ευρώ για 2 κράνη γιατί δεν υπήρχαν άλλα λεφτά... Τελικά πειστικα να δώσω όσο περισσότερα μπορούσα για να εξασφαλίσω την ανάλογη ασφάλεια και έδωσα 250 γιατί βρηκα τα κράνη στη μισή τιμή ( 250 απο 500 ) και πίστεψε με σίγουρα έκαναν την διαφορά όταν έπεσα με την κοπέλα μου, επειδή μία παραβίασε το stop... Δανείσου λοιπόν λίγα χρήματα παραπάνω, ψάξε για καμιά καλή προσφορά και χτύπα την! Ελπίζω να μην σου χρειαστεί,αλλά έτσι θα είσαι καλυμένος... Υ.Γ. Πάρε εναν πόντο για τον σωστό και ώριμο τρόπο σκέψης σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Εχεις ωραιο τροπο σκεψης και μου αρεσεις αλλα να σου πω και εγω 2 πραγματα μιας και ειμαστε σε πολυ κοντινη ηλικια. Μεχρι προσφατος οταν ανεβαζα την κοπελα μου στην μηχανη (και 50αρι μηχανακι πιο πριν) φοραγε το δικο μου κρανος (των 180 ευρο) λευτα περισσοτερα δεν υπηρχαν. Εγω λοιπον την εβγαζα με σκουφια (οταν εκανε κρυο) ή ενα σαπιο κρανος των 100 ευρο που απο τα πολλα χτυπιματα ηταν πιο αχρηστο και απο κατσαρολα μεχρι που πηρε κρανος με δικα της λευτα (τωρα ψηθικε και για μηχανη) που ειναι πιο ακριβο απο το δικο μου. Γιατι σου τα λεω ολα αυτα? Γιατι οταν βαζεις\ανεβαζεις καποιον στο οχημα σου και ιδικα σε μηχανη που ειναι πιο ευκολη μια πτωση και πιθανος τραυματισμος ειναι σαν να εχεις την ζωη του αλλου στα χερια σου και εισαι απολυτα υπευθινος για αυτη την ζωη οποτε πρεπει και να την προφιλαξεις οσο καλυτερα μπορεις.... Επησεις αν η σχεση σου με την κοπελα ειναι καπως σοβαρη μπορεις να της ζητισεις να τσονταρει και αυτη κατι! Θα γραψω και μια ιστορια που διαβασα καπου αλλα δεν ξερω αν αληθεβει. Ηταν ενα ζευγαρι νεαρων παιδιων καβαλα σε μια μηχανη αλλα ειχαν μονο ενα κρανος το οποιο φορουσε ο οδηγος (αγορι). Καποια στιγμη κλεινει το γκαζι και ρωταει την κοπελα του, "Με αγαπας?" "Παρα πολυ!" του λεει αυτη, "αν με αγαπας βγαλε μου το κρανος και φορα το" λεει το αγορι με ηφος που δεν επερνε αντηριση! Η μηχανη συγκρουστικε σε τοιχο, το αγορι πεθανε ακαριεα, η κοπελα εζησε και εσπασε μονο το χερι της. Η "αυτοψια" που εγινε στην μηχανη εδειξε οτι η μηχανη ειχε βλαβη στα φρενα που τα καθηστουσε αχρηστα και προφανος το παλικαρι οταν το αντιληφθικε ειπε στη κοπελα του να παρει το κρανος.... Ξαναλεω οτι δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ιστορια αλλα οτι την διαβασα με εκανε να σκευτω μερικα πραγματα. Παντα φιλικα. Ιασονας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καμια φορα φιλε η ιστορια ειτε ειναι αληθινη ειτε οχι δεν εχει και πολυ σημασια.. Σημασια εχει οτι περναει πολυ ωραια μηνυματα και μπραβο σου που την ποσταρες!! Στο φιλο που ανοιξε το θεμα να πω χιλια μπραβο που το ξανασκεφτηκε! Θελει ωριμοτητα οταν εχεις αποφασισει κατι και παρ'ολες τις δυσκολιες να αλλαξεις γνωμη, ερευνοντας το θεμα και ακουγοντας περισσοτερες αποψεις. Αυτο που θα σου πω εγω ειναι πως οτι κρανος και να αγορασεις να το δοκιμασεις οπωσδηποτε!!!Και η κοπελα το δικο της! Το κρανος πρεπει να εφαρμοζει σωστα στο κεφαλι σου και να μη παιζει δεξια αριστερα!!Προσεξε πολυ το νουμερο του κρανους που θα αγορασεις!! Στο λεω γιατι εγω την πατησα ετσι.Πηρα κρανος medium επειδη ακουγα τις βλακιες των εμπορων και μετα απο 3 μηνες ''ανοιξε'' και δε μου κρατουσε το κεφαλι οπως θα επρεπε!Ετσι αγορασα αλλο σε small... Οποτε να ξερεις οτι καλυτερα να σε σφιγγει λιγο στην αρχη (χωρις να σε ποναει) παρα να ειναι οκ στην αρχη και μετα απο 1-2 μηνες να γινει κατσαρολι!! Αν παρεις απο εξωτερικο δοκιμασε το πρωτα σε ενα μαγαζι και μετα τσιμπα το! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον Capdi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Ένα μπράβο κι από μένα για τον τρόπο σκέψης σου. Τρόπος για να μην παίρνεις επικίνδυνα ρίσκα μέχρι να μαζέψεις λεφτά για το κράνος είναι η χρήση των ΜΜΜ για κάποιο χρονικό διάστημα. Αφού θα είσαι Αθήνα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχουν ΜΜΜ που σε πάνε παντού Ξέρω ότι θα κάνεις 3πλάσιο χρόνο απ'ότι με τη μηχανή αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο και ασφαλέστερο μέχρι να πάρετε και οι 2 αξιόπιστα κράνη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 +1 και από μένα που το σκέφτηκες καλλίτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fabregus 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) @ Vvag Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.Θα τα ψάξω λίγο και από εδώ στο φόρουμ για να αποφασίσω. @ Xasmito Οκ δεν είναι τόσο πρόβλημα.Αφού τα full face είναι τα καλύτερα,τέτοια θα πάρουμε.Ευχαριστώ. @ fragos Thanks,θα το κοιτάξω. @ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Ναι το έχω σκεφτεί και αυτό,συνηθίζω να αγοράζω μεταχειρισμένα πράγματα,αν βρω κάτι και αξίζει θα το πάρω. @ NERRY Οκ,είδα και το θέμα,λυπάμαι για ο,τι έγινε αλλά τέλος καλό όλα καλά.Ακόμα και με τα 50άρια χρειαζόμαστε full εξοπλισμό. @ JasonXT Προφανώς και είναι έτσι.Ευτυχώς δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα όταν μετέφερα άλλους (έκανα τον ταξιτζή κάτι εποχές :D ),αν και είναι πιο δύσκολη η οδήγησηγιατί αλλάζει το κέντρο βάρους και σε ένα μικρό μηχανάκι (σ.σ. scooter 50άρι) έκαναν μεγάλη διαφορά 50-90 έξτρα κιλά στο πόσο εύκολα μπορούσα να ελέγξω το μηχανάκι. Εννοείται πως θα βάλει και αυτή χρήματα για τα κράνη.Δεν εννοούσα πως θα τα πληρώσω εγώ όλα.Έχουμε κοινό ταμείο. Όσο για την ιστορία,την έχω ακούσει και εγώ παλαιότερα.Διδακτική. @ Capdi Γι'αυτό και πόσταρα για να μου πουν μερικά πράγματα κάποια άτομα που ξέρουν περισσότερα από μένα. Οκ το κράνος που έχω μου κάθεται καλά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα οπότε θα βρω κάποιο που να μου κάθεται το ίδιο καλά. Τα μαξιλαράκια κάθονται οπότε ναι,ας είναι λίγο σφιχτό στην αρχή,χαλαρό να μην είναι. @ Terathlios Αυτό δεν υπάρχει σαν επιλογή. :P Είναι ο βασικότερος λόγος που πήρα μηχανάκι στην Αθήνα αν και καθυστερημένα (είμαι ήδη 4 χρόνια εδώ) Δυστυχώς τα ΜΜΜ δεν είναι τόσο καλά οργανωμένα ώστε να σε πείσουν πως θα μπορείς για πάντα να τα χρησιμοποιείς χωρίς πρόβλημα. Μένω δίπλα στη σχολή μου και από αυτή την άποψη δεν έχω πρόβλημα,αλλά θέλω να πάω και μια βόλτα κάπου που να μη βλέπω μόνο πολυκατοικίες και πρέπει να χρησιμοποιώ μαντική,να ξεκινάω 1 ώρα νωρίτερα κ.λπ.Ας κοιτάξουν λίγο προς Θεσσαλονίκη μεριά που κάθε 1 λεπτό έρχεται και ένα λεωφορείο στην Εγνατία και έχουν και matrix στις στάσεις για να ξέρεις πότε θα έρθει ποιο λεωφορείο.Πραγματικά μ'αρέσει να χρησιμοποιώ ΜΜΜ αλλά τα βαρέθηκα. Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τη βοήθεια και τις προτάσεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον Fabregus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες