Jump to content

Recommended Posts

Μπραβο ρε Πετρο, καλη κινηση!! Ποντακι απο εμενα!!!

Αν και, ρε γαμωτο, το βλεπω να πηγαινει αχρηστο, γιατι κανεις δεν κανει αναζητηση πριν ανοιξει θεμα, και παλι θα λεει ο καθενας ο,τι εχει ακουσει κλπ...Μακαρι να μην βω αληθινος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και φυσικά για τα τεστ εδώ! :P :P

//ευχαριστω και για τις πληροφοριες για το 50ρακι.. ουτε στην αστυνομια δεν το ηξεραν

Τροποποιήθηκε από τον nnd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Πετρο και Μπραβο στο Νικο για τα τεστ...Εκανα τα χαρτια μου και αρχιζω αυτη την εβδομαδα τα υποχρεωτικα μαθηματα για αυτ/το και μοτοσυκλετα..Αντε να δουμε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εχω κανει τα χαρτια για το 50αρι θα παρω το διπλωμα για 50αρι και απο οτι ειδα για τα 90ευρο που ειναι για τους γιατρους , αν καταλαβα καλα δεν θα χρειαστει να τα ξαναδωσω??? για τις εξετασεις??

για πανω απο 50κυβικα θελει σχολη οδηγων υποχρεωτικα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε τα 90€ δυστυχώς θα τα ξαναδώσεις,γιατί ο νόμος λέει ανα 2 χρόνια πρέπει να κάνεις εξετάσεις,προκειμένου να πάρεις άλλο δίπλωμα.Μόνο αν δώσεις μαζί αυτοκίνητο-μηχανή(Α1),θα δώσεις 1 φορά τα παράβολα για τους γιατρούς.

Και μετά ξανά το ίδιο για το Α,Β(επαγγελματικό) κλπ.

Τώρα όσο για την σχολή...ναι πρέπει αναγκαστικά να πας,γιατί έχουν υποχρεωτικά μαθήματα.

Αλλά μην νομίζεις,αν ξέρεις να οδηγάς μπορείς να τα κανονίσεις με τον δάσκαλο,ώστε να τα γλυτώσεις..θα τα πληρώσεις,αλλά δεν θα τα κάνεις.Το ίδιο και με τα θεωρητικά :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε τα 90€ δυστυχώς θα τα ξαναδώσεις,γιατί ο νόμος λέει ανα 2 χρόνια πρέπει να κάνεις εξετάσεις,προκειμένου να πάρεις άλλο δίπλωμα.Μόνο αν δώσεις μαζί αυτοκίνητο-μηχανή(Α1),θα δώσεις 1 φορά τα παράβολα για τους γιατρούς.

Και μετά ξανά το ίδιο για το Α,Β(επαγγελματικό) κλπ.

Τώρα όσο για την σχολή...ναι πρέπει αναγκαστικά να πας,γιατί έχουν υποχρεωτικά μαθήματα.

Αλλά μην νομίζεις,αν ξέρεις να οδηγάς μπορείς να τα κανονίσεις με τον δάσκαλο,ώστε να τα γλυτώσεις..θα τα πληρώσεις,αλλά δεν θα τα κάνεις.Το ίδιο και με τα θεωρητικά :_thumbsup:

Εμ δεν θα εχουνε περασει 2 χρονια απο τοτε που εκανα της εξετασεις, φετος τις εκανα και το διπλωμα αντε να το ξεκινησω το πολυ Ιανουαριο... καταλαβες?ουτε 1 χρονο διαφορα...το διπλωμα για 50αρι δεν το εχω παρει ακομα..σε 2 βδομαδα δινω. εδωσα μια φορα μονο κ απετυχα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ δεν θα εχουνε περασει 2 χρονια απο τοτε που εκανα της εξετασεις, φετος τις εκανα και το διπλωμα αντε να το ξεκινησω το πολυ Ιανουαριο... καταλαβες?ουτε 1 χρονο διαφορα...το διπλωμα για 50αρι δεν το εχω παρει ακομα..σε 2 βδομαδα δινω. εδωσα μια φορα μονο κ απετυχα :P

Και πάλι θα δώσεις,όταν αλλάζεις κατηγορία σε κάποιο δίπλωμα δίνεις παράβολα.

Ας πούμε εγώ που έχω κατηγορίας Ε,θέλουν κάποιες ειδικές εξετάσεις.

Τα 2 χρόνια είναι,όταν είσαι στην ίδια κατηγορία.Αν αλλάξεις,πας για άλλα μετά :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λετε λεει ΑΦΜ εννοει οτι πρεπει να εχω καποιο περουσιακο στοιχειο?

Εγω που δεν εχω τι μπορω να κανω???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λετε λεει ΑΦΜ εννοει οτι πρεπει να εχω καποιο περουσιακο στοιχειο?

Εγω που δεν εχω τι μπορω να κανω???

Οχι απλα να βγαλεις ΑΦΜ δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα, πας με τον γονεα σου αν εισαι ανηλικος στην εφορια και το κανετε , τωρα τι ζητανε δεν θυμαμαι ... :)

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και φυσικά για τα τεστ εδώ! :P :P

//ευχαριστω και για τις πληροφοριες για το 50ρακι.. ουτε στην αστυνομια δεν το ηξεραν

αφτο το τεστ ειναι για της εξετασεις μοτοποδηλατου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ερωτηση που εχει κουρασει πολλους. με τα αλογα το μετρανε ? η κυβικα τελικα ?

μαλλον με τα κυβικα...γιατι και διχρονο 50αρι και 4τ επιτρεπεται να εχεις με το διπλωμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα στα παιδια!! Να ρωτησω κατι..Για να πας σε μια σχολη οδηγων στον κορυδαλλο ασ πουμε.. πρεπει να μενεισ και κορυδαλλο αναγκαστικα? Γιατι ρωταω.. εχει καποια προσφορα στο groupon alla ειναι στην Ν.Ιωνια η σχολη.. δεν γινεται εγω που μένω Πειραια να παω εκει ασ πουμε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας,

το σεπτεμβρη γινομαι 18 και προκειται επιτελους να βγαλω αυτο το αναθεματισμενο το διπλωμα. δυο ερωτησεις:

1) χρειαζετε να παω να κανω μαθηματα σε σχολη η μπορω να παω μονος μου στο υπουργειο και να κανω οτι χρειαζετε;

2)ειναι καλυτερο να βγαλω μαζι και διπλωμα αμαξιου; για λογους οικονομικους ή λιγοτερη γραφιοκρατια/σηματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας,

το σεπτεμβρη γινομαι 18 και προκειται επιτελους να βγαλω αυτο το αναθεματισμενο το διπλωμα. δυο ερωτησεις:

1) χρειαζετε να παω να κανω μαθηματα σε σχολη η μπορω να παω μονος μου στο υπουργειο και να κανω οτι χρειαζετε;

2)ειναι καλυτερο να βγαλω μαζι και διπλωμα αμαξιου; για λογους οικονομικους ή λιγοτερη γραφιοκρατια/σηματα;

1)Πρεπει να κανεις τα μαθηματα οπωσδηποτε ...10 στον αριθμο. Τα θεωρητικα πρεπει να ειναι 5. Φυσικα κανεις δεν πατα στα θεωρητικα και μερικοι δεν πταν στα πρακτικα. Απλα πληρωνουν. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (αλλιως πως θα βγαζαν το ψωμακι τους οι σχολες)?

2) Τα Σηματα με το αμαξι ειναι διαφορετικα. Τα σηματα μεταξυ κατηγοριων μηχανης ειναι τα ιδια που σημαινει τα περνας μια και ποτε ξανα. Το μονο πλεονεκτημα που γνωριζω (αν τα βγαλεις ταυτοχρονα) ειναι τα λεφτα (για την καρτα) και η αναμονη του αλλου διπλωματος. Οποτε το κανεις μια και εξω και ξεμπερδευεις. (Μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι απλα δεν τους γνωριζω εγω)

ΥΓ Εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πατε στα μαθηματα, ακομα και αν ξερετε να οδηγατε. 1ον) Εγω τα απολαυσα σε ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ στα μαθηματα, γιατι απλα ... οδηγουσα! 2ον) ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ! οσο και μουφα να ειναι η εκμαθηση στην ελλαδα. 3ον) Αφου τα πληρωσατε που τα πληρωσατε γιατι δεν πατε??

Εγω πηγα ΜΕΧΡΙ και σε ΟΛΑ τα θεωρητικα! Το τεστ που μου επεσε για το αυτοκινητο το ειχαμε λυσει στην "ταξη". Ο ΜΟΝΟΣ λογος που το περασα!

Το αυτοκινητο το απολαυσα γιατι δεν ειχα ΙΔΕΑ πως να οδηγω. Το 125 το εβγαλα γιατι εκρεμουσαν δικαστηρια. Ειχε πλακα το astraki του δασκαλου! (Εξετασεις εδωσα Ιουλιο.. οι ελληνες εξεταστες ζεστενωντουσαν ΤΟΣΟ που καναμε τα οχταρια και την πορεια μας τη ΧΑΡΙΣΑΝ και μας στειλαν σπιτι μας). Απεριοριστα μηχανη γουσταρα πιο πολυ α'ολα γιατι ο δασκαλος ηταν πιτσιρικας, συννενοησημος και εμαθα πολλα απο αυτον!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχικα galaver ευχαριστω για την απαντηση

να ρωτησω και κατι αλλο οταν πας για τις εξετασεις αμα δεν εχεις ηδη μηχανακι τι κανεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα..

μια ερωτηση ειμαι 21 εχω το Α1 απο το 2008 γινεται ανανεωση σε Α απο μονο του τωρα ετσι?

Πληρωνω μονο παραβολο 27 ευρω;; και που πρεπει να παω;;

Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πληρώνεις παράβολο για την ανανέωση, παράβολο για την εκτύπωση σε κάρτα, τις φωτογραφίες που είναι τύπου διαβατηρίου αν θυμάμαι καλά και άλλο ένα μικροποσό, σύνολο πρέπει να πήγαινε στα 60κάτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα μαγκες.θελω να ρωτησω κατι.θελω να βγαλω ενα διπλωμα 50cc στα 16! οταν λετε υπευθυνες δηλωσεις απο τους γονεις απλα θελουν πανω την υπογραφη τους και να λενε πως μου επιτρεπουν να βγαλω διπλωμα?επισης πρεπει να χω μαζι καποιον ενηλικα η μπορω στην τροχαια να παω με τις 2 υπευθυνες δηλωσεις μονος μου κ να το βγαλω? ας μου απαντησει καποιος.ευχαριστω ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπων πρωτα nest αν μπορεις γραφε ελληνικα.Τωρα για το τεστ δν ειναι τπτ εμας μας βαλανε να κανουμε ενα ζικ ζακ στροφη στο τελος και πισω.Τrelokef οι δηλωσεις αν θυμαμε καλα πρεπει να εχουν αναθεωρημενο του γνησιου της υπογραφης (δλδ πρεπει να πανε σε ενα ΚΕΠ οι γονεις σου),επεισης θα ηταν καλο να ειναι ο πατερας σου μαζι γτ πρεπει να πας στην εφορεια να βγαλεισ ΑΦΜ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη δεν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω μονος μου:/? γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τους γονεις μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη δεν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω μονος μου:/? γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τους γονεις μου.

Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι αν εμπλακείς σε ατύχημα και δεν έχεις το κατάλληλο δίπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα