DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δίπλωμα για 50 cc / μοτοποδηλάτου ( από 16 ετών ) • 2 παράβολα από εθνική αξίας 45+45 € • 2 πιστοποιητικά γιατρών ( παθολόγου και οφθαλμίατρου) • 1 υπεύθυνη δήλωση για τον υποψήφιο οδηγό • 1 υπεύθυνη δήλωση για τον πατέρα του υποψήφιου οδηγού • 1 υπεύθυνη δήλωση για την μητέρα του υποψήφιου οδηγού • 1 διπλότυπο 7,5 € από εφορία ( τύπου ΚΑΕ 3741 ) • 1 φωτοτυπία ταυτότητας • 4 φωτογραφίες μικρές έγχρωμες • ΑΦΜ • 6 € για χαρτόσημα που χρειάζονται στην τροχαία Δίπλωμα Α1 ( που βγάζουμε στα 18 ) Προϋποθέσεις ● Να έχει την κανονική του διαμονή στην Ελλάδα. ● Να μην κατέχει άλλη άδεια οδήγησης, ίδιας κατηγορίας, ελληνική ή κράτους-μέλους της Ε.Ε.(συμπεριλαμβανομένων των κρατών Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενστάιν). ● Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW(50 cc) ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος. ● Να έχει τις ελάχιστες προϋποθέσεις σωματικής και διανοητικής ικανότητας που ισχύουν για την κατηγορία Α΄. ● Να επιτύχει σε θεωρητική και πρακτική εξέταση, μετά από υποχρεωτική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Απαιτούμενα δικαιολογητικά ● Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση (το παρόν έντυπο) ● Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (Αν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ηλικία του ενδιαφερόμενου, τότε κατατίθεται υποχρεωτικά και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο στοιχείο, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, πιστοποιητικό γέννησης κλπ., από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του.) ● Φωτοαντίγραφο ισχύουσας άδειας διαμονής ή παραμονής ή άλλου ισοδύναμου εγγράφου, αν ο ενδιαφερόμενος δεν είναι έλληνας υπήκοος, η οποία πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 185 ημέρες πριν την υποβολή της αίτησης ή 95 ημέρες αν ο ενδιαφερόμενος είναι υπήκοος κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή των κρατών Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενστάιν, και να εξακολουθεί να ισχύει μέχρι και την ημέρα παραλαβής της ελληνικής άδειας οδήγησης ● Δύο πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας (έγχρωμες) ● Δύο πιστοποιητικά υγείας (ένα παθολόγου και ένα οφθαλμιάτρου) ή πρακτικό ΔΙΕ, κατά περίπτωση (Απαιτούνται δύο παράβολα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας των 45 ευρώ, (ΠΔ 233,ΦΕΚ 238/9-11-2006, Τεύχος Α), υπέρ του ειδικού λογαριασμού του ν.δ. 638/1970), και 4 φωτογραφίες. Οι γιατροί πρέπει να είναι συμβεβλημένοι με την οικεία Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών. Το δικαιολογητικό αυτό δεν απαιτείται αν ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοχος ισχύουσας άδειας οδήγησης οποιασδήποτε κατηγορίας ή υποκατηγορίας.) ● Παράβολο Δημοσίου Ταμείου 6 Ευρώ ● Αποδεικτικό Δημοσίου Ταμείου για την είσπραξη παγίου τέλους χαρτοσήμου και εισφορών υπέρ τρίτων, των 18 ευρώ για αρχική χορήγηση και των 27,02 ευρώ για επέκταση στην κατηγορία Α' ● Φωτοαντίγραφο της τυχόν κατεχόμενης άδειας οδήγησης και επίδειξη του πρωτοτύπου Διαδικασία ● Η αίτηση υποβάλλεται στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών του τόπου κατοικίας του ενδιαφερόμενου. ● Σε περίπτωση επέκτασης ισχύουσας άδειας οδήγησης στην κατηγορία Α΄, χορηγείται νέο έντυπο ταυτάριθμο με το προηγούμενο, το οποίο κατατίθεται υποχρεωτικά για να ακυρωθεί. ● Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται, κατά την παραλαβή της άδειας, να καταθέσουν την τυχόν κατεχόμενη άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου, η οποία στέλνεται στην Υπηρεσία Τροχαίας που την εξέδωσε. ● Μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από τη χορήγηση άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας ισχύος μέχρι 25 kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 kW/kg ο κάτοχός της μπορεί να οδηγεί μοτοσυκλέτες οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος. ● Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος κατέχει και άλλη άδεια οδήγησης, ελληνικής ή κράτους μέλους της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένων των κρατών της Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενστάιν), αυτή κατατίθεται υποχρεωτικά, προκειμένου να του χορηγηθεί άλλη, στην οποία θα ενσωματωθούν όλες οι κατηγορίες και υποκατηγορίες που δικαιούται. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Μπραβο ρε Πετρο, καλη κινηση!! Ποντακι απο εμενα!!! Αν και, ρε γαμωτο, το βλεπω να πηγαινει αχρηστο, γιατι κανεις δεν κανει αναζητηση πριν ανοιξει θεμα, και παλι θα λεει ο καθενας ο,τι εχει ακουσει κλπ...Μακαρι να μην βω αληθινος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) και φυσικά για τα τεστ εδώ! :P :P //ευχαριστω και για τις πληροφοριες για το 50ρακι.. ουτε στην αστυνομια δεν το ηξεραν Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 από τον nnd 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Μπραβο Πετρο και Μπραβο στο Νικο για τα τεστ...Εκανα τα χαρτια μου και αρχιζω αυτη την εβδομαδα τα υποχρεωτικα μαθηματα για αυτ/το και μοτοσυκλετα..Αντε να δουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Ρε παιδια εχω κανει τα χαρτια για το 50αρι θα παρω το διπλωμα για 50αρι και απο οτι ειδα για τα 90ευρο που ειναι για τους γιατρους , αν καταλαβα καλα δεν θα χρειαστει να τα ξαναδωσω??? για τις εξετασεις?? για πανω απο 50κυβικα θελει σχολη οδηγων υποχρεωτικα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Φίλε τα 90€ δυστυχώς θα τα ξαναδώσεις,γιατί ο νόμος λέει ανα 2 χρόνια πρέπει να κάνεις εξετάσεις,προκειμένου να πάρεις άλλο δίπλωμα.Μόνο αν δώσεις μαζί αυτοκίνητο-μηχανή(Α1),θα δώσεις 1 φορά τα παράβολα για τους γιατρούς. Και μετά ξανά το ίδιο για το Α,Β(επαγγελματικό) κλπ. Τώρα όσο για την σχολή...ναι πρέπει αναγκαστικά να πας,γιατί έχουν υποχρεωτικά μαθήματα. Αλλά μην νομίζεις,αν ξέρεις να οδηγάς μπορείς να τα κανονίσεις με τον δάσκαλο,ώστε να τα γλυτώσεις..θα τα πληρώσεις,αλλά δεν θα τα κάνεις.Το ίδιο και με τα θεωρητικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Φίλε τα 90€ δυστυχώς θα τα ξαναδώσεις,γιατί ο νόμος λέει ανα 2 χρόνια πρέπει να κάνεις εξετάσεις,προκειμένου να πάρεις άλλο δίπλωμα.Μόνο αν δώσεις μαζί αυτοκίνητο-μηχανή(Α1),θα δώσεις 1 φορά τα παράβολα για τους γιατρούς. Και μετά ξανά το ίδιο για το Α,Β(επαγγελματικό) κλπ. Τώρα όσο για την σχολή...ναι πρέπει αναγκαστικά να πας,γιατί έχουν υποχρεωτικά μαθήματα. Αλλά μην νομίζεις,αν ξέρεις να οδηγάς μπορείς να τα κανονίσεις με τον δάσκαλο,ώστε να τα γλυτώσεις..θα τα πληρώσεις,αλλά δεν θα τα κάνεις.Το ίδιο και με τα θεωρητικά Εμ δεν θα εχουνε περασει 2 χρονια απο τοτε που εκανα της εξετασεις, φετος τις εκανα και το διπλωμα αντε να το ξεκινησω το πολυ Ιανουαριο... καταλαβες?ουτε 1 χρονο διαφορα...το διπλωμα για 50αρι δεν το εχω παρει ακομα..σε 2 βδομαδα δινω. εδωσα μια φορα μονο κ απετυχα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Εμ δεν θα εχουνε περασει 2 χρονια απο τοτε που εκανα της εξετασεις, φετος τις εκανα και το διπλωμα αντε να το ξεκινησω το πολυ Ιανουαριο... καταλαβες?ουτε 1 χρονο διαφορα...το διπλωμα για 50αρι δεν το εχω παρει ακομα..σε 2 βδομαδα δινω. εδωσα μια φορα μονο κ απετυχα :P Και πάλι θα δώσεις,όταν αλλάζεις κατηγορία σε κάποιο δίπλωμα δίνεις παράβολα. Ας πούμε εγώ που έχω κατηγορίας Ε,θέλουν κάποιες ειδικές εξετάσεις. Τα 2 χρόνια είναι,όταν είσαι στην ίδια κατηγορία.Αν αλλάξεις,πας για άλλα μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexandrosGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Οταν λετε λεει ΑΦΜ εννοει οτι πρεπει να εχω καποιο περουσιακο στοιχειο? Εγω που δεν εχω τι μπορω να κανω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οταν λετε λεει ΑΦΜ εννοει οτι πρεπει να εχω καποιο περουσιακο στοιχειο? Εγω που δεν εχω τι μπορω να κανω??? Οχι απλα να βγαλεις ΑΦΜ δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα, πας με τον γονεα σου αν εισαι ανηλικος στην εφορια και το κανετε , τωρα τι ζητανε δεν θυμαμαι ... :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2010 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 μια ερωτηση που εχει κουρασει πολλους. με τα αλογα το μετρανε ? η κυβικα τελικα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΓΑΡΑ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 και φυσικά για τα τεστ εδώ! :P :P //ευχαριστω και για τις πληροφοριες για το 50ρακι.. ουτε στην αστυνομια δεν το ηξεραν αφτο το τεστ ειναι για της εξετασεις μοτοποδηλατου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 μια ερωτηση που εχει κουρασει πολλους. με τα αλογα το μετρανε ? η κυβικα τελικα ? μαλλον με τα κυβικα...γιατι και διχρονο 50αρι και 4τ επιτρεπεται να εχεις με το διπλωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Καλη κινηση!!!Ποσταρω για να το εχω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naughty_angel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Καλησπερα στα παιδια!! Να ρωτησω κατι..Για να πας σε μια σχολη οδηγων στον κορυδαλλο ασ πουμε.. πρεπει να μενεισ και κορυδαλλο αναγκαστικα? Γιατι ρωταω.. εχει καποια προσφορα στο groupon alla ειναι στην Ν.Ιωνια η σχολη.. δεν γινεται εγω που μένω Πειραια να παω εκει ασ πουμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 όπου θες πας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 γεια σας, το σεπτεμβρη γινομαι 18 και προκειται επιτελους να βγαλω αυτο το αναθεματισμενο το διπλωμα. δυο ερωτησεις: 1) χρειαζετε να παω να κανω μαθηματα σε σχολη η μπορω να παω μονος μου στο υπουργειο και να κανω οτι χρειαζετε; 2)ειναι καλυτερο να βγαλω μαζι και διπλωμα αμαξιου; για λογους οικονομικους ή λιγοτερη γραφιοκρατια/σηματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 γεια σας, το σεπτεμβρη γινομαι 18 και προκειται επιτελους να βγαλω αυτο το αναθεματισμενο το διπλωμα. δυο ερωτησεις: 1) χρειαζετε να παω να κανω μαθηματα σε σχολη η μπορω να παω μονος μου στο υπουργειο και να κανω οτι χρειαζετε; 2)ειναι καλυτερο να βγαλω μαζι και διπλωμα αμαξιου; για λογους οικονομικους ή λιγοτερη γραφιοκρατια/σηματα; 1)Πρεπει να κανεις τα μαθηματα οπωσδηποτε ...10 στον αριθμο. Τα θεωρητικα πρεπει να ειναι 5. Φυσικα κανεις δεν πατα στα θεωρητικα και μερικοι δεν πταν στα πρακτικα. Απλα πληρωνουν. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (αλλιως πως θα βγαζαν το ψωμακι τους οι σχολες)? 2) Τα Σηματα με το αμαξι ειναι διαφορετικα. Τα σηματα μεταξυ κατηγοριων μηχανης ειναι τα ιδια που σημαινει τα περνας μια και ποτε ξανα. Το μονο πλεονεκτημα που γνωριζω (αν τα βγαλεις ταυτοχρονα) ειναι τα λεφτα (για την καρτα) και η αναμονη του αλλου διπλωματος. Οποτε το κανεις μια και εξω και ξεμπερδευεις. (Μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι απλα δεν τους γνωριζω εγω) ΥΓ Εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πατε στα μαθηματα, ακομα και αν ξερετε να οδηγατε. 1ον) Εγω τα απολαυσα σε ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ στα μαθηματα, γιατι απλα ... οδηγουσα! 2ον) ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ! οσο και μουφα να ειναι η εκμαθηση στην ελλαδα. 3ον) Αφου τα πληρωσατε που τα πληρωσατε γιατι δεν πατε?? Εγω πηγα ΜΕΧΡΙ και σε ΟΛΑ τα θεωρητικα! Το τεστ που μου επεσε για το αυτοκινητο το ειχαμε λυσει στην "ταξη". Ο ΜΟΝΟΣ λογος που το περασα! Το αυτοκινητο το απολαυσα γιατι δεν ειχα ΙΔΕΑ πως να οδηγω. Το 125 το εβγαλα γιατι εκρεμουσαν δικαστηρια. Ειχε πλακα το astraki του δασκαλου! (Εξετασεις εδωσα Ιουλιο.. οι ελληνες εξεταστες ζεστενωντουσαν ΤΟΣΟ που καναμε τα οχταρια και την πορεια μας τη ΧΑΡΙΣΑΝ και μας στειλαν σπιτι μας). Απεριοριστα μηχανη γουσταρα πιο πολυ α'ολα γιατι ο δασκαλος ηταν πιτσιρικας, συννενοησημος και εμαθα πολλα απο αυτον!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2011 αρχικα galaver ευχαριστω για την απαντηση να ρωτησω και κατι αλλο οταν πας για τις εξετασεις αμα δεν εχεις ηδη μηχανακι τι κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Καλησπερα.. μια ερωτηση ειμαι 21 εχω το Α1 απο το 2008 γινεται ανανεωση σε Α απο μονο του τωρα ετσι? Πληρωνω μονο παραβολο 27 ευρω;; και που πρεπει να παω;; Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 πληρώνεις παράβολο για την ανανέωση, παράβολο για την εκτύπωση σε κάρτα, τις φωτογραφίες που είναι τύπου διαβατηρίου αν θυμάμαι καλά και άλλο ένα μικροποσό, σύνολο πρέπει να πήγαινε στα 60κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelokef6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 καλησπερα μαγκες.θελω να ρωτησω κατι.θελω να βγαλω ενα διπλωμα 50cc στα 16! οταν λετε υπευθυνες δηλωσεις απο τους γονεις απλα θελουν πανω την υπογραφη τους και να λενε πως μου επιτρεπουν να βγαλω διπλωμα?επισης πρεπει να χω μαζι καποιον ενηλικα η μπορω στην τροχαια να παω με τις 2 υπευθυνες δηλωσεις μονος μου κ να το βγαλω? ας μου απαντησει καποιος.ευχαριστω ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Λοιπων πρωτα nest αν μπορεις γραφε ελληνικα.Τωρα για το τεστ δν ειναι τπτ εμας μας βαλανε να κανουμε ενα ζικ ζακ στροφη στο τελος και πισω.Τrelokef οι δηλωσεις αν θυμαμε καλα πρεπει να εχουν αναθεωρημενο του γνησιου της υπογραφης (δλδ πρεπει να πανε σε ενα ΚΕΠ οι γονεις σου),επεισης θα ηταν καλο να ειναι ο πατερας σου μαζι γτ πρεπει να πας στην εφορεια να βγαλεισ ΑΦΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelokef6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 δηλαδη δεν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω μονος μου:/? γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τους γονεις μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 δηλαδη δεν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω μονος μου:/? γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τους γονεις μου. Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι αν εμπλακείς σε ατύχημα και δεν έχεις το κατάλληλο δίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες