giann_pan 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Η ιστορια εχει ως εξης... Το πρωι κατα τις 11 ημουν στην αττικη οδο πηγαινοντας για το πανεπιστημιο...Λιγο πριν την εξοδο της κατεχακη και ενω το xtακι αγκομαχουσε να ξεπερασει τα 100χλμ/ωρα (με οριο 80 στο συγκεκριμενο σημειο),πανω σε μια δεξια στροφη.......βζιιιιιιιιιιιιν περναει tdm χρωματος λευκου της αστυνομιας..Το θεμα ειναι οτι ο μ@λ@κ@ς περασε στους 10-20 ποντους απο τα αριστερα μου και με ταχυτητα που οπως την εκοψα,ηταν αρκετα πανω απο 150χλμ/ωρα!Εδω ειμαστε λεω (ειναι που δεν τα εχω και καλα με την αστυνομια γενικοτερα)και ανοιγω τερμα το γκαζι (οχι οτι εκανε και μεγαλη διαφορα με το πως πηγαινα πριν,αλλα λεμε τωρα...)!Ο λογος που αρχισα να τον κυνηγαω ειναι οτι με εκνευρισε αφορητα η συμπεριφορα του,αλλα και πραγματικα (οσο φλωρικο και αν ακουγεται αυτο) φοβηθηκα και ξαφνιαστηκα παρα πολυ......Με τα πολλα ομως τον εχασα...Τον πετυχαινω ομως στα φαναρια της κατεχακη κανοντας δεξια για Ζωγραφου και τον φτανω την ωρα που ηταν ετοιμος να μπει μεσα στην βαση της αστυνομιας στην Κοκκινοπούλου!Εκει ακολουθει ο παρακατω διαλογος (και εγω παντα στον πληθυντικο): Εγω:Αν πηγαινατε λιγο πιο σιγα θα ηταν καλυτερα.. Μ:ΤΙ ΕΙΠΕΣ??????? Ε:Λεω...Πως τρεχετε ετσι??Λιγο πιο σιγα,θα ηταν καλυτερα... Μ:Και τι σε νοιαζει εσενα ρε?? Ε:Τι με νοιαζει???Η προσπεραση στην Αττικη οδο με νοιαζει,που περασατε στον ποντο με χιλια.... Μ:Ποια προσπεραση μου λες ρε?? Ε:Τι ποια προσπεραση???Στον ποντο με περασατε με καμμια 150αρια χλμ... Μ:Τελοσπαντων..Δεν σε ειδα καν!Ποιο ειναι το προβλημα???? Ε:Τι ποιο ειναι το προβλημα??????Δηλαδη το οτι φοβηθηκα επειδη πηγαινατε σαν τρελος δεν σας λεει κατι???? Μ:Ε ενταξει ετρεχα λιγο παραπανω Και βαζει πρωτη και φευγει αφηνοντας με απλα μ@λ@κ@...... Αξιζει να σημειωθει οτι το "ρε" ηταν σε καθε προταση και η κουβεντα εγινε σε απταιστα βλαχικα απο μερους του! Τα συμπερασματα τοσο για την ποιοτητα των αστυνομικων μας,οσο και για την οδηγικη τους παιδεια, δικα σας.... 27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Μωρέ ποντάκι με 1000 φίλε που έκανες τέτοιο σκηνικο! Μην ανησυχείς πάντως το μήνυμα το πήρε το παλουκαρι αλλά εντάξει, η συγνώμη και ο πληθυντικός έχουν γενικά καταργηθεί στην Ελλάδα εδώ και πολλααααααααααααααααααά χρόνια. Όπου να 'ναι θα τις βγάλουμε και από το λεξικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 κλασικός μπάτσος!!!!!! δεν λείπουν ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ξηγηθηκες καλα στον αστυνομο :greece: να πουμε +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 επρεπε να του παρεις το tdm και να του δωσεις το Χτακι σου, εκει να δεις νταλκα που θα βαρουσε ο μπατσοβλαχος, αλλα τελος παντων παλι καλα που δε σε εγραψε! περιμενα να διαβασω χειροτερη εξελιξη γιατι οταν ειδα τον τιτλο φανταστικα οτι θα ναι (και τελικα ηταν) μπατσος.. και οχι αστυνομικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 παίζει να σε έγραφε επειδί ήσουν πάνω απ το όριο....και τρέχα γύρευε μετά ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν του ταλεγες καπως ετσι μπορει να σε επιανε καλυτερα - Ουρε ζαγαρ , πους πας ετσ μωρε ? να με μισερωσεις θες? Αλλος ενας μαλακας που φοραει στολη Α εννοειται οτι πηρες ποντακι και απο εμενα μονο και μονο που εκανες την μανουρα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ποντακι και απο εμενα, παντου εχουμε κακους υπαλληλους, βεβαια ποσο μαλλον οταν ειναι σε τετοια ποστα που δεν τους δικαιολογει τπτ... Γιατι και οι πιλοτοι ανθρωποι ειναι.. και οι μηχανοδηγοι ανθρωποι ειναι..και οι καπετανιοι κτλ κτλ, αλλα δεν εχουν πολλα περιθωρια, η δουλεια τους ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ οσο δεν παει...ετσι και των αστυνομικων αλλα δεν τους το εχουν μαθει....δυστιχως...και σου λεει ο αλητης κι ολας οτι ε ναι ετρεχα λιγο...αισχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 "Δεν σε είδα"... "Έτρεχα λίγο παραπάνω"... Αυτές είναι ατάκες! Άμα του τις έλεγες εσύ, μαύρο φίδι θα σε έτρωγε!... Πάρε έναν πόντο που μπήκες στον κόπο να του κάνεις παρατήρηση κι ας μην κατάλαβε λέξη το ζώον!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 στο μαγαζι ενος φιλου με το που χτυπησε συναγερμος ηταν σε 2 λεπτα εκει....και παρολου που ηταν απο λαθος...μιλησανε πολυ ευγενικα τα παιδια και πριν καν προλαβουμε να μιλησουμε μαζι τους, ειχανε κατεβει απο τις μηχανες και τσεκαρανε την περιμετρο του καταστηματος. κακοι υπαληλοι υπαρχουν παντου σε ολες τις δουλειες...μην τα βλεπεις μονοπλευρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ελπιζω να συγκρατησες τον αριθμο του, αν ναι παρε τηλ στην γαδα δωσε τον αριθμο της μοτο και αναφερε το τι εγινε... ακου το καθε μπατσογουρουνο επειδη φοραει μια στολη που γραφει ελληνικη αστυνομια να το παιζει και Mr. γ@μ@ω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Ποντακι και απο μενα αδερφε για το σκηνικο.... .....οσο για τον μπατσο ουτε ο πρωτος θα ειναι που θα στο κανει αυτο ουτε και ο τελευταιος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Πρόκειται περί ζώου, οπότε μην ασχολείσαι παραπάνω φίλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Είναι να μην πέσεις σε μαλάκα, γιατί υπάρχουν άτομα και άτομα και μαλάκας με στολή = επαγγελματίας μαλάκας....... Ωραίος πάντως που τον ακολούθησες για του πεις για την μαλακία του, αμφιβάλω βέβαια εάν σκάμπασε και τίποτα...... Έπρεπε να του ζητήσεις τα στοιχεία του και να τον αναφέρεις το π@π@ρι, αλλά σιγά μην σου τα δινε ο θρασύδειλος........... Αλλά όπως και να χει πάρε ενα ποντάκι +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) -1 απο εμενα, ειναι σαν να επιασες κουβεντα με ενα σκυλο στον δρομο................ :uglystupid2: Πλακα κανω για το -1 εννοειται Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον iced Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 +1 απο εμενα.Εχουνε ξεπερασει πολλοι <μπατσοι> τα ορια τελευταια και πρεπει να συμορφωθουνε με καποιο τροπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Να πας στον διοικητή του και να του αναφέρεις το γεγονός... πες του ότι δεν έχεις σκοπό να κάνεις καταγγελία αλλά ότι θα ήθελες σαν πολίτης να τους δώσεις την ευκαιρία εσωτερικά να λύσουν το θέμα μόνοι τους... Πίστεψέ με... θα έχει αποτελέσματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Με τον χωριατη ασχολησε και εσυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giann_pan 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Οταν εγινε το σκηνικο ομως εμενα περισσοτερο μια θλιψη μου εβγαλε..Η αληθεια ειναι οτι η ελληνικη κοινωνια (και σιγουρα προσωπικα εγω) εκανε πολυ καιρο για να σταματησει να βλεπει στο προσωπο ενος αστυνομικου,εναν εχθρο...Και καποιοι τετοιοι τυποι μας πανε πισω πολλα χρονια! Παντως ρε σεις το θεμα -περαν της καταληξης του σκηνικου-,ειναι το οτι οι τυποι τον τελευταιο καιρο την εχουν δει "Ιπποτης της ασφαλτου" και "Ghostrider" 2 σε 1.....Ε κατι πρεπει να κανουμε και εμεις σαν πολιτες..Στην τελικη τον ιδιο δρομο μοιραζομαστε..Και μαλλον το Ρουφιανιλικι και η αναφορα ειναι τα μονα οπλα μας... (Δυστυχως δεν συγκρατησα το νουμερο γιατι ημουν λιγο "στην πριζα",αλλιως θα ετρωγε μια ωραιοτατη αναφορα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Αυτά είναι..εννοείται ότι δεν μου προκαλεί κάποια εντύπωση,το έχω δει και εγώ πολλές φορές. Μόνο και μόνο,που του τα έχωσες + 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες