BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Χρόνια πολλά κουκλί μου σου εύχομαι να εκατοστήσεις τα άλογα, να χιλιάσεις τα κυβικά, και να χιλιάσεις τα χρόνια, και να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο, να μείνεις έτσι όπως είσαι να σε καμαρώνω στις βόλτες μας και να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ! "Φεγγάρι απο το κήπο σου όλες τις βιόλες κόψε στην αγκαλία της να τσι πάς απου γιορτάζει απόψε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Χρόνια πολλά κουκλί μου σου εύχομαι να εκατοστήσεις τα άλογα, να χιλιάσεις τα κυβικά, και να χιλιάσεις τα χρόνια, και να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο, να μείνεις έτσι όπως είσαι να σε καμαρώνω στις βόλτες μας και να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ! "Φεγγάρι απο το κήπο σου όλες τις βιόλες κόψε στην αγκαλία της να τσι πάς απου γιορτάζει απόψε. <{POST_SNAPBACK}> ορε τι σοροπια ειναι αυτα !!!! Χρονια πολλα κι απο εμενα !! :vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!! (και Όρθια) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Χρόναι πολλά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Xρόνια Πολλά......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Eπ. Άρτεμις χρόνια πολλά.Σου εύχομαι οτι καλύτερο μέσα απ τη καρδιά μου.Υγεία χαρά ευτυχία και πολλή αγάπη(που πιστεύω οτι την έχεις )και πάρα πολλά χιλιόμετρα με τη μηχανάρα σου.Να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε και εμείς στις βολτούλες μας και να κρατάς πάντα ψηλά τη γυναικεία εκπροσώπηση του φόρουμ μας Να είσαι πάντα καλά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Χρόνια πολλά και κυρίως καλά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πάντα με υγεία Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2006 Χρονια πολλα κ απο εμενα οτι επιθυμεις να το εχεις,κ οτι σε στεναχωρει να φυγει μακρια σου.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρόνια πολλά!Οτι επιθυμείς! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χροοοοοονια πολλα σε σεναααα Χροοοοοοονια πολλα κι ευτυχισμεναααα Χροοοοοονιαααααα πολλαααααα Στα παιδια που δεν τρωνε την φολα Χρονιααααα πολλαααααα Στα παιδια που τα θελουνε ολα!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 (τροποποιήθηκε) Απο εμενα και εκ μερους της υπολοιπης οικογενειας: Χρονια καλα με υγεια και ευτυχια! Χρόνια πολλά κουκλί μου σου εύχομαι <{POST_SNAPBACK}> Σεεεεμνααααα!!! Σας παρακολουθω! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2006 από τον Λυγκέας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρονια πολλα με ευτυχια υγεια και παντα με χαμογελο και ζωντανια. Να περνας παντα καλα Αρτεμις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρόνια Πολλά και Καλά! Πάντα ευτυχισμένη και με Υγεία! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fox Tango India 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 χρονια πολλα και καλα με υγεια :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρόνια πολλά Άρτεμις, με υγεία και ευτυχία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 χρόνια πολλά άρτεμις ότι επιθυμείς! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZouZouRas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρονια πολλα Αρτεμις... Οτι επιθυμεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρονια Πολλα με ΥΓΕΙΑ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Ευχαριστώ!! Ευχαριστώ πολύ!! Και για τις διαδυκτιακές τουρτίτσες σας και όλες σας τις εικονές :D Ξέρετε, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να ξεκινάει η μέρα σου με πολλές πολλές ευχές από φίλους και γνωστούς!! :clapping: Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!! Να είστε πάντα καλά! Μου σιαξατε τη μερα!! :D :D Και πάνω απ’όλα ευχαριστώ και εσένα που υπάρχεις στην ζωή μου και την ομορφαίνεις… (κ όλο παντα κάτι μου σκαρώνεις... ) Τέλος ένα απόσπασμα από ένα τραγουδάκι που μ’αρέσει: Σαν να ‘τανε ονειρο αποψε γέλια, χαρές με ξυπνήσανε λες και να γιορταζε ολη γη. «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!» ακουγόταν «ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!» καθ’ενας ελεγε μιαν ευχη!! Κάποιος γιορτάζει πού να ξερω, πού να θυμαμαι, τι να πω. Κάποιος γιορταζει κι ησυχάζει δεν με νιάζει. Κάποιος γιορτάζει μα το βρήκα!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!! Καλημερα μας!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TomCBR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Χρονια πολλα κι απο μενα!!! Ο,τι επιθυμεις, στο κρεββατι σου και στο γκαραζ σου να το βρεις (νταξ' το πρωτο το'χεις... ) και πανω απ'ολα πολυχρονη και παντα ορθια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 ΑΡΤΕΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣ... ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!! Καλά που το κρύψατε το ποστ και το είδα σήμερα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες