Jump to content
petran92

μεσαία on/off για πρωτάρη

καταλληλότερο on/off για αρχάριο  

77 ψήφοι

1. 1. ποια είναι η καλύτερη για αρχάριο οδηγό?

• v-strom
      10
    • versys
      9
    • tdm
      2
    • varadero
      1
    • tiger 1050
      1
    • f650gs
      8
    • f800gs
      7
    • caponord
      0
    • transalp
      12
    • pegaso strada
      8

Recommended Posts

μικρό, κουτό, αγόρι... δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;;

Eλα ντε!! Πολυ ρεζιλι που πηγα να το παιξω και "εξυπνος".. Χαχαχαχαχα :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

tenten και για αυτοματο μου εχουν πει, αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τί εξοικίωση σου προσφέρει ενα αυτόματο όταν ο στοχος είναι να πάρεις μια μηχανή 800-1000cc στο μέλλον. Ισα ισα που το βλέπω λίγο χειρότερο, γιατί μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι αποκτάς εμπειρία, ενώ στην ουσία δεν αποκτάς. Επίσης, το σκουτερακι δεν ανταποκρίνεται σε καμμία περίπτωση στις ανάγκες που έχω από τη μηχανή που θα πάρω, οπότε είναι και πεταμένα λεφτά. Και παρότι είπα ότι το οικονομικό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν εχω και λεφτα για πέταμα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ’ αυτά που είχα δώσει προτεραιότητα όταν πήρα την πρώτη μου μηχανή (τον ληστή για……) ήταν δύο: να πατάω καλά κάτω, και να έχει ABS. Όλα τα άλλα πιστεύω με τον καιρό τα χειρίζεσαι. Οπότε από εμένα, όποιο σου αρέσει περισσότερο, και όποιο νιώθεις ότι «το ‘χεις»

Καλές αγορές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινα το Tenere to 660..Αν βεβαια δε θες μονοκυλινδρο τοτε το F650GS ειναι καλη επιλογη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tenten και για αυτοματο μου εχουν πει, αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τί εξοικίωση σου προσφέρει ενα αυτόματο όταν ο στοχος είναι να πάρεις μια μηχανή 800-1000cc στο μέλλον. Ισα ισα που το βλέπω λίγο χειρότερο, γιατί μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι αποκτάς εμπειρία, ενώ στην ουσία δεν αποκτάς. Επίσης, το σκουτερακι δεν ανταποκρίνεται σε καμμία περίπτωση στις ανάγκες που έχω από τη μηχανή που θα πάρω, οπότε είναι και πεταμένα λεφτά. Και παρότι είπα ότι το οικονομικό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν εχω και λεφτα για πέταμα :

κοιτα να δεις φιλε εσυ εχεις και το μαχαιρι εσυ και το πεπονι...εγω με το σκουτερακι εκανα απειρες φορες το γυρο πηλιου (120 + χιλιομετρα) πηγα 3 εκδρομες 300 + χιλιομετρα (ολα με συνεπιβατη που ποτε δεν παραπονεθηκε για αβολη θεση με ταχυτητες ως και 125 χιλ) και κινηθηκα με μεγαλη ανεση και ξεκουραστα σε ενα πιγμενο κεντρο...πολλοι τα υποτιμουν και αρχιζουν τα γνωστα....η μονη εξικοιωση που δεν σου προσφερει ειναι αυτη του συμπλεκτη...σε καμια περιπτωση μην παρεις κατι που θα το θεωρησεις "πεταμενα λεφτα" παντως δυσκολα θα μπορεσεις να αποφασισεις όσο δεν ιεραρχεις τις αναγκες σου τις ανασφαλειες σου, την κ**λα σου, τις δυνατοτητες σου και τις πραγματικες σου αναγκες....αυτα και καλη επιλογη απο μενα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα