r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 μικρό, κουτό, αγόρι... δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;; Eλα ντε!! Πολυ ρεζιλι που πηγα να το παιξω και "εξυπνος".. Χαχαχαχαχα :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 tenten και για αυτοματο μου εχουν πει, αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τί εξοικίωση σου προσφέρει ενα αυτόματο όταν ο στοχος είναι να πάρεις μια μηχανή 800-1000cc στο μέλλον. Ισα ισα που το βλέπω λίγο χειρότερο, γιατί μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι αποκτάς εμπειρία, ενώ στην ουσία δεν αποκτάς. Επίσης, το σκουτερακι δεν ανταποκρίνεται σε καμμία περίπτωση στις ανάγκες που έχω από τη μηχανή που θα πάρω, οπότε είναι και πεταμένα λεφτά. Και παρότι είπα ότι το οικονομικό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν εχω και λεφτα για πέταμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 ξεκινα με κανενα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΤ 500-600 και βλεπεις.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Σ’ αυτά που είχα δώσει προτεραιότητα όταν πήρα την πρώτη μου μηχανή (τον ληστή για……) ήταν δύο: να πατάω καλά κάτω, και να έχει ABS. Όλα τα άλλα πιστεύω με τον καιρό τα χειρίζεσαι. Οπότε από εμένα, όποιο σου αρέσει περισσότερο, και όποιο νιώθεις ότι «το ‘χεις» Καλές αγορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Εγω θα σου προτεινα το Tenere to 660..Αν βεβαια δε θες μονοκυλινδρο τοτε το F650GS ειναι καλη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ηχηρη εξατμα μιλησε , παρε ενα εντουρο 250 κατα προτιμηση xr 250 ,oygk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tenten 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 tenten και για αυτοματο μου εχουν πει, αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τί εξοικίωση σου προσφέρει ενα αυτόματο όταν ο στοχος είναι να πάρεις μια μηχανή 800-1000cc στο μέλλον. Ισα ισα που το βλέπω λίγο χειρότερο, γιατί μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι αποκτάς εμπειρία, ενώ στην ουσία δεν αποκτάς. Επίσης, το σκουτερακι δεν ανταποκρίνεται σε καμμία περίπτωση στις ανάγκες που έχω από τη μηχανή που θα πάρω, οπότε είναι και πεταμένα λεφτά. Και παρότι είπα ότι το οικονομικό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, δεν εχω και λεφτα για πέταμα : κοιτα να δεις φιλε εσυ εχεις και το μαχαιρι εσυ και το πεπονι...εγω με το σκουτερακι εκανα απειρες φορες το γυρο πηλιου (120 + χιλιομετρα) πηγα 3 εκδρομες 300 + χιλιομετρα (ολα με συνεπιβατη που ποτε δεν παραπονεθηκε για αβολη θεση με ταχυτητες ως και 125 χιλ) και κινηθηκα με μεγαλη ανεση και ξεκουραστα σε ενα πιγμενο κεντρο...πολλοι τα υποτιμουν και αρχιζουν τα γνωστα....η μονη εξικοιωση που δεν σου προσφερει ειναι αυτη του συμπλεκτη...σε καμια περιπτωση μην παρεις κατι που θα το θεωρησεις "πεταμενα λεφτα" παντως δυσκολα θα μπορεσεις να αποφασισεις όσο δεν ιεραρχεις τις αναγκες σου τις ανασφαλειες σου, την κ**λα σου, τις δυνατοτητες σου και τις πραγματικες σου αναγκες....αυτα και καλη επιλογη απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες