petran92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 θέλω μια βοήθεια: είμαι 1.87, 82 κιλά, 28 χρονών και θέλω να πάρω ένα (μεσαίο?) on/off. Κοιτάω πολλά και έχω οδηγήσει μόνο το f650gs το καινούριο. Και όταν λέω μόνο, εννοώ είναι η μόνη μηχανή που έχω οδηγήσει και αυτή για τα μαθήματα του διπλώματος. Τις κοιτάω όλες, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Το θέλω για γενική χρήση: 40% πόλη 40% ταξίδια 20% βουνά Βασική προϋπόθεση να είναι άνετο και για συναναβάτη. Το γκάζι δε με πολυτρελαίνει (ακόμα) αν και θεωρώ ότι με 70 άλογα και 300 κιλά βάρος (μηχανή + εγώ) όλες γαμώ τα γκάζια έχουν. Θα γράψω τί δε μου αρέσει σε κάθε μηχανή και καθαρά και μόνο εμφανισιακά και παρακαλώ να εμπλουτίσετε με τεχνικές γνώσεις, γιατί εγώ στερούμαι πλήρως. Από φρένα, αξιοπιστία, επιδόσεις, άνεση μέχρι κατανάλωση, off δυνατότητες κτλ. V-strom: έχω βαρεθεί να το βλέπω Versys: δε μου πολυαρέσει f650gs: μοιάζει με τον wall-e από μπροστά transalp: δεν πολυψήνομαι για Honda και δεν μου αρέσει pegaso: δε μου πολυαρέσει Το να σκέφτομαι για varadero, tdm, caponord είναι too much? To tiger 1050 ξεφεύγει πολύ για πρώτη μηχανή? Η αλήθεια είναι ότι από όλα όσα ανέφερα, το tiger είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ αλλά 1050 κυβικά, 3κύλινδρος και 115 άλογα μήπως είναι πάρα πολλά για αρχή? Μυαλό και σύνεση υπάρχουν, αλλά το γκάζι είναι πολύ γλυκό και δεν είμαι σίγουρος ότι θα συγκρατηθώ. Επειδή δε θέλω να σκοτωθώ βοηθείστε όσο μπορείτε. Ευχαριστώ. ps: αν μπορείτε να συμμετάσχετε και στη δημοσκόπηση, καλό θα ήταν, είναι θέμα που πιστεύω αφορά πολλούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Αν και μου θυμίζεις αρκετά τη δική μου περίπτωση που τελικά κατέληξα σε f800gs θα σου έλεγα να πάρεις v-strom. Εγώ δεν το πήρα γιατί μου έπεφτε χαμηλό (είμαι 1,93) και γιατί ήθελα κάτι με περισσότερες δυνατότητες στο χώμα. Από τις επιλογές που έχεις βάλει λείπει το tenere 660. To θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογο και τέλος του χρόνου το βγάζει η yamaha με abs. Μόνο μειονέκτημα το ότι είναι μονοκύλινδρο και απ'ότι λένε (προσωπική άποψη δεν έχω) στο ταξίδι τα μονοκύλινδρα κουράζουν λίγο παραπάνω λόγω κραδασμών. Επειδή γενικά μοιάζουν αρκετά οι ανάγκες σου με τις δικές μου αν θέλεις διάβασε εδώ μπορεί να βρείς κάτι που θα σε βοηθήσει. Πάντως να πάρεις οπωσδήποτε κάτι με abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Εγώ θα σου πρότεινα το F800GS. Φοράει το ίδιο μοτέρ με το 650GS(το δικύλινδρο),οπότε αν αυτό έχεις οδηγήσει,ψιλοφαντάζεσαι το πως είναι στην οδήγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris_D 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κατά τη γνώμη μου: tdm, Varadero, tiger 1050, Caponord μην πάρεις. Είναι μεγάλα και όπως λες και εσύ «too much». To Versys στο χώμα δεν πάει, με το ζόρι σε στρωμένο χωματόδρομο και σιγά- σιγά, έχει 17άρες, ασφάλτηνες αναρτήσεις και ελαστικά. Το V-strom για πρώτη μηχανή και μέσα στην πόλη θα σε κουράσει πάρα πολύ. Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα σε 2κύλινδρο: Gs 800 και Transalp ή σε μονοκύλινδρο Tenere. To Gs έχει τις καλύτερες επιδόσεις (από αυτά που λέω), τους περισσότερους χώρους και την υψηλότερη τιμή. Δεν μας είπες για τα χρήματα τα οποία είσαι διατεθειμένος να δώσεις.. Προσωπικά θα επέλεγα tenere γιατί πάει τέλεια μέσα στην πόλη, καίει λίγο, δεν θα σε σκίζουν στα service, πάει χώμα, παίρνει βαλίτσες για ταξίδι, αρκετοί χώροι για δυο άτομα, συντήρηση ψίχουλα, αξιοπιστία τεράστια, επιδόσεις καλές, ταξιδεύει με 130-140 με 2 άτομα, χωρίς να είναι στο κόκκινο, καλή προστασία από αέρα, μεγάλη αυτονομία και ξεχωριστή εμφάνιση! Ελπίζω να βοήθησα. gs 650 όχι για χώμα, το 800 έχει 21 ίντσες τροχό μπροστά, USD αναρτήσεις, 2 δισκόφρενα, άλλο μηχανάκι.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 από τον Dimitris_D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Μεγάλα μοτόρια όλα τους για την πρακτικά μηδενική εμπειρία σου... Ξαναματασκέψου το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια μεχρι τώρα (αν και χρειάζομαι ακομα περισσότερη). Το οικονομικο δεν είναι θέμα (με το tiger στο πάνω άκρο των δυνατοτήτων μου, μην πει κανείς για 1200gs ή ktm 990). Η κοπέλα δεν ακολουθεί σε μεγάλες αποστάσεις (πάνω από 50-60 χμ) αλλά αυτό αλλάζει (και αν όχι αυτό, τότε η κοπέλα). Πάντως θέλω να είναι άνετο για συναναβάτη, ανεξαρτήτως φύλου. Wihfue, όντως μοιάζουν πολύ οι περιπτώσεις μας, μόνο που εσύ είχες μεγαλύτερη εμπειρία από μένα. nmakry, θα μπορούσες να προτείνεις κάτι άλλο απο αυτά που σκέφτομαι? Έχοντας πάντα υπ' όψιν ότι το off κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό με το κομμάτι πόλης, αλλά και το ότι για να βρεθείς σε off κομμάτι, πρέπει να κάνεις πολλά km σε εθνική (έτσι την πάτησα με το wrangler που έχω και δε μπορώ να ευχαριστηθώ ταξίδι).Και κάτι άλλο ρε παιδιά, τελείως άσχετο... Το DN-01 της Honda, τί είναι? Μην παρεξηγήσετε, δεν είμαι μυρωδιάς, καταλαβαίνω ότι δεν είναι σε αυτά που συζητάω, αλλά... τί είναι? http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=2&model_id=211&action=colors&model_year=2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 http://www.mybike.gr/topic/11838-honda-dn-01/ για μενα οι αρχαριοι δεν πρεπει να ξεκινανε με μοτο πανω απο 250 cc για λογους σωστης εκμαθησης και ασφαλειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Εφ' όσον μιλάς για Tiger κλπ πάει να πει πως υπάρχει μαρούλι στην άκρη! Παρ' όλ' αυτά γιατί δεν προσανατολίζεσαι σε κάτι μικρότερο (ίσως και μεταχειρισμένο) για αρχή; Έτσι για κανένα χρόνο και μετά ξαναζαχαρώνεις τα μεγάλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 κατι πολυχρηστικο ωραιο και σχετικα ευκολο.bmw gs800.θα σε καλυψει πληρως,μια ψηλη ζελατινα μια πιο ανετη σελα και εισαι πασας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια μεχρι τώρα (αν και χρειάζομαι ακομα περισσότερη). Το οικονομικο δεν είναι θέμα (με το tiger στο πάνω άκρο των δυνατοτήτων μου, μην πει κανείς για 1200gs ή ktm 990). Η κοπέλα δεν ακολουθεί σε μεγάλες αποστάσεις (πάνω από 50-60 χμ) αλλά αυτό αλλάζει (και αν όχι αυτό, τότε η κοπέλα). Πάντως θέλω να είναι άνετο για συναναβάτη, ανεξαρτήτως φύλου. Wihfue, όντως μοιάζουν πολύ οι περιπτώσεις μας, μόνο που εσύ είχες μεγαλύτερη εμπειρία από μένα. nmakry, θα μπορούσες να προτείνεις κάτι άλλο απο αυτά που σκέφτομαι? Έχοντας πάντα υπ' όψιν ότι το off κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό με το κομμάτι πόλης, αλλά και το ότι για να βρεθείς σε off κομμάτι, πρέπει να κάνεις πολλά km σε εθνική (έτσι την πάτησα με το wrangler που έχω και δε μπορώ να ευχαριστηθώ ταξίδι). Και κάτι άλλο ρε παιδιά, τελείως άσχετο... Το DN-01 της Honda, τί είναι? Μην παρεξηγήσετε, δεν είμαι μυρωδιάς, καταλαβαίνω ότι δεν είναι σε αυτά που συζητάω, αλλά... τί είναι? http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=2&model_id=211&action=colors&model_year=2010 Αν και έχω ψηφίσει v-strom , αν μπορούσα θα άλλαζα την ψήφο μου και θα σου έλεγα f800gs. Αν το οικονομικό όπως λες δεν είναι θέμα θεωρώ ότι είναι καλύτερο μηχανάκι από το v-strom. Χάνει μεν ελαφρώς σε ταξίδι (εκτός αν αλλάξεις σέλα-ζελατίνα) αλλά υπερέχει ξεκάθαρα εκτός δρόμου. Εκεί το strom θα σε ταλαιπωρήσει και θα ταλαιπωρηθεί. Αν το wrangler σου το βγάζεις βουνό και δεν το έχει φάει η πόλη να πάρεις το 800gs. Αν πάλι πατάει χώμα 1-2 φορές το χρόνο και το v-strom πιστεύω θα σε καλύψει ωραιότατα και πιο οικονομικά. Μην νομίζεις ότι είχα μεγαλύτερη εμπειρία από σένα απλά είχα νοικιάσει κάποια on-off κατά καιρούς και είχα οδηγήσει 1-2 φορές το καθένα. Πάντως το 800 θεωρώ ότι δεν θα σε δυσκολέψει καθώς έχει πολύ καλό ζύγισμα , είναι ευέλικτο κόβει το τιμόνι πολύ στην κίνηση και το ύψος σου θα σου δώσει τη σιγουριά που χρειάζεσαι ως αρχάριος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desdichado 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση και με γνώμωνα ότι είναι η πρώτη σου… v-strom τόσοι αγοραστές δεν μπορεί να κάνουν λάθος, είναι καλή και εύκολη (λίγο «μπόλικη» και βαριά ίσως για πρώτη) versys σ’αρέσει δεν σ’αρέσει, είναι καλό, μικρό, εύκολο, αξιόπιστο και μανιτζέβαλο tdm τρελλάθηκες ? varadero τρελλάθηκες τελείως ? tiger 1050 ααα…ασε, θα σε μαζεύουμε… f650gs μμμμ… πολύ καλή, αν έχεις να τα δώσεις… άλλη Σχολή f800gs τρελλάθηκες ΤΕΛΕΙΩΣ ?? caponord αντε καλά… transalp καλό, αξιόπιστο, φτηνό και συγχωρεί λάθη pegaso strada ομορφούτσικο, καλό και εύκολο κανένα Tenere σου πέρασε από το μυαλό ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τρανσαλπ η V-strom για μενα . Εγω πρωτη μηχανη transalp 650 Πηρα και μεχρι τωρα τα παμε πολυ καλα.. Στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο στο παρκαρισμα ξεπαρκαρισμα λογο βαρους . Αλλα οπως μου ειχε πει και ο Μotolover ειναι μεγαλα παπια . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 από τον Serj Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desdichado 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 το transalp δεν είναι πιο φτηνό από την 650gs αλλά και να είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. δεν είπα προς τα που κλίνω εγώ γιατί δεν ήθελα να προκαταβάλω. Σκέφτομαι πιο πολύ από όλες την 650gs γιατί απλά θεωρώ την 800 λίγο υπερβολική για πρώτη. το v-strom σίγουρα είναι εξαιρετική μηχανή και όντως δε μπορεί τόσος κόσμος να κάνει λάθος, αλλά ειλικρινά έχω βαρεθεί να το βλέπω. Και μια ερώτηση ακόμα: βλέπω στη δημοσκόπηση 6 ψήφους για την 800 και 2 για την 650... Η 800 είναι καταλληλοτερη για αρχάριο από την 650? Ή απαντάμε στο ερώτημα ποια μηχανή μου αρέσει πιο πολύ και όχι ποια ειναι η καλύτερη για αρχάριο? Πάντως αν είναι να πάρω μπέμπα την 650 θα πάρω και ας ταλαιπωρηθώ λίγο (ή πολύ) στο χώμα. Μέσα στη βδομάδα θα πάω να κλείσω μια οπότε όσο μπορείτε βοηθείστε.Επίσης κάτι άλλο, το οποίο δε θεώρησα σημαντικό να το ρωτήσω αλλά είναι: από τις μηχανές που έχω αναφέρει, ποια έχει την καλύτερη αντιπροσωπεία και το καλύτερο service? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Εγω σου πρωτεινω κατα σειρα: Υamaha xtz 750 Ηonda nx 650 dominator Honda Africa twin 650 ή Ηonda translap 400 Εκτος κατι μικρο honda nx 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Επειδή καβάλησες μια μηχανή και έκανες 5 ώρες μάθημα και με αυτό πήρες ένα δίπλωμα, δεν σημαίνει ότι μπορείς να χειριστείς με το καλημέρα κάτω από πραγματικές συνθήκες μια 200κιλη μηχανή, και για πόλη, και για μακρινά ταξίδια, και για χώμα, και με συνεπιβάτη. Τα παιδιά, δυστυχώς, σου προτείνουν με βάση το τι τους αρέσει και ενδεχομένως το τι μπορούν να χειριστούν αυτά. Αυτά που λέγονται για τις μηχανές που "συγχωρούν λάθη" ισχύουν γι' αυτούς που έχουν την εμπειρία να τα χειριστούν ώστε να μην αποβούν μοιραία. Όχι για όλους και κυρίως τους άπειρους. Απέκτησε πρώτα μερικά πραγματικά χιλιόμετρα με κάτι πιο ελαφρύ και μικρό και μετά πας στα τέρατα των 600+ κυβικών. Με τη μηχανή δεν ισχύει αυτό που ισχύει με το αυτοκίνητο, ότι με το καλημέρα μπορείς να οδηγήσεις ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο και να το πας συντηρητικά. Οι δυνάμεις που ασκούνται στη μηχανή (βάρος, κλήσεις, ανισορροπίες) σε συνδυασμό με το ότι είσαι ανοικτός σε κινδύνους, είναι παρούσες και επικίνδυνες από την πρώτη στιγμή, ικανές να "διδάξουν" τον άπειρο the (very) hard way. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris_D 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Επειδή καβάλησες μια μηχανή και έκανες 5 ώρες μάθημα και με αυτό πήρες ένα δίπλωμα, δεν σημαίνει ότι μπορείς να χειριστείς με το καλημέρα κάτω από πραγματικές συνθήκες μια 200κιλη μηχανή, και για πόλη, και για μακρινά ταξίδια, και για χώμα, και με συνεπιβάτη. Τα παιδιά, δυστυχώς, σου προτείνουν με βάση το τι τους αρέσει και ενδεχομένως το τι μπορούν να χειριστούν αυτά. Αυτά που λέγονται για τις μηχανές που "συγχωρούν λάθη" ισχύουν γι' αυτούς που έχουν την εμπειρία να τα χειριστούν ώστε να μην αποβούν μοιραία. Όχι για όλους και κυρίως τους άπειρους. Απέκτησε πρώτα μερικά πραγματικά χιλιόμετρα με κάτι πιο ελαφρύ και μικρό και μετά πας στα τέρατα των 600+ κυβικών. Με τη μηχανή δεν ισχύει αυτό που ισχύει με το αυτοκίνητο, ότι με το καλημέρα μπορείς να οδηγήσεις ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο και να το πας συντηρητικά. Οι δυνάμεις που ασκούνται στη μηχανή (βάρος, κλήσεις, ανισορροπίες) σε συνδυασμό με το ότι είσαι ανοικτός σε κινδύνους, είναι παρούσες και επικίνδυνες από την πρώτη στιγμή, ικανές να "διδάξουν" τον άπειρο the (very) hard way. Σωστά τα λέει. Μια μηχανή 200+ κιλά με 70+ ίππους δεν είναι οτι πιο εύκολο.. Εγώ θα σου ξαναέλεγα να δεις το tenere.. Επίσης το gs 650 έιναι 800 cc, άρα το gs 800 γιατί να σε τρομάζει περισσότερο? (το γεγονός οτι είναι πιο ψιλό οκ, ισχύει, αλλά είσαι και 1,87 :D ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 από τον Dimitris_D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 θέλω μια βοήθεια: είμαι 1.87, 82 κιλά, 28 χρονών και θέλω να πάρω ένα (μεσαίο?) on/off. Κοιτάω πολλά και έχω οδηγήσει μόνο το f650gs το καινούριο. Και όταν λέω μόνο, εννοώ είναι η μόνη μηχανή που έχω οδηγήσει και αυτή για τα μαθήματα του διπλώματος. Τις κοιτάω όλες, αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Το θέλω για γενική χρήση: 40% πόλη 40% ταξίδια 20% βουνά Βασική προϋπόθεση να είναι άνετο και για συναναβάτη. Το γκάζι δε με πολυτρελαίνει (ακόμα) αν και θεωρώ ότι με 70 άλογα και 300 κιλά βάρος (μηχανή + εγώ) όλες γαμώ τα γκάζια έχουν. Θα γράψω τί δε μου αρέσει σε κάθε μηχανή και καθαρά και μόνο εμφανισιακά και παρακαλώ να εμπλουτίσετε με τεχνικές γνώσεις, γιατί εγώ στερούμαι πλήρως. Από φρένα, αξιοπιστία, επιδόσεις, άνεση μέχρι κατανάλωση, off δυνατότητες κτλ. V-strom: έχω βαρεθεί να το βλέπω Versys: δε μου πολυαρέσει f650gs: μοιάζει με τον wall-e από μπροστά transalp: δεν πολυψήνομαι για Honda και δεν μου αρέσει pegaso: δε μου πολυαρέσει Το να σκέφτομαι για varadero, tdm, caponord είναι too much? To tiger 1050 ξεφεύγει πολύ για πρώτη μηχανή? Η αλήθεια είναι ότι από όλα όσα ανέφερα, το tiger είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ αλλά 1050 κυβικά, 3κύλινδρος και 115 άλογα μήπως είναι πάρα πολλά για αρχή? Μυαλό και σύνεση υπάρχουν, αλλά το γκάζι είναι πολύ γλυκό και δεν είμαι σίγουρος ότι θα συγκρατηθώ. Επειδή δε θέλω να σκοτωθώ βοηθείστε όσο μπορείτε. Ευχαριστώ. ps: αν μπορείτε να συμμετάσχετε και στη δημοσκόπηση, καλό θα ήταν, είναι θέμα που πιστεύω αφορά πολλούς γι αυτα που λες,φιλαρακι θα σου προτεινα οχι το στραντα αλλα το trail pegaso το οποιο ειναι το μεσαιο ον οφ της απριλια..πολυ καλο μηχανακι το οποιο παει πραγματικα παντου με ανεση για την κατηγορια του! εχει μερικα θεματακια τα οποια δεν ειναι σιγουρο οτι θα στα βγαλει με πιο σημαντικα της τρομπας κ του διακοπτη,αλλα εχουν βρεθει πολυ φτηνες κ οριστικες λυσεις κ για τα 2! μπορεις να βρεις οσες πληροφοριες θες στο www.apriliabikers.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Δημητρη, το tenere ειναι 206 κιλα το 800gs ειναι 207 :) (απ, την άλλη έχει περιπου 40 αλογα περισσοτερα). Ακομα και τα xt660 (x και r) ειναι 190 και 180 κιλά αντίστοιχα. Γιατ το xt660x μου έχουν πει πολλοί και αν ήμουν 18-20 θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια. Η 800 με τρομαζει περισσοτερο γιατι έχει 15 περισσοτερα αλογα απο την 650 και κατι Nm ροπης παραπανω. Και βασικά, και σε 50αρι παπι να με βάλεις τωρα, μαλλον κι αυτο θα με τρομαζει :D . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Δημητρη, το tenere ειναι 206 κιλα το 800gs ειναι 207 :) (απ, την άλλη έχει περιπου 40 αλογα περισσοτερα). Ακομα και τα xt660 (x και r) ειναι 190 και 180 κιλά αντίστοιχα. Γιατ το xt660x μου έχουν πει πολλοί και αν ήμουν 18-20 θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια. Η 800 με τρομαζει περισσοτερο γιατι έχει 15 περισσοτερα αλογα απο την 650 και κατι Nm ροπης παραπανω. Και βασικά, και σε 50αρι παπι να με βάλεις τωρα, μαλλον κι αυτο θα με τρομαζει :D . Aρχικα αν ησουν 18-20 δεν θα σε καλυπτε το διπλωμα, το ΧΤ660Χ ειναι για να "παιζουν" μεγαλα παιδια... Δευτερον, το f800gs με το f650gs εχουν το ιδιο μοτερ, και φανταζομαι και τα ιδια αλογα..Αποκλειεται να εχουν 15 αλογα διαφορα! Εκτως και αν μιλας για συγκριση του f800gs με το παλιο f650gs το μονοκιλυνδρο το οποιο πλεον λεγεται g650gs.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Δευτερον, το f800gs με το f650gs εχουν το ιδιο μοτερ, και φανταζομαι και τα ιδια αλογα..Αποκλειεται να εχουν 15 αλογα διαφορα! Έχουν. Έχουν διαφορά, ίδιος κινητήρας μεν αλλά με άλλη χαρτογράφηση δε, στο 650 είναι κομμένα τα αλόγατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 από τον wihfue Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tenten 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 μιας και ειμαστε της ιδιας συνομοταξιας (υψος, ηλικια εμπειρια σε μηχανες) θα σου πω τι εκανα εγω...πηρα για 2 χρονακια ενα μπεβερλυ 250, για να εξοικιωθω, παραλληλα επαιρνα καμια κυριακη ενα χτ400 για συμπλεκτη και μετα απο 2 χρονια πηρα μια g650gs (η μονοκυλινδρη η μπεμπα) και μεχρι στιγμης ειμαι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Σοβαρα;;Εμαθα και κατι σημερα!! Ευχαριστω παιδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Σοβαρα;;Εμαθα και κατι σημερα!! Ευχαριστω παιδια!! μικρό, κουτό, αγόρι... δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες