vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Εγώ τι να βάλω τώρα που είμαι 48 και μαρέσει να ταξιδεύω; Πανέμορφη του Ravendark αλλά ..... 5! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 8 για το πλοίο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 6 για το χρωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 5 γιατί είναι μονίμως ξάπλα το μοτόρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 8 γιατί ο μέσος μοτοσυκλετιστής θα τα κάνει όλα ,παντού, και συμφέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 9 γιατι θα του ριχνα μια κλεφτη ματια αν ηταν διπλα στον πισινο του αβαταρ που εχει ο μοτολοβερ!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 7 γιατι πάλιωσε εμφανισιακά...οδηγικά μη με ρωτήσετε,δεν ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 0 γιατί δεν ξέρω ,τι μηχανή έχει. ΘΗΡΙΟ( KTM Adventure 990) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 10ρακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 7 σταθερη αξια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 6 ,καλο χρυσο και τιμιο ,αλλα για καποιον αγνωστο λογο δεν μου καθεται καλα (προσωπικο κολλημα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 9ράκι με χαλαει το πλαίσιο εμφανισιακα (το δικό μου το έχει για υποπλαίσιο γατάκιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχχαχα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreas x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 6 με χαλαει η εμφανιση του!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 10 ξερο.....τα φτερα του λειπουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 10 είπαμε έρωτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 7 Αρκετά καλό εμφανισιακά,αλλα με χαλάει ο μονοκύλινδρος κινητήρας πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 6,5 δυομισάρι αθάνατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 9 Θέλω και γωωωωω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 4 για το ααχ γενικα αλλα 9 για το συγκεκριμενο ααχ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 10 γιατι εχω το ιδιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) 10 γιατι εχω το ιδιο! ( ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 10 για την ιστορια (ειδικα στην χωρα μας) του συγκεκριμενου μοντελου. ΧΤ600,δεν νομιζω να υπαρχει Ελλην δικυκλιστης που να μην το καβαλησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 10 γι' αυτά που γράφει για το ΧΤ 600 8 για το ΤΑ που έχει αποδειχθεί αξιόπιστο εργαλείο τόσα χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 10 γιατί είναι το μοναδικό adventure στρώμα στην Ελλάδα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 9, και όχι 10, γιατί με χαλάει λίγο η μούρη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες