Jump to content
vittorio

Η Honda θα παρουσιάσει 8 νέα μοντέλα

Recommended Posts

Πες μου που μενεις να σου στειλω τη διευθυνση απο ενα καλο οφθαλμιατρο!!! :P :) :mB_kalo_e:

το δικο σου το μπουρδελο ειναι καλυτερο? σαν ματρακας με σκαρες ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

to t max???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που μιλας ετσι;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε να πω και εγώ κάτι?

Μήπως το παράχεσαν εκεί στην χόντα? και τι εννοώ..δείτε το καινούργιου σκούτερ (ανταγωνιστή του Τ-ΜΑΧ),μετά δείτε το καινούργιο ντέρο αυτό λέω..

Honda_V4_Crossover_teaser_01.jpg

Δεν σας θυμίζουν κάτι? εμένα μου μοιάζουν με το VFR1200.Μιλάμε για αντιγραφή,γιατί έτσι?Στέρεψαν από ιδέες?WTF?

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο πάει πέφτει η honda και ήταν απο τις αγαπημένες μου,αν δεν δω τίποτα καλό στην παρουσίαση τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη αυτη δεν θα ειναι το Varadero.Η ιδια η Honda δηλωσε οτι θα ειναι ενα allrounder μεσαιας κατηγοριας.Δηλαδη σε κυβισμο 750/800.

Το Varadero ααααααααααααμμμαααααααα θα βγει σαν καινουργιο μοντελο σιγουρα δεν θα ειναι 750/800κ.ε. και σιγουρα δεν θα κυκλοφορησει το 2011.

8 νεα μοντελα????Να το δω και να μην το πιστευω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριοι, καταλαβαίνω οτί κάμποσοι είναι απογοητευμένοι από την συντηρητικότητα της Honda αλλά στο ζήτημα της αισθητικής διαφωνώ κάθετα για τα μοντέλα της τελευταίας 3ετίας [ή περίπου] και τα concepts που συζητάμε.

Θεωρώ οτί τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μία ξεκάθαρη και καινοτόμος [άρα και πετυχημένη κατά τη γνώμη μου] σχεδιαστική ταυτότητα. Εξετάζοντας μοντέλα όπως τα VFR, Transalp, CBR ακόμα και μερικά σκούτερ διακρίνω:

1. Κοινές σχεδιαστικές γραμμές στο κυρίως σώμα της μοτό.

2. Συνέπεια στην αισθητική ακόμα και στις λεπτομέρειες.

Αυτή η σχεδιαστική ταυτότητα εκφράζεται και στα παραπάνω concepts όπως και στο καινούργιο mega scooter και με κάνει να πιστεύω οτί όλα αυτά τα μηχανάκια σχεδιάστηκαν από την ίδια ομάδα.

Παρόμοια στρατηγική, αλλά πολύ πιο συγκροτημένη ίσως λόγω μικρότερης γκάμας μοντέλων, έχει ακολουθήσει η KTM στην οποία βγάζω το καπέλο στον τομέα της σχεδιαστικής ταυτότητας ανεξάρτητα από το αν μου αρέσουν αισθητικά τα αποτελέσματα.

Στον αντίποδα τοποθετώ το παράδειγμα της Yamaha με το Super Tenere 1200 η οποία πήρε την πετυχημένη σχεδιαστική ταυτότητα των MT03, XTZ660Tenere, την προσάρμοσε μεν σε ένα σοβαρό Mega On/Off αλλά την μπαστάρδεψε εισάγοντας πληθώρα αισθητικών στοιχείων από την αντίπαλη BMW.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανη αυτη δεν θα ειναι το Varadero.Η ιδια η Honda δηλωσε οτι θα ειναι ενα allrounder μεσαιας κατηγοριας.Δηλαδη σε κυβισμο 750/800.

Το Varadero ααααααααααααμμμαααααααα θα βγει σαν καινουργιο μοντελο σιγουρα δεν θα ειναι 750/800κ.ε. και σιγουρα δεν θα κυκλοφορησει το 2011.

8 νεα μοντελα????Να το δω και να μην το πιστευω!!

Ωραία λάθος δικό μου,αυτό δεν είναι το ντέρο...ή όπως αλλιώς θα λέγεται ή θα είναι.

Αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός που μοιάζει πάρα πολύ στο vfr1200.Αυτό λέω..όποιο μοντέλο και βγει τελικά.

Δεν μου αρέσει καθόλου μια οποιαδήποτε εταιρεία,να βγάζει μηχανές ίδιας "κοψιάς".Δηλαδή αν μοιάζουν όλες μεταξύ τους,θα χάσουν την μοναδικότητα τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nestro ειδες τι εγινε με τα αυτοκινητα την τελευταια δεκαετια; Ειδικα AUDI, απο citycar εως supercar ταυτοσημα :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώρες ώρες πραγματικά διαβάζω διάφορα και δεν ασχολούμε με τα ψέματα που διαβάζω αλλά πραγματικά, πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας οι ψεύτες χοντάκηδες...

Μιλάμε για φλάτζες κεφαλής στα 50.000χλμ σε F4, για μπιέλα σε cbr600r 2004 και μετά τη δεύτερη εκτίναξη ο επίσημος αντιπρόσωπος του έλεγε...μήπως να μην βάζεις 100άρα βενζίνη....

Και δεν μιλάμε για άτομα σαν εμένα Yamahaκηδες, αλλά για χονδακηδες κιμπάρηδες που τα κρατάνε ακόμη αλλά έχουν αποβάλει τα ψέματα...αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι μου.

Άντε γιατί τα ψέματα κάποτε πρέπει να τελειώνουν...είναι τυχαίο πως το νέο κατά τα άλλα VFR1200 το ανακαλέσανε στην αγγλία για αλλαγή κινητήρα...το είχα γράψει και παλιότερα...ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώρες ώρες πραγματικά διαβάζω διάφορα και δεν ασχολούμε με τα ψέματα που διαβάζω αλλά πραγματικά, πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας οι ψεύτες χοντάκηδες...

Μιλάμε για φλάτζες κεφαλής στα 50.000χλμ σε F4, για μπιέλα σε cbr600r 2004 και μετά τη δεύτερη εκτίναξη ο επίσημος αντιπρόσωπος του έλεγε...μήπως να μην βάζεις 100άρα βενζίνη....

Και δεν μιλάμε για άτομα σαν εμένα Yamahaκηδες, αλλά για χονδακηδες κιμπάρηδες που τα κρατάνε ακόμη αλλά έχουν αποβάλει τα ψέματα...αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι μου.

Άντε γιατί τα ψέματα κάποτε πρέπει να τελειώνουν...είναι τυχαίο πως το νέο κατά τα άλλα VFR1200 το ανακαλέσανε στην αγγλία για αλλαγή κινητήρα...το είχα γράψει και παλιότερα...ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σσσστ !!!αν ξυπνησουνε φιλε και δεν αγοραζουν τα χρεπια του Σοιχιρο θα αγορασουν αλλες μαρκες.Αυτο θα αυξησει τις τιμες και θα την πληρωσουν οι υπολοιποι :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nestro ειδες τι εγινε με τα αυτοκινητα την τελευταια δεκαετια; Ειδικα AUDI, απο citycar εως supercar ταυτοσημα :thumbsdown:

Μπα φίλε δεν ασχολούμε με αυτοκίνητα,δεν ξέρω καν τι παίζει.Και δεν με ενδιαφέρει.

Τα αυτοκίνητα εδώ και χρόνια έχουν χάσει την μοναδικότητα τους,βλέπεις μια μαζική παραγωγή..και το ένα μοιάζει με το άλλο,με τις μηχανές δεν ισχύει.Εκτώς και το κάνει η χόντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σσσστ !!!αν ξυπνησουνε φιλε και δεν αγοραζουν τα χρεπια του Σοιχιρο θα αγορασουν αλλες μαρκες.Αυτο θα αυξησει τις τιμες και θα την πληρωσουν οι υπολοιποι :surrender:

Αγαπητέ κοίτα, εγώ τον Σοϊχίρο και τις ιδέες τους τους σέβομαι διότι κατάφεραν να κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν. Όπως και η Ducati. Αλλά όταν πρόπερσυ πήγα EICMA και μας παραμύθιαζαν για V4...και την επόμενη χρονιά ούτε εκατοστό από το γήπεδο που είχαν το 2008 οπότε και φέτος ξεσπαθώνουν...μαζί και η yamaha για να είμαι ειλικρινής (ως yamahikos) ε λέω...κάτι παίζει...βέβαια η Yamaha δεν σου πρίζει τον έρωτα για τα μοντέλα της. Οπότε και το αφήνω εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουκλι μηχανακι....

Σχεδιαστικά κι εγώ του βάζω 10 με τόνο.

Είναι Honda και το δείχνει και δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό.

Κάτι καλό συνέβη στα σχεδιαστήρια της Honda τον τελευταίο καιρό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουκλι μηχανακι....

Σχεδιαστικά κι εγώ του βάζω 10 με τόνο.

Είναι Honda και το δείχνει και δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό.

Κάτι καλό συνέβη στα σχεδιαστήρια της Honda τον τελευταίο καιρό!

350sw20sw8swsw.gif

:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+10000000000000000000000

Δεν είναι και ακριβώς έτσι.

Ξεχνάμε την ιστορία με το Super Tenere?

Επί 3 χρόνια μας τα ζάλησαν. Θα βγει 900 με κινητήρα από TDM, όχι θα είναι 1000άρι, όχι θα μοίαζει με μεγάλο ΧΤΖ, και να τα διαφημιστικά με τους τουαρεγκ (πουθενα το μηχανάκι) και νά η παρουσιά σε έκθεση του φαντάσματος με την μπούργκα, και να το first edition και από του χρόνου η ελεύθερη έκδοση κλπ κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονοκύλινδρο με 26 bhp και 162κιλά το CBR 250... δικύλινδρο με 32 bhp και 169 κιλά το Kawasaki Ninja 250R.

Αυτό που θα το σώσει είναι η πιθανή έκδοση του με ABS(θα γίνει ιδανικό για άπειρους αναβάτες) και η φρέσκια εμφάνιση του, που κακά τα ψέματα σ' αυτή τη κατηγορία παίζει μεγάλο ρόλο. Αρκεί η Honda να μη το πουλάει σε τιμή CBF 600...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυερα παει το δικυλινδρο ή το μονοκυλινδρο ?? φυσικα παντα τα ιδια κυβικα τα μηχανακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

vfr800xz4_big.jpg

Αυτή η μοτοσυκλέτα ανήκει στην κατηγορία μεγαλο-μεσαίων κυβικών και αποτελεί μια νέα συναρπαστική προσέγγιση που είναι συνδυασμός από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των δημοφιλέστερων κατηγοριών. Έχει την ευελιξία και τις επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας naked, την όρθια θέση μίας ON-OFF, την άνεση μιας Touring και την επιθετική όψη των μεγάλων adventure μοτοσυκλετών.

Νομίζω ότι φέτος αυτή θα είναι η EICMA της Honda... :whistling:

Msfree

Τροποποιήθηκε από τον vittorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

vfr800xz4_big.jpg

Αυτή η μοτοσυκλέτα ανήκει στην κατηγορία μεγαλο-μεσαίων κυβικών και αποτελεί μια νέα συναρπαστική προσέγγιση που είναι συνδυασμός από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των δημοφιλέστερων κατηγοριών. Έχει την ευελιξία και τις επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας naked, την όρθια θέση μίας ON-OFF, την άνεση μιας Touring και την επιθετική όψη των μεγάλων adventure μοτοσυκλετών.

Νομίζω ότι φέτος αυτή θα είναι η EICMA της Honda... :whistling:

Msfree

Υβρίδιο. Είναι η εποχή τους. "Φυτρώνουν" παντού! :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To cbrακι οντως ειναι κουκλι.Περιμενα παντως περισσοτερα σε θεμα κινητηρα closedeyes.gif

Το ίδιο κι οι απανταχού Τρανσαλπάδες όταν περίμεναν να βγει το νέο Τρανσάλπ που θα "έσκιζε" το best seller της κατηγορίας, Vstrom. Μια από τα ίδια κι εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα