janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Πολύ νωρίς για να βγάζει κανείς τέτοια συμπεράσματα ή χολή μόνο από 5 φώτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για αισχρες κουβεντες , την κριτικη μας κανουμε , απλα πες αν σου αρεσει ή οχι και βεβαια το γιατι. Να πω και μια ανομολογητη ελπιδα που εχω επ΄ευκαιρια, Ελπιζω μεσα σε αυτα τα φορουμ και ειδικοτερα σε αυτο μιας και ειναι απο τα πολυπληθεστερα εχω την εντυπωση ,να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι , ας ειναι και μυστικοι, ας ειναι οτι να ναι, να αφουγκραζονται ομως τα γουστα του καθε ανθρωπου και με βαση και την δικη τους λογικη και κριση παντα, να μεταφερουν τα τελικα αποτελεσματα των εταιριων πιο κοντα σε αυτο που ζηταει ο κοσμος . Ας πουμε πολυ θα ηθελα να φωναξω ,και να με ακουσει καποιος τετοιος ανθρωπος και πιστευω παρα πολλοι θα συμφωνησετε μαζι μου οτι ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!! Αμα πια το ειπα και ξεθυμανα λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Έλα ρε μαν.. σαν κουρνιασμένο σπουργιτάκι είναι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 ναι Παναθεματο σαν σπουργιτακι,φανταζεσαι να σου σκασει καμμια............κουτσουλια πριν απο λιγο παρατηρησα καλα αυτο που βαλανε για τιμονι WTF!!!!???? ουτε κλιπον ειναι,εστω ψηλα, ουτε τιμονομπαρα ειναι,που προσωπικα πιστευω οτι θα του ταιριαζε πολυ παραπανω, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Η μια σχεδιαστικη πατατα μετα την αλλη. Στην αρχη ειχαμε το DN-01, μετα το VFR 1200, τωρα αυτο... Και μετα σου λενε γιατι πας και αγοραζεις ιταλικα. Κατ'εμε και με εντελως αντικειμενικη αποψη, απο τους ιαπωνες μονο η Kawasaki διορθωνει τα μοντελα της σχεδιαστικα προς το καλυτερο. Δειτε ZX-10R και Ζ1000SX, σκετα κουκλια ειναι. Η honda τα καταστρεφει και η Yamaha ανακυκλωνει υπάρχων σχεδια... Καλες χρυσες οι επιδοσεις αλλα και οι Ευρωπαιοι εχουν προοδευσει πολυ στις επιδοσεις και την αξιοπιστια και εχουν και μια σχεδιαστικη ταυτοτητα που σε τραβαει. Το tiger ας πουμε ειναι πολυ ομορφο και αξιοπιστο και γρηγορο μηχανακι, γιατι να παρω TDM? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!! Ετσι μπραβο Τωρα εισαι καλο νινι παρε και συ ενα να παιξης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 H πλάκα είναι πως με τις τωρινές τιμές των μεγάλων καινούριων γιαπωνέζικων ον οφ, όλοι θα λένε... "άσε καλύτερα... θα πάρουμε 1200GS που είναι φθηνότερο και θα έχουμε και BMW" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 ... "άσε καλύτερα... θα πάρουμε 1200GS που είναι φθηνότερο και θα έχουμε και BMW" Τωρα αυτο ειναι καλο??Εμενα σαν καταντια μου ακουγετε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Τωρα αυτο ειναι καλο??Εμενα σαν καταντια μου ακουγετε!! Είδες πως μια οικονομική κρίση φέρνει τα πάνω κάτω? Τα απλησίαστα όνειρα, γίνονται τελικά συμφέρουσες λύσεις! Πωωω ρε γμτ και δεν φτάνουν για όλους... θα πρέπει να αυξήσει κι άλλο την παραγωγή η BMW! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 ... και θα έχουμε και BMW" όλοι έχουν δικαίωμα στο ΟΝΕΙΡΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 μια τουρμπινα σηκωνει πιστευω, ποσα κυβικα ειναι; γιατι μπερδευτικα με τοσες σελιδες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Ετσι μπραβο Τωρα εισαι καλο νινι παρε και συ ενα να παιξης εδω μου αρεσει τρελα το μοτορι,και αν παει με το γκομενακι μαζι εεε τοτε ναι το θελω!!!!!!!χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Σιγα το γκομενακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Η γνώμη μου για το 800 αρι είναι καλύτερα να πάρεις ένα vfr. Θα το βρείς και ποιο φτηνά. Εξάλου εκτός απο όρθια θέση οδήγησης το crossdgbdg(πως το λένε τεσπα) δεν έχει και τίποτα άλλο. Ούτε την κάλυψη που περιμέναμε έχει απο τον αερα, ούε χούφτες ούτε τιπτα. Γιατί να δώσω ένα σκασμό λεφτά; για να λέω ότι έχω ένα VFR σε όρθια θέση οδήγησης; Δεν βρίσκω τον λόγο. Δεν αγοράζω με 7000 ένα μεταχ/μενο να έχω 2 μηχανές. Οσο για το 1200 αν τελικά βγεί έτσι όπως είναι για ένα πράγμα μόνο θα χαρώ, οτι δεν θα έχει το όνομα VARADERO, διότι απλά το varadero είναι κουκλάρα μπροστά του. ΑΥΤΑ!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Η γνώμη μου για το 800 αρι είναι καλύτερα να πάρεις ένα vfr. Θα το βρείς και ποιο φτηνά. Εξάλου εκτός απο όρθια θέση οδήγησης το crossdgbdg(πως το λένε τεσπα) δεν έχει και τίποτα άλλο. Ούτε την κάλυψη που περιμέναμε έχει απο τον αερα, ούε χούφτες ούτε τιπτα. Γιατί να δώσω ένα σκασμό λεφτά; για να λέω ότι έχω ένα VFR σε όρθια θέση οδήγησης; Δεν βρίσκω τον λόγο. Δεν αγοράζω με 7000 ένα μεταχ/μενο να έχω 2 μηχανές. Οσο για το 1200 αν τελικά βγεί έτσι όπως είναι για ένα πράγμα μόνο θα χαρώ, οτι δεν θα έχει το όνομα VARADERO, διότι απλά το varadero είναι κουκλάρα μπροστά του. ΑΥΤΑ!!! Τελικα εισαι πολυ ΚΑΚΟΣ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Τελικα εισαι πολυ ΚΑΚΟΣ! δεν θα βγει σαν το 800cc θα ειναι πολυ ομορφο Τελικα εισαι πολυ ΚΑΚΟΣ! δεν θα βγει σαν το 800cc θα ειναι πολυ ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Σιγα το γκομενακι.. ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧ!!!! Ειναι που ναι χαλια το μηχανακι βαλανε και πατσαβουρα μοντελο!!! Δεν βαζανε καμια νταρτανα να συμβαδιζει με τον ογκο μου βαλανε το αχαμνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Είδες πως μια οικονομική κρίση φέρνει τα πάνω κάτω? Τα απλησίαστα όνειρα, γίνονται τελικά συμφέρουσες λύσεις! Λες ρε ALX να φτασει εκει η κατασταση ωστε να καβαλαμε αναγκαστικα ολοι μας παππουδιερες!!!! Και αντε εμεις θα το καταπιουμε και ειναι πικρο,εσεις τι θα κανετε??.... Aς το αφησουμε στα απλησιαστα ονειρα για εσενα και τον εφιαλτη και για τους δυο μας.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 παιδια επειδη θα το παρω βολτα πρωτος απο ολους σας,θα σας πω μετα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 παιδια επειδη θα το παρω βολτα πρωτος απο ολους σας,θα σας πω μετα.... Περιμένουμε σχόλια και καμιά φωτό....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Altair 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Κατ'εμε και με εντελως αντικειμενικη αποψη, απο τους ιαπωνες μονο η Kawasaki διορθωνει τα μοντελα της σχεδιαστικα προς το καλυτερο. Δειτε ZX-10R και Ζ1000SX, σκετα κουκλια ειναι. Η honda τα καταστρεφει και η Yamaha ανακυκλωνει υπάρχων σχεδια... Καλες χρυσες οι επιδοσεις αλλα και οι Ευρωπαιοι εχουν προοδευσει πολυ στις επιδοσεις και την αξιοπιστια και εχουν και μια σχεδιαστικη ταυτοτητα που σε τραβαει. Το tiger ας πουμε ειναι πολυ ομορφο και αξιοπιστο και γρηγορο μηχανακι, γιατι να παρω TDM? +1 Συμφωνώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Altair 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 H πλάκα είναι πως με τις τωρινές τιμές των μεγάλων καινούριων γιαπωνέζικων ον οφ, όλοι θα λένε... "άσε καλύτερα... θα πάρουμε 1200GS που είναι φθηνότερο και θα έχουμε και BMW" Μάλλον φταίει το γεγονός ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω Γιαπωνέζικο (Κοιτα που φτάσαμε ...να αγοράζουμε bmw γιατί είναι πιο φτηνό!!!!) Εγώ έχω συμβιβαστεί με την ιδέα εδώ και καιρό!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 +1 Συμφωνώ Ρε παιδιά, τί λέτε τώρα? Το Κawasaki δηλ. το καινούργιο το ΖΧ10 σας άρεσε? Εγώ το βρήκα πολύ άσχημο μηχανάκι (εμφανισιακά, γιατί από "μέσα" σπέρνει...) Αυτός ο κώλος είναι χειρότερος και από του CBR1000. Kαι η μούρη για κλάματα είναι...Η Suzuki δεν έχει ωραία μηχανάκια? Ή μήπως το r6 όταν βγήκε πριν μερικά χρόνια δεν ήταν η επιτομή του design στα ss(έτσι για να 'βλογαμε και λίγο τα γέννια μας!!)? Απο εκεί και πέρα συμφωνώ οτι οι Ευρωπαίοι έχουν ανέβει πολύ, απλά θέλει να ρίξουν τις τιμές τους για να προτιμηθούν. Φυσικά και θα προτιμούσα 1098, RC8, RSV4 και S1000RR, από οποιοδήποτε japan, αλλά οι τιμές τους για μένα είναι ακόμα απλησίαστες και ειδικά μεταχειρισμένα, γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά και έχουνα αξία(ενώ πχ. το rc8 καινούργιο δεν είναι τόσο ακριβό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Το Honda στο δρόμο δοκιμάζεται! Έχει και ανάποδο πηρούνι πλέον, αλλά απ' ότι φαίνεται οι διαδρομές του είναι κοντές. Μάλλον πάει πρός Multistrada μεριά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτό δεν είναι Honda! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες