Jump to content
janabetis

Honda Crosstourer 1200 (V4X)

Recommended Posts

Το 800 μου αρέσει! Είναι κάτι καινούργιο οπτικά.......το άλλο είναι ολίγον τι κονσερβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σώπα ρε παιδί....δεν κινδυνεύουμε από τέτοια....αρκεί να βρούμε ένα καλό δρόμο.....πχ

(το βιντεάκι με ένα παλικαράκι με 1200adv.... τα καλά κομμάτια βέβαια με τα χωσίματα τάκοψε η λογοκρισία

)

Απίστευτο κομμάτι!!!!! Το κάναμε τον περασμένο μήνα που γυρνούσαμε από το Μέτσοβο. Αη αη παναΐτσαμ... :surrender: μαζί με τον nikoskkk ήμασταν... :_innocent:

δεν είναι απάντηση αυτή... κοντεύουμε να γίνουμε γκέι φόρουμ....

πες του , σε έχω ρε κότα ...σε 2 κυριακές καρπενήσι τέλος!!!!! να του κόψεις τα πόδια!!!!!!!

στο τέλος φωτιά στη μηχανή ο πιό αργος!!!!!

:D

Όχι και στη φωτιά ρε συ το varadero. :spiteful: Κρίμα είναι!!! Τόσα αξεσουάρια να πάνε χαμένα! :2funny:

Ένα πέρασμα όμως από αυτό το κομμάτι πριν το Καρπενήσι, θα το γούσταρα τρελά παρέα με χέρια σαν του nikoskkk, του Πόρθου, του Stomu Yamashta, και αρκετών ακόμα!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τιμή θα καθορίσει την τύχη τους στη ελλάδα ! Το 800 ισοπεδώνει στα ίσια την κατηγορία του TDM αλλά πολύ δύσκολα

το βλέπω να είναι κοντά στην τιμή ! Αλλιώς θα έχει την τύχη του VFR 800 !!! το οποίο το πουλάνε 14.700 σήμερα !!!!

Από εμφάνιση σίγουρα έχει πέσει αντιγραφή με το μεγάλο να έχει βέβαια πολλά στοιχεία από το VFR1200 (βλέπε και συναρμολόγηση πλαστικών χωρίς εξωτερικές βίδες κτλ !)

Γενικά μου φαίνεται ότι η Χόντα έχει βγάλει 2 πολύ καλές μοτοσυκλέτες , με το καλές να πηγαίνει κυρίως στους κινητήρες !

Οι κινητήρες των VFR ρυθμισμένοι σε πιο χαμηλη υποδύναμη πιστεύω ότι θα είναι για μια ζωή ! Και εκεί πατάνε οι Ιάπωνες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 240 κιλά που διάβασα όμως για το 800, αν είναι στεγνά.... :thumbsdown: (όχι αν είναι πλήρες υγρών είναι ελαφρύ για 800, αλλά λέμε! )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX νομιζω οτι αρπαζεσαι χωρις λογο.

Νομιζω οτι εχασες το νοημα αυτων που εγραψα κ οχι ρε γαμωτο αλοιμονο αν σε 20Κ μηχανακι στο εσωτερικο της χουφτας ειχα το τηλ της οδικης..το οποιο ειναι για τον γυρο του κοσμου.

Ναι η BMW εχει επιμεινει σε πολλα και οπως δειχνει ειχε μαλλον δικιο γιατι τα καθιερωσε.

Τωρα αν σε 5 χρονια το γυρισει σε υδροψυκτα μοτερ, αλυσιδα κ συμβατικο μπροστινο θα γελασει κ ο καθε πικραμενος..

Τα περι φρουντ τωρα αστο ειναι λιγο ατυχες..

Να υποθεσω οτι σ αυτα που δεν απαντας-σχολιαζεις, συμφωνεις??

κ οντως το μεγαλο honda μπεμβεδιζει πολυ κ του παει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 240 σε σχέση με τα 270φεύγα τα δικά μου (ζυγισμένο φουλ υγρά χωρις βαλίτσες) , πίστεψέτο είναι πολύ λίγα....Εξ΄'αλλου δεν νομίζω κανένας χονταίος να θέλει τίποτε άλλο. ΙΔΙΩΣ αμα στροφάρει κιόλλας, όχι όπως τα μπεεμβέ :whistling: !!!!!!

Μαζί με τέτοια άλογα το μηχανάκι θάναι "άπιαστο" στο δρόμο. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 240 σε σχέση με τα 270φεύγα τα δικά μου (ζυγισμένο φουλ υγρά χωρις βαλίτσες) , πίστεψέτο είναι πολύ λίγα....Εξ΄'αλλου δεν νομίζω κανένας χονταίος να θέλει τίποτε άλλο. ΙΔΙΩΣ αμα στροφάρει κιόλλας, όχι όπως τα μπεεμβέ :whistling: !!!!!!

Μαζί με τέτοια άλογα το μηχανάκι θάναι "άπιαστο" στο δρόμο. :_rock-on:

Aναρτήσεις μη ξεχάσουν να του βάλουν... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τέτοια κατηγορία θα εχει ότι αναρτήσεις χρειάζονται.

Οι καλοί που θα αναζητήσουν κάτι παραπάνω ας πάνε σε μπεεμβέ.Ή ταιγκερ. Ή μουλτιστράντα. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φοβαμαι πως θα ειναι πανακριβα. Το 1200 στον αστερισμο των 16000 (αλα μπεμβε και γιαμαχα)

ενω το 800 κάτω απο 12000 δύσκολο το κοβω...

ασε που μεχρι το 2012 που θα κυκλοφορησουν, μπορει να εχουν γινει πολλες επιπλεον αλλαγες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2011-honda-crossrunner-5.jpg

Καθαρά street μοτοσυκλέτα και, συνεπώς, αναίτια ψηλή. Για ποιό λόγο δηλ. να πάρω μια μοτοσυκλέτα δρόμου με ΨΗΛΟ κέντρο βάρους, χωρίς να έχω κάποια ωφέλεια για εκτός δρόμου χρήση; Το Crosrunner εμένα δε μου λέει τίποτα. Εγώ βλέπω μια αρχιτεκτονική μοτοσυκλέτας δρόμου, με θέση οδήγησης κάτι ανάμεσα σε TDM 900 και σκούτερ Silver Wing pray.gif και μια απόσταση από το έδαφος που δε συνάδει ούτε με το στήσιμο ούτε με τα ελαστικά ούτε με το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και μάλλον εξυπηρετεί ... ψυχολογικούς σκοπούς (να είμαι ψηλά και να νιώθω ότι είμαι άρχοντας).

Δεν καταλαβαίνω, επομένως, σε ποιό κοινό στοχεύει αυτή η μοτοσυκλέτα, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To TDM.........το Versys....το multistrada......λίγο πολύ την ίδια φιλοσοφία δεν έχουν?

Απλά είναι κάτι πιο φρέσκο σαν πρόταση. Τα παραπάνω μοντέλα πάντως μοσχοπούλησαν.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα το 1200 πανεμορφο και πανω απ'ολα HONDA....με αξονα αιωνιο , κινητηρα αιωνιο και πολυ φρεσκο στο ματι , αλλα το 1200 δεν μππορω να το πλησιασω , οποτε....

τωρα για το 800 ειναι ακριβω αυτο που περιμενα και αν εχει καλη τιμη το χτυπαω...ειναι μια μοτο οπως την ηθελα , με ορθια θεση οδηγηση στυλ on-off , v κινητηρα , με χαμηλα τελη κυκλοφοριας :_thumbsup: , και οπως ειπα ειναι HONDA που για μενα εχει τερστια σημασια και ελπιζω να φορτωνεται για ταξιδακια...ιδωμεν :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο 0300.gr

για το CrossTourer

"Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που ΔΕΝ είναι ο διάδοχος του Africa Twin. Είναι όμως η πρώτη απόπειρα της Honda να επιστρέψει στο χώμα και κάθε είδους έδαφος όπου το Africa Twin έγραψε ιστορία.

Με το "αναγκαίο" πλέον ρύγχος πάνω από το χαμηλός (γιατί;) φτερό, φέρει τον κινητήρα V4 του VFR1200F, το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) και τον άξονα του VFR1200F, προσαρμοσμένα στο πλαίσιο του Crossrunner"

για το CrossRunner

- Υγρόψυκτος V4, με 782cc, 4 ΕΕΚ, περιεχόμενη γωνία 90°.

- Χαμηλή εξάτμιση 4-2-1, πρακτική για τοποθέτηση βαλιτσών.

- Ευρύχωρη, άνετη και όρθια θέση οδήγησης.

- Φαρδύ τιμόνι για ελαφριά αίσθηση και εύκολο χειρισμό

- Χαμηλή σέλα συνεπιβάτη για προστασία από τον αέρα.

- Ρυθμιζόμενο πάνελ οργάνων με ψηφιακό LCD ταχύμετρο, στροφόμετρο, δύο μερικούς χιλιομετρητές, δείκτη θερμοκρασίας κινητήρα, θερμοκρασίας περιβάλλοντος και ρολόι.

- Μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων (VTEC).

- Πλαίσιο δύο δοκών από ελαφρύ κράμα αλουμινίου.

- συμβατικό πιρούνι cartridge με διάμετρο καλαμιών 43mm και προφόρτιση ελατηρίου.

- Χυτό ψαλίδι, προοδευτική συνδεσμολογία Pro-Link με αμορτισέρ αερίου HMAS και ρυθμιζόμενες προφόρτιση ελατηρίου / απόσβεση επαναφοράς.

- Συνδυασμένα φρένα με ABS (C-ABS).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Ρυθμιζόμενο πάνελ οργάνων με ψηφιακό LCD ταχύμετρο, στροφόμετρο, δύο μερικούς χιλιομετρητές, δείκτη θερμοκρασίας κινητήρα, θερμοκρασίας περιβάλλοντος και ρολόι.

Δείκτης βενζίνης??? Έλεος ρε πστη μου :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

240 κιλά γεμάτο??????????????????????????????? Τρέλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 800 έχει πολλά + για να πετυχει και ας εχει 17" τροχους που σημαίνει αντίο χωματόδρομε

έχει μεγαλύτερες διαδρομες αναρτησεων απο το TDM (εμπρος 165 αντί 150 και πίσω 145 αντί 133)

και ελαφρώς χαμηλότερο ύψος σέλας (honda 816, yamaha 825.

το πίσω λάστιχο εχει πλατος 180 (!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γελοία μηχανάκια όλα τα γιαπωνέζικά της κατηγορίας με τη honda να ..πρωτοπορεί!

Σε 1-2 χρόνια θα παρουσιαστεί νέο BMW GS με υγρόψυκτο boxer και duolever(;) και οι Ιαπωνικές μαούνες θα φάνε σκόνη, χώμα και πέτρες ξανά! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εχετε πολυ πλακα λεμε ,ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε και τρωγεστε σαν τις κοτες

ελεος ρε παιδια ,σκεφτειτε (αν σας ενδιαφερει βεβαια) οτι σε λιγο καιρο αυτο το μηχανακι μπορει να το εχει καποιος φιλος σας απο εδω και εσεις να εχετε γραψει τα χιλια μυρια

καθε θεμα για on-off μηχανακια κατανταει να αναλωνεται σε κοκορομαχιες για το ποιος την εχει μεγαλυτερη :thumbsdown:

keep walking... :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εχετε πολυ πλακα λεμε ,ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε και τρωγεστε σαν τις κοτες

ελεος ρε παιδια ,σκεφτειτε (αν σας ενδιαφερει βεβαια) οτι σε λιγο καιρο αυτο το μηχανακι μπορει να το εχει καποιος φιλος σας απο εδω και εσεις να εχετε γραψει τα χιλια μυρια

καθε θεμα για on-off μηχανακια κατανταει να αναλωνεται σε κοκορομαχιες για το ποιος την εχει μεγαλυτερη :thumbsdown:

keep walking... :knife:

και τι να κάνουμε ρε gee;

να γίνουμε σαν τα περιοδικά που ότι μαλακία δοκιμάζουν τη βγάζουν σούπερ γιά να μη χάσουν διαφήμιση;

εδώ είμαστε γιά να γράφουμε το "μακρύ και το κοντό" μας, άμα είναι είναι να προσβληθεί κάποιος κάτοχος βαρκαντέρο και σούπα τενερέ ε, ας το πει στη μαμά του να μας δείρει! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τι να κάνουμε ρε gee;

να γίνουμε σαν τα περιοδικά που ότι μαλακία δοκιμάζουν τη βγάζουν σούπερ γιά να μη χάσουν διαφήμιση;

εδώ είμαστε γιά να γράφουμε το "μακρύ και το κοντό" μας, άμα είναι είναι να προσβληθεί κάποιος κάτοχος βαρκαντέρο και σούπα τενερέ ε, ας το πει στη μαμά του να μας δείρει! :2funny:

Τι σε χαλάει από το 800 ας πούμε? μια χαρά κυβικά....μια χαρά άνετο φαίνεται....μια χαρά βάρος...μια χαρά επιδόσεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σε χαλάει από το 800 ας πούμε? μια χαρά κυβικά....μια χαρά άνετο φαίνεται....μια χαρά βάρος...μια χαρά επιδόσεις....

ο αλλος παει και ριχνει λαδι στην φωτια :2funny::mB_faskelo: ρε γιουφτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα