tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 θελω εντιποσεις...επισης θελω αρνητικα και θετικα για αθτο το μηχανακι καθως και την τιμη του και καποιες βελτιωσεις που μπορεισ να του κανεις.... αυτο* 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 μόνο αυτό; και άνοιξες ολόκληρο θέμα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilEyes 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) θελω εντιποσεις...επισης θελω αρνητικα και θετικα για αθτο το μηχανακι καθως και την τιμη του και καποιες βελτιωσεις που μπορεισ να του κανεις.... αυτο* Καλό είναι, αρνητικά λίγα, θετικά πολλά, σχετικά ακριβό, βελτιώνεται καλά. Αυτά μόνο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 από τον EvilEyes 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπήκατε να το φάτε αμέσως το παιδί! μόνο αυτό; και άνοιξες ολόκληρο θέμα; "Μόνο αυτό" είναι τα θετικά-αρνητικά, βελτιώσεις, εντυπώσεις και λίγα λόγια για την τιμή του? Δηλαδή τι άλλο θέλεις να ρωτήσει?Σε τι χρώματα βγαίνει!? (Δεν παίζει σχέση το μήκος,αλλά η ουσία του μηνύματος! ) Πάτα Crypton x στην αναζήτηση έχουν παιχτεί ήδη πολλά θεματάκια.. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και κοιτάς μόνο σε παπάκι.. Τσίμπα το! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Μπήκατε να το φάτε αμέσως το παιδί! "Μόνο αυτό" είναι τα θετικά-αρνητικά, βελτιώσεις, εντυπώσεις και λίγα λόγια για την τιμή του? Δηλαδή τι άλλο θέλεις να ρωτήσει?Σε τι χρώματα βγαίνει!? (Δεν παίζει σχέση το μήκος,αλλά η ουσία του μηνύματος! ) για το οτι ειναι injection πρεπει να ειμαι χαρουμενος η δυστιχισμενος (σε εισαγωγικα)..συγνωμη αλλα δεν ξερω πολλα περι injection. Πάτα Crypton x στην αναζήτηση έχουν παιχτεί ήδη πολλά θεματάκια.. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και κοιτάς μόνο σε παπάκι.. Τσίμπα το! για το οτι ειναι injection πρεπει να ειμαι χαρουμενος η δυστιχισμενος (σε εισαγωγικα)..συγνωμη αλλα δεν ξερω πολλα περι injection. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Ιντζεξιον ειναι εγγυηση....Ενω καρπυρατερ προβληματα..... Ιντζεξιον ειναι οικονομια και καρμπυρατερ σπαταλη Ιντζεξιον ειναι μηχανακι με πολλα ηλεκτρονικα και καρμπυρατερ απλα πραγματα Ιντζεξιον<ΚΑρμπυρατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Στα υπέρ του βάζω: 1) Μονό αμορτισέρ 2) Δυνατό μοτέρ 3) Καλοστημένο Στα κατά του βάζω: 1) Μέτριο μπροστινό φρένο (μονοπίστονη δαγκάνα και με όχι καλή αίσθηση) 2) Ψεκασμός που ορισμένες φορές δε λειτουργεί σωστά (σβησίματα, κομπιάσματα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Στα υπέρ του βάζω: 1) Μονό αμορτισέρ 2) Δυνατό μοτέρ 3) Καλοστημένο Στα κατά του βάζω: 1) Μέτριο μπροστινό φρένο (μονοπίστονη δαγκάνα και με όχι καλή αίσθηση) 2) Ψεκασμός που ορισμένες φορές δε λειτουργεί σωστά (σβησίματα, κομπιάσματα) Όντως.. Έχω ακούσει πολλά τέτοια προβλήματα! Ιντζεξιον ειναι εγγυηση....Ενω καρπυρατερ προβληματα..... Ιντζεξιον ειναι οικονομια και καρμπυρατερ σπαταλη Ιντζεξιον ειναι μηχανακι με πολλα ηλεκτρονικα και καρμπυρατερ απλα πραγματα Ιντζεξιον<ΚΑρμπυρατερ Μήπως έκανες λάθος την φορά?ή είναι βελάκι? :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) στα υπέρ θα βάλω: μονό αμορτισέρ 4 βαλβίδες προς τα πάνω το μπιστόνι σφυρήλατο μπιστόνι φυγοκεντρικό συμπλέκτη καλό στήσιμο δυνατό μοτέρ 135cc φτηνά ανταλλακτικά πολλά έχτρα πληθώρα ανταλλακτικών ( από το Ταϊλανδέζικο Crypton X ) πληθώρα αξεσουάρ ( εξαιτίας του Ταϊλανδέζικου Crypton X ) γίνετε πολλά mm χωρίς άνοιγμα κάρτερ ( 64 ή 65 ) υδρόψυκτο εντυπωσιακό design μακρύ ψαλίδι μεγάλο ταμπούρο πίσω η δισκόπλακα μπροστά είναι ευθεία ( σε αντίθεση με τον innova που είναι καμπυλωτή ) ( για να βάλεις Braking πρέπει να βάλεις και έναν αποστάτη ) μεγάλος πίρος σασμάν ( εκεί που μπαίνει το μπροστά γρανάζι είναι μεγαλύτερο από του innova, crypton r κτλ ) σταθερό ρεύμα στα φώτα ( μπαίνει εύκολα Xenon ) κατά δεν μπορώ να σκεφτώ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: το τεπόζιτο του είναι 4 λίτρα η τιμή του είναι αυξημένη σε σχέση με τα άλλα παπάκια ( αλλά μην ξεχνάμε... ότι πληρώνεις, παίρνεις...) μπροστά έχει μονοπίστονη δανγκάνα... εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. ούτε στη αρχή ούτε τώρα που του έχω βάλει Braking, σωληνάκια υψηλής, τακάκια EBC, υγρά φρένων Castrol DOT 4... είναι injection Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον nikosm1993 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Καινουριο ποσο εχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Καινουριο ποσο εχει; 2.400 και 2.600 το special νομίζω!! Είναι τσιμπημένο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 2470 το απλό και 2670 το special Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) 2470 το απλό και 2670 το special Καλά ντε μην μουντζώνεις! 70 ευρώ έξω έπεσα! Στα θετικά ξέχασες να βάλεις επίσης. Ρόδες-τιμόνι-χειρολαβές-μαρσπιέδες! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 το σπεσιαλ πολυ γαματο....γενικως εχει στυλ και ειδικα το χρωμα του σπεσιαλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 για το οτι ειναι injection πρεπει να ειμαι χαρουμενος η δυστιχισμενος (σε εισαγωγικα)..συγνωμη αλλα δεν ξερω πολλα περι injection. εξαρταται για τι δουλεια το προοριζεις. Αν θελεις να το πειραξεις, το Injection ειναι ενα εμποδιο... Στα υπέρ του βάζω: 1) Μονό αμορτισέρ 2) Δυνατό μοτέρ 3) Καλοστημένο Στα κατά του βάζω: 1) Μέτριο μπροστινό φρένο (μονοπίστονη δαγκάνα και με όχι καλή αίσθηση) 2) Ψεκασμός που ορισμένες φορές δε λειτουργεί σωστά (σβησίματα, κομπιάσματα) θα συμφωνησω με ολα εκτος απο τον προβληματικο ψεκασμο. Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα, ουτε κανενας απο τους 3 γνωστους μου που εχουν το ιδιο μηχανακι. Μονο στο ιντερνετ εχω διαβασει για προβληματα. :S το σπεσιαλ πολυ γαματο....γενικως εχει στυλ και ειδικα το χρωμα του σπεσιαλ Εκτος του οτι δεν ταιριαζει το χρυσο με το μπλε, εχει γινει και σουπα. Σε λιγο θα ειναι περισσοτερα και απο τα μαυρα vstrom. Ασε που ακομα και οι μπατσοι τα ιδια εχουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Ασε που ακομα και οι μπατσοι τα ιδια εχουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Κανενας δεν εγραψε οτι καιει τα κερατα του??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 δεν θελω πειραγματα...απλα θελω να ειναι λιγο σκυλι γιατι ειμαι προορισμενοσ να ειμαι εππανω του πρωι μεσημερι βραδυ...και καπου καπου να το τρεχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Το Μηχανάκι είναι πολύ καλό ,αν δεν έχεις πρόβλημα που είναι ακριβό χτύπα το , αν θέλεις επιδόσεις πήγαινε σε μοτοσυκλέτα και ξέχνα τα παπιά , Προσωπικά έχω το απλό σε μαύρο χρώμα και έχω κάνει 1250 χιλιόμετρα , είμαι δηλαδή μετά το στρώσιμο , το έστρωσα 1150 χιλιόμετρα και δεν πέρασα τα 90 χιλιόμετρα ούτε μια φορά όλο αυτό το διάστημα βασικά άλλαζα ταχύτητες ανά 20 χιλ 1η εως 20 2α εως 40 3 εως 60-65 και 4η εως 90 αυτα στο στρώσιμο, το πήγα αλλάξανε λαδάκια και φίλτρο 15 ευρω φτηνά οπότε , Βασικά προσπάθησα να του κάνω ενα ανοιγμα αλλα όχι σπαζοντας ταχυτητες απλως ανοιξα , αυτο που είδα είναι οτι τα 110 τα έχει για πλάκα το μηχανάκι( από φανάρι σε φανάρι μέσα στην αθήνα !!) και απο εκει και πέρα θέλει δρόμο , πιστεύω οτι τα 130 τελική τα έχει . Αρνητικά , θα βάλω τα λάστιχα του τα οποία πιστεύω οτι μετα τα πρώτα 4.000 - 5.000 χιλιόμετρα θα είναι καλό να αλλαχτούν , και θα πώ και εγω για τα φρένα του αλλα ομως εγω πριν το παπί είχα μοτοσυκλέτα ε και οσο και να το κάνεις μια 400άρα έχει καλύτερα φρένα απο ένα παπί , οπότε ανεβαίνοντας στο παπί και φρενάροντας πίστευα οτι θα σταμάταγε πριν απο εκει που τελικά σταμάτησε (παλι καλα που δεν εκανα δοκιμη με κανα λεωφορειο μπροστα μου). Το Special είναι πιο όμορφο ναι αλλα αν σου αρέσει αλλο χρωμα και όχι αυτο το μπλε ματ ηλεκτρι δεν ξερω τι ακριβως ειναι , μπορεις να το παρεις λοιπον στο χρώμα που σαρεσει μαυρο ας πούμε και να πάρεις μαυρες ζαντες (αυτο θελω να κανω και εγω ΘΕΛΩ ΜΑΥΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ) 200 ευρω εχουν οι ζαντες οποτε πας στην τιμη του SPECIAL και εχεις και ζαντες και το χρώμα που γουστάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Εκτος του οτι δεν ταιριαζει το χρυσο με το μπλε Εσυ πρεπει να δεις το ΧΤ καμια φορα απο κοντα!! (Και εγω το ιδιο ελεγα, μεχρι που το ειδα, και επαθα!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Καλά ντε μην μουντζώνεις! 70 ευρώ έξω έπεσα! Στα θετικά ξέχασες να βάλεις επίσης. Ρόδες-τιμόνι-χειρολαβές-μαρσπιέδες! οι μούντζες πάνε στην yamaha... :whistling: (L) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Κανενας δεν εγραψε οτι καιει τα κερατα του??? Γιατί, πόσο καταναλώνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 δεν καίει πολύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
modenas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Ιντζεξιον ειναι εγγυηση....Ενω καρπυρατερ προβληματα..... Ιντζεξιον ειναι οικονομια και καρμπυρατερ σπαταλη Ιντζεξιον ειναι μηχανακι με πολλα ηλεκτρονικα και καρμπυρατερ απλα πραγματα Ιντζεξιον<ΚΑρμπυρατερ καρμπυρατερ καλυτερο τα παλια μηχανακια γιατι δεν παθεναν τπτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 καρμπυρατερ καλυτερο τα παλια μηχανακια γιατι δεν παθεναν τπτ? τι ψάχνεις και εσύ τώρα μετά από 3 χρόνια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες