fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2010 την πιο φτηνή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Στο παπι (Crypton R 115) βαζω μονο 95αρα..Καμμια φορα και για 3-4 γεμισματα βαζω και V Power 95 μπας και παρει καμμια βρωμα απο τις βαλβιδες :P ...Καθε τοσο ριχνω και λιγο απο το καθαριστικο καρμπυρατερ της Liquoi Molly...Στο Super Tenere παλι ακολουθω την ιδια φορμα, αν κι ενα φεγγαρι εβαζα κατοσταρα (πριν την φοροεπιδρομη) μεχρι που καταλαβα οτι δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα, πιο πολυ για υψηλων επιδοσεων κινητηρες λεει...(ωραιο αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω για τη συμπιεση.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Smias rules λεμε. Ουτε εγω το γνωριζα! +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Smias rules λεμε. Ουτε εγω το γνωριζα! +1 Πετρο αυτη ειναι η αληθεια Ολοι οι φιλοι μου που τρεχουν σε αγωνες βαζουν 95άρα ή σπανια καμια "100"άρα + καποιο προσθετο για βελτιωση της καυσης-καθαριστικο κτλ , οχι κατι περιεργο , προσθετα που τα βρισκεις σε ολα σχεδον τα μαγαζια με λαδια κτλ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Η 100αρα στο σκουτερ μου δινει καλυτερη επιταχυνση και δουλευει και καλυτερα το μηχανακι αλλα απο θεμα οικονομιας ασα να πανε με 1,89 το λιτρο! :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Στηις αρχες που δεν ειχα ρυθμισμενο ψεκασμο, οταν εβαζα 100αρα εβλεπα μεγαλη διαφορα... Τωρα πια που τον εχω ρυθμισει βλεπω πολυ μικρη διαφορα, αλλα υπαρχει... Πλεον βαζω μια ετσι μια αλλιως. Κανω ανεφοδιασμο στην BP απενταντι απο το carefur στον Γερακα οπου εχει 1,42 η 95αρα και 1,6 η 100αρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 Εγώ έχω σκεφτεί μέχρι και πετρέλαιο θέρμανσης να βάλω... (τι θα πάθει αλήθεια με πετρέλαιο, το παλιό παπάκι?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 Πλεον βαζω μια ετσι μια αλλιως. Κανω ανεφοδιασμο στην BP απενταντι απο το carefur στον Γερακα οπου εχει 1,42 η 95αρα και 1,6 η 100αρα Αν εχεις ορεξη για βενζινη στριψε στο σταυρο και ανεβα την κλεισθενους να βαζεις στην dracoil εχει μια απο τις καλυτερες τιμες στην ελλαδα το συγκεκριμενο βενζιναδικο και μου κανει εντυπωση που ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτες οδηγησης γεμιζουν απο εκει περα... (ο εκπαιδευτης της οδηγησης μου μου ελεγε οτι ειναι "καθαρος") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Όποια 100άρα βρίσκω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ολα σωστα αλλα οταν την περνουν τα βυτια της καθε εταιρια πανε σε ενα εργοστασιο δικο τους και της ριχνουν ειδικα προσθετα και κοιτανε για νοθεια Εγω βαζω βενζινη με αιθερια ελαια και αρωμα λεβαντα......... Ολοι,μα ολοι,απο τα 2 διυλιστηρια της χωρας διακινουν καυσιμα. Ουτε επεξεργασια ουτε τπτ. Αυτο το παραμυθι περι ''επεξεργασιας-προσθετων'' κ.α ειναι η δικαιολογια των πρατηριουχων για να πουλανε ακριβοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 παιδια τα παραπανω οκτανια κανουν την βενζινη πιο ακαυστη με αποτελεσμα να ανεβαινει η σιμπιεση οποτε και να υπαρχει μια μικρη αυξηση στις επιδοσεις...ολα αυτα ομως για κινητηρες πολλων κυβικων (1,600+) η για κινητηρες με ουτως η αλλως μεγαλη συμπιεση...σε καθε αλλη περιπτωση ειναι ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ. τα λεω αυτα επειτα απο ενα ενημερωτικο βιντεο στο youtube απο περιοδικο αυτοκινητων οπου εκαναν συγκριτικο τεστ στις βενζινες αυτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Μεγα φτυαρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Και τι μπορουμε να κανουμε για να κραταμε το εσωτερικο του κινητηρα ποιο καθαρο; Υ.Γ μηνυματα για μπουγαδες κ.λ.π απορριπτονται. ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες