TOLLIS BIZARRE 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 για ριξε μια ματια εδω http://www.getitnow.gr/cat/ilektronika/fotografikes-mihanes/?gclid=CMTio4n2xaMCFdH42AodQFACXg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 sony DSC-TX7 με full HD video http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666073335 kai sony DSC-TX9 με full HD video και με λυψει φωτογραφειων 3D http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666234657 με υπομονη μαλλον τον απριλιου του 2011 ερχεται 'μαλλον'' το νεο μοντελο της sony με λυψει video 3D full HD. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 συμφωνω με τον giorgo.gr ειμαι ετοιμος να παρω κι εγω την Panasonic Lumix DMC-TZ 10 με super zoom και HD video που μπορεις να ζουμαρεις κι ολας,στο video και πολυ καλο φακο leica,εργονομικη κλπ. και σκεψου εισαι στο 36 ωρο στην πινδο ή στον εβρο και (τι εχασε ο παπαζογλου ρε...) και τραβας φωτο και αποθηκευεται το σημειο που εισαι στον χαρτη, εχει ενσωματωμενο GPS.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2010 Pentax λεμε.τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Πωωω... άρχισα να μπερδεύομαι πολύ. Τι ήθελα και ρώτησα? Το λοιπόν... βλέπω ότι για να κάνω δουλειά, πρέπει: 1) Να δώσω τουλάχιστον μια 300άρα όπως είπα... αλλά...!!! 2) Στα 300 παίρνεις μια αρκετά καλή κόμπακτ (μικρή και ελαφριά για κάθε μέρα) με κάποιες παραχωρίσεις στην ποιότητα της φωτό, 3) ή μια φτηνή dslr (ογκώδη, βαριά κι όχι για κάθε μέρα) αλλά με καλύτερα αποτελέσματα φωτό. Το θέμα είναι ότι κατέληξα σε Canon και δεν ακούω άλλες προτάσεις για άλλες μάρκες. Αυτή ξέρω, αυτή εμπιστεύομαι! Ποια όμως? Είδα μια Ixus στα 300-350€ με αρκετά ευρυγώνιο φακό 24άρι (όπως θα μου άρεσε να είναι) και την σκέφτομαι σοβαρά. Βέβαια όπως είπα σε αυτά τα χρήματα βρίσκω φτηνή dslr. Τι κάνουμε? Αλέξανδρε, η απόλυτη επιλογή για αυτό που ζητάς είναι η Canon G9 η οποία θα σε υπερκαλύψει σε όλα...! Πίστεψέ με! Την έχω σχεδόν 3 χρόνια και είναι απλά απίστευτη σε ποιότητα.. H Canon βγάζει κάθε Σεπτέμβρη και ένα καινούργιο μοντέλο της σειράς G, τώρα όπου νά 'ναι και άν δεν έχει συμβεί κάτι απρόοπτο θα βγεί η G12. Άν ψάξεις στο ebay έχει πολλά μαγαζιά με stock απο G9 στα λεφτά που ζητάς.. Ψάξτο λίγο με αυτήν, αξίζει τον κόπο! Έχω βγάλει πολλές ωραίες φωτογραφίες με αυτήν και δεν την αλλάζω για κανέναν λόγο! Το μόνο αρνητικό της είναι πως είναι σχετικά βαριά και χοντρούλα για compact. Είναι κάτι ενδιάμεσο σε compact και dslr σε μέγεθος και βάρος άλλα ποιοτικά, γνώμη μου πάντα, κοιτάει στα ίσια αρκετές dslr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Τελικά κατέληξα σε αυτές τις δύο. Ποια όμως??? Η πλάκα είναι ότι στο ebay τις βρίσκω και τις δύο ακριβότερες απ' ότι στην Ελλάδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η canon Α85 που έχω και την θεωρούσα από τις καλύτερες compact φωτομηχανές, άρχισε να μου βγάζει κάτι παράλληλες (αμυδρές βέβαια) γραμμές μέσα στις φωτογραφίες, οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά κι ούτε έχω σκοπό να την πάω για επισκευή. ΟπότεΣ... Ακούω προτάσεις μέχρι 300€ (300 συνολικά...γιατί αν βρούμε καμιά μηχανή στο ebay ας πούμε που κοστίζει 400€ εδώ κι εκεί 300€... εννοείται την αγοράζουμε) Για πείτε οι γνωρίζοντες. Βασικά έχω βάλει στο μάτι την Nikon coolpix P100 και θα ήθελα όσοι την γνωρίζουν να μου πουν δυο λόγια, ή να αντιπροτείνουν κάποια άλλη αξιόλογη. Βασικά καμιά dslr θα ήθελα αλλά είναι πολλά τα λεφτά γμτ :/ CANON KAI ΠΑΛΙ CANON Αλλα δωσε παρα μα παρα πολυ σημασια στον ΦΑΚΟ από τους ποιο καλούς φακούς που προτείνω compact μηχανές είναι οι φακοί Carl Zeiss canon eos 45d στο σκρουτζ 480ευρα μαλον μπορεις να την βρεις και με 300 και αλλα 120-150 ενα φακο και εκλεισες! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Μη με πας πάλι αλλού ρε 'σύ. Είπαμε κλείσαμε σε μια από τις δύο. Δεν πάω τελικά σε dSLR. Τι λες γι' αυτές τις δύο?Φακός Canon ή φακός Leica (της Panasonic)Carl Zeis νομίζω έχουν μόνο οι Sony! (...και Sony δεν παίρνω με τίποτα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η canon Α85 που έχω και την θεωρούσα από τις καλύτερες compact φωτομηχανές, άρχισε να μου βγάζει κάτι παράλληλες (αμυδρές .......................... Βασικά καμιά dslr θα ήθελα αλλά είναι πολλά τα λεφτά γμτ :/ Όποια κι αν αποφασίσεις (προσωπικά έχω αδυναμία στις Panasonic Lumix επειδη έχουν φακό Leica) και πριν πάρεις την τελική σου απόφαση μπές στο σάιτ του Κατερέλου (ο φθηνότερος όλων στα φωτγραφικά) www.katerelos.gr Είναι καπου στο Περιστέρι και είναι ευέλικτος στις πληρωμές. Τελικά κατέληξα σε αυτές τις δύο. Ποια όμως??? Η πλάκα είναι ότι στο ebay τις βρίσκω και τις δύο ακριβότερες απ' ότι στην Ελλάδα! Την 2η την δευτερη χωρις συζήτηση Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον asterixx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Pentax λεμε.τελος για πες ρε μάστορα ποιές έχεις υπόψιν σου ανάμεσα σε πολλές entry level έλεγα να χτυπήσω την k-x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 βασικα στο adorama θα τις βρεις φτηνοτερα.. καταρελος ειναι αψογος αλλα adorama ειναι λιγο ποιος φτηνο τωρα αναμεσα σε αυτες τις 2 εχεις ενα τρομερο προβλημα!!! cosmos αισθητηρας (canon) η Leica φακος (πανασονικ) ο φακος Λειψα ειναι σαφως ανωτερος αλλα ο αισθητηρας και ο τροπος καταγραφης τις εικονας ειναι σαφως ανωτερο η μονη λυση ειναι το ΤΕΣΤ αλλα πρεπει να τραβηξεις σχετικα με ιδιο φωτισμο και ρυθμισεις και να ΤΥΠΩΣΕΙΣ τις φωτογραφιες στον ιδιο εκτυπωτη χωρις να επεμβει χρωματικα και να δεις τις διαφορες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geosta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 κι εγώ όταν έψαχνα για φωτογραφική μηχανή είχα μπερδευτεί παααρα πολύ, μέχρι που βρήκα το site της TIPA: www.tipa.com Είναι ένας οργανισμός αποτελούμενος από περιοδικά φωτογραφίας σε όλη την Ευρώπη και κάθε χρόνο βραβεύουν τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές σε διάφορες κατηγορίες. Εγώ τότε πήρα την Samsung NV24HD που το 2008 είχε βραβευτεί σαν η καλύτερη compact. Οπότε σου προτείνω να επισκεφτείς το site τους, να δεις τι έχουν βραβεύσει φέτος (ίσως και πέρσι γιατί η φετινή μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα) και να την πάρεις. Ε, συντάκτες σε περιοδικά φωτογραφίας είναι αυτοί, κάτι θα ξέρουν παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Το πιο αξιόπιστο σάιτ για τέστ μηχανών http://www.dpreview.com/reviews/ και η αντίστοιχη ελληνική προσπάθεια http://www.dpgr.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iptameni_Sardela 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 sony satio :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Να...μπερδεψω λιγο...??? :P :lol: Panasonic Lumix DMC-TZ10 / ZS7 Compared to Canon PowerShot SX210 IS Canon's PowerShot SX210 IS will be one of the biggest rivals for the TZ10 / ZS7, with both cameras featuring super-zoom ranges, HD video, HDMI ports, scene detection, full manual, SDXC compatibility and 3in screens packed-into pocketable bodies. Look a little closer though and some key differences emerge. Most obviously are their respective zoom ranges. Panasonic has stuck with the same 12x range as its predecessor for the TZ10 / ZS7, while Canon has slightly boosted its range from 12x to 14x. Panasonic's still starts wider though with an equivalent range of 25-300mm, while Canon's starts at 28mm and ends at 392mm. So The TZ10 / ZS7 zooms wider, but the SX210 IS zooms comfortably closer. Which you'll prefer is entirely personal. Both cameras sport 3in screens, but again with important differences. The SX210 IS features a wider 16:9 shaped screen which is a perfect match for its HD video, although the compromise is photos taken in the best quality mode will only occupy a smaller area with vertical stripes running down either side. It's also important to note the Panasonic screen is more detailed with 460k dots to the Canon's 230k. But those who regularly shoot HD video will love the shape of the Canon screen. A key feature missing from the Canon compared to its rival super-zooms from Panasonic and Sony is built-in GPS. Again this may not bother you personally, but it's notable by its absence against the competition. Finally in terms of resolution, the Canon features 14.1 effective Megapixels to the Panasonic's 12.1, although this won't make a huge difference in terms of real-life recorded detail. It's important to remember though the Panasonic can maintain its angle of view and minimise pixel loss when shooting in wider aspect ratios, whereas the Canon simply crops. This is an important consideration when shooting 16:9 stills with the Canon to fill its screen, as they will be vertically cropped. Canon may have boosted its resolution, zoom range and fitted a widescreen monitor, but some will be disappointed not to find GPS on the new model. But none of the current compact super-zooms can get as close to distant subjects as the new Canon, and none can fill their screens with HD video. If these are important to you, the SX210 IS could be the model for you. See our Canon PowerShot SX210 IS review for more details. Απο εδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Από τα review που διαβάζω εδώ κι εκεί στα ξένα ειδικά σάιτ, τις έχουν για ισοδύναμες (σε γενικές γραμμές) αυτές τις δύο, κερδίζοντας η μία την άλλη σε κάποιες λεπτομέρειες. Πχ στην Canon δίνουν το + του μεγαλύτερου ζουμ και της οθόνης 16:9 που είναι ότι καλύτερο για τα HD βίντεο που τραβάει. Από την άλλη, για την Panasonic λένε τα καλύτερα λόγω του GPS (που όμως καταναλώνει πολύ μπαταρία όπως διάβασα κάπου), καλύτερη οθόνη με περισσότερα pixel, πιο ευρυγώνιο φακό κτλ. Πάντως αυτό που εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω που δίνουν μεγάλη σημασία στα review. Εμένα με ενδιαφέρει να έχει η φωτογραφική, όσο το δυνατόν λιγότερο "θόρυβο" μέσα στην φωτογραφία. Κι απ' όσο είδα στα samples που βρήκα της μιας και της άλλης, είναι περίπου ίδιος. (ένα ελαφρό προβάδισμα θα το έδινα στη Panasonic) Από περιέργεια και μόνο, κοίταξαν sample και μιας ακριβής dSLR (Μιας Canon EOS δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά έκανε 1500€) και ο "θόρυβος" πραγματικά, ΔΕΝ υπάρχει. Μάλιστα είχε την ίδια φωτογραφία ως δείγμα που είχε τραβηχτεί και με την Panasonic. Όταν έκανα μεγέθυνση σε actual pixels η διαφορά ήταν εμφανέστατη. Τώρα βέβαια... στην μία δίνεις 300€ και στην άλλη 300€Χ5 :P Νταξ... Πάντως αυτές που σκέφτομαι, δεν βλέπω να κερδίζουν η μία την άλλη πουθενά σε σοβαρά σημεία. Κι όταν λέω σοβαρά εννοώ ανάλυση, θόρυβο και ποιότητα εικόνας/χρωμάτων. Μένει μόνο να επιλέξω αν θέλω το GPS ή το μέγιστο zoom κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Εγω ψαχνω παλι μια καλη ευκαιρια για μια Canon 40D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Μεγαλο θεμα η φωτογραφια και μπορω να μιλαω για ωρες. Συνοπτικα ομως θα πω τα εξης: Στο να βγει μια καλη φωτογραφια το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει το χερι που κραταει τη μηχανη. Και EOS 1D MK3 να εχεις αν δεν "το εχεις" δεν θα βγαζεις καλες φωτο. Πολλοι επαγγελματιες λενε το εξης: Το 60% ειναι ο φωτογραφος. Το 35% ειναι ο φακος. Το 5% ειναι το σωμα (η κυριως μηχανη) Ελα ομως που οι περισσοτεροι ως καταναλωτες λειτουργουμε με την αναποδη λογικη! Δινουμε τεραστια βαρυτητα στο σωμα της μηχανης (προφανως γιατι αλλη μουρη εχει μια EOS 7D και αλλη μια 300D) και αγνοουμε ολα τα υπολοιπα. Αν η μηχανη δεν βγαζει καλες φωτογραφιες φταιει ΣΙΓΟΥΡΑ ο φακος η η ιδια η καμερα που "μας περιοριζει"! Ποτε δεν φταιει ο φωτογραφος... (και καλα!) Ασχετο αλλα εχει πλακα: Πριν λιγο καιρο ενας επαγγελματιας φωτογραφος εκανε φωτογραφιση σε στουντιο χρησιμοποιοντας ενα ...κινητο τηλεφωνο για φωτογραφικη (και μαλιστα ενα iphone που η καμερα του ειναι ΓΤΠ) και εβαλε τις φωτογραφιες σε φωτογραφικο site. Οι περισσοτεροι του ελεγαν διθυραμβικα σχολια, αναφεροντας ποσο ζωντανα ηταν τα χρωματα, ποσο καθαρες οι φωτο, και τον ρωτουσαν για τι φακους κλπ χρησιμοποιησε!!! :lol: Φανταστειτε τι εγινε οταν εμαθαν οτι τις ειχε τραβηξει με κινητο.... Λεγοντας λοιπον τα παραπανω, εχω να σου πω το εξης: Χρειαζεσαι μια καμερα που: - Να εχει μικρο μεγεθος για να την εχεις παντου μαζι. - Να εχει οσο γινεται μεγαλυτερο φακο (το γυαλι παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο στην ποιοτητα εικονας) - Να εχει οσο γινεται ΛΙΓΟΤΕΡΑ megapixels για ποιοτητα εικονας * - Να σου δινει manual ρυθμισεις για να εχεις μεγαλυτερες δυνατοτητες φωτογραφισης... * Ολες οι compact εχουν αισθητηρες στο μεγεθος του μικρου μας νυχιου. Οσο περισσοτερα megapixels στριμωχνει καποιος σε μια δεδομενη επιφανεια, τοσο χειροτερα τα αποτελεσματα απο πλευρας χρωματικου θορυβου, καθαροτητας, κλπ. Τοτε γιατι το κανουν οι κατασκευαστες; Μια λεξη: Marketing... Ολα αυτα σημερα τα δινει μια Canon που εχει βγει ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη compact ολων των εποχων: η Canon S90 (και S95 προσφατα). Μην παρεις τη γνωμη μου. Δες τι λεει ενας διασημος (και για τις αιρετικες του αποψεις) φωτογραφος, ο Ken Rockwell: http://www.kenrockwell.com/canon/s95.htm Και για την ποιοτητα εικονας απλα θα σου δειξω αυτο: και αυτα: http://fakeconomy.com/2009/10/canon-powershot-s90-review/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 cosmos αισθητηρας (canon) η Leica φακος (πανασονικ) ο φακος Λειψα ειναι σαφως ανωτερος αλλα ο αισθητηρας και ο τροπος καταγραφης τις εικονας ειναι σαφως ανωτερος... Ελα; Ο ποιος; Εννοεις CMOS (διαβαζεται "Σι-ΜΟΣ") αισθητηρας προφανως και Leica φακος (διαβαζεται "Λεϊκα")! :lol: (δεν στη λεω ετσι; αλλα εναν απο τους καλυτερους επαγγελματιες του χωρου εχω υψηλες απαιτησεις... ;)) Να σημειωσω 2 πραγματα: η Panasonic χρησιμοποιει και αυτη CMOS αισθητηρες. Το CMOS δεν ειναι αποκλειστικοτητα της Canon -ειναι απλα τυπος αισθητηρα (οπως και ο CCD). Η οποια διαφορα τους προκυπτει απο την μετεπειτα επεξεργασια της εικονας του αισθητηρα, και εκει οντως η Canon εχει το προβαδισμα... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δείτε εδώ τώρα διαφορές. Canon Powershot S95 που όπως λέει ο Νίκος είναι η καλύτερη compact. ...και η ταπεινή μου Canon Powershot A85 Πείτε μου τώρα για ποιότητα. Γι'αυτό στεναχωριέμαι που χάλασε η Canon μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) κι εγώ όταν έψαχνα για φωτογραφική μηχανή είχα μπερδευτεί παααρα πολύ, μέχρι που βρήκα το site της TIPA: www.tipa.com Είναι ένας οργανισμός αποτελούμενος από περιοδικά φωτογραφίας σε όλη την Ευρώπη και κάθε χρόνο βραβεύουν τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές σε διάφορες κατηγορίες. Εγώ τότε πήρα την Samsung NV24HD που το 2008 είχε βραβευτεί σαν η καλύτερη compact. Οπότε σου προτείνω να επισκεφτείς το site τους, να δεις τι έχουν βραβεύσει φέτος (ίσως και πέρσι γιατί η φετινή μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα) και να την πάρεις. Ε, συντάκτες σε περιοδικά φωτογραφίας είναι αυτοί, κάτι θα ξέρουν παραπάνω... δεν θα το ελεγα... τα περισσοτερα απο αυτα που γραφουνε τα περιοδικα!!! ειναι ψιλομουφες αναλογα πια εταιρεια κανει περισοτερη διαφημιση στο περιοδικο τους τα ξερω εκ των εσω αυτα!!!!! Ελα; Ο ποιος; Εννοεις CMOS (διαβαζεται "Σι-ΜΟΣ") αισθητηρας προφανως και Leica φακος (διαβαζεται "Λεϊκα")! :lol: (δεν στη λεω ετσι; αλλα εναν απο τους καλυτερους επαγγελματιες του χωρου εχω υψηλες απαιτησεις... ;)) Να σημειωσω 2 πραγματα: η Panasonic χρησιμοποιει και αυτη CMOS αισθητηρες. Το CMOS δεν ειναι αποκλειστικοτητα της Canon -ειναι απλα τυπος αισθητηρα (οπως και ο CCD). Η οποια διαφορα τους προκυπτει απο την μετεπειτα επεξεργασια της εικονας του αισθητηρα, και εκει οντως η Canon εχει το προβαδισμα... ;) ειναι πλεον παρα πολυ γνωστο οτι πολλες φορες γραφω με τα γαντια στα χερια χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα το ψεικα ειναι Leica ala jexasa na to γυρισω σε αγγλικους χαρακτηρες ! και το cosmos ειναιειναι όντως c-mos λαθη ταχυτητας πληκτολογιου! :surrender: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2010 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δείτε εδώ τώρα διαφορές. Canon Powershot S95 που όπως λέει ο Νίκος είναι η καλύτερη compact. ...και η ταπεινή μου Canon Powershot A85 Πείτε μου τώρα για ποιότητα. Γι'αυτό στεναχωριέμαι που χάλασε η Canon μου. μια και ποσταρες αυτη την συγκεκριμενη ..... Cannon powershot sx120is σημειωσε οτι μολις την ειχα παρει , οι φωτο που βγαζω τωρα ειναι πια πολυ καλυτερες γιατι το εχω βαλει στο Manual και το εχω αφησει εκει .Ασε που πρεπει να εχει πεσει πια η τιμη της και θα γλυτωσεις πολλα γκαφρα αγοραζοντας μια πολυ καλη μηχανη ,που το μονο της "μειονεκτημα" ειναι οτι δεν θελει να την βιαζεσε για γρηγορα φρειμ το ενα πισω απο το αλλο ,εχει μια σχετικη ταχυτητα αλλα δεν ειναι για να πιασεις και κινουμενα σπορ , κατα τα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο ,την ειχα παρει τοτε 250 ευρα απο τα Σατουρν τωρα θα εχει πεσει και αλλο http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/digital_cameras/powershot_sx120_is http://www.skroutz.gr/s/87947/Canon-PowerShot-SX120-IS.html?keyphrase=canon+powershot+sx120is Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Επειδή μου αρέσει να μη δίνω πολλά Kodak Z915 Compact, Ανάλυση: 10 MP, Οπτικό Zoom: 10 x, CCD Με λιγότερα απο 120 ευρώ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2010 από τον funk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Επειδή μου αρέσει να μη δίνω πολλά Kodak Z915 Compact, Ανάλυση: 10 MP, Οπτικό Zoom: 10 x, CCD Με λιγότερα απο 120 ευρώ! Ο χριστός κι η Παναγιά! # Ενεργά pixels: 12 Megapixels. # Πλήρης ανάλυση: 12,7 Megapixels. # Τύπος: 1/2,33'' Αισθητήρας CCD. # Οπτικό zoom: 3x Με 60€ Έχω και την από πάνω που δείχνει καλύτερη, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως η Kodak που μου παράθεσες θα μπορούσε να με ενδιαφέρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 πηρα τελικα την tz10!! πριν 1 μηνα ψαχνομουν κιεγω Εκτος απ το gps νομιζω οτι η canon δεν κανει zoom οταν τραβας video.... επισης η panasonic εν κινήσει,βγαζει πολυ καλες φωτο (σε ειδα να τραβας,πανω απ την μηχανη) την πηρα 312 σε 6 ατοκες με καρτα(απο αθηνα,δωρεαν αποστολη) σε blue Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες