yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 περαστικα και σιδερενιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 περαστικα φιλε ....δυστηχος οτι και να πουμε αυτα θα συμβαινουν...καλη δυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) Περαστικά φιλαράκο και καλή ανάρωση! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2010 από τον gir21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Περαστικά κι αγύριστα φίλε... πολύ φτηνά τη γλύτωσες. Υπομονή τώρα, θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Εγώ μετράω τις τελευταίες για να ξανακαβαλήσω, μετά από ένα μήνα και κάτι (σπασμένη κλείδα και καρπός, σε trackday στα Μέγαρα). Δεν ήταν εύκολα, αλλά με καλή διάθεση και τους ανάλογους ανθρώπους να με στηρίζουν και να είναι δίπλα μου, πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες. Όσο για το να αφήσεις το "άθλημα", αυτό είναι επιλογή του καθενός και είναι απόλυτα σεβαστή. Εγώ πάντως πήρα 2η όσο ήμουν με το γύψο..!!! Το να οδηγούμε μηχανή έχει αυτό το ρίσκο και το ξέρουμε. Το θέμα είναι πόσο προσέχουμε να μειώνουμε τις πιθανότητες και πόσο διατεθειμένοι είμαστε να πάρουμε τα όσα ρίσκα μένουν... Αλλά είναι τέτοια η αρρώστια που δεν αφήνεται εύκολα... Προσωπική άποψη φυσικά και με δεδομένες τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου. Ο,τι και να αποφασίσεις θα είναι σίγουρα το καλύτερο για σένα. Καλή ανάρωση!! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλε περαστικα, λιγο το κακο 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 σε καταλαβαινω γιατι ειμαι ηδη τρεις μηνες ξαπλα ανασκελο ακουνιτος απο παρωμειο περιστατικο Τα αστερακια μας φαινεται μας κοιτανε παρεα απο εκει ψηλα (εγω ηδη ψαχνω να βρω νεο μωρο 2010) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2010 από τον vagelis 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Περαστικά Γιωργάκο και καλή ανάρωση. Μας τρόμαξες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 περαστικά φίλε busa!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 περαστικα σιδερενιος κ απεστος ξανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) περαστικα φιλε σε νιωθω απολυτα!!!!και εγω πριν 4 μηνες τα ιδια και χειροτερα και ακομα εχω αιματομα στο κεφαλι(αν και ημουν με κρανος)... τι να πεις.... δυστυχως αυτα εχει η ζωη του μηχανοβιου.... οσο προσεχτικος και αν εισαι καποια στιγμη θα γινει η <<ζημια>>.... υπομονη και σου ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα ,αν το θελεις, να ξανακαβαλησεις!!! Κι ενα κοινωνικο μηνυμα για το τελος:Οσοι δε φορανε κρανος (μαζι κι ργω γιατι το εχω κανει αρκετες φορες) ειναι μαλακες.- να συμφωνησω σε αυτο, και νομιζω πως εχουμε αρκετα παραδειγματα εδω μεσα πως το κρανος σωζει!!! βαλτε το καλα στο κεφαλι σας!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Γιώργο περαστικά από καρδιάς σου εύχομαι. Γίνε εσύ καλά και ελέω των ασφαλειών θα ξανακαβαλήσεις (μην ακουώ για τέλος της Μοτοσυκλετιστικής καριέρας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 τι να πεις κανείς ρε γαμ@τι μου ............... περαστικά ρε φίλε ,και γρήγορη ανάρρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Χαίρομαι που είσαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλη και γρηγορη αναρωση απο ενα.....διποδο! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2010 από τον lef50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 OXI ρε μ@λακα!Τι λες τωραα;;;;; Ρε Γιωργη τι να πω;;Σοκαριστηκα!Ευχομαι ολοψυχα ρε φιλε να γινεις γρηγορα καλα, και αυτο το χτυπημα να μην εχει επιπτωσεις στο προηγουμενο προβλημα με τον αυχενα! Το μηχανακι χεσ'το(που το εχεις κανει απο ο,τι φαινεται) αφου εσυ βγηκες ορθιος μεσα απο τετοιο σκηνικο!! Περαστηκα ρε Γιωργαρα, και ελπιζω να βρεθουμε παλι συντομα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 περαστικά γιώργαρε. καλή ανάρρωση σου ευχόμαστε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Περαστικα και καλη σωστη και γρηγορη αναρρωσει σου ευχομαι . ο συνδιασμος τυχης που ειναι απαραιτητη σε τετοιες συγκρουσεις αλλα και το σωστο ντυσιμο που σαφως ειναι και το κυριοτερο ακομα και απο την τυχη σε εσωσε διαδυακτιακε φιλε μου απο πολυ πολυ χειροτερα και εσενα και την οικογενεια σου . τα σιδερα μην τα υπολογιζεις προσεχτε μαγκες πολεμος ειναι εκει εξω περαστικα και αγυριστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 περαστικα αδερφε....και παλι καλα που δν χτυπισες κεφαλι .....!!!!σιδερενιος πανω απο ολα και για να σε παριγορισω ....ειχα fx τρακαρα με γρατσουνιες τιν εβγαλα παλι καλα αλλα το μιχανακι μου εγινε σκατα ......καλη αναρωση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Αφού είσαι καλά,όλα καλά... Μην το σκέφτεσαι καν. ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Κατ’ αρχήν περαστικά, και χαίρομαι που είσαι εδώ και σε καλή κατάσταση για να μπορείς να τα ακούσεις. Ανατριχιαστική περιγραφή, σαν να το έζησα κι εγώ.. Και με κοψοχόλιασε ο τίτλος, ειδικά μέχρι να δω ότι εσύ το έγραψες! Χρόνια οδηγώ μηχανή, απ’ το ’89, αλλά μόνο εντός πόλης και σε επαρχιακό δίκτυο. Σε εθνικές έχω κάνει καμιά 150000 χιλ, αλλά με το αυτοκίνητο, που είναι αλλιώς (αν και είχα ένα τρακάρισμα με μια νταλίκα, και ζω για να το λέω. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..). Οι εθνικές και ειδικά αυτές εδώ, μέχρι Θεσσαλονίκη, μου θυμίζουν το «Λούνα Παρκ του Τρόμου»… Ίσως γιατί έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο κι έχω δει πολλά, ίσως γιατί έχω οδηγήσει σε δρόμους όπου υπάρχουν πιο νηφάλιοι και προσεκτικοί οδηγοί, ίσως γιατί κάτι μέσα μου φωνάζει εκείνο το «Πρόσεχε» και το ακούω.. Πάντως έχω ακούσει μια παρόμοια ιστορία, πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πήγα κι άλλαξα λάστιχα (! Τυχαίο άραγε..;), από τον ιδιοκτήτη του συνεργείου. Για ένα φίλο του που έπαθε ακριβώς το ίδιο, με μια κυριούλα.. Μα ερχόταν νταλίκα από πίσω, και δεν είναι εδώ για να μας το διηγηθεί.. Όσον αφορά τον εξοπλισμό… Είναι αυτό που λέμε όλοι όσοι, ακόμα κι όσοι έχουμε κάνει τις καγκουριές μας παλιότερα, κι είμαστε ακόμα εδώ. Είναι αυτό που κάνει τη διαφορά (τις περισσότερες φορές), ανάμεσα στο να μπορείς να πεις την ιστορία σου, να τη γράψεις, έστω και με το αριστερό, και στο να την διηγούνται άλλοι… Κι αυτό ας το Θυμόμαστε όλοι! Όσον αφορά τα παιδιά της τροχαίας, τέτοιες συμπεριφορές είναι που κάνουν τη διαφορά. Μια και έχω και γω φίλους Αστυνομικούς, και είναι άτομα που αξίζουν πραγματικά, κάνοντας μια δουλειά δύσκολη και απαξιωμένη από πολλούς, όσο καλύτερα μπορούν. Αλλά δυστυχώ υπάρχουν κι άλλοι με τα γκλομπ και τα χημικά, (κι όχι μόνο αυτοί), που βαράνε συνταξιούχους, μα και δικούς τους ακόμα αν έτσι τους πουν. Όχι πολλοί πιστεύω, μα υπάρχουν. Έχει όμως τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο, και τουλάχιστον εγώ μέσα μου την έχω ξεκαθαρίσει. Σε κάθε επάγγελμα, σε κάθε δουλειά, σε κάθε λειτούργημα, και στο δικό μου επίσης, υπάρχουν αυτοί οι κάποιοι. Και πιστεύω ότι χρειάζεται να τους «ξεμπροστιάζουμε» όπου κι αν είναι. Μπας και αλλάξει κάτι.. (Οκ ξέφυγα πάλι, μα χαίρομαι που είσαι εδώ και μπορούμε να τα συζητάμε!) Αν χρειαστείς οτιδήποτε για την αποθεραπεία σου, ειδικά μετά που θα έχεις ανάγκη από αποκατάσταση και φυσικοθεραπείες, να ξέρεις ότι είμαι εδώ. Αν δεν έχεις το τηλ. μου, στείλε μου ένα ΠΜ, ή μπορείς να το πάρεις από τα παιδιά. Όσον αφορά την καριέρα σου σαν μοτοσικλετιστής.. Είχα και γω ατυχήματα, μα δεν έτυχε να χτυπήσω τόσο σοβαρά και το χάρο από τόσο κοντά να δω.. Σαν ένα καμπανάκι μοιάζει καμιά φορά κάτι τέτοιο… Αν μου είχε συμβεί μάλλον θα έλεγα τα ίδια.. Να είσαι καλά και θα το δεις εν καιρώ.. Και πάλι περαστικά και καλή ανάρρωση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Περαστικα αδερφε,σιδερενιος και γερός ξανα.Ποσο σημαντικος ειναι τελικα ο εξοπλισμος προστασιας,ε??? Αντε και μολις στρωσεις και ψυχολογικα,να ξανακαβαλησεις με το καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Όχι ρε φίλε... Περαστικά ρε Γιώργο. Ταχεία και πλήρη ανάρρωση σου εύχομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Μου κοπηκανε τα ποδια οταν ειδα τον τιτλο.. Περαστικα (και αγυριστα) αδερφε, ελπιζω να πανε ολα το ιδιο καλα και να μην μεινει ουτε γρατζουνια για να στο θυμιζει.. Σε 3 βδομαδες σε περιμενουμε παλι ετοιμοπολεμο, στο δρομο που χαραξε ο Ροσσι :P Αυξημενη προσοχη το καλοκαιρακι παιδια, ο 3ος παγκοσμιος γινεται εκει εξω :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 τι να σου πω εγώ τώρα; αφώνου και αλλάλου γωνία έμεινα... περαστικά; περαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Περαστικά και ποτέ ξανά... Πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 κουμπάρο περαστικά, μακάρι να γίνεις γερός σαν και πριν και να μην δείχνει ότι έφαγες χτύπο... πάντα με υγεία και χαρά !!!!!!!! για το vitara !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες