ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 UP για τα ξεχάσματα της τελευταίας στιγμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Ακούσετε με μωρέ ……έπ΄απου σας εμιλω!! Οντε θα σας σε κόψη η πεινά θα ξανοίξετε και θα κάνετε ζερβά στην επλατια του ποιο κοντινού χωριού και θα αρχινηξεται να φωνάζετε ότι πεινάτε σε καμπόση ώρα και αποης απου θα σας εξανοίξουνε καλά καλά θα δειτε τη κυρά Μαρίκα να σας εβαστά μια ουλιά από όρθα κρασάτη και την κυρά Κατινα να σας εδίνει μια ουλιά οφτο ,από τον απέναντι καφενέ θα ξεπροβάλει ο σύντεκνος Μανώλης, ο αξάδερφος του Μανουσου του βοσκοτραγοσηφιδακη με ένα μικιό μικιό μπουκαλάκι με τσικουδιά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! θα φάτε και από την ορθα και από το οφτο και θα πιείτε και μια τσικουδιά γιατί αλλιώς θα θεωρηθεί προσβολή και θα έχουμε διπλωματικό επεισόδιο με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα για αυτούς που ακλουθούν μετά από εσάς ιδιαίτερη προσοχή θέλει οντε θα σας επουνε να πιείτε και μια για τη στράτα να μην πείτε όχι για δε θα σας αφήκουνε να φύγετε. Εκαταλάβετε ναι μωρέ και ν΄αφηκεται μωρέ τσι κουζουλάδες με να ενερτζι μπαρς και τα μπουρς!! Α! και οποίος κατάλαβε κατάλαβε οι υπόλοιποι να ψάξετε να βρείτε μεταφραστεί Εγω παντως καταλαβα οτι θα φαμε θα μας πυροβολησουν και μετα θα γελαμε πινοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Refresh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Ερωτησης... Στο μηχανάκι μου έβαλα πρόσφατα τα bt003 rs (50-50 πίστα δρόμος) Ξέρω ότι δε πρόκειται να βγάλουν το 36ωρο, ούτε έχω τη διάθεση να τα ρημάξω. Η επόμενη σκέψη μου ήταν να πάρω ενα ζευγάρι τουριστικά λαστιχα, αλλά όσο φθηνά και να τα βρώ κάτω απο 250€ δε παίζει(συν τα βάλε - βγάλε κάνα 50άρικο πάμε 300) και μετά θα μου μείνουν να τα κοιτάω... Σκέφτηκα τελικά και μίλησα με το λαστιχά μου και μου πρότεινε μετάχειρο ζευγάρι (σε κατα το δυνατόν αποδεκτή κατάσταση)για να βγάλει το διήμερο.Κόστος με τα βάλε-βγάλε κάτι λιγότερο απο 100€ Καμιά αλλη λύση έχετε να προτείνετε? Είναι η πρώτη φορά σε 36ωρο και ομολογώ ότι με ψιλοαγχώνει η ιδέα(τόσες ώρες στη σέλα,επαρχιακοί δρόμοι,τυχόν απρόοπτα κλπ) αλλά άλλο τόσο με φτιάχνει! Δευτερη ερώτηση λοιπόν. Απ ότι διάβασα σου δίνουν χάρτη με συγκεριμένη διαδρομή (πρέπει να βγάλεις και φωτογραφίες για να αποδείξεις οτι πέρασες) Αν παρόλα αυτά διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να τη "βγάλεις" τι γίνεται? Τα παρατάς στο δρόμο και την κάνεις?Ειδοποιείς κανένα?Θα σε ψάξουν? Υπάρχει τρόπος πχ αμα δε μπορείς να περάσεις απ όλα τα σημεία, να πάς κατ ευθείαν στο τερματισμό(πχ στο ξενοδοχείο για διανυκτερευση)κι ας "χάσεις" τον αγώνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Ερωτησης... Στο μηχανάκι μου έβαλα πρόσφατα τα bt003 rs (50-50 πίστα δρόμος) Ξέρω ότι δε πρόκειται να βγάλουν το 36ωρο, ούτε έχω τη διάθεση να τα ρημάξω. Η επόμενη σκέψη μου ήταν να πάρω ενα ζευγάρι τουριστικά λαστιχα, αλλά όσο φθηνά και να τα βρώ κάτω απο 250€ δε παίζει(συν τα βάλε - βγάλε κάνα 50άρικο πάμε 300) και μετά θα μου μείνουν να τα κοιτάω... Όλα αυτά στο Typhoon; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 ερώτηση ,λέμε τώρα... αν αποπειραθώ να κάνω την διαδρομή με το XT θα τα καταφέρω (από μηχανολογικής απόψεως) ή θα μου μείνει το τιμόνι στο χέρι... ή να περιμένω να πάρω το μεγαλύτερο μωρό και μετά... εγκυκλοπαιδικά ρωτάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Άνετα (αν αντέχει ο κώλος σου τη σέλα του) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 την έχω φτιάξει την σέλα του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 τοτε συρε κι ελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Κανένα νέο για το άνοιγμα των εγγραφών; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Βιάζεσαι. Αν δεν γραφτώ εγώ να σιγουρέψω την συμμετοχή, δεν θα μάθετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Βιάζεσαι. Αν δεν γραφτώ εγώ να σιγουρέψω την συμμετοχή, δεν θα μάθετε αντε γραψου να αρχισουν οι εγγραφες ντεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 παω να κανω μια αλαγη φωτων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 Όλα αυτά στο Typhoon; My mistake sorry! Yamaha FZ1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teharada 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2011 αντε γραψου να αρχισουν οι εγγραφες ντεεεεε Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, ανακοίνωσαν οι Γκουτσαίοι! Καρπενήσι - Γιάννενα - Αθήνα η διαδρομή και "ωχ τα πάκια μου" που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας". 2 Διανυκτερεύσεις, 180 ΕΥΡΩ. Οι δοκιμαστικές διαδρομές στο google earth βγάζουν διαμάντια! Θα φάει η μύγα σίδερο και η σφίγγα στροφολίκι που θα πάει γόνας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 up Τα λέμε την Τετάρτη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 up. Γιατι στο φετινό νήμα; (που είναι, το έχασα) δεν γράφει ο ψηλός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 πρώτος είσαι νεκροθάφτης.. νεκρολάγνος.. και επίσης έχεις χάσει επεσόδια.. Άντε δήλωσε συμμετοχή να γράψουμε κάνα km γιατί το χεις ανάγκη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Άρχισα την ετοιμασία αρχίζοντας από το ψάξιμο της ... λίστας ΥΓ Που είναι τα χαμένα επεισόδια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άγαμοι θύται 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Η λιστα του ALX ειναι ευαγγελιο!Κανεις αυτα που λεει κι ειναι σαν να εισαι παλιος.Αυτο το λενε και οι ανθρωποι που φτιαχνουν το 36 ωρο.Ετχαριστουμε για το κοπο σου!!!!!Εγω εχω ετοιμασει τα παντα και ειμαι ετοιμος και ψυχολογικα για τη δοκιμασια.Μενουν μονο τα τυπικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες