r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και γω κοπελια αυτο λεω... Οποτε παω με λιγα χαω καταφερνουν και με ριχνουν! Τελος το κοντερ κατω απο 100χαω πλεον δεν παει λεμε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2010 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 http://img833.imageshack.us/img833/2467/justdoitpiss.jpg Η φωτο ειναι και με μαυρανθρωπα σαν και'μενα... :worshippy: Εγαψες! Αν σου πω δεν προλαβαινω τι θα πεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η φωτο ειναι και με μαυρανθρωπα σαν και'μενα... :worshippy: Εγαψες! Αν σου πω δεν προλαβαινω τι θα πεις Ελα τωρα καταλαβα, ακυρο το ποστ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2010 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Εκτός από περαστικά, θα σου πω να κοιτάς μακρυά και να οδηγείς αμυντικά. Αμυντικά δεν σημαίνει πάω αργά αλλά φυλάω τον κώλο μου. Προσπάθησε να προβλέπεις την παπαριά θα κάνει ο καθένας. Βέβαια οι πιθανότητες δεν μηδενίζοντε αλλά τουλάχιστον της ελαχιστοποιείς. Αυτό ακριβώς. Σας ευχαριστω ολους-ολες παρα πολυ!!!! Να ειστε παντα καλα κ τυχεροι!! Ευτυχως το κρανος το φορουσα παντα κ μου εσωσε τη μουρη! 15 ραμματα με κρανος full face.....χωρις αυτο θα ηταν 15 πλαστικες επεμβασεις κ δεν θα ξαναγινομουν ποτε οπως ημουν! Πιστευω ενα καλο μαθημα για οσους δεν το φορουν παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες. Επισης εχω νεα απο τον γιατρο..... για 2 χρονια ξεχναω τα μοτο!!!!!!!!! για να μην τρανταχτει κ ξανασπασει! Οποτε λυθηκε το διλημμα για λιγο καιρο..... Η ζωή δίνει πολλές φορές τις απαντήσεις από μόνη της κι ας γεμίζουμε εμείς σελίδες... Περαστικά και να γίνεις όπως πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Εκτος οτι εχω παρει αναποδες εχω αρχισει κ να φοβαμαι πολυ!...Κ λεω τωρα, το αφηνεις απλα κ δεν ξαναπιανεις τιμονι ουτε απο συγκρουομενο ή κλεινεσαι μεσα στο σπιτι μην σου πεσει κ κανας κομητης αυριο μεθαυριο???? Ζησε τη ζωη σου οπως ΕΣΥ γουσταρεις και δες τα ολα ως εμπειριες.Μην αλλαζεις τιποτα για τους αλλους παρα μονο για σενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 αρχιζω να πιστευω οτι στην επαρχια ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα Στη Ρόδο έκανα τα χιλιόμετρα τις αρκούδας (μόλις ανοίξαν τα βενζινάδικα......μαλάκες και αυτοί καλοκαιριάτικα) και το χαιρόμουν...παρόλο που που είχε μπει η σέλα στον πάτο (σέλα για 5χρονο έχει το μηχανάκι μου) δεν έλεγα να κατέβω. Καλοί δρόμοι....κίνηση ελάχιστή....οι οδηγοί κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας (έλα Χριστέ και Παναγία μου....κοντεύω 30 και δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην Ελλάδα)....ευχαριστήθηκα οδήγηση Χτες κατέβηκα Πειραιά και μέσα σε 10 λεπτά είχα ρίξει 3-4 ευχέλαια σε διάφορους.....κάθε 15 μέτρα φανάρι...κάθε 1 μετρο λακούβα και κάθε 5 μέτρα ο θάνατος να καραδοκεί...... Ναι....στην επαρχία είναι καλύτερα..... Στο θέμα μας.....................μικρούλα όταν τράκαρα δεν ήθελα να βλέπω το DRZ ούτε ζωγραφιστό.....είχα την αγγελία έτοιμη.........αλλά σήμερα δεν λέω να ξεκαβαλήσω από δαύτο. Θα σου περάσει. Απλά να είσαι πιο επιφυλακτική αλλά συνάμα και πιο ζόρική στην οδήγηση σου. Περαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 οτι ειναι να σου τυχει θα σου τυχει,αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να φοβομαστε,ειμαστε δυνατοι και μπορουμε να αντιμετωπισουμε και χειροτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Εγω το εχω στον κηπο το παπι κ το βλεπω αρκετες φορες μεσα στη μερα. Καθε φορα το ιδιο.... ξαναζω το τρακαρισμα κ λεω οτι δεν θελω με τπτ να το ξαναζησω, χαιρομαι που τη γλιτωσα μονο με αυτα, αλλα δεν υπογραφω με τπτ ουτε να πουληθει η μηχανη ουτε να το πεταξουμε! Πολυ περιεργα συναισθηματα. Θελω να το βλεπω....! Τωρα σκεφτομαι να κανω οτι μου πει ο γιατρος κ μολις γινω καλα να παρω μια μηχανη την οποια να τη βγαζω αργα κ στην Αττικη οδο για αρχη. Θα δειξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Εγω το εχω στον κηπο το παπι κ το βλεπω αρκετες φορες μεσα στη μερα. Καθε φορα το ιδιο.... ξαναζω το τρακαρισμα κ λεω οτι δεν θελω με τπτ να το ξαναζησω, χαιρομαι που τη γλιτωσα μονο με αυτα, ''εμπειρικά'' περισσότερο, θα σου έλεγα................να ξαναοδηγήσεις όσο γίνεται πιο σύντομα ! Το πότε θα νιώσεις έτοιμη, είναι κάπως σχετικό και θα το καταλάβεις μόνη σου. Απο την άλλη όμως, ο χρόνος που περνά ΔΕΝ θα σε ωφελήσει ΑΝ το αργήσεις πολύ.... δεν σου προτείνω να πας καρφί να φορέσεις το κράνος, αλλά είναι μία κατάσταση............διακοπής ρεύματος! Ξέρεις ότι αντέχει το ψυγείο σου, αλλά ήδη ψάχνεις γεννήτρια, αν δεν την βρείς έγκαιρα χαλάσαν όλα μέσα.... Μην βασίζεσαι στο γεγονός ότι ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ίσως είναι σοβαρότερο το πρόβλημα ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω το εχω στον κηπο το παπι κ το βλεπω αρκετες φορες μεσα στη μερα. Καθε φορα το ιδιο.... ξαναζω το τρακαρισμα κ λεω οτι δεν θελω με τπτ να το ξαναζησω, χαιρομαι που τη γλιτωσα μονο με αυτα, αλλα δεν υπογραφω με τπτ ουτε να πουληθει η μηχανη ουτε να το πεταξουμε! Πολυ περιεργα συναισθηματα. Θελω να το βλεπω....! Τωρα σκεφτομαι να κανω οτι μου πει ο γιατρος κ μολις γινω καλα να παρω μια μηχανη την οποια να τη βγαζω αργα κ στην Αττικη οδο για αρχη. Θα δειξει... Θυμασαι που τα λεγαμε με πμ για το ατυχημα σου? Υπαρχουν και χειροτερα, οποτε ξεκολλα. ;) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2010 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nefelovatis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Περαστικά, σου εύχομαι κι εγώ. Πάντως αν και οδηγώ χρόνια δίκυκλα, κι έχω κάνει όταν ήμουν 19 καμιά 20.000χιλ, με παπί, σ’ ένα χρόνο στο νησί , αυτά που μπορώ να πω είναι τα εξής: 1.Ήμουν τυχερός, μια και τότε, το ’89 και λιγότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν, και οι οδηγοί ήταν πιο ήρεμοι σαν άνθρωποι, και άρα και πιο προσεκτικοί. Μια και τότε το κράνος και δεν το φορούσαμε, και ήταν και πανάκριβο. Κι έτσι αυτά που είχαμε ήταν της πλάκας.. Εκείνο που μου είχαν κάνει δώρο με το μηχανάκι, είχε σπάσει μια φορά που έπεσε από ένα τραπέζι.. Τώρα πάντα με κράνος και μπουφάν, αλλά για να φτάσω στο τώρα, έπαιξε και η τύχη το ρόλο της. 2.Εδώ στην Αθήνα, δεν παίζει με παπί.. Είναι σαν να είσαι αόρατος και ο μόνος που σε βλέπει είναι ο συνοδηγός σου (που μερικές φορές μπορεί να είναι και κείνος αόρατος, πχ. ένας τύπος με κουκούλα και δρεπάνι, που περιμένει πότε θα σε πάρει για όπου..). Και με μηχανή είναι επικίνδυνα, απλά πιστεύω ότι παίζει κάτι με την «επιλεκτική προσοχή» σε συνδυασμό με το ένστικτο αυτοσυντήρησης των αυτοκινητιστών. Δηλαδή επιλέγουν να προσέχουν ενστικτωδώς (μια και οδηγούν έχοντας χίλια δυο στο κεφάλι τους, ειδικά αυτή την περίοδο), κάτι που είναι επικίνδυνο. Και σίγουρα ένα παπί δεν είναι (το πολύ κανένα βαθούλωμα στο φτερό). Ενώ το να τους πέσει μια μηχανή 200 κιλά συν τον οδηγό πάνω στην πόρτα, ε είναι κάπως πιο ζόρικο.. Οπότε προσέχουν λίγο παραπάνω. Βασικά αφού είσαι καλά, όλα καλά. Καλό Ξημέρωμα και πάλι περαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Φτου, φτου, φτου. Το ματιάξαν το κορίτσι. Περαστικά Ρενέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 Περαστικά, σου εύχομαι κι εγώ. Πάντως αν και οδηγώ χρόνια δίκυκλα, κι έχω κάνει όταν ήμουν 19 καμιά 20.000χιλ, με παπί, σ’ ένα χρόνο στο νησί , αυτά που μπορώ να πω είναι τα εξής: 1.Ήμουν τυχερός, μια και τότε, το ’89 και λιγότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν, και οι οδηγοί ήταν πιο ήρεμοι σαν άνθρωποι, και άρα και πιο προσεκτικοί. Μια και τότε το κράνος και δεν το φορούσαμε, και ήταν και πανάκριβο. Κι έτσι αυτά που είχαμε ήταν της πλάκας.. Εκείνο που μου είχαν κάνει δώρο με το μηχανάκι, είχε σπάσει μια φορά που έπεσε από ένα τραπέζι.. Τώρα πάντα με κράνος και μπουφάν, αλλά για να φτάσω στο τώρα, έπαιξε και η τύχη το ρόλο της. 2.Εδώ στην Αθήνα, δεν παίζει με παπί.. Είναι σαν να είσαι αόρατος και ο μόνος που σε βλέπει είναι ο συνοδηγός σου (που μερικές φορές μπορεί να είναι και κείνος αόρατος, πχ. ένας τύπος με κουκούλα και δρεπάνι, που περιμένει πότε θα σε πάρει για όπου..). Και με μηχανή είναι επικίνδυνα, απλά πιστεύω ότι παίζει κάτι με την «επιλεκτική προσοχή» σε συνδυασμό με το ένστικτο αυτοσυντήρησης των αυτοκινητιστών. Δηλαδή επιλέγουν να προσέχουν ενστικτωδώς (μια και οδηγούν έχοντας χίλια δυο στο κεφάλι τους, ειδικά αυτή την περίοδο), κάτι που είναι επικίνδυνο. Και σίγουρα ένα παπί δεν είναι (το πολύ κανένα βαθούλωμα στο φτερό). Ενώ το να τους πέσει μια μηχανή 200 κιλά συν τον οδηγό πάνω στην πόρτα, ε είναι κάπως πιο ζόρικο.. Οπότε προσέχουν λίγο παραπάνω. Βασικά αφού είσαι καλά, όλα καλά. Καλό Ξημέρωμα και πάλι περαστικά. Εχει απολυτο δικιο ο Θοδωρης. Κι εγω που οδηγω στο χαος της Αθηνας γυρω στα 20 συναπτα ετη, εχω παρατηρησει ακριβως το ιδιο πραγμα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ο συγκεκριμενος απο τοτε τα φοβαται τα παπια!! Ολη την ωρα ελεγε πως δεν επεσα στην προστινη πορτα να του σκοτωσω τη γυναικα του! Κ ας μην ξεχναμε οτι μεχρι κ το φτερο μου ηταν σιδερενιο. Να πως εγινε το αμαξι του..... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2010 από τον rene Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2010 Εκτός από περαστικά, θα σου πω να κοιτάς μακρυά και να οδηγείς αμυντικά. Αμυντικά δεν σημαίνει πάω αργά αλλά φυλάω τον κώλο μου. Προσπάθησε να προβλέπεις την παπαριά θα κάνει ο καθένας. Βέβαια οι πιθανότητες δεν μηδενίζοντε αλλά τουλάχιστον της ελαχιστοποιείς. βασικα κ γω αυτο πιστεύω... μήπως οδηγείς νομίζοντας οτι σε βλέπουν και σε υπολογίζουν? σκεψου τι κανει μπροστα! βλέπεις το καυσαεριο σε παρκαρισμενο ή το ακούς ή βλέπεις τα κοκκινα φώτα του φρενου!!!! κοβεις ταχύτητα! βλέπεις κάποιον μπροστα να πηγαινει με ηλιθιωδως χαμηλη ταχύτητα...! απ!! τον βλέπεις να μιλαει στο κινητο! δεν προσπερνας σε καμια περιπτωση!!! πρεπει ολη την ώρα να σκεφτεσαι τι μαλακια θα κανει ο μπροστινος.... τι να κάνουμε? :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες