Jump to content
cammac

δερματινο με παπακι

Recommended Posts

εχω πενινταρι παπακι και λεω να παρω ενα δερματινο... να το παρω η θα ειμαι τελειωμενος pure καγκουρας και θα κοροιδευει ο κοσμος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γραφτους ολους στα @@ σου και παρτο ρε!

Ο pure καγκουρας θα ειναι αυτος που μετα απο μια πτωση θα ειναι γεματος καψηματα κ οχι μονο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο pure καγκουρας θα ειναι αυτος που μετα απο μια πτωση θα ειναι γεματος καψηματα κ οχι μονο!

έτσι!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα είσαι προστατευμένος σούπερ κάγκουρας και ο κόσμος να πάει να μαμηθεί αν δεν του αρέσεις!

Αλλά πάρε κορντούρα το δέρμα δεν είναι τόσο πρακτικό και βολικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το ρωτας? Παρτο εννοειται. Οποιος θα γελασει θα ειναι και πολυ μ@λακας, και δεν εχεις αλλο απ΄τον να τον γραψεις εκει που δεν ποιανει μελανι! Κανουμε οτι πρεπει για να διαφυλαξουμε την πολυποθητη σωματικη μας ακαιρεοτητα. Αυτο να το θυμασαι αδερφε. Εισαι σε καλο δρομο. Αφου σκεφτεσαι να παρεις δερματινο για παπακι :_thumbsup: Δεν μου αρεσε που σε ενδιαφερει η γνωμη του ανιδεου τις περισσοτερες φορες κοσμου σε αυτα τα θεματα που μονο να χαζοκρινει ξερει.

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν θεωρείς ότι αν πέσεις με τριάντα χλμ/ώρα από παπάκι δεν χτυπάς ενώ με μεγάλη μηχανή χτυπάς τότε να μην πάρεις, όπως κατάλαβες εννοείται να πάρεις με χίλια αλλά κοίταξε μήπως για cordura όπως είπαν οι ανωτέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δερματινο να ξες παντως εχει και μερικα αρνητικα...

Δυσκολια κινησεων

Τσιμπημενη τιμη

Και δεν ειναι τοσο ζεστο οσο το cordura (για τον χειμωνα)

Αλλα απο προστασια ειναι μακραν το καλυτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικα και θα το παρεις και ασ γελασει οποιος μλκς θελει ....να δουμε οταν θα πεσει αυτος με τη ζακετα τι γελιο θα κανει μετα....εμενα ο μπαμπας μου εχει varadero και εχουμε και εγω και αυτος μπουφαν και τωρα παου πηρα μηχανακι αν και μικρο σε κυβικα τπ χειμωνα το φορουσα το μπουφαν ....αλλα συμφωνω και εγω πως καλυτερα να παρεις ενα μπουφαν μηχανης αλλα οχι δερματινο αυτα ειναι πιο πολυ για μηχανες μεγαλες και για πολλα χλμ,πολυ ακριβα,και σε δυσκολευουν στη κινηση καλυτερα παρε ενα μπουφαν μηχανης απο το απλο υλικο καταλεβες τι θελω να πω ...οπως πχ αυτο που αναφερει στο 6ο μυνημα ο maxxdopa εγω και ο μπαμπας μου εχουμε 2 baering οχι δεματινα και ημαστε πολυ ευχαριστημενοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες απλα προστασια και σε αποσχολει το θεμα "too-much", παρε cordura που φαινεται σαν κανονικο μπουφαν και στις ταχυτητες του 50αριου, μαλλον παρομοια προστασια προσφερει (δεν θα συρθεις πολυ)

Αν θες και λιγο μουρη, δεν καταλαβαινω γιατι μας ρωτας αν τελικα θες ΚΑΙ μουρη:D

Και οταν υπαρχουν ανθρωποι χωρις μηχανη που φορανε dainese των 500 με φουλ προσταστιες, ή ανθρωποι με μηχανη που μες το καλοκαιρι φορανε δερματινο αλλα δεν φορανε κρανος, πιστευω σε παιρνει ανετα:D

Τροποποιήθηκε από τον Panos1313

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nikos gate & cammac............μακάρι όλοι πιτσιρικάδες να είχαν λίγο από το μυαλό σας και τον τρόπο σκέψης σας.

Κeep it up!_thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα κοιτα για κανα κορντουρε με μπαζοβγαλομενη επενδυση για να μπορεις τα το φορας σε πολλες συνθικες..

Ειναι και στανταρ αδιαβροχο , και ποιο ευκαμπτο σε κηνισεις..

Με το δερματινο δε θα εισαι καγκουρας, δηλαδι τοσοι deliverocourierατζιδες που φορανε δερματικο / κορντουρα παντελονι μποτα και ειναι με το παπι δε νομιζω να μοιαζουν με καγκουρες..

ο καγκουρας παπιου φοραει: ασπρη φανελα με περλα "κολιε" η και καλα tribaloειδες απο τα δαση της αγ βαρβαρας , καρφι μαλι , παντοφλα , βερμουδα και εχει λαμπες αντιβαρυτητας απο κατω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γνώμες ,είναι πολλές και διίνστανται....

Συγκλίνουν όμως σε ένα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που είναι και το βασικότερο.

Πάρε αυτό,που σου αρέσει και το αντέχει η τσέπη σου...positivo2.gif

________________________________________________________________________________

avatar_17545.giftt5447028fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μην σε νοιαζει αν θα σε κοιτανε η αν θα γελανε, Εσυ να εισαι προστατευμενος και ολα τα στα @@ σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχάς δεν πιστεύω οτι θα γελάσει κανένας.

Έχω την αίσθηση οτι αλλάζουν τα πράγματα και στην Ελλάδα, μάλλον θα τον θαυμάσουν, οχι να τον περιγελάσουν κι' όλας.

Εγώ σε κράνη ποιοτικά και με ωραία γραφικά, μόνο θαυμασμό βλέπω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις.........

καλως αναρωτηθηκες.....

εγω θα γελαγα παντως......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω οταν ειχα το crypton x ειχα παρει και ενα μπουφαν bering,και η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει αρκετο δουλεμα απο φιλους και τα παιδια στο σχολειο....αλλα δεν με ενδιεφερε... :whistling:

βεβαια οταν επρεπε δεν το φορουσα γιατι ζεστενομουνα... :kaaaala:

αν το φορουσα ομως δεν θα ειχε τρυπησει ο πνευμονας μου στο ατυχημα,πιθανοτατα....

οποτε παρε το και μην ακους κανενα διοτι ενα μπουφαν με τα προστατευτικα του δεν σε σωζει μονο απο γρατζουνιες αλλα και απο πιο σοβαρες κακωσεις:_thumbsup:

γενικα δεν νομιζω πως πρεπει να βασιζομαστε στο τι λενε οι αλλοι!ειδικα σε αυτα τα θεματα...

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε μικρη κοινωνια μεγαλωσα και εγω και δυστιχως με κοροιδευανε για τα κρανοι μπουφαν και γαντια στο 50αρι...το αποτελεσμα...ειμαι ζωντανος,συνεχιζω στις μηχανες και δεν εχω ουτε ενα σημαδι η σπασιμο...(δοξα τον θεο)

οι μαγκες που κοροιδευαν αρκετοι εξ αυτων ειναι σημαδεμενοι στο προσωπο και στα χερια...και οχι μονο...

μην σε νοιαζει τι λενε...γρφτους και συνεχεισε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω πως καταλαβες πια ειναι η γνωμη μας ολων εδω μεσα...

παρε το μπουφανακι, μαζι με το κρανος ειναι τα δυο καλλυτερα δωρα που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου..._thumbsup.gif

να κοιταξεις και τα μπουφαν cordura

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1

μην σε νοιαζει κανενας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ότι σου κάνει κέφι. Μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Όταν θα αλλάξεις μοτό θα συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ξέρεις τι δούλεμα ακούω κάθε καλοκαίρι απο τους συνάδελφους στην δουλειά όταν με βλέπουν με το μπουφάν και 40 βαθμούς έξω; Το μόνο που κάνω όμως είναι να τους χαμογελάσω γιατί ξέρω πόσο άσχετοι είναι με το θέμα.

Μια μέρα χρειάστηκε να πάω έναν απο αυτούς μέχρι το σπίτι του. Δεν έτρεχα, νορμάλ πήγαινα (καμία σχέση με το όταν οδηγώ μόνος), και ο τύπος όταν κατέβηκε απο τη μηχανή σχεδόν έτρεμε απο το φόβο του. Απο τότε, ούτε κουβέντα δεν μου έχει πει για το τι φοράω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα