cammac 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 εχω πενινταρι παπακι και λεω να παρω ενα δερματινο... να το παρω η θα ειμαι τελειωμενος pure καγκουρας και θα κοροιδευει ο κοσμος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Γραφτους ολους στα @@ σου και παρτο ρε! Ο pure καγκουρας θα ειναι αυτος που μετα απο μια πτωση θα ειναι γεματος καψηματα κ οχι μονο! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Γραφτους ολους στα @@ σου και παρτο ρε! Ο pure καγκουρας θα ειναι αυτος που μετα απο μια πτωση θα ειναι γεματος καψηματα κ οχι μονο! έτσι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 θα είσαι προστατευμένος σούπερ κάγκουρας και ο κόσμος να πάει να μαμηθεί αν δεν του αρέσεις! Αλλά πάρε κορντούρα το δέρμα δεν είναι τόσο πρακτικό και βολικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και το ρωτας? Παρτο εννοειται. Οποιος θα γελασει θα ειναι και πολυ μ@λακας, και δεν εχεις αλλο απ΄τον να τον γραψεις εκει που δεν ποιανει μελανι! Κανουμε οτι πρεπει για να διαφυλαξουμε την πολυποθητη σωματικη μας ακαιρεοτητα. Αυτο να το θυμασαι αδερφε. Εισαι σε καλο δρομο. Αφου σκεφτεσαι να παρεις δερματινο για παπακι Δεν μου αρεσε που σε ενδιαφερει η γνωμη του ανιδεου τις περισσοτερες φορες κοσμου σε αυτα τα θεματα που μονο να χαζοκρινει ξερει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον streetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μπορεις να παρεις προστατευτικο τζακετ που δε θα φαινεται για τετοιο.... rev'it Soho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 εαν θεωρείς ότι αν πέσεις με τριάντα χλμ/ώρα από παπάκι δεν χτυπάς ενώ με μεγάλη μηχανή χτυπάς τότε να μην πάρεις, όπως κατάλαβες εννοείται να πάρεις με χίλια αλλά κοίταξε μήπως για cordura όπως είπαν οι ανωτέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Mη σε νοιαζει τι λεει ο κοσμος.Παρτο για την ασφαλεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Το δερματινο να ξες παντως εχει και μερικα αρνητικα... Δυσκολια κινησεων Τσιμπημενη τιμη Και δεν ειναι τοσο ζεστο οσο το cordura (για τον χειμωνα) Αλλα απο προστασια ειναι μακραν το καλυτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Παντως με τετοια ζεστη καλυτερα ενα κανονικο διατρητο παρα δερμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 φυσικα και θα το παρεις και ασ γελασει οποιος μλκς θελει ....να δουμε οταν θα πεσει αυτος με τη ζακετα τι γελιο θα κανει μετα....εμενα ο μπαμπας μου εχει varadero και εχουμε και εγω και αυτος μπουφαν και τωρα παου πηρα μηχανακι αν και μικρο σε κυβικα τπ χειμωνα το φορουσα το μπουφαν ....αλλα συμφωνω και εγω πως καλυτερα να παρεις ενα μπουφαν μηχανης αλλα οχι δερματινο αυτα ειναι πιο πολυ για μηχανες μεγαλες και για πολλα χλμ,πολυ ακριβα,και σε δυσκολευουν στη κινηση καλυτερα παρε ενα μπουφαν μηχανης απο το απλο υλικο καταλεβες τι θελω να πω ...οπως πχ αυτο που αναφερει στο 6ο μυνημα ο maxxdopa εγω και ο μπαμπας μου εχουμε 2 baering οχι δεματινα και ημαστε πολυ ευχαριστημενοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν θες απλα προστασια και σε αποσχολει το θεμα "too-much", παρε cordura που φαινεται σαν κανονικο μπουφαν και στις ταχυτητες του 50αριου, μαλλον παρομοια προστασια προσφερει (δεν θα συρθεις πολυ) Αν θες και λιγο μουρη, δεν καταλαβαινω γιατι μας ρωτας αν τελικα θες ΚΑΙ μουρη:D Και οταν υπαρχουν ανθρωποι χωρις μηχανη που φορανε dainese των 500 με φουλ προσταστιες, ή ανθρωποι με μηχανη που μες το καλοκαιρι φορανε δερματινο αλλα δεν φορανε κρανος, πιστευω σε παιρνει ανετα:D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον Panos1313 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) nikos gate & cammac............μακάρι όλοι πιτσιρικάδες να είχαν λίγο από το μυαλό σας και τον τρόπο σκέψης σας. Κeep it up! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 καλυτερα κοιτα για κανα κορντουρε με μπαζοβγαλομενη επενδυση για να μπορεις τα το φορας σε πολλες συνθικες.. Ειναι και στανταρ αδιαβροχο , και ποιο ευκαμπτο σε κηνισεις.. Με το δερματινο δε θα εισαι καγκουρας, δηλαδι τοσοι deliverocourierατζιδες που φορανε δερματικο / κορντουρα παντελονι μποτα και ειναι με το παπι δε νομιζω να μοιαζουν με καγκουρες.. ο καγκουρας παπιου φοραει: ασπρη φανελα με περλα "κολιε" η και καλα tribaloειδες απο τα δαση της αγ βαρβαρας , καρφι μαλι , παντοφλα , βερμουδα και εχει λαμπες αντιβαρυτητας απο κατω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Οι γνώμες ,είναι πολλές και διίνστανται.... Συγκλίνουν όμως σε ένα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που είναι και το βασικότερο. Πάρε αυτό,που σου αρέσει και το αντέχει η τσέπη σου... ________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 φιλε μην σε νοιαζει αν θα σε κοιτανε η αν θα γελανε, Εσυ να εισαι προστατευμενος και ολα τα στα @@ σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Κατ' αρχάς δεν πιστεύω οτι θα γελάσει κανένας. Έχω την αίσθηση οτι αλλάζουν τα πράγματα και στην Ελλάδα, μάλλον θα τον θαυμάσουν, οχι να τον περιγελάσουν κι' όλας. Εγώ σε κράνη ποιοτικά και με ωραία γραφικά, μόνο θαυμασμό βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις......... καλως αναρωτηθηκες..... εγω θα γελαγα παντως...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω οταν ειχα το crypton x ειχα παρει και ενα μπουφαν bering,και η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει αρκετο δουλεμα απο φιλους και τα παιδια στο σχολειο....αλλα δεν με ενδιεφερε... βεβαια οταν επρεπε δεν το φορουσα γιατι ζεστενομουνα... αν το φορουσα ομως δεν θα ειχε τρυπησει ο πνευμονας μου στο ατυχημα,πιθανοτατα.... οποτε παρε το και μην ακους κανενα διοτι ενα μπουφαν με τα προστατευτικα του δεν σε σωζει μονο απο γρατζουνιες αλλα και απο πιο σοβαρες κακωσεις γενικα δεν νομιζω πως πρεπει να βασιζομαστε στο τι λενε οι αλλοι!ειδικα σε αυτα τα θεματα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Αγορασε το...Και εγω εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 σε μικρη κοινωνια μεγαλωσα και εγω και δυστιχως με κοροιδευανε για τα κρανοι μπουφαν και γαντια στο 50αρι...το αποτελεσμα...ειμαι ζωντανος,συνεχιζω στις μηχανες και δεν εχω ουτε ενα σημαδι η σπασιμο...(δοξα τον θεο) οι μαγκες που κοροιδευαν αρκετοι εξ αυτων ειναι σημαδεμενοι στο προσωπο και στα χερια...και οχι μονο... μην σε νοιαζει τι λενε...γρφτους και συνεχεισε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 πιστευω πως καταλαβες πια ειναι η γνωμη μας ολων εδω μεσα... παρε το μπουφανακι, μαζι με το κρανος ειναι τα δυο καλλυτερα δωρα που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου... να κοιταξεις και τα μπουφαν cordura Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger4ki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Γραφτους ολους στα @@ σου και παρτο ρε! Ο pure καγκουρας θα ειναι αυτος που μετα απο μια πτωση θα ειναι γεματος καψηματα κ οχι μονο! +1 μην σε νοιαζει κανενας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Πάρε ότι σου κάνει κέφι. Μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Όταν θα αλλάξεις μοτό θα συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Εγώ ξέρεις τι δούλεμα ακούω κάθε καλοκαίρι απο τους συνάδελφους στην δουλειά όταν με βλέπουν με το μπουφάν και 40 βαθμούς έξω; Το μόνο που κάνω όμως είναι να τους χαμογελάσω γιατί ξέρω πόσο άσχετοι είναι με το θέμα. Μια μέρα χρειάστηκε να πάω έναν απο αυτούς μέχρι το σπίτι του. Δεν έτρεχα, νορμάλ πήγαινα (καμία σχέση με το όταν οδηγώ μόνος), και ο τύπος όταν κατέβηκε απο τη μηχανή σχεδόν έτρεμε απο το φόβο του. Απο τότε, ούτε κουβέντα δεν μου έχει πει για το τι φοράω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες