Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2010 Mπραβο,συγχαρητηρια,πολυ ωραια τα μερη που επισκεφτηκες... Ευχομαι του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 Mπραβο,συγχαρητηρια,πολυ ωραια τα μερη που επισκεφτηκες... Ευχομαι του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα... Αν και είναι δύσκολες εποχές πιστεύω εαν όλα πάνε καλά να προσπαθήσω και του χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 Όχι βέβαια τα λάστιχα έχουν μόνο 6000 χλμ και βέβαια έχουν αντοχή απότι φαίνεται για τουλάχιστον 10000 χλμ ακόμα. μια χαρα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 μια χαρα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Απίθανος φίλε. Τέτοια ταξίδια είναι όνειρο για τον καθένα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motoriders Club 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 Μπράβο ρε Γιώργο!!! Πάντα τέτοια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 τα σεβη μου φιλτατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Και τα δικά μου σέβη που τόλμησες κι έκανες τέτοιο ταξίδι μόνος. Από πολλές απόψεις το θεωρώ δύσκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Υποκλινομαι και εγω,και απορω επισης πως ξεκινατε μερικοι να κανετε τοοοσο μεγαλο ταξιδι μονοι.Εγω χωρις παρεα δεν πινω ουτε μπυρα...... Για να το εκανες ομως ,πρεπει να το ηθελε η ψυχουλα σου και να το γουσταρες τρελά.Καταρριπτεις και τον μυθο οτι τετοια ταξιδια γινονται μονο με 1000+ κυβικα,ροπες της αρκουδας,navi,αλεξισφαιρες βαλιτσες,κλπ.Ειλικρινα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Μερικές παρατηρίσεις.Φτιάξε παραγράφους, χώσε ενδιάμεσα φώτο, κάντο σε 2,3 πόστ αν δεν θες παραγράφους ανάλογα με της ενότητες του ταξιδιού σου.Μονοκόματο φίλε λίγο δύσκολο να το διαβάσει κανεις.Εμένα με τρομάζει πάντως Το αρχικό κείμενο φτιάχτηκε Γιωργάρα, ωραίο το ταξίδι σου. Εύχομαι να μπορείς να ταξιδεύεις πάντα όπως σου αρέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά και εύχομαι και σε εσάς να κάνετε τα ταξίδια που ονειρεύεστε. Αυτή την στιγμή πάντως είμαι σε νέο ταξίδι με την καλή μου και σας γράφω απο Φλώρινα. Τα περισσότερα όταν γυρίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 :worshippy: :worshippy: :respekt: :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Μπράβο και από εμένα για την απόφαση για το μοναχικό ταξίδι! Πολύ ωραία εμπειρία και γύρισες πολλές πόλεις! Εύχομαι να συνεχίσεις να ταξιδεύεις έτσι ωραία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Μπραβο Γιωργο ομορφο ταξιδι και φωτο,να εισαι καλα να ταξιδευεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
varadero 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Μερικές φωτογραφίες απο μερικές στάσεις μου στην autoroute στην Γαλλία. Φτάνοντας στο Dudelange στο Λουξεμβούργο. Εδώ το ξενοδοχείο που έμεινα. Εδώ η καλή μου ξεκουράζεται στο πάρκινκ του ξενοδοχείου. Μια φωτογραφία απ΄την γειτονιά μου. Κι άλλη μια. Μερικές φωτογραφίες απ΄την πόλη. Στο δρόμο για Ολλανδία. Πλησιάζοντας στο Delfzijl Το ξενοδοχείο μου στο Delfzijl Μερικές φωτό απ΄το Delfzijl. Συνεχίζεται... μια ερωτηση γιατι εχεις σβησει τον αριθμο της μηχανης σου στις φωτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Μπράβο,να είσαι πάντα γερός να κάνεις ταξίδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Ωραίο ταξίδι, με ταξίδεψες με τις φωτογραφιες σου. Να εισαι παντα ορθιος και να χαιρεσαι την καλή σου, που την ζαχαρωνα κι εγω πριν πάρω τον Ληστή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Μπράβο,να είσαι πάντα γερός να κάνεις ταξίδια! Ωραίο ταξίδι, με ταξίδεψες με τις φωτογραφιες σου. Να εισαι παντα ορθιος και να χαιρεσαι την καλή σου, που την ζαχαρωνα κι εγω πριν πάρω τον Ληστή. Eυχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 μια ερωτηση γιατι εχεις σβησει τον αριθμο της μηχανης σου στις φωτο? Ρε φίλε varadero έχω μια ερώτηση. Έχεις μια απορία ας πούμε για ποιό λόγο σβύνει τον αριθμό της πινακίδας απο τις φωτογραφίες.OK Όμως........... Είναι απαραίτητο να κάνεις παράθεση τόσες φωτογραφίες, τόσο μήκος μηνύματος , για να κάνεις αυτήν την απλή ερώτηση.??? Πρέπει να γιγαντώνει το thread αν 4-5 έχουν απο μια απορία και αντί να την εκφράσουν απλά ξαναφορτώνουν τα πάντα.??? Αν είναι δυνατόν.!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 τα σπας!!!!! :_thumbsup: !! καποια μερα ελπιζω να γυρισω και εγω την ευρωπη με την μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
golden arian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Μπράβο σου ρε φίλε...Πάντα τέτοια και καλύτερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν επειδή το imageshack αποφάσισε να σβήσει όλες τις φωτογραφίες που έβαλα θα ξαναβάλω τις φωτογραφίες. Aς ξεκινήσουμε λοιπόν σιγά σιγά με τις φωτογραφίες. Ξεκίνημα λοιπόν απ΄το σπίτι στην Αθήνα. Εδώ λοιπόν στο καράβι στην Πάτρα παρέα με το GS του παιδιού που πήγαινε Rimini. Ο καιρός δεν ήταν και ότι καλύτερο μιας και είχε αρκετό αέρα φεύγοντας απο Πάτρα. Η καμπίνα μου ήταν καλή και ήμουν μόνος αν και τετράκλινη. Εδώ με την καλή μου στο γκαράζ του superfast. Εδώ βάζοντας για πρώτη φορά ιταλική βενζίνα στην autostrada. Και εδώ στην είσοδο της πόλης Susa που βρίσκεται πάνω στις Άλπεις και κοντά στα σύνορα με την Γαλλία. Και εδώ στην είσοδο της πόλης. Εδώ η θέα απ΄το παράθυρο του ξενοδοχείου στο δρόμο. Και εδώ απέναντι στο βουνό. Εδώ η καλή μου ξεκουράζεται με την παρέα της. Εδώ το ποτάμι που περνούσε απ΄την περιοχή πολή κοντά στο ξενοδοχείο μου. Και εδώ μια άποψη κάπου στο κέντρο της Susa. Εδώ είναι τα σύνορα Ιταλίας - Γαλλίας μιας και μετά απο αυτό υπάρχουν διόδια (23 ευρώ παρακαλώ) και ενα τούνελ περίπου 15 χλμ. Εδώ η καλή μου έτοιμη να περάσει τα σύνορα. Οι Άλπεις τριγύρω Αυτό που βλέπετε είναι ένα απίστευτο πάρκινκ στην autoroute. Με τις πιο πεντακάθαρες τουαλέτες που έχω δεί. Και χώρο για να καθίσει κάποιος. Μερικές φωτογραφίες απο μερικές στάσεις μου στην autoroute στην Γαλλία. Φτάνοντας στο Dudelange στο Λουξεμβούργο. Εδώ το ξενοδοχείο που έμεινα. Εδώ η καλή μου ξεκουράζεται στο πάρκινκ του ξενοδοχείου. Μια φωτογραφία απ΄την γειτονιά μου. Κι άλλη μια. Μερικές φωτογραφίες απ΄την πόλη. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 από τον FZMAN 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Συνέχεια Στο δρόμο για Ολλανδία. Πλησιάζοντας στο Delfzijl Το ξενοδοχείο μου στο Delfzijl Μερικές φωτό απ΄το Delfzijl. Μπαίνοντας στο λιμάνι του Gronigen ( στο Delfzijl) στην Βόρεια θάλασσα. Βόρεια θάλασσα ( μιλάμε για πολύ βρώμικη) Μετά απο λίγο ήρθαν 4 μοτοσυκλέτες απο Δανία για τον αγώνα και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο με εμένα. Σάββατο πρωί και πρωινό ξύπνημα και μετά απο ένα καλό πρωινό ξεκίνημα για την πίστα (περίπου 60 χλμ). Επέλεξα να μην πάω στο Assen απ΄την autobahn αλλά απο αυτό τον επαρχιακό. Πρωί ακόμα (περίπου 9:30) φτάνοντας στο πάρκινκ της πίστας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Και μπαίνοντας στην πίστα Πριν την εκκίνηση του αγώνα οι οδηγοί πέρασαν και χαιρέτησαν τον κόσμο. Φωτογραφίες του αγώνα δεν θα βάλω μιας και νομίζω πως οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ είναι ήδη πολύ καλές. Θα βάλω μόνο την φωτογραφία του Agostini που οδήγησε την Μ1 του Rossi. Φεύγοντας απ΄την πίστα. Επιστρέφοντας στο Delfzijl. Φεύγοντας λοιπόν απ΄το Delfzijl για το Amsterdam πέρασα πολύ κοντά απ΄την Βόρεια θάλασσα. Πηγαίνοντας λοιπόν για Amsterdam υπάρχει σε κάποιο σημείο μόνο μια λωρίδα γης και απ΄την μια μεριά είναι η θάλασσα της Ολλανδίας και απ΄την άλλη η Βόρεια θάλασσα. Amsterdam. Εδώ στην πόλη Den Haag δυτικά της Ολλανδίας στα παράλια του Ατλαντικού. Απέναντι είναι η Μεγ. Βρετανία. Η μέρα είναι Κυριακή και μιας και έχει καλό καιρό όλος ο κόσμος είναι στην θάλασσα. Φτάνοντας στο Brugge στο Βέλγιο. Brugge Το ξενοδοχείο στην παλιά πόλη στο Brugge. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Brugge παλιά πόλη. Φεύγοντας απ΄το Brugge. Συνέχεια λοιπόν με ένα πέρασμα απ΄τις Βρυξέλλες που είχαν πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και έτσι δεν έκατσα σχεδόν καθόλου. Πάντως και σαν μέρος δεν λένε και πολλά. Φεύγοντας λοιπόν απ΄το Βέλγιο και πηγαίνοντας προς Γερμανία συνάντησα μια ταμπέλα α΄πο μια διάσημη πίστα της Ευρώπης που βέβαια δεν έχασα την ευκαιρία να πάω μιας και ήταν κοντά στην autobahn. Έφτασα λοιπόν στην Γερμανία και εγκαταστάθηκα στο ξενοδοχείο μου στο Leverkusen απέναντι μάλιστα απ΄το εργοστάσιο της BAYER. Μια μικρή άποψη απ΄την πόλη του Leverkusen. και εδώ ο γνωστός σταθμός του Leverkusen που αναφέρει και ο Νταλάρας. Εδω λοιπόν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά τα ελληνόπαιδα μας που ζούν και εργάζονται στην Γερμανία. Ο Κώστας Sieche και o Γιάννης Παναγιωτίδης όπως αργότερα που ήρθε και ο Τάκης Takoboy ήταν μεγάλη μου χαρά που γνώρισα απο κοντά αυτά τα παιδιά. Η επόμενη ημέρα με βρίσκει να περνάω απ΄την καταπληκτική Κολωνία που βέβαια δεν την ευχαριστήθηκα διότι είχε μεγάλο μποτιλιάρισμα και δεν είχα πολύ χρόνο Η συνέχεια είχε Nuerburgring και βέβαια το πέρασμα απο μερικά εκπληκτικά χωριά μέχρι να φτάσω. απο καταπληκτικούς επαρχιακούς δρόμους και έτσι έφτασα στο και βέβαια στο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 από τον FZMAN 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες