Jump to content
ALX™

Εισαι σταματημενος σε κοκκινο φαναρι πρωτος...

Recommended Posts

παρακαλαω να μαι με τ αμαξι σε μιας λωριδας δρομο και να τον παω μεχρι το επομενο φαναρι με 20χμ/ω

με τη μηχανη,στραβοκοιταω ολος κακια,γιατι ειμαι πολυ ψαρωτικος πανω στο μηχανακι :bruce_h4h:

Τροποποιήθηκε από τον Τσοςμή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γενικα η αθηνα εχει γινει σιχαμα! ο καθε πρικαμενος (με το δικιο τους) ειναι πισω απο ενα τιμονι, και το μυαλο του ειναι θολο, αλλα αμα παρει ζωη τοτε θα ειναι καλυτερα?

πρεπει να σκευτομαστε λιγο, και πανω απο ολα, οταν εισαι πισω απο τιμονι, και πανω σε μηχανη, τα ξεχνας ολα και οδηγας οσο ποιο συνετα γινεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απλά δε δίνω σημασία ή απλά κάνω αυτό με το αριστερό μου χέρι τεντωμένο kaaaala.gif αλλά 2 φορές μου είχε τύχει μόνο αυτό τη μία με έναν άντρα και την άλλη με μία γκόμενα τους έκανα τη χειρονομία που έδειξα πιο πριν και έφυγα, στο μεταξύ όμως το αστείο είναι ότι ξεκίνησα αμέσως με το που πρασίνησε, πραγματικά στο μπαμ και μου έκανε εντύπωση και σκεφτόμουν μα πάνε καλά;;;!! Δεν είναι να ασχολείσαι με την χαζομάρα του καθένα και να δίνεις σημασία. Επίσης όταν εγώ τύχει να είμαι πίσω από τον πρώτο σταματημένο (όταν οδηγώ αυτοκίνητο) σε φανάρι και αυτός δεν ξεκινάει γιατί μπορεί να αφαιρέθηκε ο άνθρωπος, μπορεί να ψάχνει κάτι, μπορεί οτιδήποτε, απλά περιμένω, ούτε κόρνες ούτε βρισιές και τέτοιες βλακίες, μπορεί να του παίξω μία φορά τα φώτα τίποτα παραπάνω, οι άνθρωποι έχουν λόγο που κάνουν το οτιδήποτε, κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση όλων. Χαλαρά, δεν υπάρχει λόγος για χαζομάρες.

...με το που αλλαζει το φαναρι απο κοκκινο σε πρασινο (την ιδια στιγμη ακριβως)...ο απο πισω σου σου παταει εντονα την κορνα για να "ξυπνησεις" και να ξεκινησεις.

Καθημερινο φαινομενο στους Αθηναικους δρομους που η εξηγηση του ειναι δυσκολη.

Το αγχος του καθενος....?

Η βιασυνη του...?

Ο χαρακτηρας του?

Η οδηγικη του παιδεια?

Περιπτωση 1η)Εχει αργησει στην δουλεια του....(τι κλασσικοτερο)...κι αν κερδισει 1 κλασμα του δευτερολεπτου σε καθε φαναρι πιστευει πως θα φτασει εγκαιρα.(Αντε ρε μαλακα...ξεκινα...δεν το βλεπεις το πρασινο?Αντε ρε και θα τ ακουσω παλι απο τον διευθηντη...)

Περιπτωση 2η) Θεωρει οτι εσυ "κοιμασαι"/δεν εχεις καρφωμενα τα ματια σου πανω στο φαναρι ωσαν σε εκκινηση MotoGP μην μεινεις πισω στην εκκινηση...(τι θελεις κι οδηγας ρε κακομοιοιοιοιοιρι?.....στο χωριο σου εισαι?...εδω ειναι Αθηνα ρεεεεε κτλ σχολια φωναχτα ή απο μεσα του)

Περιπτωση 3η)Σε θεωρει μαλακα και αχρηστο οδηγο...(αντε ρε αχρηστε...ρε που πανε και δινουν τα διπλωματα...νυχτα το πηρες ρεεεε.....με μεσον το εβγαλες?...στο στειλανε στο σπιτι το διπλωμα?...)

Περιπτωση 4η) Εχει τσατιστει γιατι ενω αυτος ηταν πρωτος κι ειχε νιωσει τοσο μεγαλη ικανοποιηση που οτι και να γινει αυτος θα προλαβει να περασει το φαναρι,βρεθηκε ξαφνικα δευτερος γιατι εσυ με την μοτοσυκλετα ηρθες αναμεσα απο τα αυτοκινητα και σταματησες μπροστα του...(σσ (απο μεσα του) αντε γαμησου τσογλανε που ηρθες και μπηκες μπροστα μου αφου εγω ημουνα πρωτος....(σκεφτεται: τα κωλοπαιδα με τα μηχανακια παντα πρωτα φευγουν αλλα σκοτωνονται σαν τις μυγες...ενω εγω...μπορει να κολλαω στα φαναρια αλλα ειμαι ασφαλης με την μουσικουλα μου και τον κλιματισμο μου...(σκεψεις για να το καταπιει ευκολοτερα το οτι δεν ειναι πια πρωτος))

Περιπτωση 5η)Θεωρει οτι εισαι υπερβολικα αργος στις αντιδρασεις σου....μεχρι να δεις το φαναρι...μεχρι να βαλεις 1η...μεχρι να αφησεις συμπλεκτη,θα τον εχει ξαναπιασει το φαναρι...(τα ζωα μου αργα......ξυπνα ρεεεεεε!!!)

Περιπτωση 6η) Αν εχει καυσωνα και δεν εχει κλιματισμο,θελει να ξεκινησει οσο ποιο γρηγορα γινεται για να τον χτυπησει λιγος αερας....(αντε γαμ#%^{:content:}amp;%&&**(*(()!{:content:}amp;^^&(* κι εσκασα!!!)..κι ο ιδρωτας ποταμι

Περιπτωση 7η) Τσακωνεται ή εχει τσακωθει πριν απο λιγο με την γυναικα του...(και ξεσπαει στο αυτοκινητο και σε οποιον "εχει το θρασος" να μπαινει μπροστα του ή να τον κλεινει αφου στην γυναικα του δεν μπορει να πει τιποτα γιατι τον κοιταει με κεινο το βλεμμα που τον ειχε κοιταξει καποτε πριν του ερθει στο κεφαλι εκεινη η απομιμηση αρχαιου αμφορεα που ειχαν αγορασει απο τα souvenir stores στους Δελφους.)

Περιπτωση 8η) Τον εχει πιασει "κοψιμο" και τρεχει να προλαβει μπας και φτασει σπιτι με καθαρο σωβρακο...(ΑΑΑΑντε(αγκομαχητο απο σφιξημο) ρεεεε αχμφγκκ (κι αλλο σφιξημο)...θα χεστω απανω μου ρε αχμφγκαχφχχ (σφιξημο που συνοδευεται απο κρυο ιδρωτα)...πρπρπρρρρπρρρρρρ...τα τελευταια αερια του "ηφαιστειου" πριν βγει η "λαβα"....

Κατι απ ολα αυτα θα συμβαινει.....

Εσεις περα απο την πλακα...πως αντιδρατε οταν ακουσετε το κορναρισμα του?

Εχει διαφορα η αντιδραση σας αν πισω απο το τιμονι βρισκεται:

Μια πανεμορφη κοπελα (Θεα)?

Μια κακασχημη κοπελα (Βασειλιαδου)?

Μια "θειά" καποιας ηλικιας με φουσκωμενα στο κωμμωτηριο μαλλια.(Σαν την θειά σας την Κλεονικη)?

Μια "ΕΥΣΩΜΗ" κυρια (σαν την διευθηντρια του Σ.Ψαλτη στο "Καμικαζι αγαπη μου")?

Ενας συνηθισμενος νεος αντρας?

Ενας συνηθισμενος ηλικιωμενος αντρας?

Ο μιστερ Ελλας?

Ο Σουγκλακος?

Υποτίθεται η κόρνα πρέπει να χρησιμοποιήται ΜΟΝΟ όταν απειλείται ζωή, αλλά αφού πλήρωσαν για το δίπλωμα που να το ξέρουν, όμως συναντάς και περιπτώσεις που ενώ πέρασαν κανονικά πάλι τα ίδια κάνουν, είναι στο πως αντιλαμβάνεται ο άλλος τα πράγματα, δείχνει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα αυτό που κάνουν, δείχνει, άγχος, ανυπμονησία για το τίποτα και γενικά κλειστόμυαλους ανθρώπους.

πραγματικα την επομενη φορα που θα μου βαρεσει καποιος κορνα στο φαναρι θα τον καρυδωσω.δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο ασκοπη χρηση κορνας

Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα τα λετε καλα,αλλα να δω πως θα αντιδρασετε οταν σας τα κανουν εσας αυτα και τυχει πραγματικα να βιαζεστε για τον χ-ψ λογο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα μου ετυχε (για ακομη μια φορα χθες) με εναν τυπο πισω μου με αμαξι στο φαναρι και με το που αναψε πρασινο αρχισε να κορναρει σαν ηλιθιος.. :ranting3:

Τσαντιστηκα τοσο πολυ αλλα δεν αντεδρασα.. Απλως στο επομενο φαναρι τον αφησα να με περασει εκατσα επιτηδες πισω του και με το που αναψε πρασινο του κορναρα 3 φορες πιο ανχοτικα αποτι κορναρε αυτος.. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την παιδεία των Ελλήνων τα έχουμε πει πολλάκις. Το ότι σε μια πόλη με 2.000.000 οχήματα αν κορνάρουν όλοι με ψύλλου πήδημα, θα τρελαθούμε ή και κουφαθούμε όλοι μας είναι πολύπλοκος συνειρμός. Τέσσερα χρόνια στην Αγγλία κόρνα δεν άκουσα. Κάπως παρήγορο βέβαια είναι ότι δεν είμαστε μόνο εμείς. Φαίνεται να είναι μεσογειακό χαρακτηριστικό. Φίλος με καταγωγή από Νάπολι μου λέει ότι εδώ μια χαρά είναι. Εκεί κορνάρουν και βρίζουν ακόμα και αν σταματήσεις στο κόκκινο. Οπότε ευχαριστημένοι να είμαστε. Προσωπικά πάντως, όταν μου κορνάρουν μου περνάνε σκηνές Ταραντίνο από το μυαλό μου αλλά γενικώς δεν κάνω τίποτα παραπάνω από τον να τον κοιτάξω με νόημα κλπ.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρνάω και τον/την κοιτάω με απειλητικό βλέμμα του στυλ "ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΛΑΛΑΚΑ, ΤΟ ΕΙΔΑ". Αν μου πει τίποτα του ρίχνω μια παναγιώτα και φεύγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και το ξεθάψαμε το θέμα...

Δε μπορεί σε αυτό το forum να είμαστε όλοι αυτοί που ακούμε κάποιον να μας κορνάρει όταν ανάβει πράσινο, κάποιος εδώ μέσα θα είναι και από τη μεριά αυτουνού που κορνάρει :tooth:

Οπότε μια ερώτηση! Εσύ!...Ναι εσύ που με το που ανάβει πράσινο κορνάρεις λες και ο μπροστά θα πετάξει γιατί κορνάρεις?.. Δηλαδή το 1 δευτερόλεπτο που θα κερδίσεις θα σε σώσει?!

Σήμερα μου κορνάραν πριν καν ανάψει πράσινο!..Μόλις έγινε κόκκινο το ανθρωπάκι για τους πεζούς ο πίσω μου κορνάρει!

Στο επόμενο φανάρι τον ρώτησα γιατί μου κόρναρε και γελώντας μου λέει "για να είσαι έτοιμος μόλις ανάψει πράσινο" :lol:

Δεν έχεις να του πεις κάτι μετά :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πριν ανάψει το πράσινο έχω κουμπωμένη ταχύτητα και το δάχτυλο στη κόρνα, μόλις ανάψει πράσινο ξεκινάω ελάχιστες φορές με καθυστέρηση. Πολλές φορές ακούω κόρνα ενώ ήδη έχω ξεκινήσει :kaaaala: , με το που ακούω κόρνα πατάω και εγώ αμέσως όσο πιο γρήγορα μπορώ (τσεκάρω και τα αντανακλαστικά). Πολλές φορές κάνω και πλάκα και ενώ είμαι πρώτος πατάω στον εαυτό μου κόρνα πριν ξεκινήσω (έτσι για να ξυπνάνε και οι από πίσω), δε θυμάμαι όμως να έχω πατήσει σε μπροστινό μου κόρνα (συνήθως είμαι εγώ μπροστά) ούτως η άλλος ξεκινάω και τον περνάω απ' τα πλάγια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μια φορά που μου είχαν κορνάρει 2-3 τύποι με το που άναβε το φανάρι, λέω έτσι είστε.. και ενώ ήμουν πρώτος, με το που άνοιγε το φανάρι κόρναρα μία στον εαυτό μου, για την πάρτη μου ρε παιδί μου.. ίσως ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν έτοιμος να κορνάρει και τον πρόλαβα να το ξανασκεφτεί ότι όυτε σε αυτό δεν είναι ΠΡΩΤΟΣ !!!!χααχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελλαδα...η επιτυχια της αποτυχιας...εισαι πρωτος και απο συνηθεια κορναρναρεις ακομα και στον εαυτο σου.εγω συνηθως ειτε με τη μηχανη ειτε με το αυτοκινητο δεν χαζευω στο φαναρι.με το που αναψει εχω φυγει τσακ μπαμ...οταν και παλι πατανε κορνα και δεν μπορω να παω πουθενα λογο κινησης τον αφηνω να βαραει...εγω ακουω τη μουσικουλα μου...αν και παλι ειναι σχετικα αδειος ο δρομος και παλι θα κατσει πισω γιατι το ανοιγμα δεν το γλειτωνει...φυσικα οταν βιαζομαι...οταν ειμαι βολτα δεν ανγχονομαι κινουμε και παλι σχετικα γρηγορα και οποιος βιαζετε ας περασει...αλλα στην περιπτωση που βρησει και δη βαρια και τον ακουσω αναβω αλαρμ και κατεβαινω να βαλω και πιπερι στη γλωσσα...το κορυφαιο μπινελικι μου το εχει κατεβασει παππους στη πατησιων ανευ λογου και αιτιας.ξεκινησα με πρασινο αλλα κολλησε το στενο οπου εμπαινα και εμεινα στη μεση...εβριζε εβριζε κατεβηκα και του εξηγω οτι δεν μπορω να παω πουθενα...και ξαναβριζει...τον κοιταω χαμογελαω και του τραβηξα ενα βουπ στη πορτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι χειρότερο...

Το ότι ο κάθε #%$#$@# πατάει/πατάω/πατάμε κόρνα για ψύλλου πήδημα, ή το ότι με τόσο κορνάρισμα, σε πραγματικό κίνδυνο, αγνοούμε τα πάντα, πιστεύοντας ότι πάλι ο πίσω/δίπλα/μπροστά κορνάρει για μλκίες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ο καημέντζος πάντα αργώ να ξυπνήσω και κινδυνεύω να αργήσω στην δουλειά μου και να απολυθώ έτσι πάω πάντα πρώτος ώστε να πετύχω κάποιον να κάνω κόντρες και να φτάσω πιο γρήγορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μη χαλάω τη ζαχαρένια μου με τον κάθε ψυχάκια, που είτε αρνείται να πάει στο γιατρό, είτε αρνείται να πάρει τα χάπια που του έγραψε.

Από "νούμερα" αλλο τίποτα στους δρόμους.

Με την ησυχία μου λοιπόν, πρώτη, γκαζιά και χαίρετε.

Αν κάποιος καταφέρει να προσέξω τη μαλακία του, τον επιβραβεύω με το παράσημο της ανοικτής παλάμης και πάλι... χαίρετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μερικοι το εχουν στο αιμα τους. Αν δεν ακουσουν κορνα δεν ξεκινανε.. Μου εχει τυχει κανα δυο φορες, να πηγαινω και να βλεπω ενα σταματημενο αμαξι στο φαναρι απο μακρυα και καθως πλησιαζω το φαναρι πρασινο. Κοβω, μπας και υπαρχει λογος που δεν ξεκιναει, και τιποτα, απλα κοιμαται. Του παταω μια ελαφρια κορνα καθως περναω, και τσουπ ξυπναει και ξεκιναει σαν να μην συμβαινει τιποτα!

Μου εχει τυχει και το αλλο, να ειμαι δευτερος στο φαναρι, πισω μου κανεις και μπροστα μου μονο ενα αυτοκινητο, και με το που αναβει πρασινο, πρωτα ακουγεται η κορνα και μετα ξεκιναει...Προφανως εφ οσον ημασταν οι δυο μας στον δρομο, ο τυπος κορναρε απο συνηθεια και μετα ξεκινησε! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μια φορά που μου είχαν κορνάρει 2-3 τύποι με το που άναβε το φανάρι, λέω έτσι είστε.. και ενώ ήμουν πρώτος, με το που άνοιγε το φανάρι κόρναρα μία στον εαυτό μου, για την πάρτη μου ρε παιδί μου.. ίσως ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν έτοιμος να κορνάρει και τον πρόλαβα να το ξανασκεφτεί ότι όυτε σε αυτό δεν είναι ΠΡΩΤΟΣ !!!!χααχαχαχ

Ακριβώς αυτό, εννοείτε πως δεν κορνάρω από συνήθεια αλλά για σάτυρα του φαινομένου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω λογους να το παιζω σωστος 1: 99% θα ειμαι πρωτος στο φαναρι(αλλιως απλα περιμενω) 2:σε αμαξι μονο συνοδηγος μπαινω(δεν εχω αμαξιγια να κολλησω στην κινηση,διπλωμα αμαξιου και ικανοτητα να οδηγησω) 3:και στο παπι και στο drz κορνα δεν εχω(πρεπει να τα φτιαξω γιατι προς στιγμην βαραω ξερογκαζα και παταω κατι γκαριδες στην αναγκη που τρομαζουν 5 οδηγους μπροστα και 5 πισω :_zeppelin: )τωρα αμα ειχα κορνα πιστευω οτι εχω εξασκηθει στο να μην τη χρησιμοποιω

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού οι ηλίθιοι πάνε και κάθονται πάνω στη διάβαση και δεν βλέπουν το φανάρι...του αφήνεις 2 φανάρια κόκκινο-πράσινο και τα ζώα είναι ακόμα εκεί... :uglystupid2: Πρώτοι όμως.

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μερικοι το εχουν στο αιμα τους. Αν δεν ακουσουν κορνα δεν ξεκινανε.. Μου εχει τυχει κανα δυο φορες, να πηγαινω και να βλεπω ενα σταματημενο αμαξι στο φαναρι απο μακρυα και καθως πλησιαζω το φαναρι πρασινο. Κοβω, μπας και υπαρχει λογος που δεν ξεκιναει, και τιποτα, απλα κοιμαται. Του παταω μια ελαφρια κορνα καθως περναω, και τσουπ ξυπναει και ξεκιναει σαν να μην συμβαινει τιποτα!

Μου εχει τυχει και το αλλο, να ειμαι δευτερος στο φαναρι, πισω μου κανεις και μπροστα μου μονο ενα αυτοκινητο, και με το που αναβει πρασινο, πρωτα ακουγεται η κορνα και μετα ξεκιναει...Προφανως εφ οσον ημασταν οι δυο μας στον δρομο, ο τυπος κορναρε απο συνηθεια και μετα ξεκινησε! :uglystupid2:

Xαχαχαχα εχω λιωσει.

Μου ετυχε με ταριφα να αποκοιμηθει σε φαναρι στην διασταυρωση της αγιου δημητριου με τα πανεπιστημια.

Ειχα λιωσει στα γελια οταν καταλαβα οτι ο τυπος κοιμοταν και τον ξυπνησα!

Βεβαια λυπαμαι τους πελατες του αλλα δεν μπορεις να παρεις το 100 και να πεις καποιος κοιμοταν πριν...

Στα τετοια μας θα σου πουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω να κατοχυρώσουμε πατέντα και να βάλουμε στα φανάρια κόρνες. Δέκατα του δευτερολέπτου πριν ανάψει το πράσινο, να ρίχνει και μια ηχητική ειδοποίηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα