tsiki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΑ650 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ CBF600-BANDIT650.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΤΟς ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ) ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΓΡΟΨΥΚΤΟ ΜΟΤΕΡ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Τα υδροψυκτα μοτερ μπορουν να βγαλουν περισσοτερα αλογα.Δεν καταπονειται πολυ ο κινητηρας απο τις θερμοκρασιες εντος πολης οπως ο αεροελαιοψυκτος.Μπορει να δουλεψει σε περισσοτερες στροφες (εξου και οι μεγαλυτερες ιπποδυναμεις) Σαν χρηστης αεροελαιοψυκτου μοτερ θα σου ελεγα οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ακομα και με ζεστη (Τουλαχιστον με το BMW που εχει την καλυτερη διαταξη κυλινδρων για την αεροψυξη) Τα υδροψυκτα μοτερ θεωρουνται και ειναι ποιο συγχρονα απο τα αλλα και με μεγαλυτερες δυνατοτητες. Με τα αλλα ομως ,ξεχνας ψυγεια,δοχεια διαστολης,παραφλου,θερμοστατες,βεντιλατερ. Μεταξυ των δυο εγω θα προτεινα CBF (ετσι κι αλλιως τα Bandit δεν μου αρεσαν ποτε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsiki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑLX ΚΑΙ ΓΩ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ CBF ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ BANDIT ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Μα η τιμη του ειναι το μονο οπλο του για να ανταγωνιστει τα υπολοιπα της κατηγοριας του.Αν εκανε οσο και κεινα δεν θα πουλαγε ουτε ενα κομματι η Suzuki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Μα η τιμη του ειναι το μονο οπλο του για να ανταγωνιστει τα υπολοιπα της κατηγοριας του.Αν εκανε οσο και κεινα δεν θα πουλαγε ουτε ενα κομματι η Suzuki Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί βλέπω γενικά έναν απαξιωτισμό ως προς το Bandit 650.Τι ακριβώς παραπάνω κάνει το CBF 600 απο ένα Bandit 650?????? 1)Μήπως αποδίδει περισσότερα άλογα? 2)Μήπως στρίβει καλύτερα? 3)Μήπως κάνει πιο άνετα ταξίδια? 4)Μήπως έχει καλύτερο καρμπυρατέρ?? :D :D :D 5)Μήπως είναι πιο προχωρημένο σχεδιαστικά??( τουλάχιστον η Suzuki πέρυσι έκανε μια αρκετά καλή προσπάθεια ανανέωσης του Bandit 6)Μήπως έχει καλύτερη αντιπροσωπεία?? :lol: :lol: :lol: :lol: 7)Μήπως είναι πιο φτηνό???!!! 8)Μήπως βελτιώνεται καλύτερα και πιο αξιόπιστα?? Έχω την αίσθηση πως ένας αντικειμενικός παρατηρητής χωρίς ''φτερωτές'' παρωπίδες θα διαπιστώσει πως τα CBF 600 και BANDIT 650 είναι πολύ κοντινά σε προσανατολισμό και απόδοση εργαλεία και ο μόνος λόγος που στο Ellanta (αντίθετα με την Ευρωπαική αγορά )δεν πάει καλά σε πωλήσεις είναι πιθανόν τα ατσάλινο του πλαίσιο , το όνομα του!! και ο αεροελαιόψυκτος κινητήρας του που συνάμα είναι εξαιρετικά ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ αλλά όπως και να το κάνουμε δεν δείχνει και τόσο σύγχρονος. Ξεχνάμε πως αυτός ο κινητήρας έχει γονίδια GSXR αρκετά προηγούμενων ετών (τότε που η SUZUKI έβαζε UPSIDE DOWN στα gsxr 750 όταν ακόμα και σήμερα η HONDA πουλάει CBR 600F των 10000 euro me συμβατικό!!!) Πάντως μια φορά απο το Honda δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και είναι και 700 euro πιο φτηνό.Για κάποιον που προσανατολίζεται προς τα εκεί είναι εξίσου καλη και τίμια επιλογή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Κι εγώ είμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρίν αποφασίσω ότι τα street δεν είναι για μένα. (Και από KLE πήγα στην TA) Και αφού τα οδήγησα είχα σχεδόν καταλήξει στο Suzuki γιατί μου άρεσε αρκετά περισσότερο. Δεν είναι άλωστε τυχαίο ότι στην Γερμανία που είναι η μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη κάθε χρόνο είναι στην πρώτη πεντάδα των πωλήσεων. Έλα όμως που εδώ στην Ελλάδα αν το πάρεις το παντρεύτηκες - όπως και πολλά άλλα αξιόλογα μηχανάκια. Ενώ το Honda όπως θα διαπιστώσεις με το ΤΑ το δίνεις πολύ εύκολα. Υ.Γ. Είσαι σίγουρος ότι θες να πας από on-off σε street; Πρόσεξε μη το μετανοιώσεις ................................(δε λέω ονόματα...........).......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ Πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ.Και εγώ το συμπαθώ πολύ το Bandit αλλά όταν το οδήγησα,απλά δεν ήταν για μένα.Πολύ αδύναμο.Επαναλαμβάνω:για εμένα.Δεν ξέρω τα δικά σου κρητίρια.Πάντως είναι πολύ τίμια αγορά.Και όσο για την μεταπωλητική αξία του,είμαι της γνώμης να μην σκέφτεσαι πως θα πουλήσεις κάτι πρίν κάν το αγοράσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Και αφού τα οδήγησα είχα σχεδόν καταλήξει στο Suzuki γιατί μου άρεσε αρκετά περισσότερο. Δεν είναι άλωστε τυχαίο ότι στην Γερμανία που είναι η μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη κάθε χρόνο είναι στην πρώτη πεντάδα των πωλήσεων. Εγώ εκεί τρελαίνομαι με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.Γιατί έχουμε φάει τέτοιο σσο-κόλλληημα με κάποιες μηχανές που ομολογουμένως ορισμένες αξίζουν αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία άλλων. Ειδικά αυτό το κόλλημα με την HONDA είναι απίστευτο. Και επαναλαμβάνω το ερώτημα μου έκανα 2 posts πιο πάνω αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.Τι καλύτερο έχει ένα CBF 600S απο ένα BANDIT 650s???? <_< <_< <_< <_< Γιατί ένας χριστιανός που θέλει μια μηχανή τέτοιου προσανατολισμού να μην αγοράσει το BANDIT και να του μείνουν και ρέστα να πάρει και ένα καλό μπουφάν και ένα καλό κράνος??? Μήπως γιατί το CBF είναι υδρόψυκτο ενώ το BANDIT αεροελαιόψυκτο???Ας βγει κάποιος να σχολιάσει την αξιοπιστία του BANDIT!!! Και αυστηρά οικονομοτεχνικά να το δούμε η τιμολογιακή πολιτική της HONDA καθορίζεται βάσει της τυφλής εμπιστοσύνης που συναντά στην ελληνική αγορά!!Τα έξοδα εξέλιξης είναι εδώ και καιρό μηδενικά για το CBF όπως και για το BANDIT,πάνω σε μια δοκιμασμένη συνταγή κινούνται κατα 2.Γιατί του CBF δεν πέφτει η τιμή??? Η απάντηση είναι γιατί όσο και να κάνει θα το πάρουμε γιατί είναι HONDA Αυτά βλέπει η HONDA και εκμετταλευόμενη το πολύ ισχυρό της όνομα κατοχυρώνεται ''a priori' στις συνειδήσεις και ξοδεύει πολύ λιγότερα στον τομέα της εξέλιξης.Αυτό σε τελική ανάλυση ζημιώνει τον ίδιο τον καταναλωτή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Και επαναλαμβάνω το ερώτημα μου έκανα 2 posts πιο πάνω αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.Τι καλύτερο έχει ένα CBF 600S απο ένα BANDIT 650s???? <{POST_SNAPBACK}> Η απάντηση είναι τίποτα απολύτως σε γενικές γραμμές. Από το test πάντως μου έχει μείνει η πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα του Honda και το καλύτερο ζύγισμα του Suzuki. Πάντως αν σε ενδιαφέρει, η θέση οδήγησης του CBF είναι αρκετά πιο όρθια σε σχέση με αυτή του GSF που είναι σχετικά κεκλιμένη εμπρός - γεγονός το οποίο έπαιξε αρνητικό ρόλο σε εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 για μένα το suzuki έχει μόνο δύο πλεονεκτήματα, την τιμή και την καλύτερη αντιπροσωπεία κατά τα άλλα ούτε καν το συζητώ αεροελαιόψυκτο μοτέρ το 2006;;; όχι ευχαριστώ! (αντικειμενικό) και από εμφάνιση, καμία σύγκριση (υποκειμενικό) 208 περίπου κιλά στεγνό;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 αεροελαιόψυκτο μοτέρ το 2006;;; όχι ευχαριστώ! (αντικειμενικό) Sorry κιόλας αλλά τι έχουν σαν μειονέκτημα απο πλευρά απόδοσης και αξιοπιστίας τα αεροελαιόψυκτα?? :/ :/ :/ :/ Για να είμαστε ειλικρινείς αυτό που χαλάει είναι οι ΓΡΙΛΙΕΣ που είναι χαρακτηριστικό των αερόψυκτων μοτέρ απο θέμα δηλαδή περισσότερο εμφάνισης Δεν νομίζω πως εταιρίες σαν την BMW και την DUCATI όμως για παράδειγμα (και πολλές άλλες ΄περιπτώσεις) θα διακινδύνευαν την φήμη τους αν τέτοιας φιλοσοφίας μοτέρ έβγαζαν προβλήματα!! Άλλο να μην μας πάει στο μάτι γιατί το 'μοτόρι' του γείτονα του το δώσαν και με ψυγείο,το δικό μου γιατί να μην έχει?? και άλλο στην ουσία αν μιλάμε για απροβλήμάτιστη λειτουργία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 (τροποποιήθηκε) τα 4κύλινδρα είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν ψηλά αυτό χάνεται αν το μοτόρι είναι αεροελαιόψυκτο αντίθετα στα 2κύλινδρα αυτό δεν είναι πρόβλημα, αυτά δεν χρειάζεται να υπερβούν τις 8000 στροφές για να αποδώσουν είναι λοιπόν λογικό που η ισχύς των αεψ είναι σαφώς μικρώτερη, χάνεται το λύσσασμα του Ι4 ψηλά, ο βασικός λόγος που κάποιος παίρνει Ι4, αν θέλει ροπή χαμηλά, παίρνει 2κύλινδρο και βρίσκει την υγειά του... και με τι όφελος;; ωραία, λείπουν κάποια εξαρτήματα αλλά αν το συνολικό βάρος καταλήγει υψηλό(τερο από το υγρόψυκτο), όφελος πραγματικό δεν υπάρχει α, ξέχασα πριν να γράψω πως όποιος πάρει το bandit, το παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2006 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Θα συμφωνήσω πως ο αεροελαιόψυκτος δεν είναι η καταλληλότερη υλοποίηση ενός 4-κυλίνδρου για στροφάρισμα πολύ ψηλά. Έθεσα όμως την συγκεκριμένη σύγκριση του CBF με το BANDIT Μήπως το CBF στροφάρει ψηλότερα απο το BANDIT?? Βγάζει περισσότερα άλογα,ή μήπως είναι πιο αξιόπιστο??? Δεν σύγκρινα το BANDIT με ένα R6 για παράδειγμα που το πέρνει ο άνθρωπος για να κ@υλ@ει αλλά με ένα αντίστοιχο street-touring και εκεί τα καταφέρνει άψογα και μάλιστα με παροχή ισχύος πολύ πιο αξιοποιήσιμη και γραμμική απο ένα FAZER για παράδειγμα που λυσσάει στις 8000 και μέχρι εκεί ψιλοκουτσαίνει. Δηλαδλη αυτό είναι πιο κατάλληλο για την κατηγορία??? :/ :/ :/ :/ ξέχασα πριν να γράψω πως όποιος πάρει το bandit, το παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο... Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω.Εγώ πάντως θα αγόραζα άνετα ένα BANDIT μεταχειρισμένο που έχει βγει σκύλος και απευθύνεται σε πιο συνειδητοποιημένους τύπος παρά ένα Z750 για παράδειγμα που οι περισσότεροι τα ξελιγώνουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 το νέο fazer θέλει πάνω από 8000, αλλά το παλιό;;; ή το hornet; ή το Ζ; (ειδικά αυτό!!!) δεν ξέρω αν το bandit στροφάρει πιο χαμηλά από το cbf, αλλά δεν μου κάθεται καθόλου καλά να έχω 4κύλινδρο και να είναι αεψ, και σ' αυτό συμφωνούν πάρα πάρα πολλοί... ως προς την μεταπώληση δεν τίθεται ζήτημα, το cbf υπερέχει πολύ, ρώτα όποιον θέλεις τώρα περί ορέξεως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Τα hornet και z είναι streetfighter δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία,όσο για το θέμα γούστου το δέχομαι πως είναι υποκειμενική άποψη Επίσης δέχομαι πως σίγουρα το CBF και γενικότερα τα HONDA υπερέχουν σε πολλές περιπτώσεις σε σχέση με άλλα στην αξία μεταπώλησης αλλά είναι και οφειλόμενο αυτό στην HONDA-μανία που έχει επικρατήσει και είμαστε σίγουροι πως μόνο αυτά θα βγουν καλά. Τρώει πάντως και κάτι σκαλώματα ο Έλληνας!! Στα 1200gs και στο Multistrada να τον γουστάρουμε τον αερόψυκτο (και δικαίως ειδικά στο πρώτο) και στο Bandit να μην μπορούμε να το βλέπουμε.Να πείς οτι έβγαλε και ποτέ προβλήματα... Περι ορέξεως βέβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 τα hornet S και Z-S δεν είναι streetfighter, είναι ακριβώς στην κατηγορία του bandit και βέβαια υπάρχει πάντα το παλιό (και άριστο) fzs600 που μετά την έλευση του νέου μοντέλου τα βρίσκεις για 4500, μοντέλα 2001+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Hornet S για μεταχειρισμένο φαντάζομαι αναφέρεσαι. Πολύ καλό αλλά απο προστασία αέρα δεν παίζει για touring Ζ750S>> καταπληκτικό (αλλά 1500 ευρώ ακριβότερο οπότε παίζει σε άλλα βαλάντια ) fzs600 πολύ καλό αν το βρεις σς καλή κατάσταση αλλά παίζει μόνο σε μεταχειρισμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsiki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΤΕ.ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ : ΕΙΜΑΙ 36 ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ MHXANH ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ TOURING, ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ CBF600S ME ABS KAI BANDIT650S ME ABS (ABS OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΤΙς ΕΞΟΡΜΗΣΕΙς ΤΟΥ ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟΥ(ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ :D).Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΚΙΝΗΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥς 7 ΜΗΝΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ(ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :D ).ΔΙΝΩ ΤΟ TRANSALP (ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ)ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΚΑΖΙ (ΤΑ 140-150ΧΙΛ. - CBF 170-180XIΛ/ΩΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΤΟς ΠΟΛΗΣ (ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ),ΝΑ ΦΟΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟΙΓΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ(ΑΛΛΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ (ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ) ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ.ΟΔΗΓΩ ΑΠΤΑ 15 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟς ΟΠΑΔΟς ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΝΑΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ (Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1000 ΧΙΛ. ΠΑΕΙ 2ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ).ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟς ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙς ΜΟΥ.ΜΕΤΑΞΥ CBF KAI BANDIT ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ-ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ,ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ-ΤΕΛΙΚΗ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (ΕΠΙΡΕΑΖΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΗΟΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Π.Χ. ΤΟ ΒΑΝDIT ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ).ΘΑΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΧΩΝ CBF-BANDIT ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΖΩ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ CBF EXΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΕΤΣΙ...Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η/Υ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΦΟΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΤΕ.ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ : ΕΙΜΑΙ 36 ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ MHXANH ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ TOURING, ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ CBF600S ME ABS KAI BANDIT650S ME ABS (ABS OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΤΙς ΕΞΟΡΜΗΣΕΙς ΤΟΥ ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟΥ(ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ).Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΚΙΝΗΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥς 7 ΜΗΝΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ(ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΤΗς ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ).ΔΙΝΩ ΤΟ TRANSALP (ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ)ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΚΑΖΙ (ΤΑ 140-150ΧΙΛ. - CBF 170-180XIΛ/ΩΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΤΟς ΠΟΛΗΣ (ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ),ΝΑ ΦΟΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟΙΓΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ(ΑΛΛΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ (ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ) ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ.ΟΔΗΓΩ ΑΠΤΑ 15 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟς ΟΠΑΔΟς ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΝΑΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ (Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 1000 ΧΙΛ. ΠΑΕΙ 2ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ).ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟς ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙς ΜΟΥ.ΜΕΤΑΞΥ CBF KAI BANDIT ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ-ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ,ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ-ΤΕΛΙΚΗ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (ΕΠΙΡΕΑΖΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΗΟΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Π.Χ. ΤΟ ΒΑΝDIT ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ).ΘΑΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΧΩΝ CBF-BANDIT ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΖΩ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ CBF EXΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ. Χαίρομαι να βλέπω πραγματικούς μοτοσυκλετιστές που ψάχνουν για all-around τίμιες μηχανές και να μην επηρεάζονται τόσο απο μόδες.Είσαστε κατά την άποψη μου στις σωστές επιλογές με τα CBF και BANDIT καθώς και τα δυο θα κάνουν αυτά που αναφέρετε πιο πάνω και καλά μάλιστα.Π Προσωπική μου γνώμη να πάρεις το BANDIT650s με ABS Είναι τέρας αξιοπιστίας( βάζω το χέρι μου στη φωτιά ) , είναι πολύ ποιοτικό σε όλους τους τομείς ( βαφές,μέταλλα,κολλησεις κλπ ) και σε πολύ συμφέρουσα τιμή Το τονίζω και πάλι πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο το CBF ( το αντίθετο μάλιστα,ειδικά στον τομέα της άνεσης ο ειδικός τύπος το εξαίρει για πολύωρη χρήση σε σχέση με το CBF ) Απο εκεί και πέρα δεν παύει να ναι η προσωπική μου άποψη διότι εγώ το γουστάρω και πολύ εμφανισιακά.Να διαλέξεις αυτό που σε φτιάχνει καλύτερα και θα σε ταξιδεψει πρώτα στα πιο όμορφα μέρη του μυαλού σου... Καλοτάξιδος και όρθιος μέχρι τα 100 σου... Μια εικόνα πάντα μετράει: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Τα hornet και z είναι streetfighter δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία,όσο για το θέμα γούστου το δέχομαι πως είναι υποκειμενική άποψη Και τα δύο κυκλοφορούν και σε εκδόσεις με Fairing.Εμετικά μέν,αλλά κυκλοφορούν! Περι ορέξεως βέβαια... ΕΔΩ συμφωνώ. <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 bandit. σαν κάτοχος. εμένα πάντως κάποιος με cbf με ρώτησε αν του το πουλάω και δήλωσε στεναχωρημένος που για λίγους μήνες δεν πήρε το GSF650 με abs, μόλις είδε την μάυρη καλογυαλισμένη κούκλα μου δίπλα στο ατιμέλητο γκρί καινούργιο cbf του... να μου ζήσεις TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 ...SUZUKI, θα'περνα εγω...(λεεεεμε τωρα! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 ...SUZUKI, θα'περνα εγω...(λεεεεμε τωρα! :D ) <{POST_SNAPBACK}> Συμφωνώ. Σε σχέση με την τιμή του είναι καλή ευκαιρία. Τώρα με συγχωρείτε .......................αλλά για αεροελαιόψυκτα που δεν ανεβάζουν στροφές ............και δε βγάζουν άλογα ......................και άλλες τέτοιες μ@λ@κι#ς μάλλον ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται. Τον καταλαβαίνω γιατί κι εμένα καρφί δε μου καίγεται για κάτι τέτοια. Αλλά δε θα ήθελα να ξαναπεράσω ότι πέρασα με την πώληση του KLE. Πόσο μάλλον με το Bandit που δεν κυκλοφορεί καθόλου στους Ελληνικούς δρόμους. Διστυχώς !!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kromi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 τελικά, Αλέξανδρε, τι αγορά έκανες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
criscas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ BANDIT MADE IN JAPAN ΕΝΩ CBF MADE IN ITALY ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ HONDA CB 1300 ( MADE IN JAPAN ΟΜΩΣ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΩΤΙΜΟΥΣΑ BANDIT . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες