marla 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Θα ήθελα τη γνώμη σας για 2 κράνη! Καταρχάς από από Δευτέρα (γιαυτό το ψιλοβιάζομαι) θα πάρω στα χέρια μου την πρώτη μου μηχανη, ένα cbf250, και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα εξής 2 κράνη: 1. Caberg V2R - Μου άρεσε πολύ η φυμε ζελατίνα που εχει (θα τη χρειαστώ γιατί συχνά θα οδηγώ κ με γυαλιά μυωπίας) - Ταίριαξε τελεια στο κεφάλι μου - Thermoplastic με ημερομηνία λήξης (στα 3-5 χρονια πιστευω ότι θα το αλλαξω ουτως η αλλως..) - 5 αστέρια από SHARP - (Μου άρεσε και το πιο αεροδυναμικό σχήμα, αλλά ίσως είναι δευτερεύον) 2. Suomy Vandal - Ποιοτικά καλύτερο κράνος (μου φάνηκε… τι λέτε;;) Είναι καλύτερη εταιρεία;; - Μου ταίριαξε πολύ καλά (βασικά νόμισα πως ήταν το τελειο μέχρι που δοκίμασα το caberg) - Fiberglass - DD ring - 5 αστέρια από SHARP Και τα δύο μου βγαίνουν πάνω κάτω γύρω στα 200 ευρώ, που τόσα έλεγα να δώσω. Για πρώτο κράνος και για μικρές ταχύτητες μεσα στην πολή (αργότερα αν δω ότι το έχω, θα φτάσω μέχρι Χαλκιδική) απότι κατάλαβα με καλύπτουν και τα δύο. Δοκίμασα agv, lazer, scorpion, premier, nolan, hjc, airoh, shoei, arai, schuberth (τα τρία τελευταία ξεφεύγουν.. πολύ- το πιο φτηνο που βρήκα ήταν shoei xr-1000 με 320 που ούτε αυτά θα δώσω…) Την καλύτερη εφαρμογή στο κεφάλι μου είχε το caberg και αμέσως μετά το suomy Προβληματίζομαι γιατί μου άρεσε η φυμέ ζελατίνα, αλλά διάβασα ότι στο caberg δε λειτουργούν καλά οι αεραγωγοί και ψήνεσαι και ταυτόχρονα διαβασα σε forum από ιρλανδια νομίζω, ότι ο αέρας από τους αεραγωγούς ενοχλεί τα μάτια!(αντιφατικά μου φάνηκαν!) Έχει κανείς κάποιο από τα δύο να μου πεί τη γνώμη του;; Ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Εγώ θα έλεγα Suomy. Είναι αντιγραφή των Arai και τα θεωρώ ποιοτικότερα των Caberg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Το καλύτερο σε εφαρμογη κράνος που έχω δοκιμασει είναι το ARAI μακραν. Αλλά κ με το SUOMY έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά το δικό μου από αεραγωγούς σκίζει. (μακαρι να κλειναν κιολας....). Από ποιότητα πολύ καλύτερο πάντως το SUOMY. Απο κει κ περα ειναι κ θεμα γουστου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Εγώ θα έλεγα Suomy. Είναι αντιγραφή των Arai και τα θεωρώ ποιοτικότερα των Caberg + και εχουν πιο ομορφα γραφικα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Suomy με κλειστά μάτια. Δοκιμασμένο και σε πτώση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Suomy θα σου προτείνω και εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marla 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Απότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα.. πάω για Suomy! Κρίμα και μου είχε γυαλίσει η φυμέ ζελατίνα! Τα γραφικά της Suomy ειναι όντως πολύ καλύτερα αλλά σ αυτην την τιμή θα πάρω ενα μονοχρωμο -υπέροχο όμως- κόκκινο!! Για να πάρω με γραφικά θα πρέπει και να δώσω περισσότερα και να πάρω την κατώτερη σειρά (Defender).. Οπότε κόκκινο! Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!! Αν όχι σήμερα, αύριο θα πάω να το τσιμπήσω, να το πλύνω και από Δευτέρα βόλτες!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Suomy οπωσδήποτε... Μακράν καλύτερο ποιοτικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Suomy θα ελεγα και εγω μιας και ειναι και θυγατρικη της arai και σιγουρα εχουν μια καλη ποιοτητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 suomy Φιλε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 suomy Φιλε..... Φίλη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 suomi φυσικα,το caberg ειναι απο θερμοπλαστικο και δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικο σε πτωση,τουλαχιστον οχι οσο το fiberglass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Εχω το Caberg v2r αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστιμενος..Οντως οι αεραγωγοι δεν ειναι καθολου καλοι,ειναι αρκετα βαρυ και η ζελατινα χαραζει για πλακα... Σε εφαρμογη ενω στην αρχη (σαν απειρος που ημουν)μου ειχε φανει και μενα αψογη, αλλα μετα (επειδη ημουν αναμεσα σε small και medium και τελικα πηρα το Medium) ανοιξε κι αλλο και τωρα ειναι πολυ χαλαρο... Πριν λιγο καιρο πηρα το shoei xr 1000 με 250 απο ιντερνετ και εχω ενθουσιαστει με τις αρετες του.. To suomy vandal το ειχα δικιμασει και αυτο και μου ειχε φανει πολυ καλο σε εφαρμογη και σε ποιοτητα κατασκευης..Και σιγουρα ποιοτικοτερο του Caberg.. Αλλα ελλαδα το ειχα βρει με 300 ευρω.. Που το βρηκες τοσο φτηνα? Απο ιντερνετ μονο το ειχα δει 200... Παντως οτι και να παρεις προσεξε να παρεις το σωστο νουμερο γιατι ειναι πακετο μετα που ανοιγει... Αν εισαι πχ αναμεσα σε small kai medium παρε small οπωσδηποτε και ας σε ζοριζει λιγο στην αρχη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 και σε πρώτη ευκαιρία μπορείς να χτυπήσεις και μια φιμε ή καθρέφτη ζελατίνα για το Suomy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Αν εισαι πχ αναμεσα σε small kai medium παρε small οπωσδηποτε και ας σε ζοριζει λιγο στην αρχη.. Πολυ σωστη συμβουλη, θα ανοιξει αρκετα, μην σε ανησυχει και ας σε στενευει λιγο. Εχω ενα hjc των 100ευρω για το σκουτερ και εχει ανοιξει, ημουν αναμεσα σε medium & large και πηρα το δευτερο. Νταξει ειναι κρανος φτηνο αλλα αν παρεις ενα ακριβο μην οσυ ανοιξει, ειναι κριμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marla 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 Το πήρα!!! Επλυνα και τα εσωτερικά του! Αλλά προβληματίστηκα γιατί όταν έβγαλα τα cheek pads βγηκε μαζί και το τμήμα που βρίσκεται από την εσωτερική μεριά του μπροστινού αεραγωγού (αυτό που είναι ακριβώς μπροστά στο στόμα)! Είναι φυσιολογικό? Όταν τα ξαναέβαλα σταθεροποιήθηκε αλλά μου φάνηκε σα να ήταν κολλημένο και ξεκόλλησε (@ Capdi:Το πήρα από Agio Motors 230 από 270, και είναι μονόχρωμο κόκκινο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 με γεια! κι εγω αγόρασα πρόσφατα κρανάκι και ειναι τέλειο να τριγυρνάς με ασφάλεια στους δρόμους καλές και χαρούμενες διαδρομές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 Suomy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2010 Suomy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitso 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 αν και αργοπορημενος ...ναι!!...suomy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Patentas 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 προσωπικά έχω εδώ και ένα χρόνο το suοmy apex και το θεωρώ πολύ καλό κράνος... εσύ ποιό πήρες? ακόμα δεν το έχω πλύνει, αλλά επειδή έχει έρθει η ώρα για καθάρισμα πες μου αν θες πως το καθάρισες και τι έκανες τελικά με το μπροστινό που λες οτι ξεκόλλησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες