Jump to content
tmgiorgio24

BERING SUNRISE

Recommended Posts

καλησπερα σας,ζαχαρωνώ αυτο το jacket

http://www.automotoracing.com/shop/description.php?lang=2&path=52&sort=Prix&page=0&id=1162&search_query=SUNRISE

το εχει αγορασει κανενας να μας πει εντυπωσεις.???

υπαρχει τπτ καλυτερο σε αυτη την τιμη?

επειδη η αγορα θα γινει απο internet θα βοηθουσε αμα εδινε καποιος SITE ποθ να εχει κ της ακριβεις διαστασεις στα νουμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το έχω (σήμερα το φορούσα :) ). Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχει σωστές προστασίες, είναι εντελώς διάτρητο (κρυώνεις τα βράδια...) και με μία προστασία πλάτης της Knox που μπορείς να πάρεις έξτρα και του ταιριάζει γάντι, γίνεται τέλειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω και εγω ειμαι υπερ ευχαριστιμενος. Το πηρα προπερσι ,εχει μεγαλη ανθεκτικοτητα στην συχνει χρηση μιας και το φοραω καθημαρηνα και λογο της δουλειας λερονετε και πλενετε συχνα και δεν εχει καμια φθορα. Τα δροσερα βραδια του καλοκαιριου εχει ενα θεμα με το κρυο, αλλα για το υπολοιπο τις ημερας ειναι το καλυτερο. Δεν ξερω ποσο το εχεις βρει στο site αλλα και η τιμη στο stelpet στο μοναστιρακι ειναι πολυ καλη. Και πλεον νομιζω δεν το βγαζου σαν sunrise αλλα σαν aero. :_thumbsup:

Και κατι ακομα εγω το εχω στο ανοιχτο γκρι και λερωνει ευκολο ειδικα στο κολαρο στο λαιμο λογο υδρωτα αλλα στον ηλιο μαζευει λιγοτερη ζεστη.

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω (σήμερα το φορούσα :) ). Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχει σωστές προστασίες, είναι εντελώς διάτρητο (κρυώνεις τα βράδια...) και με μία προστασία πλάτης της Knox που μπορείς να πάρεις έξτρα και του ταιριάζει γάντι, γίνεται τέλειο!

Το έχω και είναι πολύ καλό. Συμφωνώ με την extra προστασία πλάτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω και εγώ και επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ άνετο, ανθεκτικό και πολύ δροσερό σε σημείο να κρυώνεις τα καλοκαιρινά βράδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οτι φαινεται αξίζει τα λεφτα του .δεν ειναι κ ακριβω αλλωστε.

με 1.77,80 κιλα κ 1,04 περιφερεια στηθους το L λετε να ειναι ενταξει? απο εσας που το εχετε κ το φοράτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γιατι δεν πετάγεσαι μια βολτα στ στελπετ ή σε κάποιο αναλογο μαγαζι να δοκιμάσεις το νουμερο σου? είναι καλύτερα απο το να το παρεις στην τύχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το SUNRISE από το AERO απ'ότι βλέπω έχει μια διαφορά στην extra τσέπη εμπρός δεξιά στο στήθος. Το AERO δεν την έχει, έχει μόνο εσωτερική και εσωτερική για κινητό. Το μόνο "θέμα" με το AERO που έχω εγώ, είναι ότι το είχα πάρει σε μαυρο / γκρι σκουρο χρώμα με αποτέλεσμα να έχει "κόψει λίγο το χρώμα. Δεν μιλάω στην διάτρητη επιφάνεια αλλά στην άλλη. Έχει αποκτίσει αυτήν την ανεπαίσθητη κοκκινίλα που κάνει το μαύρο. Κατά τά άλλα, ανθεκτικό και ευάερο, το φοράω κάθε μέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οτι φαινεται αξίζει τα λεφτα του .δεν ειναι κ ακριβω αλλωστε.

με 1.77,80 κιλα κ 1,04 περιφερεια στηθους το L λετε να ειναι ενταξει? απο εσας που το εχετε κ το φοράτε?

Εγώ έχω το XL και είμαι 1,84 και 92 κιλά (περιφέρεια στήθους δημοσίως δεν γράφω! :whistling: ) και μου είναι μια χαρά.

Πήγαινε όμως σε ένα μαγαζί όπως προτείνει κι ο TheGhostDriver και κάνε μια δοκιμή να είσαι σίγουρος. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα μετρα σου ειμαι εγω αλλα νομιζω οτι ειχα το Μ. Δεν θυμαμαι και δεν ειναι ευκολο να το κοιταξω. Αλλα δοκιμασε το στο στελπετ ή οπου αλλου. Αν θες να ρωτησω παντως να δουν το μεγεθος στο δικο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλώς επειδή είμαι από επαρχία κ για να το βρω κ να το δοκιμάσω πρέπει να κάνω αρκετά χιλιόμετρα, ποιο εύκολα θα ήταν να το παράγκελvα από το ιντερνέτ

γι 'αυτο ρώταω για τα νούμερα τι παίζει αλλιώς πήγαινα μια βόλτα κ το αγόραζα κιόλας από κατάστημα.

φιλέ atom_smasher άμα μου πει τι νούμερο είχες σου είμαι υπόχρεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το large θα σου περισευει

παρε το medium

[ενδεχομενως και το small να σου ειναι καλο, large παντως με τιποτα μην παρεις]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλώς επειδή είμαι από επαρχία κ για να το βρω κ να το δοκιμάσω πρέπει να κάνω αρκετά χιλιόμετρα, ποιο εύκολα θα ήταν να το παράγκελvα από το ιντερνέτ

γι 'αυτο ρώταω για τα νούμερα τι παίζει αλλιώς πήγαινα μια βόλτα κ το αγόραζα κιόλας από κατάστημα.

φιλέ atom_smasher άμα μου πει τι νούμερο είχες σου είμαι υπόχρεος

Bering θα βρεις στη περιοχή μας εδώ:

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5

50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τηλέφωνο: (24630) 27800

Φάξ: (24630) 27800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό. Δύο χρόνια το χρησιμοποιώ κάθε μέρα (καιρού επιτρέποντος) και είναι σαν καινούριο. Η δε εφαρμογή του είναι άψογη.

Τροποποιήθηκε από τον johnnyestia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bering θα βρεις στη περιοχή μας εδώ:

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5

50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τηλέφωνο: (24630) 27800

Φάξ: (24630) 27800

Τροποποιήθηκε από τον tmgiorgio24