Jump to content
daytona sprinter 125cc

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Α1???

Recommended Posts

σιγουρα??δεν ανεβικαν λογο κρισισ???

Και γω τόσα έχω ακούσει πάνω-κάτω. Ξέρει κανείς πόσο πάει του αυτοκινήτου και το Α1 μαζί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και γω τόσα έχω ακούσει πάνω-κάτω. Ξέρει κανείς πόσο πάει του αυτοκινήτου και το Α1 μαζί;

γυρω στα 850 με 900 ευροπουλα...!!!σιγουρα!!! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξαρταται απ' την πολη κυριως και απ' τη σχολη λιγοτερο..

πατρα επαιζαν οταν εδινα εγω γυρω στα 250 αν θυμαμαι καλα, αλλα μετα ανεβηκαν οι τιμες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα απο σχολη σε σχολη διαφερει...Εγω που ρωτησα προσφατα μου ειπαν και τα δυο μαζι γυρω στα 1000-1100 μαζι με τα παραβολα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ενδιαφερομαι μονο για το Α1...αλλαζει και αυτο?ρωτισα εναν φιλο μοθ και μοθ ειπε γυρς στα 400...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γυρω στα 850 με 900 ευροπουλα...!!!σιγουρα!!! :rolleyes:

Ty dudeee. :_thumbsup:

βασικα απο σχολη σε σχολη διαφερει...Εγω που ρωτησα προσφατα μου ειπαν και τα δυο μαζι γυρω στα 1000-1100 μαζι με τα παραβολα..

Όχι ρε φιλαράκι τόσα, κλεψιά τόσα, με τίποτα.

Και μένα μου 'χαν πει σε μια σχολή που ρώτησα εδώ 700 ΜΟΝΟ για το Α1 και παλάβωσα όπως φαντάζεστε...

:ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες πηγα και ρωτησα σε 3 σχολες

Α1 και αυτοκινητου 1300-1400ευρω :mB_faskelo:

Α1 σκετο 700 ευρω :mB_faskelo:

βεβαια μου ειπαν πως αν ξερω ηδη να οδηγω αμαξι τοτε παει χαμηλοτερα...

Τροποποιήθηκε από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ναι φτανει ευκολα τα 1200!!Τα ξεπερναει αναλογα και την σχολη!Εγω που πετυχα πολυ ξηγημενο τυπακι και τα βαλαμε κατω και τα βρηκαμε στην τιμη, και βεβαια ετρεχα για τα παντα εγω μου βγηκε 1060!Πιο κατω δυσκολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες πηγα και ρωτησα σε 3 σχολες

Α1 και αυτοκινητου 1300-1400ευρω :mB_faskelo:

Α1 σκετο 700 ευρω :mB_faskelo:

βεβαια μου ειπαν πως αν ξερω ηδη να οδηγω αμαξι τοτε παει χαμηλοτερα...

εγώ που οδηγάω αμάξι καλύτερα κι από αυτούς, το ίδιο και για μηχανή... πόσο πάει??? :/

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ναι φτανει ευκολα τα 1200!!Τα ξεπερναει αναλογα και την σχολη!Εγω που πετυχα πολυ ξηγημενο τυπακι και τα βαλαμε κατω και τα βρηκαμε στην τιμη, και βεβαια ετρεχα για τα παντα εγω μου βγηκε 1060!Πιο κατω δυσκολα!

Έλεος ρε παιδιά... Τι γδάρσιμο ανελέητο εστί τούτο; Ωραία μπάνια θα κάνουμε και φέτος. Στο νιπτήρα της καφετέριας πάνω απ' τη στοίβα των πιατικών...

:shit: :shit: :shit:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος ρε παιδιά... Τι γδάρσιμο ανελέητο εστί τούτο; Ωραία μπάνια θα κάνουμε και φέτος. Στο νιπτήρα της καφετέριας πάνω απ' τη στοίβα των πιατικών...

μην στεναχωριέσαι.. :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην στεναχωριέσαι.. :scooter:

Mπααα, σιγά μην στενοχωρηθώ Νικολάκη. :P

Δεν πειράζει, θα δουλέψουμε και φέτος, θα πιάσω και τον Σεπτέμβρη δουλειά σ' έναν θείο μου και θα τα βγάλουμε.

Είναι έρως μεγάλος το ninjaki και το αξίζει. :bruce_h4h: :bruce_h4h: :bruce_h4h:

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπααα, σιγά μην στενοχωρηθώ Νικολάκη. :P

Δεν πειράζει, θα δουλέψουμε και φέτος, θα πιάσω και τον Σεπτέμβρη δουλειά σ' έναν θείο μου και θα τα βγάλουμε.

Είναι έρως μεγάλος το ninjaki και το αξίζει. :bruce_h4h: :bruce_h4h: :bruce_h4h:

:D

plz λέγε με Νίκο ΟΧΙ Νικολάκη :P

άντε και καλη δουλιά...

Υ.Γ έχουμε 1 χρόνο και 3 μέρες διαφορά στην ηλικία :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πριν 2 χρόνια που έβγαλα και τα 2 μαζί μου πήγαν σύνολο λιγότερο από 700€ κάπου στα ~690,με παράβολα,εξετάσεις όλα κομπλέ.Βέβαια το παλικάρι είναι πολύ ξηγημένο,δεν έκανα ούτε ένα θεωρητικό ούτε στην μηχανή ούτε στο αυτοκίνητο φυσικά από εκεί πλήρωσα μόνο το φπα των μαθημάτων,αφού οι δάσκαλοι είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε βιβλία.Μετά έκανα 8 μαθήματα με το αμάξι,και 2 με μεγάλη μηχανή.Αυτό ήταν όλο.Όποιος είναι στο Ηράκλειο και την ψάξνει την δουλειά ας στείλει πμ :_thumbsup: .Βλέπω κάτι τιμές και :shock::stunned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

plz λέγε με Νίκο ΟΧΙ Νικολάκη :P

άντε και καλη δουλιά...

Υ.Γ έχουμε 1 χρόνο και 3 μέρες διαφορά στην ηλικία :P

:offtopic: Xεχεχ! Ευχαριστώ και excuse moi, Νίκο. Που 'σαι και ζυγόπουλο... :thumbsup::offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

900ευρώ μηχανή και αυτοκίνητο

700 αυτοκίνητο και 200 η μηχανή εφόσον έχεις το ένα και αντιστρόφως.. πριν 3μήνες το πήρα το δίπλωμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

900€ και τα 2, Θεσσαλονίκη.

Μη συγκρίνετε τιμές απο διαφορετικές πόλεις, η Κρήτη γενικά δεν είναι μέτρο σύγκρισης, η αναλογία τιμών σε διάφορα αγαθά είναι εντελώς διαφορετική, εδώ έχει μπουγάτσα 2€/μερίδα εκεί 4-6€/μερίδα (παράδειγμα)...

Πάντως μην ανησυχείτε, όλοι σιγά σιγά μαζεύονται λόγω οικονομικής και θα ρίξουν τιμές αν θέλουν να βγάλουν κανα λεφτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα