daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 πειτε μου καποιος..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 400 ευρωπουλα!!!!!!!χωρις λαδωμα φυσικα............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 400 ευρωπουλα!!!!!!!χωρις λαδωμα φυσικα............... σιγουρα??δεν ανεβικαν λογο κρισισ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 σιγουρα??δεν ανεβικαν λογο κρισισ??? Και γω τόσα έχω ακούσει πάνω-κάτω. Ξέρει κανείς πόσο πάει του αυτοκινήτου και το Α1 μαζί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Και γω τόσα έχω ακούσει πάνω-κάτω. Ξέρει κανείς πόσο πάει του αυτοκινήτου και το Α1 μαζί; γυρω στα 850 με 900 ευροπουλα...!!!σιγουρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 εξαρταται απ' την πολη κυριως και απ' τη σχολη λιγοτερο.. πατρα επαιζαν οταν εδινα εγω γυρω στα 250 αν θυμαμαι καλα, αλλα μετα ανεβηκαν οι τιμες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 βασικα απο σχολη σε σχολη διαφερει...Εγω που ρωτησα προσφατα μου ειπαν και τα δυο μαζι γυρω στα 1000-1100 μαζι με τα παραβολα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 εγω ενδιαφερομαι μονο για το Α1...αλλαζει και αυτο?ρωτισα εναν φιλο μοθ και μοθ ειπε γυρς στα 400... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 γυρω στα 850 με 900 ευροπουλα...!!!σιγουρα!!! Ty dudeee. βασικα απο σχολη σε σχολη διαφερει...Εγω που ρωτησα προσφατα μου ειπαν και τα δυο μαζι γυρω στα 1000-1100 μαζι με τα παραβολα.. Όχι ρε φιλαράκι τόσα, κλεψιά τόσα, με τίποτα. Και μένα μου 'χαν πει σε μια σχολή που ρώτησα εδώ 700 ΜΟΝΟ για το Α1 και παλάβωσα όπως φαντάζεστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χθες πηγα και ρωτησα σε 3 σχολες Α1 και αυτοκινητου 1300-1400ευρω Α1 σκετο 700 ευρω βεβαια μου ειπαν πως αν ξερω ηδη να οδηγω αμαξι τοτε παει χαμηλοτερα... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δυστυχως ναι φτανει ευκολα τα 1200!!Τα ξεπερναει αναλογα και την σχολη!Εγω που πετυχα πολυ ξηγημενο τυπακι και τα βαλαμε κατω και τα βρηκαμε στην τιμη, και βεβαια ετρεχα για τα παντα εγω μου βγηκε 1060!Πιο κατω δυσκολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χθες πηγα και ρωτησα σε 3 σχολες Α1 και αυτοκινητου 1300-1400ευρω Α1 σκετο 700 ευρω βεβαια μου ειπαν πως αν ξερω ηδη να οδηγω αμαξι τοτε παει χαμηλοτερα... εγώ που οδηγάω αμάξι καλύτερα κι από αυτούς, το ίδιο και για μηχανή... πόσο πάει??? :/ Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δυστυχως ναι φτανει ευκολα τα 1200!!Τα ξεπερναει αναλογα και την σχολη!Εγω που πετυχα πολυ ξηγημενο τυπακι και τα βαλαμε κατω και τα βρηκαμε στην τιμη, και βεβαια ετρεχα για τα παντα εγω μου βγηκε 1060!Πιο κατω δυσκολα! Έλεος ρε παιδιά... Τι γδάρσιμο ανελέητο εστί τούτο; Ωραία μπάνια θα κάνουμε και φέτος. Στο νιπτήρα της καφετέριας πάνω απ' τη στοίβα των πιατικών... :shit: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Έλεος ρε παιδιά... Τι γδάρσιμο ανελέητο εστί τούτο; Ωραία μπάνια θα κάνουμε και φέτος. Στο νιπτήρα της καφετέριας πάνω απ' τη στοίβα των πιατικών... μην στεναχωριέσαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 μην στεναχωριέσαι.. Mπααα, σιγά μην στενοχωρηθώ Νικολάκη. :P Δεν πειράζει, θα δουλέψουμε και φέτος, θα πιάσω και τον Σεπτέμβρη δουλειά σ' έναν θείο μου και θα τα βγάλουμε. Είναι έρως μεγάλος το ninjaki και το αξίζει. :bruce_h4h: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Mπααα, σιγά μην στενοχωρηθώ Νικολάκη. :P Δεν πειράζει, θα δουλέψουμε και φέτος, θα πιάσω και τον Σεπτέμβρη δουλειά σ' έναν θείο μου και θα τα βγάλουμε. Είναι έρως μεγάλος το ninjaki και το αξίζει. :bruce_h4h: :D plz λέγε με Νίκο ΟΧΙ Νικολάκη :Pάντε και καλη δουλιά... Υ.Γ έχουμε 1 χρόνο και 3 μέρες διαφορά στην ηλικία :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Εγώ πριν 2 χρόνια που έβγαλα και τα 2 μαζί μου πήγαν σύνολο λιγότερο από 700€ κάπου στα ~690,με παράβολα,εξετάσεις όλα κομπλέ.Βέβαια το παλικάρι είναι πολύ ξηγημένο,δεν έκανα ούτε ένα θεωρητικό ούτε στην μηχανή ούτε στο αυτοκίνητο φυσικά από εκεί πλήρωσα μόνο το φπα των μαθημάτων,αφού οι δάσκαλοι είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε βιβλία.Μετά έκανα 8 μαθήματα με το αμάξι,και 2 με μεγάλη μηχανή.Αυτό ήταν όλο.Όποιος είναι στο Ηράκλειο και την ψάξνει την δουλειά ας στείλει πμ .Βλέπω κάτι τιμές και Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 plz λέγε με Νίκο ΟΧΙ Νικολάκη :P άντε και καλη δουλιά... Υ.Γ έχουμε 1 χρόνο και 3 μέρες διαφορά στην ηλικία :P Xεχεχ! Ευχαριστώ και excuse moi, Νίκο. Που 'σαι και ζυγόπουλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Που 'σαι και ζυγόπουλο Παρθένος είμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 τι λετε ρε παιδια??μονο για το α1 ποσο θελει..μοθ ειπαν 400... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 400 ευρωπουλα!!!!!!!χωρις λαδωμα φυσικα............... A1 einai 50ariou?:S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 A1 einai 50ariou?:S οχι, το επόμενο... μέχρι 25 kw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 900ευρώ μηχανή και αυτοκίνητο 700 αυτοκίνητο και 200 η μηχανή εφόσον έχεις το ένα και αντιστρόφως.. πριν 3μήνες το πήρα το δίπλωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 900€ και τα 2, Θεσσαλονίκη. Μη συγκρίνετε τιμές απο διαφορετικές πόλεις, η Κρήτη γενικά δεν είναι μέτρο σύγκρισης, η αναλογία τιμών σε διάφορα αγαθά είναι εντελώς διαφορετική, εδώ έχει μπουγάτσα 2€/μερίδα εκεί 4-6€/μερίδα (παράδειγμα)... Πάντως μην ανησυχείτε, όλοι σιγά σιγά μαζεύονται λόγω οικονομικής και θα ρίξουν τιμές αν θέλουν να βγάλουν κανα λεφτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες