manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 να ρωτησω κατι αλο απο προβληματα πως παει απο οτι ξερω δεν βγαζει και πολλα εσεις τι λετε?????? κανεις που το εχει η το ξερει ας μου απαντησει αν μπορει ευχαριστω παντος απο τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 ελατε ολο και καποιος θα εχει καποιον γνωστο που να το εχει αν ξερει καπιος παρακαλιτε να μου πει ευχαριστω παντος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 http://www.stelpet.gr/prosfores-1/eeicocnaao.html λοιπον ενας φιλος μου πηρε το 110cc το αμιζο με 180 ευρω απο χανια. το καρμπυρατερ του ειναι αθλιο ειναι αντιγραφη της αντιγραφης! φτυνει βενζινες σταζει δεν κρατα σταθερες τις στροφες στο ρελαντι... επισης το αλλο αρνιτικο που εχει ειναι η μανιβελα...σαν θελει κολπο για να πιασει διοτι τα γραναζια μαλλον δεν κανουν καλη επαφη η εχουν φαγωθει αλλα εχει μολις 600χλμ δεν ξερω τι συμβενει ακριβως με την μανιβελα αλλα εχει προβλημα... επισης στα 500χλμ καηκε η ηλεκτρονικη(που δινετε μαζι με τον κινητηρα)... α και για να κατεβασεις ταχυτητες καποιες φορες θελει πολυ ζορε... αυτα... κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινετε ροπατος ροπατος με αρκετο νευρο... αλλα αν τον αγορασεις αλλαξε κατευθειαν καρμπυρατερ θα σου σπασει τα νευρα! Εχω αυτο το μοτερ αμιζο, ειναι χαλασμενο το πηρα δωρο μαζι με το 50αρι που αγορασα... Και μου το εδωσε...πρεπει να εχουν σπασει κατι γραναζια γιατι δεν δινει η μανιβελα στην μπιελα.... Λεω λοιπον να τον φτιαξω... τι καρμπυρατερ προτινεις να βαλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Εχω αυτο το μοτερ αμιζο, ειναι χαλασμενο το πηρα δωρο μαζι με το 50αρι που αγορασα... Και μου το εδωσε...πρεπει να εχουν σπασει κατι γραναζια γιατι δεν δινει η μανιβελα στην μπιελα.... Λεω λοιπον να τον φτιαξω... τι καρμπυρατερ προτινεις να βαλω? Keihin 22αρι αλλα ειναι ακριβουτσικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Keihin 22αρι αλλα ειναι ακριβουτσικο... Φτηνο θελω και να μην τρωει πολυ βενζινη... νορμαλ ... π.χ. οπως τα μανισια 110... Crypton,crypton r, shogun, κτλ :/ αλλα να πηγαινει κιολας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Φτηνο θελω και να μην τρωει πολυ βενζινη... νορμαλ ... π.χ. οπως τα μανισια 110... Crypton,crypton r, shogun, κτλ :/ αλλα να πηγαινει κιολας :) πόσες φορές πρέπει να σου το πώ εσένα? AYTO να βάλεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Εχω αυτο το μοτερ αμιζο, ειναι χαλασμενο το πηρα δωρο μαζι με το 50αρι που αγορασα... Και μου το εδωσε...πρεπει να εχουν σπασει κατι γραναζια γιατι δεν δινει η μανιβελα στην μπιελα.... Λεω λοιπον να τον φτιαξω... τι καρμπυρατερ προτινεις να βαλω? δεν θυμαμε την διαμετρο του μουφοκαρμπυρατερ που εχει αλλα σου προτεινω να παρεις ενα με την ιδια διαμετρο... να οριστε δες αυτα αλλα μην διανωηθεις να τα αγορασεις απο εδω http://www.stelpet.gr/keihin.html μπορεις να το βρεις πολυ φθηνοτερα αν ψαξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 απο προβληματα πως παει τι βγαζει????? και τελικα αξιζει να το παρω ?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flash11 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 απο προβληματα πως παει τι βγαζει????? και τελικα αξιζει να το παρω ?????? πραγματικα φιλε δεν ξερω ειμαι και εγς στην θεση σου εχω ενα νταιτονα ντι βι 72 κιβικαι και μοθ χαλασε και θελω να αλλακσω κινιτηρα αλλα δεν ξερω τι να βαλω λεω για λιφαν 110 μιζατο και μου λεν οτι ειναι χαλια εντελοσ μουφα αλλα τουσ λεω να φτιαξω αφτον που εχω αλλα παλι λενε δεν θα παει καλα /παντωσ εχω 3-4 γνωστουσ που εχουν λιφαν και παρολα αυτα που ακουγοντε δεν τουσ εχει βγαλει κανενα προβλημα απολιτος !!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 πραγματικα φιλε δεν ξερω ειμαι και εγς στην θεση σου εχω ενα νταιτονα ντι βι 72 κιβικαι και μοθ χαλασε και θελω να αλλακσω κινιτηρα αλλα δεν ξερω τι να βαλω λεω για λιφαν 110 μιζατο και μου λεν οτι ειναι χαλια εντελοσ μουφα αλλα τουσ λεω να φτιαξω αφτον που εχω αλλα παλι λενε δεν θα παει καλα /παντωσ εχω 3-4 γνωστουσ που εχουν λιφαν και παρολα αυτα που ακουγοντε δεν τουσ εχει βγαλει κανενα προβλημα απολιτος !!!!!!!!!!!!1 και εγω το ιδιο λεω να κανω να παρω το lifan 110 το απλο και να το βαλω πανω στο suzukaki μου και να γινει γαμ@το θα πεταει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Ρε παιδια γιατι δεν βαζετε μοτερ 125 απο sprinter αφου και πολυ φτηνο ειναι και πιστευω ποιο ποιοτικο απο το Lifan. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Ρε παιδια γιατι δεν βαζετε μοτερ 125 απο sprinter αφου και πολυ φτηνο ειναι και πιστευω ποιο ποιοτικο απο το Lifan. δηλαδη ποσο κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Ρε παιδια γιατι δεν βαζετε μοτερ 125 απο sprinter αφου και πολυ φτηνο ειναι και πιστευω ποιο ποιοτικο απο το Lifan. ειναι ακριβο τελευταια φορα που ειχα κοιταξει την τιμη ειχε γυρω στα 800 ευρω... ασε που μετα αν θελει να το φτιαξει δεν περνει κ πολλα... οποτε οτι καλυτερο για τα λεφτα του ειναι ο λιφαν 110 ο αμιζος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 ειναι ακριβο τελευταια φορα που ειχα κοιταξει την τιμη ειχε γυρω στα 800 ευρω... ασε που μετα αν θελει να το φτιαξει δεν περνει κ πολλα... οποτε οτι καλυτερο για τα λεφτα του ειναι ο λιφαν 110 ο αμιζος! Με τιποτα 800ευρω φιλε, εγω ειχα ρωτηση πριν απο 5μηνες περιπου και μου ειπαν 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Με τιποτα 800ευρω φιλε, εγω ειχα ρωτηση πριν απο 5μηνες περιπου και μου ειπαν 250 ειχες ρωτησει την αντιπροσωπεια? εμενα μου το ειχε πει ατομο που ενδιαφεροταν να βαλει τον 125αρι κ πηρε ο ιδιος στην αντιπροσωπεια για να μαθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) ειχες ρωτησει την αντιπροσωπεια? εμενα μου το ειχε πει ατομο που ενδιαφεροταν να βαλει τον 125αρι κ πηρε ο ιδιος στην αντιπροσωπεια για να μαθει. Ναι ρωτησα απο εκει που το πηρα.Το καταστημα απο οπου το πηρα συνεργαζετε με τον Γκοργκολη.Για αυτο λεω πως δεν παιζει με την καμια 800ευρω, 800ευρω κανει το μοτερ απο το innova Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2010 από τον Daytonass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Ναι ρωτησα απο εκει που το πηρα.Το καταστημα απο οπου το πηρα συνεργαζετε με τον Γκοργκολη.Για αυτο λεω πως δεν παιζει με την καμια 800ευρω, 800ευρω κανει το μοτερ απο το innova οκ τοτε ειναι κλεφτες...! ο καθενας το κοστολογει οσο του ερθει... παντως αν οντως εχει τοσο τοτε συμφερει,επειδη ειναι καλο μοτερ κ αξιοπιστο(μονο στο φτιαξιμο μας τα χαλαει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 τελικα ρε παιδια αξιζει να το παρω το 110 το απλο to λιφαν η μπααα αν το παρω θα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 εγω παιδια σκεφτομαι να παρω το υδροψυκτο 110cc μοτερακι της lifan για το παπι μου.... http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=19915 αυτο εδω ειναι... τι λετε εσεις?? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 εγω παιδια σκεφτομαι να παρω το υδροψυκτο 110cc μοτερακι της lifan για το παπι μου.... http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=19915 αυτο εδω ειναι... τι λετε εσεις?? :/ φιλε μου ενα θα σου πω θα κανεις βλακια αμα το παρεις 1ον γιατι ειναι πολυ ακριβο και 2ον γιατι δεν τρεχει καθολου πολυ με το ζορι 100 -104 πιανει το 110 της lifan και το 3βαλβιδο και το απλο και αφτο που θες εσυ και εγω ελεγα να το παρω το 3βαλβιδο αλλα τελικα δεν το πηρα γιατι μονο φραγκα θα μου ετρογε ασε που θελει και καθε 3 και λιγο σερβις γιατι β@μιετε το μοτερ αφτα απο εμενα οτι θελεις κανε απο εκει και περα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 φιλε μου ενα θα σου πω θα κανεις βλακια αμα το παρεις 1ον γιατι ειναι πολυ ακριβο και 2ον γιατι δεν τρεχει καθολου πολυ με το ζορι 100 -104 πιανει το 110 της lifan και το 3βαλβιδο και το απλο και αφτο που θες εσυ και εγω ελεγα να το παρω το 3βαλβιδο αλλα τελικα δεν το πηρα γιατι μονο φραγκα θα μου ετρογε ασε που θελει και καθε 3 και λιγο σερβις γιατι β@μιετε το μοτερ αφτα απο εμενα οτι θελεις κανε απο εκει και περα Ε ποσα να βγαζει ρε φιλε?? 110cc ειναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
no_fear,no_pain,NO_BRAKES 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 ειχα λιφαν 3ν...εβγαλε 38000 χλμ χωρις κανενα προβλημα και ηταν μονιμος με 90-110χλμ...το καρμπυρατερ θελει αλλαγμα γιατι μπερδευει,χανει...κλπ...γενικα τα λιφαν ειναι καλα μοτερακια...και φθηνα....καλη επιλογη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες