Jump to content
ALX™

Προβληματισμός με τις πωλήσεις μοτοσυκλετών.

Recommended Posts

Δεν ξέρω, αλλά αυτές τις μέρες που χαζεύω τις αγγελίες (γενικώς) και κοιτάζω για SS, κάποιες στιγμές μπαίνω και κοιτάζω και τις πωλήσεις των 1150GS. Eίδα αγγελίες που ξεκινούσαν από 3900€ και φτάνανε... όσο.

Συγκεκριμένα, μηχανάκια που τα δίνουν με 4000 και 5000€, έχουν πάνω τους της Παναγιάς τα μάτια! Αξεσουάρ που κοστίζουν πάνω από τα μισά χρήματα της τιμής που πουλάνε τη μοτό! Κι αναρωτιέμαι ρε γμτο... αξίζει να δώσεις τη μοτοσυκλέτα σου που την έχεις κούκλα και γεμάτη καλούδια για... ένα κομμάτι ψωμί στην ουσία? Πως μπορούν και τις πουλάνε έτσι?

Να την έδινα που λέει ο λόγος τόσο, (αφού τόση είναι η αγοραστική της αξία λόγω παλαιότητας) αλλά να μην είχε τίποτα πάνω της.

Στην τελική να τα έβγαζα ότι είχα βάλει και να τα έδινα χώρια. Περισσότερα θα κέρδιζα έτσι. Βέβαια, θα δυσκολευόσουν να την πουλήσεις μετά, διότι ο ανταγωνισμός με άλλα που θα ήταν φορτωμένα καλούδια θα ήταν μεγάλος, αλλά... ξέρω εγώ :( Θα την λυπόμουν να την δώσω έτσι! Και συνήθως μιλάμε για μοτοσυκλέτες κουκλιά, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα!

Κοιτάξτε πχ τι έχει πάνω ένα GS 1150 σαν το δικό μου που είδα σε μια αγγελία, και το δίνει 3900€!!!

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ.ΜΕ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ BMW,ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΙΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ-ΦΙΛΤΡΟ,ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS REVOLUTION,ΑBS,ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND.ΚΑΓΚΕΛΑ,ΧΟΥΦΤΕΣ,ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ,ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΔΙΧΡΩΜΟ ΚΑΛΛΥΜΑ ΣΕΛΑΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟ SERVICE ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΣΚΟΥ-ΠΛΑΤΩ,ΚΛΠ.(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ) ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αυτά που έχει πάνω κοστίζουν περί τα 2000€! Και την πουλάει 3900!

Εγώ έχω πάνω, πολύ περισσότερα (και ουσιαστικότερα) πράγματα από αυτόν. Και τα έχω βάλει γιατί ξέρω ότι δεν θα την πουλήσω ποτέ μου. Τα βάζω για μένα και ξέρω ότι θα τα ευχαριστηθώ εγώ ο ίδιος κι όχι ο επόμενος που θα την πάρει λόγω παλαιότητας μοντέλου για ένα κομμάτι ψωμί. Όχι ρε φίλε... με αυτά τα δεδομένα, δεν το δίνω το μηχανάκι μου με τίποτα! (όχι ότι θα το έδινα σε άλλη περίπτωση)

Ξέρω, είναι ο νόμος της αγοράς αυτός, και ποτέ δεν παίρνεις πίσω ότι ξόδεψες για αξεσουάρ, αλλά εγώ δεν θα την έδινα ποτέ μου την μοτοσυκλέτα αν της είχα ρίξει πολλά λεφτά. Μία και μοναδική φορά το είχα κάνει με το pegaso, και μάλιστα κάθε φορά που ήθελα να του βάλω κάτι, σκεφτόμουν ακριβώς αυτό. Ότι επειδή ήξερα ότι θα την πουλούσα μια μέρα, θα ήταν χαμένα λεφτά.

Στο GS αντιθέτως, ό,τι και να του βάλω, το κάνω με μεγάλη χαρά και καμία τύψη, διότι ξέρω ότι θα μείνει σε μένα.

Εσείς πως το βλέπετε αυτό το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δυσκολες εποχες για τον πωλητη ,καλες για τον αγοραστη

αυτο που λες ,"εγω δεν θα την εδινα ποτε τοσο" ,σου ευχομαι να μην το ζησεις ποτε ,ποτε δεν ξερεις τι εχει ο αλλος και την πουλαει τοσο ,θα μου πεις αμα ειναι πολλες οι αγγελιες δεν γινεται να εχουν ολοι προβλημα αλλα την τιμη την καθοριζει η αγορα και η αγορα αυτην την εποχη ειναι στο χειροτερο σημειο της (μεχρι τωρα ,γιατι προβλεπεται και αλλη κατηφορα)

ρε λες να παρω κανα gs??? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω πιστεύω ότι αν έχεις μια μηχανή που σκοπεύεις να τη δώσεις, δεν αξίζει να τις βάζεις όλα αυτά τα αξεσουάρ... Το ίδιο κάνω και εγώ! Αν κάποια στιγμή καταλήξω σε μια μοτό που θα ξέρω ότι θα την κρατήσω, πιστεύω ότι τότε θα τη ΦΟΥΛΑΡΩ στο έξτρα...

Πάντα όμως είναι συνάρτηση και της οικονομικής κατάστασης του καθενός και του χρονικού διατήματος κατοχής της μηχανής (που πολλές φορές όμως δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν)... Κάποιος πχ μπορεί να σκέφτεται ότι ναι μεν θα "χάσει" 1000 ευρώ από τα καλούδια που θα βάλει αλλά ότι αξίζει ένα τέτοιο ποσό για την "απόλαυση" που θα του προσφέρουν στα χρόνια χρήσης τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς είναι αρκετές οι αγγελίες αυτές, οπότε δεν παίζει όλοι να έχουν προβλήματα. Πιστεύω οι περισσότεροι απλά για αλλαγή πάνε. Για το συγκεκριμένο που έγραψα είναι μοντέλο 2000 σαν το δικό μου. Δηλαδή αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρά του και είναι σε άριστη κατάσταση όπως λέει, είναι τσάμπα το μηχανάκι. Εγώ δηλαδή που το ξέρω τι είναι ως μοτοσυκλέτα, θα τα έδινα χαλαρά αυτά τα λεφτά για να το πάρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλες φορες εντυποσιαζομαστε με καποια πραγματα και τα βαζουμε στην μηχανη,θυμαμαι οταν ειχα παρει το ΔΤ ενας φιλος μου ελεγε ''πειραξε το, βαλτου μια εξατμιση,φιλτρο καρμπυρατερ'' και διαφορες ακομα ιστοριες, δεν λεω θα ηταν πολυ πιο μπομπα το ΔΤ μετα αλλα θα ειχα δωσει κοντα 1000ευρω τα οποια θα εχανα μετα απο ενα χρονο,και για αυτο δηλαδη δεν το εκανα γιατι ηξερα πως το ΔΤ ειναι απλα μια μηχανη για εμενα που εκανα εισοδο στο κοσμο της μηχανης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα όμως είναι συνάρτηση και της οικονομικής κατάστασης του καθενός και του χρονικού διατήματος κατοχής της μηχανής (που πολλές φορές όμως δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν)... Κάποιος πχ μπορεί να σκέφτεται ότι ναι μεν θα "χάσει" 1000 ευρώ από τα καλούδια που θα βάλει αλλά ότι αξίζει ένα τέτοιο ποσό για την "απόλαυση" που θα του προσφέρουν στα χρόνια χρήσης τους...

Παίζει κι αυτό. Είναι σαν να λέμε... νοικιάζεις απόλαυση. Την πληρώνεις για τον καιρό που θα την απολαμβάνεις.

Από την άλλη κι αυτό όμως σχετικό είναι. Οτιδήποτε άλλο πέρα από μηχανική βελτίωση, ή μια βελτίωση των φρένων και των αναρτήσεων, είναι κάτι που δεν προσφέρει καμιά ιδιαίτερη απολαύση. Υπάρχουν τόσα και τόσα μπιχλιμπίδια που βάζουμε πάνω στις μοτοσυκλέτες μας, που τις περισσότερες φορές, μόνο για την οπτική απόλαυση είναι παρά για την χρηστική απόλαυση. Θα μου πεις..."όπως τη βρίσκει ο καθένας και γούστο του και καπέλο του"...

Παρόλα αυτά εγώ επιμένω. Κάποιες μοτοσυκλέτες όταν περάσουν τα χρόνια τους, δεν αξίζει να τις δώσεις από τη στιγμή που τις έχεις και φορτωμένες πράγματα. Σε αυτή την περίπτωση ή αλλάζεις κάθε 2 - 3 χρόνια μοτό για να μην χάνει τουλάχιστον την αγοραστική της αξία, ή την κρατάς όταν έχεις αποφασίσει να της ρίξεις λεφτά! Το να της ρίχνεις κάθε λίγο και λιγάκι κάτι, να την έχεις φορτώσει από την κορυφή ώς τα νύχια, να την έχεις κρατήσει τόσο που έχει πέσει πολύ η αγοραστική της αξία, και στο τέλος να λες την πουλάω... ε εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το θεωρώ χαμένα χρήματα και χαμένο κόπο.

Και έρχεται ο άλλος με λίγα λεφτά επειδή πέρασαν τα χρόνια, αγοράζει μια μοτοσυκλέτα στη πένα με ένα σωρό αξεσουάρ πάνω της, και είναι πρώτη μούρη στο Καβούρι! Και τριβάλιτσα έτοιμη για ταξίδια και απ' όλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος πχ μπορεί να σκέφτεται ότι ναι μεν θα "χάσει" 1000 ευρώ από τα καλούδια που θα βάλει αλλά ότι αξίζει ένα τέτοιο ποσό για την "απόλαυση" που θα του προσφέρουν στα χρόνια χρήσης τους...

_thumbsup.gif ακριβώς αυτό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου ειδες πολλες περιπτωσεις... Στις μεν μπορει να ειναι οικονομικοι οι λογοι, στις δε να τις εχουν παρει μεταχειρισμενες και απλα να εχουν προσθεσει καποιο εξοπλισμο. Οποτε εσενα σου φαινεται απιστευτο εβω ο αλλος εχει κοτσαρει απλα δυο βαλιτσες στο μεταχειρισμενο του.. (οι οποιες μπορει και αυτες να ειναι μεταχειρισμενες ;-)) κτλ κτλ

Μεσα στο δειγμα ειναι και οι τυποι που την αλλαζουν για ψυχολογικη αλλαγη περισσοτερο και ειναι διατεθιμενοι να τα πουλησουν ολα για να κανουν μια νεα αγορα, που δεν σημαινει οτι θα ειναι και καλυτερη. (εκεινοι με τα εμφανισιακα upgrades ειναι τετοιοι τυποι που τις βαριουνται ευκολα κυριως)

Επισης αλλοι δενοναι περισσοτερο "συναισθηματικα" και αλλοι οχι... Εγω δεν μπορω να σκοτωσω 1500Ε τον πηγασακο που ειναι τοσο προσεγμενος. Αε μεινει στο garage να τον βλεπω.. 1000 εχει ενα παπι.

Τροποποιήθηκε από τον iced

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX

Το μοτο που φέρνεις ως παράδειγμα το έχω δεί εγώ και το σκέφτομαι σοβαρά.., φαίνεται οκ..

Η τιμή είναι καλή, αλλά έχει σχεδόν 100000χλμ και είναι του 2000

Όπως ακριβώς του 2000 ήταν και το TDM 850 που έδωσα 2500 με τα κέρ@τ@ του επάνω και μόλις 44000.

Μηχανή που απαξιώνουν σχετικά στα μοτοφόρουμ ,αλλά κάνει τα πάντα καλά,φθηνά και δεν χαλάει.

Αν έβγαζα τα αξεσουάρ θα το εδινα 2200 ευρώ πιστεύω, αν περίμενα ίσως και 2800.

Τελικά το έδωσα σε φίλο ,για να το καβαλάω και καμιά φορά.

Οικονομικά δεν με συνέφερε και σίγουρα δεν πήρα πίσω τα λεφτά που του είχα χώσει..

Αλλά ψήνομαι για 1150..

Όλα είναι θέμα επιλογών και ισορροπιών απολαυσης-κόστους.

Σίγουρα πάντως δεν είναι καλή εποχή για να πουλάς, ούτε καλή εποχή για να μην έχεις ρευστό στην άκρη.

Πάντα όρθιοι :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά έχει σχεδόν 100000χλμ και είναι του 2000

αν ειναι καλοσυντηρημενη δεν εχει αναγκη. να ειναι ομως B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξεσουάρ που κοστίζουν πάνω από τα μισά χρήματα της τιμής που πουλάνε τη μοτό! Κι αναρωτιέμαι ρε γμτο... αξίζει να δώσεις τη μοτοσυκλέτα σου που την έχεις κούκλα και γεμάτη καλούδια για... ένα κομμάτι ψωμί στην ουσία?

Να την έδινα που λέει ο λόγος τόσο, (αφού τόση είναι η αγοραστική της αξία λόγω παλαιότητας) αλλά να μην είχε τίποτα πάνω της.

Alx, τα εξτρά δεν δίνουν πάνω στη τιμή. Ουσιαστικά αποτελούν ένα... κίνητρο για να αγοράσει κάποιος την συγκεκριμένη. 2000€ είχαν τα εξτρά καινούρια, όχι μεταχειρισμένα απο το 2001!

Και την δική μου μηχανή έχω αγγελία, και η εμπορική της αξία είναι 4500€ σκέτη. Εγώ πχ την δίνω 7000€(λέμε τώρα). Αν κάποιος τα θεωρεί πολλά, φυσικά και κάνω καλύτερη τιμή αλλά φυσικά αρχίζω και αφαιρώ εξτρά. Αν πχ θέλει να κόψει ένα 500ρικο, θα του αφαιρέσω τις εξατμίσεις(καινούριες έχουν 1200 οι συγκεκριμένες) η τυχόν ζάντες after market που είναι πανάκριβες. Κανένα πρόβλημα! Όλα συζητιούνται. Τώρα, σχετικά με το εάν αξίζει, αν κάποιος είναι απογοητευμένος απο την μοτο του(και το παραδέχεται, γιατί οι περισσότεροι δεν το κάνουν) την ξεντύνει, πουλάει ξεχωριστά τα πράματα, και ώρα της καλή να την χαίρεται ο επόμενος, σε όσο το δυνατόν χαμηλώτερη τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάειιιι,το χάσαμε το κορμί dancegirl2.gif παληκάρι .

Ετσι όπως πάμε, jump20.gif όχι μόνο οι πωλήσεις έχουν πέσει, αλλά εδώ,έχουν πέσει και σημαντικότερα πράγματα επάνω μας και άΐντε να δούμε τώρα, free-sexy-smileys-953.gif πώς θα σηκωθούν????? drunk-irish-048.gifdrunk-irish-048.gif

_______________________________________________________________________________________________

treeswing.giftt5128311fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι δύσκολες οι εποχές εκεί έξω παιδιά, μην σας φαίνεται τίποτα παράξενο.

Έχουμε περί τους 600.000 ανέργους μέχρι στιγμής με εργατικό δυναμικό, δεν ξέρω πόσο.

Είναι λογικό όταν βλέπεις πολλές ίδιες μηχανές να πωλούνται, να αναγκάζεσαι να ρίξεις την τιμή. Είναι η λογική της αγοράς-ζήτησης, και ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε.

Άσε που τα κυβικά της δεν είναι και τόσο εμπορικά αυτές τις μέρες, κατα την γνώμη μου, (βλέπε ασφάλειες, βλέπε σήμα) οι ποιό πολλοί προσανατολίζονται σε μικρού κυβισμού για να αφήνουν το αμάξι στις καθημερινές μετακινήσεις.

Δεν ξέρω, ας μας πει κάποιος που έκανε έρευνα αγοράς πρίν την κρίση, σε παρόμιας δυναμικής μοντέλα και όχι σαν το δικό μου που βγαίνει καινούργιο κάθε δύο χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως η προσφορα ειναι δυσαναλογη μεγαλυτερη απο τη ζητηση,χρεπια και ευκαιριες κυκλοφορουν και θα κυκλοφορουν παντα,απορω πως το ντουκατι μου πουληθηκε μεσα σε ενα μηνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι δύσκολες οι εποχές εκεί έξω παιδιά, μην σας φαίνεται τίποτα παράξενο.

Έχουμε περί τους 600.000 ανέργους μέχρι στιγμής με εργατικό δυναμικό, δεν ξέρω πόσο.

Είναι λογικό όταν βλέπεις πολλές ίδιες μηχανές να πωλούνται, να αναγκάζεσαι να ρίξεις την τιμή. Είναι η λογική της αγοράς-ζήτησης, και ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε.

Άσε που τα κυβικά της δεν είναι και τόσο εμπορικά αυτές τις μέρες, κατα την γνώμη μου, (βλέπε ασφάλειες, βλέπε σήμα) οι ποιό πολλοί προσανατολίζονται σε μικρού κυβισμού για να αφήνουν το αμάξι στις καθημερινές μετακινήσεις.

Αυτο ακριβως. Και το βασικοτερο, οτι αρκετοι αγοραζουν μηχανακι με χρηματοδοτηση και τωρα που εχουν σφιξει οι κωλοι οσο δεν παιρνει, σου λεει δωστο οσο-οσο απο το να το παρει η τραπεζα για 5 δοσεις υπολοιπο. Μια ερευνα στο car.gr και δειτε ποσα καινουργια μηχανακια (ενος χρονου ή και λιγοτερο) πωλουνται. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν γράφουν στην αγγελλία αυτό το ''άριστη κατάσταση'' δεν πάω πλέον ποτέ να δω τη μηχανή ,γιατί 99% θα είναι χρέπι.

Πρόσφατα έψαχνα για να ξαναπάρω Africa και το τι χρέπι είδα ''σε άριστη κατάσταση'' δεν περιγράφεται.

Στις φωτογραφίες βάζουν τα μηχανάκια όταν τα πρωτοαγόρασαν και όταν τα δεις από κοντά σε πιάνουν τα γέλια.

Ευκαιρίες σίγουρα υπάρχουν και ειδικά στις μέρες μας μόνο έτσι μπορεί να πουληθεί .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνα αντιστοιχο θεμα ειχα ανοιξει στο Φορουμ του Vstrom,οπου και ρωτουσα-συζητουσαμε "γιατι ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τα Vstrom" και πραγματικα πολλακις συμβαινει...Εβλεπα Vstrom ουτε ετους με 2500 κατω απο την τιμη αγορας και να εχουν πανω ενα σωρο εξτρα που η αντιστοιχια της τιμης επεφτε κι αλλο....Δεν ξερω ποια η λογικη αλλά δεν θα μπω στον κοπο να πουλησω κατι σε τιμη "σκοτωμα".Προτιμω να την κρατησω και να παρω κι αλλη,οχι να την "πουλησω"...εκτος και συντρεχει λογος πολυ μα πολυ μεγαλης αναγκης,οικονομικης.:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο σφίγγουν τα πράγματα κι έχουν πολύ ακόμη, τόσο οι τιμές θα συμπιέζονται. Όπως θα έλεγε κι ο λαός εδώ δεν έχουμε να φάμε ραπανάκια για την όρεξη... μπορεί πράγματι σε 1-2 χρόνια πχ να φτάσουμε και σε τέτοιο σημείο. Οι έμποροι που νοιώθουν πρώτοι τις αλλαγές στην αγορά, είναι προβληματισμένοι. Γενικά πιστεύω είναι καλή επόχή για αγοραστές, που παίρνουν το ρίσκο να αποχωριστούν τα χρήματα τους εν μέσω κρίσης και κακή για πωλητές ιδίως για μεγάλες μοτο που αν δεν πουληθούν, μπορεί να αρχίσουν να απαξιώνονται λόγω παλαιότητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ίδιο ισχυεί σε όλα,αυτόν τον καιρό.και εγώ που ψάχνω ένα αυτοκίνητο,όσο πιο μικρό σε κυβικά γίνεται,αυτό διαπίστωσα.

φιατ τσικου...ντο 600 ευρώ!στο car.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ίδιο ισχυεί σε όλα,αυτόν τον καιρό.και εγώ που ψάχνω ένα αυτοκίνητο,όσο πιο μικρό σε κυβικά γίνεται,αυτό διαπίστωσα.

φιατ τσικου...ντο 600 ευρώ!στο car.gr

Στα αυτοκινητα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω και εγω την αποψη μου στην κουβεντα σας..καταρχην συμφωνω με ολες τις αποψεις σας επειδη ετυχε να παρω ενα χρ καλομεταχειρισμενο απο γνωστο του ειχα βαλει πανω εξατμησεις και τα κερατα του οχι ομως για να το πουλησω πιο ευκολα απλα γιατι εγω το γουσταρα να το βλεπω ομορφο στα ματια μου παντα το πηρα 2200 και το εδωσα 950 σε υπεραριστη κατασταση ουτε σπασμενα πλαστικα ουτε πειραγμενα μοτερ ουτε τιποτα γιατι πολυ απλα οτι του βαλεις πανω απλα θα χασεις μεγαλο μερος της αξιας του η δεν θα κερδισεις και τιποτα παραπανω οταν το βγαλεις για πουλημα γιατι πολυ απλα τον αγοραστη τον ενδιαφερει ποσο πουλιετε ενα τετοιο μηχανακι και οχι τι εχει πανω του χωρια το γεγονος οτι υπηρχαν πολλοι αγοραστες και καλα που μολις δουν εστω και μια λαμπα αλλαγμενη πανω του νομιζουν οτι το μηχανακι ειναι σκισμενο οποτε απο το να σου μεινει του κατεβαζεις την τιμη και το πουλας...επισης υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι πουλανε χρυσαφι ποιο συγκεκριμενα επειδη δεν εφτανε η τσεπη μου για φμχ ειπα να παρω ενα χτ βρηκα συγκεκριμενα ενα του 96 το παλικαρι υποστηριζε καταρχην οτι δεν ηταν μετατροπη σε μοντελο 02 ενω ηταν το μοτερ χτυπαγε ολο και ετρεχε λαδι απο την κεφαλη(κοινως ηθελε καινουργια κυλινδροπιστονα και φλατζοκερατα) και επειδη ηταν οντως σε καλη κατασταση εξωτερικα μοταρντ και δεν σημαζευετε το παληκαρι ζηταγε 2200 ακατεβατα και οχι μονο αυτος και πολλοι αλλοι σαν αυτον που πηγα και τα ειδα λοιπον που θελω να καταληξω οτι η τιμη πωλησης μιας μηχανης η αυτοκινητου πιστευω διαμορφωνετε και απο το ποσο χρονων ειναι και απο την κατασταση της οχι επειδη φοραει καποια εξτρα πανω της...αλλο να ειναι 2-3 χρονων εκει δεν λεω να βγαλεις και απο την εξατμηση και απο οτι αλλο αλλα μην ειμαστε και παραλογοι και να ζηταμε πολλες φορες τα κερατα μας γιατι τοσα μας λειπουν γιατι τα θυματα πλεον εχουν τελειωσει...υπαρχουν βεβαια και οι ευκαιριες αλλα αυτες ειναι πολυ λιγες εως ελαχιστες...τεσπα οτι και αν σου λεει αυτος που την πουλαει παντα στο μηχανικο μας να την δει και μετα την αγοραζουμε γιατι υπαρχουν πολλοι εξυπνοι εκει εξω που πουλαν χρεπια για αριστης καταστασης οπως ενα παλικαρι με ενα φμχ που ειχε φαει το μηχανακι ουτε εγω δεν ξερω ποσες σουπες οταν βεβαια τον πηρα τηλεφωνο μου ειπε οτι κανα δυο γρατσουνιες ειχε στα πλαστικα του και ηταν ολο το μηχανακι για πεταμα ειχε σπασει μεχρι και την μποτα στο καλαμι και μου ελεγε οτι αυτο που εβλεπα δεν ηταν κολληση αλλα ενισχυση ηξερε καλυτερα αυτος απο την χοντα...αν συνεχισω θα γραψω τομο ολοκληρο και θα πω ασχημες κουβεντες...θελει πολυ προσοχη και μην πιστευετε κανεναν μονο οτι σας πει ο μηχανικος σας και υστερα απο εκτενεστατο ελενχο...παντα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εβαζες και καμια τελεια και κανενα ακομα σημειο στιξης θα διαβαζαμε πολυ ευκολοτερα αυτα που γραφεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εβαζες και καμια τελεια και κανενα ακομα σημειο στιξης θα διαβαζαμε πολυ ευκολοτερα αυτα που γραφεις.

+1150

...breathless το κείμενο. Καμία έννοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6000 είναι το ταβάνι για gs1150. μιλάμε για 8-10 χρόνια μηχανάκι.

αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

τα εξτρά μου είναι σχεδόν αδιάφορα, ίσως τα κοιτάξω σε παρόμοιας τιμής μοτό για να διαλάξω τη μια ή την άλλη.

κατά τα άλλα αν νομίζει ο ιδιοκτήτης οτι πιάνουν στην αγορά ας τα βγάλει να τα δώσει χώρια (μια η άλλη θα του έρθει και με περισσότερο τρέξιμο)

έχει ειπωθεί πολλές φορές πόσο υπερτιμημένες είναι οι μηχανές και τα αξεσουάρ, ένα μέρος της "απαξίωσης" θεωρώ οτι είναι και η πιο ορθολογική αποτίμηση του μτχ.

ακούω τιμές 200+ ευρώ για μια μεταποίηση σέλας, 150ευρώ ζελατίνες, 300 ευρώ πλαστικές βαλίτσες και λέω για σιγά ρε αδερφέ, απο που θα βγουν όλα αυτά? το "δανεικά" μας τελειώνει...

τέλος να πω οτι 90+% έχει γυρισμένα χλμ και ούτε τα μισά που λένε "πολύ καλή κατάσταση" δεν θα την γλιτώσουν με λιγότερο απο χιλιάρικο σε σέρβις στο πρώτο χρόνο.

οπότε για να συνοψίσω

και ακριβά τις δίνουν

Τροποποιήθηκε από τον abc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα