Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Σειρα μου τωρα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis Vr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 οριστε το καμαρι μου...(μου περνανε καποιες ξοφαλτσες σκεψεις για φιμε ζελατινα αλλα δεν ξερω ) Να την βάλεις...είναι πολύ καλή. Όπως και η Silver grey Τα δικα μου Της πόλης.... Uploaded with ImageShack.us Για ταξίδι και πόλη... Uploaded with ImageShack.us ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XristarasSlei 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2011 από τον XristarasSlei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Shark RSI Hologram και η μαύρη ζελατίνα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να και το δικο μου suomy ventura explorer με την φιμε ζελατινα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2011 από τον JIMIJO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να το και το δικό μου Shark S800 Fever Και αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει το δίλημμα... Φυμέ ζελατίνα ή καθρέπτης; Δεν μπορώ να αποφασίσω..... Εσείς τι λέτε; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2011 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Εγω τα δικα μου δεν τα δειχνω οπου να'ναι........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Να το και το δικό μου Shark S800 Fever Και αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει το δίλημμα... Φυμέ ζελατίνα ή καθρέπτης; Δεν μπορώ να αποφασίσω..... Εσείς τι λέτε; Χμμμ...πιστευω οτι στους χρωματισμους του θα πηγαινε καλυτερα ο καθρεπτης...ε??Πολυ ωραιο σχεδιακι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Να το και το δικό μου Shark S800 Fever Και αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει το δίλημμα... Φυμέ ζελατίνα ή καθρέπτης; Δεν μπορώ να αποφασίσω..... Εσείς τι λέτε; είχα το ίδιο δίλημμα, αλλα αποφάσισα για φιμέ γιατί ο καθρέφτης (αν και πιο ωραίος σε μερικές περιπτώσεις) είναι πολύ ευαίσθητος σε μικρό χτυπήματα-γρατζουνιές (και γενικά σε διάρκεια ζωής) σε σουόμι φίλου μου, όπου το χτύπαγε έφευγε η επίστρωση του καθρέφτη και φαινόταν από κάτω η φιμέ, με απέτρεψαν και τα παιδιά στη yamaha για καθρέφτη για τον ίδιο λόγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 Πριν από λίγες μέρες ήρθε το καινούργιο μου Schuberth C3. Έλεγα να πάρω το άσπρο αλλά είδα αυτή την φωτογραφία (ο ίδιος τύπος σε ίδιες συνθήκες φωτισμού τη νύχτα) και τελικά πήρα το "Αμάν, έκαψα τα μάτια μου!!!" - Έντονο Κίτρινο. Και, ναι δουλεύει!!! Με βλέπουν καλύτερα!!! Υπάρχω λίιιγο περισσότερο στον δρόμο σε σχέση με πριν!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 Και, ναι δουλεύει!!! Με βλέπουν καλύτερα!!! Υπάρχω λίιιγο περισσότερο στον δρόμο σε σχέση με πριν!!! Εξαιρετική χρωματική επιλογή Αλέξανδρε. Η ασφάλεια (πρέπει να) υπερισχύει της μόδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 AGV GP-Tech "Seven" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 Έτσι! Η ουσία είναι να φαινόμαστε για να μην τα χρειαστούμε τα μπουφάν, κράνη κλπ. Επόμενη κίνηση να πάρω κι ένα μπουφάν στο ίδιο χρώμα, σαν το δικό σου. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 ακολουθει ερωτηση ψιλοspam: γινεται να κανω στο κρανος μου αερογραφια?? και αν ναι επιρεαζεται η ασφαλεια του κρανους??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 ακολουθει ερωτηση ψιλοspam: γινεται να κανω στο κρανος μου αερογραφια?? και αν ναι επιρεαζεται η ασφαλεια του κρανους??? γινετε !! μου ειπε προσφατα πωλητης απο γνωστο καταστημα της Θεσσαλονικης πως εχουνε δικο τους ανθρωπο που κανει οτι αερογραφια θελεις σε μονοχρωμο κρανος με κοστος γυρω στο 50 ρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Να σας το δείξω και εγώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rossifumi 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JKEFAL 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ας σας δείξω και το δικό μου Φωτό1 Φωτό2 Τελικά η φιμέ ζελατίνα κάνει δουλειά αλλά το βράδυ μόνο ανοιχτή Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ας σας δείξω και το δικό μου Φωτό1 Φωτό2 Τελικά η φιμέ ζελατίνα κάνει δουλειά αλλά το βράδυ μόνο ανοιχτή K4 Gecko ? Mαμάει φιλαράκιδι ! Να και τα δικά μου : 1 - μου κάθεται "γάντι", φοβερό οπτικό πεδίο και αρκετά ήσυχο. 2 - πολύ πιο εφαρμοστό απο το ΧR1100 σε σημείο που οταν φοράω το Buff κάτω απο το κράνος να με ψιλο-ενοχλεί, πολύ πιο φασαριόζικο απο το XR1100. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 K4 Gecko ? Mαμάει φιλαράκιδι ! Να και τα δικά μου : 1 2 Σε ευχαριστώ φίλε μου, ναι το Gecko είναι :) Και τα δικά σου είναι πολύ όμορφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Να την και η κρανούμπα μου.... Shark S800 Fever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2011 Caberg Rhyno και το καινουργιο αποκτημα... HJC FS 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 Ορίστε και το δικό μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες