GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Καλοφορετο και αχρειαστο να ναι παιδια,1500 grms παντως για φουλ carbon ψιλοπολλα μου φαινονται,βεβαια απο ζυγισμα φανταζομαι θα καμαει. Σκεφτομαι το x-803 rr η το δικο σας για επομενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2019 Ορίστε.. με τα καινούρια μου dainese travelguard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 (τροποποιήθηκε) HEBO DS Transam Αγοράστηκε τέλη Ιουλίου 2018 σε άσπρο, για την τιμή του τιμιότητο! Καλή εφαρμογή, καλή αεροδυναμική, εξαερισμός οκ, κούμπωμα με D ring, ελαφρύ σχετικά για τέτοιου είδους κράνος. Στα 125€ που το πήρα δεν περίμενα να είναι Shoei, Arai κλπ, με καλύπτει μια χαρά! Σε μεγάλη διαδρομή ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν ξέρω πως είναι μετά από 2 ώρες. Το D ring μόνο με χαλάει λίγο μιας και δεν μου είναι ότι πιο βολικό για μέσα στην πόλη όπου κυκλοφορώ 95% αλλά το (ξανά)συνήθισα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2019 από τον Smias Φωτογραφία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2023 (τροποποιήθηκε) Nα ξυπνήσω το νήμα μετά από καιρό ... mt stinger 2 helmet 22.06... rayven thisnsulate bike leather gloves...nordcode half head face Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2023 από τον babis3g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες